günaydın hanımlarrr
uykusuz bir geceden çıktım yine.yarın görüş günü .bakalım mustafa kemal paşa ne durumda
herkes sezeryan mı yapıyor ne oldu kızlar ben anlayamadım günler alınmış sıkıntılı olduğu için mi siz istediğiniz için mi sezeryan
normal doğuran yok mu ayol yalnız mı kaldım
günaydıngünaydın cicişlerdün tosunumu gördüm çok tombiş haftaya tekrar gidicez. normal istiyorum ama sezercik olabilirmiş çok iri olduğu için hadi hayırlısı
günaydınaynı benimde öyle 400 gr fazla ve 2 hafta önde gidiyormuş bana da sezeryan olabilirsin dedi bakalım son kararı ne olcak:26:
arkadaşlar bugün bebeğim aşağıya ara ara baskı yapıyo. kafasını çıkaracak gibi oluyo ama sonra duruyo yaşayanınız var mı? tabi tedirgin edici bi his
Ya ben araştırdım onu birazda yapıyla alakalıymış birde sola yatıyoruz ya o kan ve besin akışının düzenli olmasını sağladığı için daha iyi beslenebiliyormuş bebk bide şekerli yiyecekler yemememiz gerekiyormuş o da direk bebeğe löpcük et olarak ulaşıyormuşneyse artık hayırlısı sağlıklı olsunlarda tombalaklar başımız üstüneee
hayırlı cumalar canım geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah senin doğum tarihinde belliydi değil mi inşallah geçer o zamana yoksa zor olur senin için ama dikkat et çok güçlü bir grip bu yılki bence mutlaka dr a gitgünaydın kızlarrr...hayırlı cumalar....nasılsınız?ben hasta oldum ya....burnum akıyo.bogazım agrıyo.nefes alamıyorum.hiç uyumadım nerdeyse....her bi yanım agrıyo...
hayırlı cumalar canım geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah senin doğum tarihinde belliydi değil mi inşallah geçer o zamana yoksa zor olur senin için ama dikkat et çok güçlü bir grip bu yılki bence mutlaka dr a git
günaydın kızlarrr...hayırlı cumalar....nasılsınız?ben hasta oldum ya....burnum akıyo.bogazım agrıyo.nefes alamıyorum.hiç uyumadım nerdeyse....her bi yanım agrıyo...
ben geldim anneler nasılsınız bakalım akşam ben yokken doğum mevzusu konuşulmuş açıkçası ben normalden de sezeryandan da ççok korkuyorum hatta ödüm patlıyor hakkımızda hayırlısı artık
Geçmiş olsun. Sıcak birşeyler iç devamlı.Yakınlarında birileri var mı nazını çekecek..
Ben de bu gece çok kötü oluşum. Sabah uyandığımda hasta oluyorum diye korkudan öldüm . Bir de gün boyu yokuz diye kaloriferi kapatmış eşim, gelince de açmayı unutmuşuz. Neyse ki havalar aşırı soğuk değil. Bal limon yapıyım diye düşünmüştüm hala yapmadım bak. Antibiyorik yerine :)
Kendimi normale hazırladım. Aslında riskli bir durumda anında sezeryana yönlendirileceğini biliyoum. Kendimi buna hazırladığımı düşünüyordum ki, bir fotoğrafla sezeryanda ki o açıklığı görene kadar. Şimdi sezeryandan daha çok korkuyorum. İnşallah bir aksilik olmaz diye daha çok dua ediyorum.
teşekkür ederim canım.....evet belli oldu tarih.iki hafta var.inş iyi olurum.....yatmıyorum daha kötü olurum diye.....ama artarsa sikayetlerim gidicem dr a.daha dün hiçbişeyim yoktu ya....
ben 2 defa gittim canım apar topar izne ayrıldım ona rağmen çok şükür yeni yeni iyileşiyorum evden dışarı adımımı atmıyorum benle dr a geln 38-39 haftalık hamileler vardı onların yaklaşmış diye antibiyotik falan vermiş dr öksürük dikişler için sıkıntı olabiliyormuş bana da tamamen bitkisel bi şurup yazdı ama kullanmadım ıhlamur iç canım bi de suyu kaynat çay gibi yavaş yavaş iç viks falan kullanayım dedim hamileler üzerinde test edilmedi viks garanti veremem dedi
Geçmiş olsun. Sıcak birşeyler iç devamlı.Yakınlarında birileri var mı nazını çekecek..
Ben de bu gece çok kötü oluşum. Sabah uyandığımda hasta oluyorum diye korkudan öldüm . Bir de gün boyu yokuz diye kaloriferi kapatmış eşim, gelince de açmayı unutmuşuz. Neyse ki havalar aşırı soğuk değil. Bal limon yapıyım diye düşünmüştüm hala yapmadım bak. Antibiyorik yerine :)
Kendimi normale hazırladım. Aslında riskli bir durumda anında sezeryana yönlendirileceğini biliyoum. Kendimi buna hazırladığımı düşünüyordum ki, bir fotoğrafla sezeryanda ki o açıklığı görene kadar. Şimdi sezeryandan daha çok korkuyorum. İnşallah bir aksilik olmaz diye daha çok dua ediyorum.
günaydın kızlarrr...hayırlı cumalar....nasılsınız?ben hasta oldum ya....burnum akıyo.bogazım agrıyo.nefes alamıyorum.hiç uyumadım nerdeyse....her bi yanım agrıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?