2014 Şubat Anneleri

günaydın hanımlarrr
uykusuz bir geceden çıktım yine.yarın görüş günü .bakalım mustafa kemal paşa ne durumda

haydi hayırlısı hüzom, güzel haberlerle dönmeni dilerim. bizim de pazartesi sabah kontrolümüz...

ben de uykusuzdum bu gece, her zaman gece 3'te uyanıp tuvalaete gidiyordum, bu gece baktım saat 1 de uyanmışım, herhalde derin uykuya dalamamış olunca, döndüm durdum dalamadım uykuya. bir de ambulans geldi bizim siteye, ona baktım merak ettim kimmiş diye. Allah şifasını versin. sabah da tam saatinde uyanamadım işte, alelacele kahvaltı, giyin, öğlen yemeğini hazırla, çık...neyse bugün son iş günüm hayırlısıyla.
hepinize hayırlı cumalar, Allah dualarımızı kabul eylesin...

herkes sezeryan mı yapıyor ne oldu kızlar ben anlayamadım günler alınmış sıkıntılı olduğu için mi siz istediğiniz için mi sezeryan
normal doğuran yok mu ayol yalnız mı kaldım

Ben varım inşallah, Allahın izniyle ikinciyi de normal düşünüyorum... Bir aksilik yok baş aşağıda çok şükür... Ben sezeryandan korkarım hep... Bilmiyorum yaşamadım ama sıkıntılı... Katlanamıyor, soğuk alınca ağrı oluyormuş yarım insan gibi neticede ameliyat bu...
Herşey yolundaysa elbette normal doğurun arkadaşlar... Eskiden analar tarlada ağacın dibinde, tek başlarına doğurur tülbentlerine sarar evlerine getirirlermiş canım ya... Öyle filmlerdeki gibi de deği normal doğum abartı onlar... Hiç öyle olsa bir doğuran bir daha doğurur muydu hiç?

anammm kızımı hıçkırık tuttu teyzeleri pıt pıt içerde bişey atıyo göbeğimde dışardan tık tık dans ediyo

günaydın cicişler dün tosunumu gördüm çok tombiş haftaya tekrar gidicez. normal istiyorum ama sezercik olabilirmiş çok iri olduğu için hadi hayırlısı

Son düzenleme:
günaydın cicişler dün tosunumu gördüm çok tombiş haftaya tekrar gidicez. normal istiyorum ama sezercik olabilirmiş çok iri olduğu için hadi hayırlısı
günaydın aynı benimde öyle 400 gr fazla ve 2 hafta önde gidiyormuş bana da sezeryan olabilirsin dedi bakalım son kararı ne olcak:26:

günaydın aynı benimde öyle 400 gr fazla ve 2 hafta önde gidiyormuş bana da sezeryan olabilirsin dedi bakalım son kararı ne olcak:26:

benim oğluşum tam 3100 gr olmuş bilmiyorum ya bazıları bebişe kilo aldırmaya çalışır ve ben de yediklerime dikkat ediyorum herşeyi yemiyorum ama bebek sürekli kilo alıyo

Ya ben araştırdım onu birazda yapıyla alakalıymış birde sola yatıyoruz ya o kan ve besin akışının düzenli olmasını sağladığı için daha iyi beslenebiliyormuş bebk bide şekerli yiyecekler yemememiz gerekiyormuş o da direk bebeğe löpcük et olarak ulaşıyormuş neyse artık hayırlısı sağlıklı olsunlarda tombalaklar başımız üstüneee

arkadaşlar bugün bebeğim aşağıya ara ara baskı yapıyo. kafasını çıkaracak gibi oluyo ama sonra duruyo yaşayanınız var mı? tabi tedirgin edici bi his

merhaba bende foruma yeni kayıt oldum hamileligimin başından beri takip ediyordum ama üye deyildim ama benimde başıma sizinki gibi bişey geldi 1-2 hafta önce bende böyle hissettim tansiyonum düştü sersem sersem gezdim etrafımdakilere anlatınca normal artık agırlaştın olur falan dediler bende böyle olucak galiba diye umursamadım bu benim 2 bebeyim ama insan anlayamıyor bu hafta pazartesi kontrole bir gittim doktor bebyin çok aşagıya indini söyledi rahimde açılma var şu anda 32+5 günlük hamileyim daha bebeyim 2 kilo çok üzgünüm doktor yatak istirahati verdi yatıyorum rabbim yardım etsede 37 haftayı tamamlasam diyorum ama bilmiyorum

