2014 Şubat Anneleri

Canlarrr.cok heyecanliyim ne olur dua edin.yavrum biberon u kabul etmis.yarin sabah a kadar degisiklik olmazsa allah in izniyle emzirmeye cagirdilar.yasasinnnn masallah minnak savascima:):):)
Gözün aydin canim maşallah...en kisa zamanda saglikli bir sekilde kucagina alirsin inşallah:) allahim tüm bebekleri korusun...

bende oluyor cnm ozellikle aksamlari doktor normal dedi dogum icin pratikmis....

Canlarrr.cok heyecanliyim ne olur dua edin.yavrum biberon u kabul etmis.yarin sabah a kadar degisiklik olmazsa allah in izniyle emzirmeye cagirdilar.yasasinnnn masallah minnak savascima:):):)

Canım gözün aydın. Bak toparlanmaya da başlamış yavruşun. Çok sevindim. İnş en kısa zamanda birlikte evinize de gidersiniz.

Jackiiiiiiim, senin de gözün aydın ve geçmiş olsun. Ay 24 ne bişey kalmadı şurda. Ay ben o tarihte daha ancak izne ayrılacağım gibi görünüyor. Ay siz böyle haberler vermeye başlayınca beni de bi heyecanlar bastı:)))

Bana doktorum gerçek sancının yalancı sancıdan farkı rahmin içerde toplanıyor gibi olur ve düzenli olur demişti. Yarın saat aralıklarla en çok. Gittikçe sıklaşır. İnşallah yalancı sancılardır canm.

inşallah canım ya..daha erken doğum için ama bu aralar çok sıklaştı..birde çok yordum kendimi bu aralar..sürekli temizlik yaptım belkide ondandır

bende oluyor cnm ozellikle aksamlari doktor normal dedi dogum icin pratikmis....

benimde akşamları oluyor genellikle..inşallah dediğim gibidir canım

Gruptakiler yavas yavas dogum yapinca ya da dogum icin tarih alinca heycanlaniyorum. Ben hala calisiyorum.cunku seminerlerim var. Ayin 24unde sinava giricem. Ayin 25inde doktora gidebilcem. Insallah o zamana kadar kizim bana supriz falan yapmaz da evime gidip orada dogururum

herkes sezeryan mı yapıyor ne oldu kızlar ben anlayamadım günler alınmış sıkıntılı olduğu için mi siz istediğiniz için mi sezeryan
normal doğuran yok mu ayol yalnız mı kaldım

Tebrikler gòzün aydin allah saglik sihat versin bebeginede sanada toparlanir hemen merak e4me morelli ol ki bol bol sütün olsun bol sivi tüket cok sevindim meleginle güzel günler dilegiyle...

Benim isteyerk sezeryan normsali göze alamadim

hımmm bende korkuyorum ya bir sıkıntı olurda sezeryana alırlarsa diye açıkçası
normali biliyorum ama sezeryanı bilmiyorum bilinmezde insanı korkutuyor
ilk bebeğimde drum hep yanımdaydı herkes yapıyor sende yapabilirsin dedi cesaretlendirdi çok şükür epiduralle normal doğurdum
inşallah bundada sıkıntı olmazda normal doğurabilirim

Ama benim ilk nasil bir agri dayanabilirmiyim falan derken dedim bari epudral sezeryan olsun canimda kiymetlidir biyerimi vurayim canim acisin yada tansiyonum düser yani dogum anini düsünemedim bile :) tabi herkez nasi rahat hissedicekse o olmali haa bundan korkmuyomuyum ??? Korkuyorum ama en indirgenmisi bu malesef ama oglum icin yapicam ultrasonda bile garip oluyorum allah yüzünü görmeye nasip eder insallah hepimizi aminnn

bende sezeryan istiyorum ama karar veremedim normalden korkuyorum sezeryanında sonrası kötü bebeğimle ilgilenemiycğim gibi geliyor :S

Gunaydiiiinnnn herkeseeee
Ise gidiyorum ha gayret son 2 hafta 24 unde iznim basliycak ins😋
Ben de pirt diye dogursam hayirlisiyla normal dogumla sonra da hemen ayaklanabilip cocugumla ilgilenebilsem ama sezaryan da koay konforlu sonrasi kotu
Bi de ben tezcanliyim hemen kalkmak herseyi ben yapmak istiycem bakalim nolacak benim daha erken dogum olayini konusmak icin kismet artik😋

Son düzenleme:
herkes sezeryan mı yapıyor ne oldu kızlar ben anlayamadım günler alınmış sıkıntılı olduğu için mi siz istediğiniz için mi sezeryan
normal doğuran yok mu ayol yalnız mı kaldım

Bende inşallah bir sorun çıkmazsa normal doğum yapacağım bu zamana kadar milyarlarca kadın yapmışsa bende yaparım diye kendimi telkin ediyorum:) zira sezeryanın sonrası daha kötü

günaydın hanımlarrr
uykusuz bir geceden çıktım yine.yarın görüş günü .bakalım mustafa kemal paşa ne durumda

Herkese günaydıııııın,

Ya kızlar 10 günde 2 kilo almış olmam normal mi?( ben buna inanmak istemiyorum da eğer doğruysa toplamda 14 kilo olacak. Hani önemli olan toplam kilo değil de işte bu kiloyu 10 günde almış olmak. İnş ödemdir. Şiştim zaten iyice. Eşim dalga geçiyor böyle çok güzel oldu yanakların, pofuduk pofuduk diye.

günaydın hanımlarrr
uykusuz bir geceden çıktım yine.yarın görüş günü .bakalım mustafa kemal paşa ne durumda
Hadi gözün aydın canım. İnş güzel haberlerle dönersin. Bizim daha 5 gün var görüşe

Hadi gözün aydın kuzum. Az kalmış Güneş'ine kavuşmaya..

Oluyor canım öyle. Bende 2 ay önce bebek için alışverişe çıkınca yemiştim park cezası . Cuk diye oturuyor insanın içine..

Kizlarffr
Doktor sezeryan tarihi erdi
27 ocak..
Bebisimin boynuna kordon dolanmis

Hayırlısı olsun canım. Düzelme ihtimali yok muymuş?

canım epidural hakkında bilgi verebilirmisin :18: bende epidural normal düşünüyorum ama korkularım çok uygulayamayabilirler mi acaba yada yapılamazsa çok mu zor olur

arkadaşlar bugün bebeğim aşağıya ara ara baskı yapıyo. kafasını çıkaracak gibi oluyo ama sonra duruyo yaşayanınız var mı? tabi tedirgin edici bi his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…