2014 Şubat Anneleri

ayyyyy inanamiyorum iki hafta sonra günesine kavusuyorsunn..masallah kizceneee insallah sag salim günesini kucagina alirsin...

Anammm kızlar ben bile heyecanlandım sizin adınıza guzel haberleriniziii bekliyoruz inşallah alla h bir çırpıda doğurmayı nasip etsin inş darısı bize benimde 16 ocakta randevum var belli olur heralde durumum

kuzumm hoşgeldin,

nst'yi sen de görmüş oldun bizim gibi:) bebişine maşallah, yüzünü de görmüşsünüz ne güzel,
çatı muayenesi ben olmuycam herhalde, direkt sezaryene karar verildiği için, yalnız doktorun azcık bekleyip şubat başına gün vereydi keşke, 24 ocak'ta sen 38+0 oluyorsun galiba, her şey yolunda giderse 39+0'da yapıyorlar genelde sezaryeni

Nazliedam gecmis olsun rabbim yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda kucagina alirsin yavrunu saglikla.. enfeksiyon oldugunu dogumdan once biliyor muydun peki? Yoksa dogumda mi ogrendin?

Evet canim 24 haftaliktan beri biliyordum ama hic arastirilmadi 8 kutu antibiyotik ictim en son memem deki apseden denildi o iki kere bosaltildi ama ondanda degilmis.en son 20 di.dogumdan onceki gece 24 bin cikti benim talihim mi talihsizligim mi bilmiyorum daha once bir dr a gidiyordum sonra esim arkadasi olan dr a gitmemi istedi memnundum da.rahat adam di dr.enfeksiyon mu var normalll ic antibiyotigi.sonra bi gun dr a gitmem gerekti ama devletteki dr um yoktu eski dr uma gittim adam bakti su geldigini soyledim muayene etti amniyo sivisi geliyor hemen dopler e almamiz gerekiyor seni deyince bi girdim artik bebege kirli kan gidiyormus suyu gitmisadam iyiki fark etmis te dopler istemis.yoksa akinti deyip donucektimsukurki Boyle kurtulduk.

ayyyyy inanamiyorum iki hafta sonra günesine kavusuyorsunn..masallah kizceneee insallah sag salim günesini kucagina alirsin...

Cok tesekkur ederim taubem.amin insallah

Anammm kızlar ben bile heyecanlandım sizin adınıza guzel haberleriniziii bekliyoruz inşallah alla h bir çırpıda doğurmayı nasip etsin inş darısı bize benimde 16 ocakta randevum var belli olur heralde durumum

Saol kuzum. Seninkide belli olur haftaya

Hosbuldum balim.Azcik suyu azalmis .gec olur dedi canim ya.

Canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin dünya ya çok sevindim

Herşeyin tamam mı hazırlıklar eksik falan var mı... Ay çok heyecanlı

Bircanim cok tesekkur ederim kuzum benim.eksigimiz uok gibi sukur. Haziriz bekliyoruz

Canim gozun aydin.cok sevindim.Allahim sifa versin kuzuna.bi an once kavusun ins

Cok tesekkur ederim taubem.amin insallah

Saol kuzum. Seninkide belli olur haftaya

Hosbuldum balim.Azcik suyu azalmis .gec olur dedi canim ya.

Bircanim cok tesekkur ederim kuzum benim.eksigimiz uok gibi sukur. Haziriz bekliyoruz

ok canım, doktor daha iyi bilir tabii, zaten o tarihe kadar sancımız mı gelecek, suyumuz mu gelecek belli deil baksana, bize de 39+0 dedi ama Allah bilir, su azalması durumunda filan zaten sezaryen olacaksa hiç riske atmıyorlar, bebişlerimiz iyicene büyüdüler, kendilerini kurtardılar inşallah, sağ salim kucaklarımıza alırız da cennet kokularını içimize çekeriz hayırlısıyla...

valla bizim şubat annelerinin yarısı ocak annesi olacak bu gidişle:)

Canlarrr.cok heyecanliyim ne olur dua edin.yavrum biberon u kabul etmis.yarin sabah a kadar degisiklik olmazsa allah in izniyle emzirmeye cagirdilar.yasasinnnn masallah minnak savascima:):):)

