2014 Şubat Anneleri

Eleviti kahvaltıdan sonra, öğle yemeğinden sonra da ferirum içiyorum. Hiç aç karna içmedim ben hep tok karna içtim hmmm:26:

Eleviti kahvaltıdan sonra, öğle yemeğinden sonra da ferirum içiyorum. Hiç aç karna içmedim ben hep tok karna içtim hmmm:26:

Cnm bnde demiri tok aliyordum kahvalti sonrasi özellikle ama kalsiyumlu gidalarla alunca emilimi azalıyormus.kahvaltıdan 1sa önce iç ve mümkünse c vitaminli meyveyle falan al emilimi hizlaniyor. .bu arada elevitte domuz jelatini cikti ve dogrulandi firma tarafından tatlim duymadin mi.bn decavit kullanıyorum 2 aydir..tabi dünya görüşünü bilemem de soyliyim dedim cnm :) oyyy doguracam sanirim bn bu gece bu hafif agrilar giderdi yatinca artik gitmiyor..

Cik hayatim hic tereddut etme. Kendini hem fiziken hem ruhsal toparlaman lazim. Enerji moral depola kizin eve gelince cok ihtiyacin olacak.
Benim kizim 32 haftalik 1870 gr dogup 1 ay kalmisti kuvezde. Premature bakimi zor. Normal bebekler kadar kolay cikamiyorlar daha cok zamana ihtiyaclari oluyor toparlanmak icin. Her firsati degerlendir icinide rahat tut. Kizinin sagligi iyi cok sukur.

Canim ben uzun yillar o kansizlikla cok ugraxyim cissi bohuttaydi disardan takviye alicaktim sonra diyetisyenle beslenme düzenimi tamamen degistirdim ve kan hapini kesinlkklenacnkarnina ve mümkünse portakal suyuyla tüket yogur , süt, peynir tüket ama kan hapindan en az 2 saat önce yada sonra kalsiyum engelliyormusndemir emilimini kirmizi et, mercimek, roka, yesil yaprakli sebzeler tüket son bir örnek ispana yemegi degil yumurtali ispanak yap cok faydali bunlara dikkat et hemen toplanirsin gecmis olsu n kan önemlimdikkat et

bende adanalıyım canım özel metro hastanesine gidiyorum.kızımdada orda doğum yaptım ve aynı doktorda ilgisiçok iyi ben memnunum yani Mehmet yıldırım sezeryan oldum kızımda ve hiç zorlanmadım hastaneden çıktığım gün ayaktaydım ev işimi ve yemeğimi bile yaptım kimsede yoktu hem kızımlada ilgilendim eli hafif anlamıyosun bile epidural oldum belden aşağııdier kucağıma verdi odama kızımla gülerek çıktım herkes şaşırdı ağrıyla halsiz geleceğimi düşünmüşlr.şuanda çok memnunum ilgisinden bebek iyice gelişsin diye hemen alıyım demiyor bekletiyor daha sağlıklı doğsun diye şakacı güler yüzlü bi doktor adanada yaparsan öneririm.oranın doktorlarının hepsiiyi doğrusu.

Bende oyle yapiyorum. Tum hafta aklima geldikce pazar yapilacaklari yaziyorum. Pazar kahvaltisindan sonra dinleniyor biraz. Sonra listeden basliyor islere:) Supurge, paspas balkonlar v.b. sagolsun esim cok yardimci oluyor.

Bebek kanala girince belli olmuyor canim. 2 3 hafta sonrada olabiliyor dogum. Sen kendini hemen yarinmis gibi hazirla. Doktorun soylemistir yat dinlen diye. Bol sivi tuket ve uzun sure ayakta kalma. Hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim.

aslında çok zayıf doğmamış neden bir ay kaldı? bir çok prematüre annesi 2000 gr ma çıktığında anneye teslim ettiklerini söylüyorlar.

