- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
kızlar ya krem rengi halıma çay döküldü lekesini geçiremiyorum var mı bir öneriniz?
kızlar ya krem rengi halıma çay döküldü lekesini geçiremiyorum var mı bir öneriniz?
yarın ilyas aga ile (jinekoloğum) buluşmamız var
gün verecek bize.en son 30 aralıkta buluşmuştuk .m kemal paşa 2453 gr dı
bakalım ne yapmışız :)
Pasa ne yapiyo haber vermedin :) tompullasmistir büyümüstür insallah ben oglumu diger pazartesi görücez sanirim son dr a gidisimiz olucak kismetse :)
Merhaba kizlar ben geldim
Umarim bebisler ve siz iyisinizdir.. Az kaldi şunun şurasinda, heyecan tam gaz
Biz oglumla iyiyiz allah a şükür. Allah hepimize iyilik versin.
Geçenlerde sancı ve kasılmalarım çoktu hatta yazmıştim burda. Doktora gittim muaynemi oldum hicbir sorun cikmadi. Doktorum normal dedi. Nasil normalse artik35+2'ydim doktora gittigimde ve oglum 2,850 kg'di boyu da 46 cm dedi doktor ilk cocugum yani kizim 2,750 dogmustu minicik ufacikti. Sevindim bu yavrum daha ele gelebilir sekilde dogacak diye.. Neyse kisacasi hersey yolunda şükür
Bu ayin 16'sinda son randevuma gidip sezaryen tarihi kararlastiricaz doktorla. Ocak sonu subqt basi dedi doktor ama bemce ocagin 28'i gibi alir ameliyata. Saglikla gelsin de.. Gelsinler artik yahu valla heyecandan mahvolduk dimi?
Bu arada 62 kilo ile basladigim hamileligimde su an tam tamina 85 kiloyum
Bildiginiz güresci kivamindaama doktorum hic sorun etmedi. Tansiyon ve ödem yok kilolu olmama ragmen.. Tuzu hayatimdan tamamen cikardim ondan sanirim..
Oglusun kiyafetlerini yikadim ütüledim.. Dogum cantasi olarak kücük bir bavul hazirliyorum sigmayacak bile esyalar ama neyse..
Bu arada, benim oglan seslere karsi asiri duyarli kizlar sizinkiler de öyle mi?
Mesela bulasik yikarken bardak elimden kayip lavaboya düsüyor benim oglus korlup sicriyor, mesela wc'de klizet kapagini kapatiyorum biraz sertce, benim oglus korkup sicriyir ve bu baya baya olmustur yani. Her zaman dikkat edemiyorum elimden busey kayip düsse bir araba korna calsa hemen sicriyor. Bu beni korkutuyor. Allah korusun; korkudan dili tutulur mu yavrumun ?
su hamilelik bir bitseydi hayirlisiyla..
Hayirlisiyla cnm:) Benim oglusun bas yukarda donmedi hala. Donmezse sezeryan olacagim. Normal istiyorum bakalim.benimde 24 şubatt=)
yeni geldik teyzesiii.paşa 51 cm olmuş,2860 gram.27 ocak pazartesi günü sezeryan için gün aldık.gayet heyecanlıyım :)
yeni geldik teyzesiii.paşa 51 cm olmuş,2860 gram.27 ocak pazartesi günü sezeryan için gün aldık.gayet heyecanlıyım :)
Bugun melegimi gormeye gittim:)hemen emzirme odasina aldilar:) kucagimdaydi yavrum.ama emmedi hep uyudu uyandirmaya calistik yok uyuyor.az az sut gelmeye basladi bende agzini acip akittim:) diliyle emdi agzina gelen sutu:) az daha ben onu yicektim:) minik minik elleri var ya.cokta kucuk allah im nasil buyuyecek Gerci sagligi yerinde olsunda buyuyecek insallahhh...
Bugun melegimi gormeye gittim:)hemen emzirme odasina aldilar:) kucagimdaydi yavrum.ama emmedi hep uyudu uyandirmaya calistik yok uyuyor.az az sut gelmeye basladi bende agzini acip akittim:) diliyle emdi agzina gelen sutu:) az daha ben onu yicektim:) minik minik elleri var ya.cokta kucuk allah im nasil buyuyecek Gerci sagligi yerinde olsunda buyuyecek insallahhh...
Sevindim sütünün gelmesine sagiyomusun sütünü pompayla falan hemsireler bisey söyledimi biriken sütle alakali seyler ? Büyücek annesi hemencik degil insallah yakinda evinde emzirceksin
kuzum şuan 35+6.sezeryan olacağım zaman 38+1 oluyorMasallah kacinci haftandi senin benimde 30 ocak sabah 7.30 da :)
poyrişimin kankası o.uzun veletlermaşallah benim MKT'me büyüdü kuzum
maşallahj size canım böyle harika haberlerle gel bize iştekocaman olacak hayırlısıyla anlamayacaksın bile rabbim direnç ve sağlık versin yeter
Herseyin yolunda olmasi cok guzel:) En kisa surede evine gelir ins. Sutunu sagmayi birakmaki cogalsin. Heyecanlandim minik falan deyince bizede saglikla kavusmayi nasip etsin rabbim.
kuzum şuan 35+6.sezeryan olacağım zaman 38+1 oluyor
poyrişimin kankası o.uzun veletler
ayyyy maşallah bebişkona.uykucu şirin
Herseyin yolunda olmasi cok guzel:) En kisa surede evine gelir ins. Sutunu sagmayi birakmaki cogalsin. Heyecanlandim minik falan deyince bizede saglikla kavusmayi nasip etsin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?