ben hemen hemen hiç sola doğru yatamıyorum kalbim sıkışıyo hep ya sırt üstü yada sağa yatıyorum. ayrıca şeker de yemiyorum 2 senedir karatay diyetine uygun besleniyorum. kuruyemiş yumurta süt tamam ama hazır ve sağlıksız yemediğim için böyle oldu herhalde
hepimiz için hayırlısı olsun şekerim

günaydın kızlarrr...hayırlı cumalar....nasılsınız?ben hasta oldum ya....burnum akıyo.bogazım agrıyo.nefes alamıyorum.hiç uyumadım nerdeyse....her bi yanım agrıyo...

ben geldim anneler nasılsınız bakalım akşam ben yokken doğum mevzusu konuşulmuş açıkçası ben normalden de sezeryandan da ççok korkuyorum hatta ödüm patlıyor hakkımızda hayırlısı artık

günaydın kızlarrr...hayırlı cumalar....nasılsınız?ben hasta oldum ya....burnum akıyo.bogazım agrıyo.nefes alamıyorum.hiç uyumadım nerdeyse....her bi yanım agrıyo...
hayırlı cumalar canım geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah senin doğum tarihinde belliydi değil mi inşallah geçer o zamana yoksa zor olur senin için ama dikkat et çok güçlü bir grip bu yılki bence mutlaka dr a git

teşekkür ederim canım.....evet belli oldu tarih.iki hafta var.inş iyi olurum.....yatmıyorum daha kötü olurum diye.....ama artarsa sikayetlerim gidicem dr a.daha dün hiçbişeyim yoktu ya....

Geçmiş olsun. Sıcak birşeyler iç devamlı.Yakınlarında birileri var mı nazını çekecek..

Ben de bu gece çok kötü oluşum. Sabah uyandığımda hasta oluyorum diye korkudan öldüm . Bir de gün boyu yokuz diye kaloriferi kapatmış eşim, gelince de açmayı unutmuşuz. Neyse ki havalar aşırı soğuk değil. Bal limon yapıyım diye düşünmüştüm hala yapmadım bak. Antibiyorik yerine :)

Kendimi normale hazırladım. Aslında riskli bir durumda anında sezeryana yönlendirileceğini biliyoum. Kendimi buna hazırladığımı düşünüyordum ki, bir fotoğrafla sezeryanda ki o açıklığı görene kadar. Şimdi sezeryandan daha çok korkuyorum. İnşallah bir aksilik olmaz diye daha çok dua ediyorum.

saol canım.annem gelecek birazdan.sacını boyatmaya gidecez anneciğimin.neyseki eve cok yakın.halledip geliriz hemen.bi elma ıhlamur karışımı cay yapıp içeyim bari.mandalina portakal suyundan tiksindim artık ya.....kan ilacını meyve suyuyla içiyorum...artık ağzıma geliyo afedersiniz

teşekkür ederim canım.....evet belli oldu tarih.iki hafta var.inş iyi olurum.....yatmıyorum daha kötü olurum diye.....ama artarsa sikayetlerim gidicem dr a.daha dün hiçbişeyim yoktu ya....

ben 2 defa gittim canım apar topar izne ayrıldım ona rağmen çok şükür yeni yeni iyileşiyorum evden dışarı adımımı atmıyorum benle dr a geln 38-39 haftalık hamileler vardı onların yaklaşmış diye antibiyotik falan vermiş dr öksürük dikişler için sıkıntı olabiliyormuş bana da tamamen bitkisel bi şurup yazdı ama kullanmadım ıhlamur iç canım bi de suyu kaynat çay gibi yavaş yavaş iç viks falan kullanayım dedim hamileler üzerinde test edilmedi viks garanti veremem dedi

yatacak kadar değilim şükür ama dikkat etmezsem öyle olurum kesin....ıhamuru da sade içemiyorum canım ya.üniversitedeyken cok içmiştim tiksindim.elma cayıyla karıştırıp içiyorum

ben kimseye anlattırmıyorum doğum hikayesini sanki onlar anlatınca aynı olaylar benim de başıma gelecekmiş gibi geliyor video falan da izlemiyorum sadece 4 haftalık doğum seminerine katıldım orda bile izlemedim videoları düşün yani benim en büyük korkum vakum sülalede iki vaka var bu şekilde ondan tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…