Icime su serpti yazdiklarin. Bende sezeryan olacak gibiyim. Sonrasinda iyilesme surecinden endiseleniyorum. Hep normale alistirdim kendimi. Bebisim ters yerlesiyor. Donme ihtimali yok gibi. Sezeryana girersem yazdiklarini dusunecegim. Bende biran once kalkmak istiyorum cunku.

aslında çok zayıf doğmamış neden bir ay kaldı? bir çok prematüre annesi 2000 gr ma çıktığında anneye teslim ettiklerini söylüyorlar.

Kuvezsiz hastanede dogum yapmistim acil(su bosalmisti). Kuvez icin ambulans beklerken solunum sorunu olmus oksijensiz kalmis. Apneleri coktu. Bagirsak sorunu oldu agizdan beslenemedi. 2030 gr la evimize geldi. Sonrasinda cok hizli toparlandi.

kendini kötü hissetme beni görsen doğuma giderken süslendim püslendim bol bol duamı da ettim doktorla şakalaşarak sezaryen oldum ağrı falan hissetmedim sadece kızımı karnımdan alındığını hisstetim sen onu temizleyip giydirmelerini seyrederken dikiş faln bitiyor bişey hissetmiyosun bile ben öyleydim gayet rahattım.3 saat sonra uyuşman geçiyor zaten ondan sonra bebişinle ilgilen koridorda falan dolanırsın gec mesala eşim uyudu görümcem uyudu ben ayakta kızıma baktım onu emzirdim 15 dkya bir.güçlü ol kimseye muhtaç olma yani ne kadar yardımcı oluruz deselerde erkekler olmuyor çok nadir.şuan kızım yaramaz olmasına rağmen her şeyi ben yapıyorum eşim yat bişe yapma diyor ama kendide bişey yapmıyor fazla.benim oğlanın hem kafası hem ayakları aşağıda iki büklüm ve şuan çok aşağıda indi baya sancılarımda arttı ama tınlayan kim ben işime bakıyom sağlığı yerinde evhamlı değilim.

Annelik iste canim.herseyde kendini sucluyor insan.benim kizimda 2.170 gr dogdu.34+3 te.suan masallah kendi kendine nefes aliyor.enfeksiyonla dogunca aldilar kuvezeaslinda kilosu iyi yinede.daha kac gun kalicagi belli degil.2 gundur kucagimada aliyorum emzirmeye.insallah cabucak toparlanicak kuzum...

Cok guzel, bende hemen kalkip toparlanmak istiyorum. Iyilesme surecide kisalir hem. Cok iyi bir moralle girmissin doguma. Bu dogumun daha guzel gecsin ins.

NazliEdam enfeksiyonuda kontrol altindaki emzirebiliyorsun. En kisa surede beraber evinize gideceksiniz. Saglikla, huzurla buyutmeyi nasip etsin rabbim.

Ben niye uyandim yav bu saatte wc olayi uyutmuyor tam dalicam gene gidiyorum uyku kacti he1rkez uyuyodur umarim iyi uykulaarrr

Bende ayaktayim.sut sagmaya kalktim..bi arkadas doguma gidiyormus..allah yar ve yardimcisi olsun saglikla kucagina alsin insallah...

günaydın arkadaşlar uzun bir aradan sonra burdayım :) 35+5 im bugün ve kasık ağrılarım başladı çok korkuyorum daha doğurmamam lazım (( bugün mevlid kandili hepinizin duaları kabul olur inşallah rabbim hiçbirimizi darda koymasın evlatlarımızla imtihan etmesinn...öpüyorum sizleri çokk

Herkese gunaydiiinnn pazar pazar herkes uyanmis herkesin kandili mubarek olsunnn
Ayrica ben de bugun 33+2 yim.en kucugunuz benim sanirim😋😋😋

canım bnm 28.haftadan berı donmustu 31 den berı de kanalda..gercı ılac falan kullandım gelmesın dye ama gelmedı henuz bılemedım yanıı:)) cts catı muayenem var tetıklemesın korkuyom ama:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…