- 30 Nisan 2011
- 37
- 7
- 46
36+2yiz kizlar gece yapiskan kanli akintim geldi.kac gundur nst de sancim cikiyordu zaten.dogum nezaman olur acaba.daha erken de degil mi ya
evt vala subata kalmicaz bu gidisle dr mi aradim agrin yoksa gelmene gerek yok dedi.beninde agrim yok artik beklemedeyim icine sinmeyen bi durum olursa gel dedi.haftaici gitmeyi dusunuyorum bi agrim sizim olmazsaaslında şubat annesi olacaktık ama bu gidişle ocağa kayıyoruz ben de suyum gelmesinden dolayı sürekli kontrol altındayım durabildiğimiz kadar duracaz inş. ama şubatı göremiycez galiba :)
Gunaydin kizlarrr.mevlid kandilinuz mubarek olsun. Allahim dualarinizi kabul etsin ins
Herkese gunaydiiinnn pazar pazar herkes uyanmis herkesin kandili mubarek olsunnn
Ayrica ben de bugun 33+2 yim.en kucugunuz benim sanirim😋😋😋
hayırlı kandiller anneler :) pıtır pıtır doğuruyo şubat anneleri :) hayırlısı olsun bakalım ben de artık izne ayrıldığıma göre bugün çamaşırları yıkayabilirim :)
jackommmmm
dün ilyas aga ile buluştuk.2860 gr 51 cm boy dedi
zeryan için 27 ocak sabahına sözleştik :)
Gordum kuzum.okudum.yorum da yaptim ama sen gormedintekrardan masallah M.Kemal'ime
33+6 yim bende. Herkes ne kadar erkenci pazar gunu:)
şapşik olduk jacko yaaa umoyla
E belli bisiydi hacim niye sapsik oldunuz ki
Ben demistim sana o tarihlere gun verecegini heheh
Heyecanla beklicez artik.gun sayiyoruz.
birden şaafak azaldı .sanki hepvhamile kalcaktım gibiydi
canım bnm 28.haftadan berı donmustu 31 den berı de kanalda..gercı ılac falan kullandım gelmesın dye ama gelmedı henuz bılemedım yanıı:)) cts catı muayenem var tetıklemesın korkuyom ama:18::18:
36+2yiz kizlar gece yapiskan kanli akintim geldi.kac gundur nst de sancim cikiyordu zaten.dogum nezaman olur acaba.daha erken de degil mi ya[/QUOherTE]
GAZELCİM; sen kacinci haftadasiniz su an,36yi doldurduysan korkma canim ,bebeginin kilosu ne kadar? 36+1iz biz şu an 2800de bebisin kilosu bu agrilari haftalarca cekmektense dogurayim bi an evvel diyorum. Biraz da disarda büyüsün bizim kiz.önünde sonunda olacak bu doğum kacis yok ,bi ikinmada pirtlatiriz inş kolayca :) GAMZELİM; 36dan sonra her an bekleyin diyor dr.lar, bnde 36+1im agrilarim var perşembeden beri, kanala da girmiş tetikte bekliyor bizimki.her an gelebilir dedi dr.umuz.erken diil yani cnm..bi arkadsdimin da nst de agri cikmisti 2gun sonra doğurdu.bnm de dun sandim cikti nstde, Hayirlisi tatlim..ocak annesi olacagiz heralde, inatci ogalaklarimiz olacak bu gidişte :)
Aman aman benim herif diyo ki hemen ikinciyi mi yapsak avrat.sen hamilelige alismisken diyoona gore ne var ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?