2014 Şubat Anneleri

36+2yiz kizlar gece yapiskan kanli akintim geldi.kac gundur nst de sancim cikiyordu zaten.dogum nezaman olur acaba.daha erken de degil mi ya

36+2yiz kizlar gece yapiskan kanli akintim geldi.kac gundur nst de sancim cikiyordu zaten.dogum nezaman olur acaba.daha erken de degil mi ya

Canim Allaha sukur ki daha erken gelmemis.37.haftadasin. bence hazirligini tamamlayip gitmelisin dr a.once bi ara istersen drunu.benim dr ole bisi gelirse hemn gel dedi cunku

aslında şubat annesi olacaktık ama bu gidişle ocağa kayıyoruz ben de suyum gelmesinden dolayı sürekli kontrol altındayım durabildiğimiz kadar duracaz inş. ama şubatı göremiycez galiba :)

aslında şubat annesi olacaktık ama bu gidişle ocağa kayıyoruz ben de suyum gelmesinden dolayı sürekli kontrol altındayım durabildiğimiz kadar duracaz inş. ama şubatı göremiycez galiba :)
evt vala subata kalmicaz bu gidisle dr mi aradim agrin yoksa gelmene gerek yok dedi.beninde agrim yok artik beklemedeyim icine sinmeyen bi durum olursa gel dedi.haftaici gitmeyi dusunuyorum bi agrim sizim olmazsa

hayırlı kandiller anneler :) pıtır pıtır doğuruyo şubat anneleri :) hayırlısı olsun bakalım ben de artık izne ayrıldığıma göre bugün çamaşırları yıkayabilirim :)

canım bnm 28.haftadan berı donmustu 31 den berı de kanalda..gercı ılac falan kullandım gelmesın dye ama gelmedı henuz bılemedım yanıı:)) cts catı muayenem var tetıklemesın korkuyom ama:18::18:

Selam olsun çakma şubat annelerim

Kandilimiz mübarek olsun rabbim evlatlarımızı sağ salim bizlere bağışlasın dualarımız kabul olsun inşallah...

Her geçen gün bugün mü doğuracağım tedirginliği ve heyecanıyla uyanıyorum vallahi artık.

Çarşamba günü kontrol var bakalım gün verecek inşallah doktorcuğum merak merak merak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…