2014 Şubat Anneleri

Canım benim o kadar takmıyorum.. Dün bir arkadaşımla konuştum bebeği doğduğunda 2 480 gr mış banada çok küçül geldi ama şu çok sağlıklı... 3 kilo olsa iyi bence.. Her çocuğun gelişimi farklı o yüzden bence takılma... Doktorda iyi demiş bak sanada.. Gönlünü ferah tut......

geçen sene bu zamanlar bende gün sayıyordum, topiğinizi okuyunca içim bi tuhaf oldu :))
zaman ne hızlı geçmiş oğluşum koca adam olmuş resmen
inşallah hepiniz kuzucuklarınızı sağlıcakla kucağınıza alırsınız
kilosu az diye üzülmeyin doğduktan sonra öyle hızlı kilo alıyorlar ki
yerden kalkmıyorlar :))

kızlar nasıl gidiyor pazar günü? ben patladım sıkıntıdan evde annem var ve herşeyi bana soruyo sanki hiç bişey bilmiyormuş gibi. ona laf anlatmak yerine kendim yapsam daha az yorulurum :44:

mevlit kandilimiz mubaretk olsun anneler bebekler

rabbim sağ salim hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin hepimizin sütü bol besleyici yararlı olsun bebeişlerimiz hiç hastalanmadan saglıkla huzurla gülücükleriyle büyüsünler inşallahhhhhhhhhh

evimize huzur mutluluk bolluk bereket eşlerimize hayırlı işler hayırlı kazançlar nasip etsin allah

bugün büyükleri aradık kandilleşmek için eşimin babannesiyle konuşurken dua et dedim bana oda dedi ( SU GB DOGUR KİMSELER DUYMADAN DEDİ) aminnnnnnnnnnnnnnnnn dedim kendim bile anlamayayım dogurdugumu dedim güldü:18:

hepimiz su gb dogum yapalım inşallah hopp diye geliversinler dünyaya bebeklerimiz

çok güzel olmuşlar canım, ellerine sağlık

kızlar nasıl gidiyor pazar günü? ben patladım sıkıntıdan evde annem var ve herşeyi bana soruyo sanki hiç bişey bilmiyormuş gibi. ona laf anlatmak yerine kendim yapsam daha az yorulurum :44:

haklısın. insan birilerine laf anlatırken daha çok yoruluyor.

benimki de sıkıcı sabah kahvaltı sonrası ütü yaptım. sonra film izleyelim dedik eşimle. 2 film seçtik. yüksek puanlar almışlar diye. ikisini de biraz izleyip bıraktık. bize sıkıcı geldiler. öylece geçmiş oldu pazarımız da şimdi de kalkıp yemek hazırlayacağım

seni çok iyi anlıyorum benim annemde aynen öyledir çünkü evleneli 7 sene olcak nerdeyse 10 kere felan gelmiştir herelde oda ya günü birlik ya bi gece kalmalı düğünlü koşturmacalıdır yani illa bişi olmuştur ondan gelmiştir neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kayınvaldemde 30 sene bu mahallede oturmuş benim evim onun eviydi sonra mudanyaya taşınmışlar biz evlenirken tekrar düzüp girdik eve alışkın yani yabancısı değil zaten hep gelir gideriz ben kalkmadan kahvaltı hazırlar yemek yapar temizlik yapar balkonu yıkar merdivenleri sokagı süpürü çöp kutusunu yıkar böle bi kadındır asla ne nerde sormaz hatta ben ona sorarım geçen boya yaptırdık dayım boyacı annemle dayım geldi bide kayınvaldem bişey beceremiyo hadi temizlik yapamıyon bali yemek hazırla kalabalıgız hep yemek dönüyo mutfakta anam tava nerde yağ nerde ne kadar koyayım nasıl dograyayıma kadar soruyoona yaptırcama ben yaparım daha iyi en son dedim cam sil bali diyo cam bezi ver kova ver su ver dedim tamam sen bişi yapma ablam geldi sonra bütün camalrı o sildi perdelerimi o ütüledi yani aynennnnnnnnnnnnnnnn benim annemde öyle o yüzden dogumumda kayınvaldeme daha cok güveniyorum annemde gelir ama zaten 1 hafta kalır biri misafirlere bakar biri bana bebege bakar ev işi felan annem konu mankeni olur işte nannesi gelmiş desinler

Cakma subat anneleri olduk yaw.herkes ocak ta doguruyor:)rabbim hayirli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin insallah.kizlar bisey dicek elektrikli pompa almistim pek cekmiyor.ama gorumcemin avent in manuel i var.onunla deniyorum valla daha iyi aklinizda bulunsun dedim:)

Al bendende o kadar:)anam 6 ayda bir gelir 1 gece kalir gider.hayatta dolabimi bile acmaz.kayinvalide 3 ayda bir burda 10 gun evin herseyini benden iyi bilir:)dogum yaptigim gun anam geldi ertesi gun ben izin alamadim dedi cekti gitti.calisiyor ama izin alabilirdi bana gore.bende ne halin varsa gor dedim:) simdi kv de gorumce yanimda anam gayet rahat valla bakan var nasil olsa:)cok sukur kendi islerimide yapabiliyorum ilk gun zorlandim simdi ayaklandim.anama kalsam abooooo kizanlar perisan:)ama yine de cani sagolsun ne diyim.....

kızlar merhaba

bende bugün itibari ile 36 haftalık oldum. tahmini dogum tarihim 9 şubat. sizlere bir şey sormak istiyorum. doğum için kişisel temizliğinizi kaçıncı haftada yaptınız yada yapacaksınız? bir de ne şekilde yapacaksınız?

Benim sezeryan tarihim iki hafta sonra.bi hafta sonra kuaföre gidicem agdami yaptircam.simdiye kadar da hep agda yaptirdim.eger kizim aceleci davranirsa jilet yarfimima kosar herhalde istemeyerek de olsa mecbur

aaaaaaaaahhhhhh ahhhhh bende aynı ben onun evine gitsem bana demedini bırakmaz bide durup durup insan başkasının evinde deyip durmuyormu sinir oluyorum onu ver bunu al gel ben bilemem bak allahım insan bir çarşafı seremezmi as geç yaaa ben evleneli 8 yıl oldu annem benim evimde daha bir çay bardagı yıkamadı ki insan bari bu kızımın evi diye benimser sanarsın 7 kat elin evi

of kızlar ya söylemesi ayıp kabızlık sıkıntısı yaşıyorum ve sanki bebiş çıkıverecekmiş gibigeliyor o derece ilaç mı alsam acaba

Hayirli olsun canim.benim 30 ocak dogumum sezeryan olucak bende 37 olucam yarin 15i 6ada 17 si gibi giderim kuaföre ben hep agda kullanirim zaten hamileligim boyuncada her ay kullandim senin sezeryanmi olucak eger öyleyse erken olur dogumun ama normalse degisir tabi

of kızlar ya söylemesi ayıp kabızlık sıkıntısı yaşıyorum ve sanki bebiş çıkıverecekmiş gibigeliyor o derece ilaç mı alsam acaba

Kuru incir ye 3 yada 4 tane bir bardak süt ic ve ise yaramazsa ilac kullan gecmis olsun ve gün arasindada bol su ic cok 4ahatsiz ediyo o durum ama ac karnina yap dedigimi

Kizlar hastane cantaniza gögüs pompasi koydunuzmu ? Zaten alicam dursun die ama hastanede lazim oluyormu o an gerekirse e zaneden falan temin edebiliyormuyuz istedigimiz markayi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…