aynen banada doktor 2-3 hafta önde dedi bende doktora gittigimde 32+2 falandı 2 kilo çok iyi dedi zamanında dogsa bu kiloyla 4 killoları bulursun ama seninki erken dogmaya kalkmış dedi bende burdaki arkadaşların yazdıllarını okudum benle aynı haftada olup 2650 olan var normal olsa takmicamda erken dogarsa minicik bu benim 2 bebeyim kızım 3500 o bile minicik gelmişti bana bunu düşünmek istemiyorum artık
merhaba herkese hayırlı kandiller...
doğum yapan arkadasların gözü aydındarısı başımıza...
dün butun gun alışverişteydik bugün yorgunluktan dayak yemiş gibiyim...
sabahtan beri pinekledim.. kızımın şekerlerine isim yazdım onları zımbalıyorum bi kaç tanesini göstereyim nasıl olmuşlar
Eki Görüntüle 929604
kızlar nasıl gidiyor pazar günü? ben patladım sıkıntıdan evde annem var ve herşeyi bana soruyo sanki hiç bişey bilmiyormuş gibi. ona laf anlatmak yerine kendim yapsam daha az yorulurum :44:
kızlar nasıl gidiyor pazar günü? ben patladım sıkıntıdan evde annem var ve herşeyi bana soruyo sanki hiç bişey bilmiyormuş gibi. ona laf anlatmak yerine kendim yapsam daha az yorulurum :44:
seni çok iyi anlıyorum benim annemde aynen öyledir çünkü evleneli 7 sene olcak nerdeyse 10 kere felan gelmiştir herelde oda ya günü birlik ya bi gece kalmalı düğünlü koşturmacalıdır yani illa bişi olmuştur ondan gelmiştir neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kayınvaldemde 30 sene bu mahallede oturmuş benim evim onun eviydi sonra mudanyaya taşınmışlar biz evlenirken tekrar düzüp girdik eve alışkın yani yabancısı değil zaten hep gelir gideriz ben kalkmadan kahvaltı hazırlar yemek yapar temizlik yapar balkonu yıkar merdivenleri sokagı süpürü çöp kutusunu yıkar böle bi kadındır asla ne nerde sormaz hatta ben ona sorarım geçen boya yaptırdık dayım boyacı annemle dayım geldi bide kayınvaldem bişey beceremiyo hadi temizlik yapamıyon bali yemek hazırla kalabalıgız hep yemek dönüyo mutfakta anam tava nerde yağ nerde ne kadar koyayım nasıl dograyayıma kadar soruyo ona yaptırcama ben yaparım daha iyi en son dedim cam sil bali diyo cam bezi ver kova ver su ver dedim tamam sen bişi yapma ablam geldi sonra bütün camalrı o sildi perdelerimi o ütüledi yani aynennnnnnnnnnnnnnnn benim annemde öyle o yüzden dogumumda kayınvaldeme daha cok güveniyorum annemde gelir ama zaten 1 hafta kalır biri misafirlere bakar biri bana bebege bakar ev işi felan annem konu mankeni olur işte nannesi gelmiş desinler
Cok yedim yaaaa
ne yedin jackommm bu kadar
kızlar merhaba
bende bugün itibari ile 36 haftalık oldum. tahmini dogum tarihim 9 şubat. sizlere bir şey sormak istiyorum. doğum için kişisel temizliğinizi kaçıncı haftada yaptınız yada yapacaksınız? bir de ne şekilde yapacaksınız?
kızlar merhaba
bende bugün itibari ile 36 haftalık oldum. tahmini dogum tarihim 9 şubat. sizlere bir şey sormak istiyorum. doğum için kişisel temizliğinizi kaçıncı haftada yaptınız yada yapacaksınız? bir de ne şekilde yapacaksınız?
of kızlar ya söylemesi ayıp kabızlık sıkıntısı yaşıyorum ve sanki bebiş çıkıverecekmiş gibigeliyor o derece ilaç mı alsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?