2014 Şubat Anneleri

kızlar ya krem rengi halıma çay döküldü lekesini geçiremiyorum var mı bir öneriniz?

KoSla hali icin olanini sicakk suda köpürt köpügünü bolca halinin üzerine koy hafifce yay 10 dk beklet sonra sil hala cikmazsa cok azcik domestos dök beze az durula o bezle sil ama haliya direk koyma domestos rengini degistirir

yarın ilyas aga ile (jinekoloğum) buluşmamız var
gün verecek bize.en son 30 aralıkta buluşmuştuk .m kemal paşa 2453 gr dı
bakalım ne yapmışız :)

Pasa ne yapiyo haber vermedin :) tompullasmistir büyümüstür insallah ben oglumu diger pazartesi görücez sanirim son dr a gidisimiz olucak kismetse :)

Pasa ne yapiyo haber vermedin :) tompullasmistir büyümüstür insallah ben oglumu diger pazartesi görücez sanirim son dr a gidisimiz olucak kismetse :)

yeni geldik teyzesiii.paşa 51 cm olmuş,2860 gram.27 ocak pazartesi günü sezeryan için gün aldık.gayet heyecanlıyım :)

Son düzenleme:

Bebisinin sese verdigi tepkiler normal. Kizimda oyleydi benim. Simdi oglusum davul calsan tinnn. Hic tepki yok.
Ablasinin gurultusunden alisti sanirim her ses normal geliyor:)

Bugun melegimi gormeye gittim:)hemen emzirme odasina aldilar:) kucagimdaydi yavrum.ama emmedi hep uyudu uyandirmaya calistik yok uyuyor.az az sut gelmeye basladi bende agzini acip akittim:) diliyle emdi agzina gelen sutu:) az daha ben onu yicektim:) minik minik elleri var ya.cokta kucuk allah im nasil buyuyecek Gerci sagligi yerinde olsunda buyuyecek insallahhh...

Sevindim sütünün gelmesine sagiyomusun sütünü pompayla falan hemsireler bisey söyledimi biriken sütle alakali seyler ? Büyücek annesi hemencik degil insallah yakinda evinde emzirceksin

maşallahj size canım böyle harika haberlerle gel bize işte kocaman olacak hayırlısıyla anlamayacaksın bile rabbim direnç ve sağlık versin yeter

Sevindim sütünün gelmesine sagiyomusun sütünü pompayla falan hemsireler bisey söyledimi biriken sütle alakali seyler ? Büyücek annesi hemencik degil insallah yakinda evinde emzirceksin

Bebegim evdeymis gibi 3 saatte bir sagiyorum canim gelmesede uyarmak icin sagiyorum.eczaneden sut saklama poseti aldik.tarih yazip buzluga koydumu 6 ay durabiliyormus. Ben bugun az gelenide dondurdum yarin goturucem giderken.dr ilk 7 gun gelen sut cok onemli sakin ziyan etmeyin dedi..anne sutu cok onemli tabi ama dr un soyledigine gore ilk 7 gun hepsinden degerliymis.aklimizda olsun kizlar.emzirebilfigimiz kadsr emsin kuzular....

Herseyin yolunda olmasi cok guzel:) En kisa surede evine gelir ins. Sutunu sagmayi birakmaki cogalsin. Heyecanlandim minik falan deyince bizede saglikla kavusmayi nasip etsin rabbim.

Masallah kacinci haftandi senin benimde 30 ocak sabah 7.30 da :)
kuzum şuan 35+6.sezeryan olacağım zaman 38+1 oluyor
maşallah benim MKT'me büyüdü kuzum
poyrişimin kankası o.uzun veletler

ayyyy maşallah bebişkona.uykucu şirin

maşallahj size canım böyle harika haberlerle gel bize işte kocaman olacak hayırlısıyla anlamayacaksın bile rabbim direnç ve sağlık versin yeter

İnsallah kuzum evde haberleriyle gelicem canim. Sagligi iyi olsun diye yeterki bisey olmasin diye orda kaldikca aglamiyorum. Aglamicamda o iyi olsun yeter. Direnclidir benim kizim o kadar kanamaya ragmen tutundu annesine. Allah in izniyle iyilesicekte....

Herseyin yolunda olmasi cok guzel:) En kisa surede evine gelir ins. Sutunu sagmayi birakmaki cogalsin. Heyecanlandim minik falan deyince bizede saglikla kavusmayi nasip etsin rabbim.

Sagiyorum canim.gorumcem gelirken bir suru sut artirici getirmis.onunda bebegi var 4,5 aylik.yapiyor yiyip iciyoruz:) yuvarlanicaz yakinda kikolardan ama umrumda degil bu yastan sonra manken olcek degilim ya:)

kuzum şuan 35+6.sezeryan olacağım zaman 38+1 oluyor

poyrişimin kankası o.uzun veletler

ayyyy maşallah bebişkona.uykucu şirin

Tam uykucu yaaa.ama bi ara gizliden babasina gosterdim:)onu iceri almamislardi.goturdum kapidan gostereyim diye kapi acildi iceri girdi hemen:) mina babam kuzum dedi gozlerini acti:):):) buda babaci olcak... Bana gelince uyuyor hanimim...

Aminnnnnnnn.hayirla saglikla kucaklarinizda gorun insallah canim... Benim kiz minik prematurem yaaaa... Cani icinde olsunda buyuyecek...

anneleeeeeeeeeer ben geldim perde ve halı işini hallettik bugün bi de isimli lohusa tacı siparişi verdim ama özel isteklerim olunca fiyat arttı inci falan istedim üzerine 45 tl tuttu iki tanesi sonra da çok pahalı geldi ama napayım olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…