kuzum şuan 35+6.sezeryan olacağım zaman 38+1 oluyor
poyrişimin kankası o.uzun veletler
ayyyy maşallah bebişkona.uykucu şirin
İnsallah kuzum evde haberleriyle gelicem canim. Sagligi iyi olsun diye yeterki bisey olmasin diye orda kaldikca aglamiyorum. Aglamicamda o iyi olsun yeter. Direnclidir benim kizim o kadar kanamaya ragmen tutundu annesine. Allah in izniyle iyilesicekte....
anneleeeeeeeeeer ben geldim perde ve halı işini hallettik bugün bi de isimli lohusa tacı siparişi verdim ama özel isteklerim olunca fiyat arttı inci falan istedim üzerine 45 tl tuttu iki tanesi sonra da çok pahalı geldi ama napayım olsun artık
yeni geldik teyzesiii.paşa 51 cm olmuş,2860 gram.27 ocak pazartesi günü sezeryan için gün aldık.gayet heyecanlıyım :)
Bugun melegimi gormeye gittim:)hemen emzirme odasina aldilar:) kucagimdaydi yavrum.ama emmedi hep uyudu uyandirmaya calistik yok uyuyor.az az sut gelmeye basladi bende agzini acip akittim:) diliyle emdi agzina gelen sutu:) az daha ben onu yicektim:) minik minik elleri var ya.cokta kucuk allah im nasil buyuyecek Gerci sagligi yerinde olsunda buyuyecek insallahhh...
yeni geldik teyzesiii.paşa 51 cm olmuş,2860 gram.27 ocak pazartesi günü sezeryan için gün aldık.gayet heyecanlıyım :)
Olcak okadar süs süs diye yirtiyoz kendimizi :) benim oglum olcak cok cicili bakamiyoz babamiz hemen hoop o oerkek diyo :) agir takildik hep ama gene süsümüz olucak kismetse
ben de bi taç yaptırdım daha kızıma da berenin üstüne yazdırdım adını şöyle süslü püslü incili dantelli falan süslencez artık :)
resim varmı kuzummmanneleeeeeeeeeer ben geldim perde ve halı işini hallettik bugün bi de isimli lohusa tacı siparişi verdim ama özel isteklerim olunca fiyat arttı inci falan istedim üzerine 45 tl tuttu iki tanesi sonra da çok pahalı geldi ama napayım olsun artık
:Maşallah canım. Hadi hayırlısı olsun. Tarihinizi de almışsınız. Ay bu gidişle ben izne ayrılacağım, siz hepiniz yavrularınızı kucağınıza alacaksınız. Ben de sizin hikayelerinizi okuyacağım burdan:)) sizin tecrübelerinizden faydalanacağım artık:)
Maşallah canım. Bi hızlı büyüyecek ki inş siz bile şaşıracaksınız. Allah sağlık versin.
ooyyy ooyy yesin teyzesi onuu...masallah oglusunas..desene cogunuz ocak annesi olucasiniz canim benim insallah oglusunu sag salim kucagina alirsin...
Oy maşallah Allah sağlıkla yavrunla hastaneden çıkıp tez vakitte eve gitmeyi nasip etsin. Bol bol sütün olur inşallah. Humana arttırıyor, yemeklerden balık salata ve üstüne de tatlı :) bi de bulgur derler ve bol bol su..zaten şu an onun midesi de minnacık senin damla dediğin sütün bile yetiyordurBugun melegimi gormeye gittim:)hemen emzirme odasina aldilar:) kucagimdaydi yavrum.ama emmedi hep uyudu uyandirmaya calistik yok uyuyor.az az sut gelmeye basladi bende agzini acip akittim:) diliyle emdi agzina gelen sutu:) az daha ben onu yicektim:) minik minik elleri var ya.cokta kucuk allah im nasil buyuyecek Gerci sagligi yerinde olsunda buyuyecek insallahhh...