Canlarrr.cok heyecanliyim ne olur dua edin.yavrum biberon u kabul etmis.yarin sabah a kadar degisiklik olmazsa allah in izniyle emzirmeye cagirdilar.yasasinnnn masallah minnak savascima:):):)

Oyyyy yerim ben onu . kendisi minnak ama kocaman kalbi var annesi.sevdikleri icin savasiyo yavrum

Amin lipim.ayy cok heyecanli bi durum tarihin belli olmasi

canim çok sevindim insaallah en yakın zamanda evinize de götürürsün kucağına alırsın.bende de idrar enfeksiyonu vardı antibiyotik kullandım 5-6 kokpite indi bol şu iç hap vermiyim dedi doktorum.sendeki enfeksiyon neydi acaba?

Biz de 3 şubata gün aldık bakalım:)39. Haftada alacak doktor sezaryen olacağı için..
Allah hepimize saglıklı ve zamanında doğumlar nasip etsin
Ben ilk oğlumu 40+1 de sezaryenle doğurmuştum bir türlü sancım gelmemişti bir de iri bebek olunca mecburen sezaryen olmuştu..

Oyyyy yerim ben onu . kendisi minnak ama kocaman kalbi var annesi.sevdikleri icin savasiyo yavrum

Amin lipim.ayy cok heyecanli bi durum tarihin belli olmasi

Bende yicem o minnak i:)bugun kimligini de cikardik:)adiyla yasasin mina hanim:) seninde az kalmis ha.hayirlisi olsun canim.saglikla kucaginda gor insallah...

hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah mina hanımın

ben çok korkuyorum ya çatı muayenesinden gerçi alışmamız lazım ama gene de haftaya kadar ne yapcam bilmiyorum her gün rüyalarıma giriyor

ne güzel benim de 24 ocak,tabiki daha önce gelmezse hatunum.

nazlıedam tebrikler,biran önce evinizde başbaşa kalırsınız inşaallah,ismide pek bir güzel kızının.

bbilimi ben de merak ettim,hep yazardı.

bizim temizlik işi bitti bugün darısı size...

Bende idrar yolunda yoktu ama nerde oldugu arastirilmadi hic mememde apse vardi 2 kere kesik atildi İltihap aksin diye akti ama yinede 20 bin den dusmedidogumda 24 bindi.Kizimda 36 binle dunyaya geldi zaten erken dogum sebebimde enfeksiyon oldu. İyice kendimizi toparliyalim gidicem arastirilmasi lazimmis.gerci hamileyken arastirilmadi boyle oldu artik arastirilsa ne olur ya...

kızlar ben hastaneden geldim 35+2 deyim tosunum 3100 gr olmuş. nst de düzenli sancım çıktı ama ağrı sızı yok. rahim uzunkuğum haka uzun doktor da bişey demedi bakalım ne olacak haftaya gene gidicem.:44:
Masallah tosuncuga :)) Oh oh guzel haberlerle donmussun. Tarihin belli olmasi insani rahatlatiyor ya. Erken degil mi diyecektim ama sonradan gordum yazmissin. E tabii suyla ilgili problem varsa drun en iyisini bilir..
KizlarffrDoktor sezeryan tarihi erdi27 ocak..Bebisimin boynuna kordon dolanmis
Canim benim sikma canini. İnsallah hicbir sorun cikmadan alacagiz bebisleri kucaklarimiza :))
Ohh ne guzel. Hadi gozun aydin canim. Yasadigin olumsuzluklari simdi arkanda birakip bebisi tombiklestirme zamani simdi. Fosur fosur sutler akar insallah memislerden :))))

Bende yicem o minnak i:)bugun kimligini de cikardik:)adiyla yasasin mina hanim:) seninde az kalmis ha.hayirlisi olsun canim.saglikla kucaginda gor insallah...

Amin cnm.ins.daha burda buyuturken bol bol konusucaz insallah

ben çok korkuyorum ya çatı muayenesinden gerçi alışmamız lazım ama gene de haftaya kadar ne yapcam bilmiyorum her gün rüyalarıma giriyor

Canim bnde normalde de darlik var zaten.onunla alakaliydi bnce.rahat olmaya calis.kasma kendini

Ayni gun dogurcaz demek rabbim izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…