- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
Kizlarrr ben geldimmmm.oglenden beri hastanedeydim.randevusuz gittigim icin cok bekledim.nst ye girdim. Sıkıntı yok.dr bisey demedi yani.kuzumuzu da gorduk.2961 gr olmus kizcem . masallahi var kuzumun yuzunu de gorduk.
Cati muayenesi de oldum.amacim kimseyi korkutmak degil.kisiden kisiye degisiyo sonucta.9 aydir iliski de olmayinca daha da darlasmis sanirim.cok agridi.aglicaktim nerdeyse. yine de normal yap dedi dr um.ama istemiyorum dedim.veee 24 ocak'a gun verdi. Sabah 10 da sezeryan olcam.
Kizlarrr ben geldimmmm.oglenden beri hastanedeydim.randevusuz gittigim icin cok bekledim.nst ye girdim. Sıkıntı yok.dr bisey demedi yani.kuzumuzu da gorduk.2961 gr olmus kizcem . masallahi var kuzumun yuzunu de gorduk.
Cati muayenesi de oldum.amacim kimseyi korkutmak degil.kisiden kisiye degisiyo sonucta.9 aydir iliski de olmayinca daha da darlasmis sanirim.cok agridi.aglicaktim nerdeyse. yine de normal yap dedi dr um.ama istemiyorum dedim.veee 24 ocak'a gun verdi. Sabah 10 da sezeryan olcam.
Ewet aslim.iki hafta sonra teyzesin insallah
Nazliedam gecmis olsun rabbim yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda kucagina alirsin yavrunu saglikla.. enfeksiyon oldugunu dogumdan once biliyor muydun peki? Yoksa dogumda mi ogrendin?
ayyyyy inanamiyorum iki hafta sonra günesine kavusuyorsunn..masallah kizceneee insallah sag salim günesini kucagina alirsin...
Anammm kızlar ben bile heyecanlandım sizin adınıza guzel haberleriniziii bekliyoruz inşallah alla h bir çırpıda doğurmayı nasip etsin inş darısı bize benimde 16 ocakta randevum var belli olur heralde durumum
kuzumm hoşgeldin,
nst'yi sen de görmüş oldun bizim gibi:) bebişine maşallah, yüzünü de görmüşsünüz ne güzel,
çatı muayenesi ben olmuycam herhalde, direkt sezaryene karar verildiği için, yalnız doktorun azcık bekleyip şubat başına gün vereydi keşke, 24 ocak'ta sen 38+0 oluyorsun galiba, her şey yolunda giderse 39+0'da yapıyorlar genelde sezaryeni
Canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin dünya yaçok sevindim
Herşeyin tamam mı hazırlıklar eksik falan var mı... Ay çok heyecanlı
Evet canim 24 haftaliktan beri biliyordum ama hic arastirilmadi 8 kutu antibiyotik ictim en son memem deki apseden denildi o iki kere bosaltildi ama ondanda degilmis.en son 20 di.dogumdan onceki gece 24 bin ciktibenim talihim mi talihsizligim mi bilmiyorum daha once bir dr a gidiyordum sonra esim arkadasi olan dr a gitmemi istedi memnundum da.rahat adam di dr.enfeksiyon mu var normalll ic antibiyotigi.sonra bi gun dr a gitmem gerekti ama devletteki dr um yoktu eski dr uma gittim adam bakti su geldigini soyledim muayene etti amniyo sivisi geliyor hemen dopler e almamiz gerekiyor seni deyince bi girdim artik bebege kirli kan gidiyormus suyu gitmis adam iyiki fark etmis te dopler istemis.yoksa akinti deyip donucektim sukurki Boyle kurtulduk.
Cok tesekkur ederim taubem.amin insallah
Saol kuzum. Seninkide belli olur haftaya
Hosbuldum balim.Azcik suyu azalmis .gec olur dedi canim ya.
Bircanim cok tesekkur ederim kuzum benim.eksigimiz uok gibi sukur. Haziriz bekliyoruz
Canlarrr.cok heyecanliyim ne olur dua edin.yavrum biberon u kabul etmis.yarin sabah a kadar degisiklik olmazsa allah in izniyle emzirmeye cagirdilar.yasasinnnn masallah minnak savascima:):):)
ok canım, doktor daha iyi bilir tabii, zaten o tarihe kadar sancımız mı gelecek, suyumuz mu gelecek belli deil baksana, bize de 39+0 dedi ama Allah bilir, su azalması durumunda filan zaten sezaryen olacaksa hiç riske atmıyorlar, bebişlerimiz iyicene büyüdüler, kendilerini kurtardılar inşallah, sağ salim kucaklarımıza alırız da cennet kokularını içimize çekeriz hayırlısıyla...
valla bizim şubat annelerinin yarısı ocak annesi olacak bu gidişle:)
Canlarrr.cok heyecanliyim ne olur dua edin.yavrum biberon u kabul etmis.yarin sabah a kadar degisiklik olmazsa allah in izniyle emzirmeye cagirdilar.yasasinnnn masallah minnak savascima:):):)
Oyyyy yerim ben onu . kendisi minnak ama kocaman kalbi var annesi.sevdikleri icin savasiyo yavrum
Amin lipim.ayy cok heyecanli bi durum tarihin belli olmasi
Canlarim.ocak ta dogum yapip subat topigindeyim ama sizi terk etmeye hic niyetim yok:)dun sabah 11 de dogum a girdim 11.40 ta 2.170 gr 47 cm bi kizim oldu.bendeki enfeksiyon sebebiyle suyum gelmis ve bu enfeksiyon zaten kizima gecmis 3 gun azar azar suyum geldigi icin daha cok enfeksiyon olmus kizimda.36 bin enfeksiyonla dunya ya geldi.solunum problemide vardi suan yogun bakimda.ilk dogdugunda bir kere kokladim optum.bir daha elleyemedimama aglamicam yavrum allah a emanet.bu gun gormeye gittim yogun bakim a.artik tek basina nefes alabiliyor enfeksiyonu da azalmis ama hala antibiyotik veriyorlar.az az beslenmeye baslamis.bugun biberonla denicekler eger biberon alirsa yarin emzirmeye cagiracaklar.dua edin canlarim yavrum iyilessin kucagim da goreyim.kokusu bile hala burnumda iyi ki varsiniz hepinizin dua sini hissettim.allah razi olsunnnn...