Canlar size bisey danismak istiyorum. Benim kv kp biraz keyfi severler simdi yanimdalarda. Yarin sabah kahvaltiya disari gidelim mina gelince hic cikamicaz sana da iyi olur diyorlar.ben ise kizim hastanede ben gezmede diye gitmek istemiyorum.esimde kizimiz gayet saglikli niye oyle dusunuyorsun kendini suclama kizim gelince uzun zaman cikamicaksin gel diyor.ben ne yapsam bilemedim.sezeryan in acisini atlattim cok sukur pek derdim yok kendimle ilgili.ne yapayim sizce?
Canlar size bisey danismak istiyorum. Benim kv kp biraz keyfi severler simdi yanimdalarda. Yarin sabah kahvaltiya disari gidelim mina gelince hic cikamicaz sana da iyi olur diyorlar.ben ise kizim hastanede ben gezmede diye gitmek istemiyorum.esimde kizimiz gayet saglikli niye oyle dusunuyorsun kendini suclama kizim gelince uzun zaman cikamicaksin gel diyor.ben ne yapsam bilemedim.sezeryan in acisini atlattim cok sukur pek derdim yok kendimle ilgili.ne yapayim sizce?
Kızlar sabah ev işleri sorununu anlattım ya sonrasında ben dayanamadım, bi çırpıda doldurdum makineyi topladım ortalığı, kızı hazırladım filan . Sonuçta doktora gidecektik, Rand. Saati geliyo bende yatıp uzanamadım...kız desen o da ortalığı dağıtıp duruyor, benim koca da kızdı çocuğa anneni yorma filan diye, ben de daldım ortadan zaten babasının dağınıklığını anda topluyorum filan diyince, tabi benimki bozuldu etti. O halde çıktık dışarı, ben sinirlendim ya çıkıp gidecektim evden hadi dedim tuttum kendimi..
Neyse muayene iyi geçti, yavruma koca kafalı dedi doktorumuz maşallah boyu kilosu yerinde, yanakları dolu gözüküyor, ama tek aklıma takılan.. Yavrum hep ciddi suratlı, kızgın gibi gülmüyor hiç :) korkuyorum suratsız olmasın diye, ya da benden mi etkileniyor bilemedim..
Özetle bizim soğukluk kaynadı gitti, ee akşam oldu eve döndük benimki bi baktım önce aldı eline bilgisayarı biraz çalıştı sonra çekti gitti uyudu, benim. De CNm patates salatası çekti onu yaptım, baktım sordum yemek Yemicem çok uykum var diyo.
Kaldım kendi kendime, zaten ben uyusam kız uyandırır beni, babayı hiç uyandırdığını görmedim.
2 numara gelince ne olacak Halim bilmiyorumAllah bana güç kocama da anlayış verir inşallah. Kabul o da çok yoruluyor işte haftasonu yorgunluğu çıkıyor ama insan bi düşünür ya..
Bu arada kan testi sonucuma göre Demir sınırda, bi de idrarda 5-6 lökosit, epitel hücre çıkmış. Tahminim yine idrar yolu
Bakalım doktor ne Dicek, boşuna değil bu yorgunluklarım
Seni çok iyi anlıyorum kendini suçlu hissetsen de, hissetmemeye çalış. Çıkın kahvaltınızı dışarıda yapın ha ev ha dışarısı diye düşün kafan rahatlar :) iyi fikirimiz, afiyet olsunCanlar size bisey danismak istiyorum. Benim kv kp biraz keyfi severler simdi yanimdalarda. Yarin sabah kahvaltiya disari gidelim mina gelince hic cikamicaz sana da iyi olur diyorlar.ben ise kizim hastanede ben gezmede diye gitmek istemiyorum.esimde kizimiz gayet saglikli niye oyle dusunuyorsun kendini suclama kizim gelince uzun zaman cikamicaksin gel diyor.ben ne yapsam bilemedim.sezeryan in acisini atlattim cok sukur pek derdim yok kendimle ilgili.ne yapayim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?