Gunaydin kuzular
Normalde randevu 16 ocak ama dayanamiyoruz bugun gidicez huzommm
oyyyyyyyyyyyyyyy demek artık son 15 haAmin cnm.ins.daha burda buyuturken bol bol konusucaz insallah
Canim bnde normalde de darlik var zaten.onunla alakaliydi bnce.rahat olmaya calis.kasma kendini
Ayni gun dogurcaz demek rabbim izin verirse
Kızlar bugün bir arkadaşım soğum yaptı sezeryanla doğuma giderken gayet iyiydi ameliyattan çıktıktan sonra sancısı çoktu sezeryandan turstım valla
Canlarim.ocak ta dogum yapip subat topigindeyim ama sizi terk etmeye hic niyetim yok:)dun sabah 11 de dogum a girdim 11.40 ta 2.170 gr 47 cm bi kizim oldu.bendeki enfeksiyon sebebiyle suyum gelmis ve bu enfeksiyon zaten kizima gecmis 3 gun azar azar suyum geldigi icin daha cok enfeksiyon olmus kizimda.36 bin enfeksiyonla dunya ya geldi.solunum problemide vardi suan yogun bakimda.ilk dogdugunda bir kere kokladim optum.bir daha elleyemedimama aglamicam yavrum allah a emanet.bu gun gormeye gittim yogun bakim a.artik tek basina nefes alabiliyor enfeksiyonu da azalmis ama hala antibiyotik veriyorlar.az az beslenmeye baslamis.bugun biberonla denicekler eger biberon alirsa yarin emzirmeye cagiracaklar.dua edin canlarim yavrum iyilessin kucagim da goreyim.kokusu bile hala burnumda iyi ki varsiniz hepinizin dua sini hissettim.allah razi olsunnnn...
genel anestezi ilemi oldu kuzummm
Yok canım epidural sezeryan
oyyyyyyyyyyyyyyy demek artık son 15 habakalım cmt doktorumuz ne dicek
Amin cnm.ins.daha burda buyuturken bol bol konusucaz insallah
Canim bnde normalde de darlik var zaten.onunla alakaliydi bnce.rahat olmaya calis.kasma kendini
Ayni gun dogurcaz demek rabbim izin verirse
hemen ağrısı başlamışmıydı .bizde spinal yapıcaz göya 6 saat ağrı yok dediler
canım sezeryan tarihin belli olmuş ay bişeycik kalmadı güneşine kavuşmana geri sayım başlasın artıkbakalım bizim ne zaman olucak doğumumuz..
Aynen bacim ya.cok heyecanli
Ayni tarihe al sende.birlikte doguralim
hemen ağrısı başlamışmıydı .bizde spinal yapıcaz göya 6 saat ağrı yok dediler
iiçimden 26 ocak geçiyor.bakalım :)
Sagol canim benim.Muhtemel tarihlerimiz de ayniymis senle.bakalim seninki ne zaman olacak. Normal mi olacak seninki
evet tarihlerimiz aynı ama sen daha önce kavuşacaksın sanırım bebişine..bende merakla bekliyorum ne zaman olur diye..normal gözüküyo benim hem bebeğim biraz küçük minyon bi bebek normal kolay olur..tabi belli olmaz bakalım bekleyip görcez
Gözün aydin tarih belli olmus benimde 30 ocak hayirlisiyla
Yanlis alinti yaptim jack fros ta yazicaktim
kaç hafta kaç günlüksn kuzum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?