Gözün aydin canim maşallah...en kisa zamanda saglikli bir sekilde kucagina alirsin inşallah:) allahim tüm bebekleri korusun...Canlarrr.cok heyecanliyim ne olur dua edin.yavrum biberon u kabul etmis.yarin sabah a kadar degisiklik olmazsa allah in izniyle emzirmeye cagirdilar.yasasinnnn masallah minnak savascima:):):)
kızlar karnı bir yerde toplanıp kasılması olan var mı?bu durum bende son günlerde çok sıklaştı..doğrulamıyorum ağrıdan ziyade rahatsızlık veriyor..doktora salı günü gideceğim..hayırlısıyla bir doğursaydık
Canlarim.ocak ta dogum yapip subat topigindeyim ama sizi terk etmeye hic niyetim yok:)dun sabah 11 de dogum a girdim 11.40 ta 2.170 gr 47 cm bi kizim oldu.bendeki enfeksiyon sebebiyle suyum gelmis ve bu enfeksiyon zaten kizima gecmis 3 gun azar azar suyum geldigi icin daha cok enfeksiyon olmus kizimda.36 bin enfeksiyonla dunya ya geldi.solunum problemide vardi suan yogun bakimda.ilk dogdugunda bir kere kokladim optum.bir daha elleyemedimama aglamicam yavrum allah a emanet.bu gun gormeye gittim yogun bakim a.artik tek basina nefes alabiliyor enfeksiyonu da azalmis ama hala antibiyotik veriyorlar.az az beslenmeye baslamis.bugun biberonla denicekler eger biberon alirsa yarin emzirmeye cagiracaklar.dua edin canlarim yavrum iyilessin kucagim da goreyim.kokusu bile hala burnumda iyi ki varsiniz hepinizin dua sini hissettim.allah razi olsunnnn...
Canlarrr.cok heyecanliyim ne olur dua edin.yavrum biberon u kabul etmis.yarin sabah a kadar degisiklik olmazsa allah in izniyle emzirmeye cagirdilar.yasasinnnn masallah minnak savascima:):):)
kızlar karnı bir yerde toplanıp kasılması olan var mı?bu durum bende son günlerde çok sıklaştı..doğrulamıyorum ağrıdan ziyade rahatsızlık veriyor..doktora salı günü gideceğim..hayırlısıyla bir doğursaydık
Bana doktorum gerçek sancının yalancı sancıdan farkı rahmin içerde toplanıyor gibi olur ve düzenli olur demişti. Yarın saat aralıklarla en çok. Gittikçe sıklaşır. İnşallah yalancı sancılardır canm.
bende oluyor cnm ozellikle aksamlari doktor normal dedi dogum icin pratikmis....
herkes sezeryan mı yapıyor ne oldu kızlar ben anlayamadım günler alınmış sıkıntılı olduğu için mi siz istediğiniz için mi sezeryan
normal doğuran yok mu ayol yalnız mı kaldım
Benim isteyerk sezeryan normsali göze alamadim
hımmm bende korkuyorum ya bir sıkıntı olurda sezeryana alırlarsa diye açıkçası
normali biliyorum ama sezeryanı bilmiyorum bilinmezde insanı korkutuyor
ilk bebeğimde drum hep yanımdaydı herkes yapıyor sende yapabilirsin dedi cesaretlendirdi çok şükür epiduralle normal doğurdum
inşallah bundada sıkıntı olmazda normal doğurabilirim
herkes sezeryan mı yapıyor ne oldu kızlar ben anlayamadım günler alınmış sıkıntılı olduğu için mi siz istediğiniz için mi sezeryan
normal doğuran yok mu ayol yalnız mı kaldım
Hadi gözün aydın canım. İnş güzel haberlerle dönersin. Bizim daha 5 gün var görüşegünaydın hanımlarrr
uykusuz bir geceden çıktım yine.yarın görüş günü .bakalım mustafa kemal paşa ne durumda
Kizlarrr ben geldimmmm.oglenden beri hastanedeydim.randevusuz gittigim icin cok bekledim.nst ye girdim. Sıkıntı yok.dr bisey demedi yani.kuzumuzu da gorduk.2961 gr olmus kizcem . masallahi var kuzumun yuzunu de gorduk.
Cati muayenesi de oldum.amacim kimseyi korkutmak degil.kisiden kisiye degisiyo sonucta.9 aydir iliski de olmayinca daha da darlasmis sanirim.cok agridi.aglicaktim nerdeyse. yine de normal yap dedi dr um.ama istemiyorum dedim.veee 24 ocak'a gun verdi. Sabah 10 da sezeryan olcam.
canını sıkma güzelim, nasıl bir cadı olduğunu tahmin edebiliyorum...senin konuşmaya mecalin yok, sana verdiği işe bak.vicdansız şey...
bbilimin kasılması olduğunu bilmiyordum umarım iyidir...
benim de yarın son iş günü inşallah bakalım, bugün ben de sinir oldum, polis gelmiş park yasağı olmamasına ve yıllardır aynı yere araba koymamıza rağmen tüm arabalara elinde bir cihazla ceza kesmiş gitmiş, arabayı koyduğumuz yer yol değil üstelik, bankanın önü...ve bu şekilde en az 200-300 araba vardır yol boyunca...bizim güvenlikçi de biraz salak zaten bizi çağırmıo hiç. sabah sabah baya bi söylendim küfrettim, yani şurada 2 günüm kalmıştı ve son 2 gün kala ceza yedim, hem de 10 yıllık sürücülüğümde 1 tane cezam yoktur...
Kizlarffr
Doktor sezeryan tarihi erdi
27 ocak..
Bebisimin boynuna kordon dolanmis
hımmm bende korkuyorum ya bir sıkıntı olurda sezeryana alırlarsa diye açıkçası
normali biliyorum ama sezeryanı bilmiyorum bilinmezde insanı korkutuyor
ilk bebeğimde drum hep yanımdaydı herkes yapıyor sende yapabilirsin dedi cesaretlendirdi çok şükür epiduralle normal doğurdum
inşallah bundada sıkıntı olmazda normal doğurabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?