canim çok sevindiminsaallah en yakın zamanda evinize de götürürsün kucağına alırsın.bende de idrar enfeksiyonu vardı antibiyotik kullandım 5-6 kokpite indi bol şu iç hap vermiyim dedi doktorum.sendeki enfeksiyon neydi acaba?
Canlarim.ocak ta dogum yapip subat topigindeyim ama sizi terk etmeye hic niyetim yok:)dun sabah 11 de dogum a girdim 11.40 ta 2.170 gr 47 cm bi kizim oldu.bendeki enfeksiyon sebebiyle suyum gelmis ve bu enfeksiyon zaten kizima gecmis 3 gun azar azar suyum geldigi icin daha cok enfeksiyon olmus kizimda.36 bin enfeksiyonla dunya ya geldi.solunum problemide vardi suan yogun bakimda.ilk dogdugunda bir kere kokladim optum.bir daha elleyemedimama aglamicam yavrum allah a emanet.bu gun gormeye gittim yogun bakim a.artik tek basina nefes alabiliyor enfeksiyonu da azalmis ama hala antibiyotik veriyorlar.az az beslenmeye baslamis.bugun biberonla denicekler eger biberon alirsa yarin emzirmeye cagiracaklar.dua edin canlarim yavrum iyilessin kucagim da goreyim.kokusu bile hala burnumda iyi ki varsiniz hepinizin dua sini hissettim.allah razi olsunnnn...
Masallah tosuncuga :))kızlar ben hastaneden geldim 35+2 deyim tosunum 3100 gr olmuş. nst de düzenli sancım çıktı ama ağrı sızı yok. rahim uzunkuğum haka uzun doktor da bişey demedi bakalım ne olacak haftaya gene gidicem.:44:
Oh oh guzel haberlerle donmussun. Tarihin belli olmasi insani rahatlatiyor ya. Erken degil mi diyecektim ama sonradan gordum yazmissin. E tabii suyla ilgili problem varsa drun en iyisini bilir..Kizlarrr ben geldimmmm.oglenden beri hastanedeydim.randevusuz gittigim icin cok bekledim.nst ye girdim. Sıkıntı yok.dr bisey demedi yani.kuzumuzu da gorduk.2961 gr olmus kizcem . masallahi var kuzumun yuzunu de gorduk.Cati muayenesi de oldum. amacim kimseyi korkutmak degil.kisiden kisiye degisiyo sonucta.9 aydir iliski de olmayinca daha da darlasmis sanirim.cok agridi.aglicaktim nerdeyse. yine de normal yap dedi dr um.ama istemiyorum dedim.veee 24 ocak'a gun verdi. Sabah 10 da sezeryan olcam.
Canim benim sikma canini. İnsallah hicbir sorun cikmadan alacagiz bebisleri kucaklarimiza :))KizlarffrDoktor sezeryan tarihi erdi27 ocak..Bebisimin boynuna kordon dolanmis
Evet canim 24 haftaliktan beri biliyordum ama hic arastirilmadi 8 kutu antibiyotik ictim en son memem deki apseden denildi o iki kere bosaltildi ama ondanda degilmis.en son 20 di.dogumdan onceki gece 24 bin ciktibenim talihim mi talihsizligim mi bilmiyorum daha once bir dr a gidiyordum sonra esim arkadasi olan dr a gitmemi istedi memnundum da.rahat adam di dr.enfeksiyon mu var normalll ic antibiyotigi.sonra bi gun dr a gitmem gerekti ama devletteki dr um yoktu eski dr uma gittim adam bakti su geldigini soyledim muayene etti amniyo sivisi geliyor hemen dopler e almamiz gerekiyor seni deyince bi girdim artik bebege kirli kan gidiyormus suyu gitmis adam iyiki fark etmis te dopler istemis.yoksa akinti deyip donucektim sukurki Boyle kurtulduk.
Ohh ne guzel. Hadi gozun aydin canim. Yasadigin olumsuzluklari simdi arkanda birakip bebisi tombiklestirme zamani simdi. Fosur fosur sutler akar insallah memislerden :))))Canlarrr.cok heyecanliyim ne olur dua edin.yavrum biberon u kabul etmis.yarin sabah a kadar degisiklik olmazsa allah in izniyle emzirmeye cagirdilar.yasasinnnn masallah minnak savascima:):):)
Bende yicem o minnak i:)bugun kimligini de cikardik:)adiyla yasasin mina hanim:) seninde az kalmis ha.hayirlisi olsun canim.saglikla kucaginda gor insallah...
ben çok korkuyorum ya çatı muayenesinden gerçi alışmamız lazım ama gene de haftaya kadar ne yapcam bilmiyorum her gün rüyalarıma giriyor
ne güzel benim de 24 ocak,tabiki daha önce gelmezse hatunum.
nazlıedam tebrikler,biran önce evinizde başbaşa kalırsınız inşaallah,ismide pek bir güzel kızının.
bbilimi ben de merak ettim,hep yazardı.
bizim temizlik işi bitti bugün darısı size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?