Eleviti kahvaltıdan sonra, öğle yemeğinden sonra da ferirum içiyorum. Hiç aç karna içmedim ben hep tok karna içtim hmmm:26:Kan ve idrar icin gecmis olsun canim kan ilaci kullanmiyormusun? Kullaniyorsan ac karnina icmeye ve yaninda c vitaminli bi meyve suyuyla icmeye gayret et .Esin icinde valla icine atma söyle aklindakileri olan sonra insanin kendisine oluyo aman hadi söylemeyim kensi anlasin diosun ama malesef dürtmeden anlayan olmuyor bazen bide evdede varmis bi bebegin daha bebek diyorum cünkü 4 yasinda daha anlamazki o da yapma etmedenumarim düzelir durumlar
Eklemeyi unuttum benimki diyor ki bugün, bana söyle hadi dd ben yaparım ne kendi kendine işlere girişiyosun diyo şaka gibi..al şimdi uyuyor ne yapayım uyandırıp şunu yap bunu yap mı diyim. Kız da tepemde kudurdukça kudurdukça. Benim kızıma da herkes yaşımndan Olgun, çok yardımcı olacak diyor da :) çocuk işte neticede 4 ay sonra daha 4 yaşımda olacak yani
Eleviti kahvaltıdan sonra, öğle yemeğinden sonra da ferirum içiyorum. Hiç aç karna içmedim ben hep tok karna içtim hmmm:26:
Canlar size bisey danismak istiyorum. Benim kv kp biraz keyfi severler simdi yanimdalarda. Yarin sabah kahvaltiya disari gidelim mina gelince hic cikamicaz sana da iyi olur diyorlar.ben ise kizim hastanede ben gezmede diye gitmek istemiyorum.esimde kizimiz gayet saglikli niye oyle dusunuyorsun kendini suclama kizim gelince uzun zaman cikamicaksin gel diyor.ben ne yapsam bilemedim.sezeryan in acisini atlattim cok sukur pek derdim yok kendimle ilgili.ne yapayim sizce?
Eleviti kahvaltıdan sonra, öğle yemeğinden sonra da ferirum içiyorum. Hiç aç karna içmedim ben hep tok karna içtim hmmm:26:
Selam jack hayırlı doğumlar inşallah.... Bnde kısmetse nisan annesi olacam, adanalısın heralde öyle anladım yazışmadan adanada hangi dr hangi hastaneye gidiosyn memnun musun, bndebaşka şehirdeyim doğum için gelecem izne ayrılıp doğu. İznim şubatta başlıo dr araştırıyorum bilgi veririsen sevinirim....
Cnm bnce yarin tatilse eşine işleri birlikte yapabilirsiniz. Ver eline supurgeyi başla de :) bn öyle yapiyorum yani ,yoksa lafla sözle yapardim demekle baslamiyorlar bi turlu.senin evde bi çocuk daha varmis allah yardmcin olsun bnce konuş esinle içinde kalanları ama güzel bir dille ve onu da anladigini belirterek..
Cik hayatim hic tereddut etme. Kendini hem fiziken hem ruhsal toparlaman lazim. Enerji moral depola kizin eve gelince cok ihtiyacin olacak.
Benim kizim 32 haftalik 1870 gr dogup 1 ay kalmisti kuvezde. Premature bakimi zor. Normal bebekler kadar kolay cikamiyorlar daha cok zamana ihtiyaclari oluyor toparlanmak icin. Her firsati degerlendir icinide rahat tut. Kizinin sagligi iyi cok sukur.
bende adanalıyım canım özel metro hastanesine gidiyorum.kızımdada orda doğum yaptım ve aynı doktorda ilgisiçok iyi ben memnunum yani Mehmet yıldırım sezeryan oldum kızımda ve hiç zorlanmadım hastaneden çıktığım gün ayaktaydım ev işimi ve yemeğimi bile yaptım kimsede yoktu hem kızımlada ilgilendim eli hafif anlamıyosun bile epidural oldum belden aşağııdier kucağıma verdi odama kızımla gülerek çıktım herkes şaşırdı ağrıyla halsiz geleceğimi düşünmüşlr.şuanda çok memnunum ilgisinden bebek iyice gelişsin diye hemen alıyım demiyor bekletiyor daha sağlıklı doğsun diye şakacı güler yüzlü bi doktor adanada yaparsan öneririm.oranın doktorlarının hepsiiyi doğrusu.
