2014 Şubat Anneleri

Kızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı sezeryanla doğuma giderken gayet iyiydi ameliyattan çıktıktan sonra sancısı çoktu sezeryandan tırstım valla

Son düzenleme:
Gunaydin kuzular

Normalde randevu 16 ocak ama dayanamiyoruz bugun gidicez huzommm

Amin cnm.ins.daha burda buyuturken bol bol konusucaz insallah

Canim bnde normalde de darlik var zaten.onunla alakaliydi bnce.rahat olmaya calis.kasma kendini

Ayni gun dogurcaz demek rabbim izin verirse
oyyyyyyyyyyyyyyy demek artık son 15 ha bakalım cmt doktorumuz ne dicek

canım hayırlı olsun bebişin erken gelmek istemiş inşallah sağlıkla kucağına alıp evine gideceğin günde gelicek..allah analı babalı büyütsün şans ve mutluluk getirsin size..

Amin cnm.ins.daha burda buyuturken bol bol konusucaz insallah

Canim bnde normalde de darlik var zaten.onunla alakaliydi bnce.rahat olmaya calis.kasma kendini

Ayni gun dogurcaz demek rabbim izin verirse

canım sezeryan tarihin belli olmuş ay bişeycik kalmadı güneşine kavuşmana geri sayım başlasın artık bakalım bizim ne zaman olucak doğumumuz..

canım sezeryan tarihin belli olmuş ay bişeycik kalmadı güneşine kavuşmana geri sayım başlasın artık bakalım bizim ne zaman olucak doğumumuz..

Sagol canim benim. Muhtemel tarihlerimiz de ayniymis senle.bakalim seninki ne zaman olacak. Normal mi olacak seninki

Sagol canim benim. Muhtemel tarihlerimiz de ayniymis senle.bakalim seninki ne zaman olacak. Normal mi olacak seninki

evet tarihlerimiz aynı ama sen daha önce kavuşacaksın sanırım bebişine..bende merakla bekliyorum ne zaman olur diye..normal gözüküyo benim hem bebeğim biraz küçük minyon bi bebek normal kolay olur..tabi belli olmaz bakalım bekleyip görcez

Gözün aydin tarih belli olmus benimde 30 ocak hayirlisiyla

kızlar karnı bir yerde toplanıp kasılması olan var mı?bu durum bende son günlerde çok sıklaştı..doğrulamıyorum ağrıdan ziyade rahatsızlık veriyor..doktora salı günü gideceğim..hayırlısıyla bir doğursaydık

Hastaneye götürcegim kolonyayi süsledim:) cikolata koycagim kutu süslüydü onuda süsledim:) pastasi ve kurabiyesinede kara verdim siparisimide verdim bide pogoca gibi bisi koyariz o olay bitti sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…