aslında çok zayıf doğmamış neden bir ay kaldı? bir çok prematüre annesi 2000 gr ma çıktığında anneye teslim ettiklerini söylüyorlar.
kendini kötü hissetme beni görsen doğuma giderken süslendim püslendim bol bol duamı da ettim doktorla şakalaşarak sezaryen oldum ağrı falan hissetmedim sadece kızımı karnımdan alındığını hisstetim sen onu temizleyip giydirmelerini seyrederken dikiş faln bitiyor bişey hissetmiyosun bile ben öyleydim gayet rahattım.3 saat sonra uyuşman geçiyor zaten ondan sonra bebişinle ilgilen koridorda falan dolanırsın gec mesala eşim uyudu görümcem uyudu ben ayakta kızıma baktım onu emzirdim 15 dkya bir.güçlü ol kimseye muhtaç olma yani ne kadar yardımcı oluruz deselerde erkekler olmuyor çok nadir.şuan kızım yaramaz olmasına rağmen her şeyi ben yapıyorum eşim yat bişe yapma diyor ama kendide bişey yapmıyor fazla.benim oğlanın hem kafası hem ayakları aşağıda iki büklüm ve şuan çok aşağıda indi baya sancılarımda arttı ama tınlayan kim ben işime bakıyom sağlığı yerinde evhamlı değilim.Icime su serpti yazdiklarin. Bende sezeryan olacak gibiyim. Sonrasinda iyilesme surecinden endiseleniyorum. Hep normale alistirdim kendimi. Bebisim ters yerlesiyor. Donme ihtimali yok gibi. Sezeryana girersem yazdiklarini dusunecegim. Bende biran once kalkmak istiyorum cunku.
Cik hayatim hic tereddut etme. Kendini hem fiziken hem ruhsal toparlaman lazim. Enerji moral depola kizin eve gelince cok ihtiyacin olacak.
Benim kizim 32 haftalik 1870 gr dogup 1 ay kalmisti kuvezde. Premature bakimi zor. Normal bebekler kadar kolay cikamiyorlar daha cok zamana ihtiyaclari oluyor toparlanmak icin. Her firsati degerlendir icinide rahat tut. Kizinin sagligi iyi cok sukur.
kendini kötü hissetme beni görsen doğuma giderken süslendim püslendim bol bol duamı da ettim doktorla şakalaşarak sezaryen oldum ağrı falan hissetmedim sadece kızımı karnımdan alındığını hisstetim sen onu temizleyip giydirmelerini seyrederken dikiş faln bitiyor bişey hissetmiyosun bile ben öyleydim gayet rahattım.3 saat sonra uyuşman geçiyor zaten ondan sonra bebişinle ilgilen koridorda falan dolanırsın gec mesala eşim uyudu görümcem uyudu ben ayakta kızıma baktım onu emzirdim 15 dkya bir.güçlü ol kimseye muhtaç olma yani ne kadar yardımcı oluruz deselerde erkekler olmuyor çok nadir.şuan kızım yaramaz olmasına rağmen her şeyi ben yapıyorum eşim yat bişe yapma diyor ama kendide bişey yapmıyor fazla.benim oğlanın hem kafası hem ayakları aşağıda iki büklüm ve şuan çok aşağıda indi baya sancılarımda arttı ama tınlayan kim ben işime bakıyom sağlığı yerinde evhamlı değilim.
Ben niye uyandim yav bu saattewc olayi uyutmuyor tam dalicam gene gidiyorum uyku kacti he1rkez uyuyodur umarim iyi uykulaarrr
Kizlar bnm son tarih 8subat.ama bizim aceleci kiz kanala girmis bile..kontrolüm vardi bugün dr her an gelebilir hazirla kendini o hazir çünkü dedi :) cati muayenemi bile yapmadi bebeği rahatsiz etmeyelim diye o kadar asagi inmiş yani.3gundur de agrim var belimden kasiklarimda. Kurbanlik koyun gibi hissediyorum dua edin..bu gece bile gelirse sasirmam hic dedi dr..kanala yerleştikten sonra çok da bekleyebilir mi ? Tecrübeli olaniniz var mi şekerler ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?