2014 Şubat Anneleri

kilosu iyiymiş,çabucak toparlanır sen hiç merak etme, sendeki enfeksiyon mu geçmiş bebeğe acaba? çünkü idrar yolu enf. eğer tedavi eidlmezse bebeğe geçer diye okumuştum bir yerde, öyle bir durum mu yaşadınız. benim kızım da erken doğumla 2340 gr doğmuştu, çok çabuk toparlandı ve şimdi 5 yaşında, gelişimi yaşıtlarından bile iyi gidiyor maşallah, bizi hiç yormadı üzmedi, seninki de öyle olacak inşallah.

Herkese gunaydiiinnn pazar pazar herkes uyanmis herkesin kandili mubarek olsunnn
Ayrica ben de bugun 33+2 yim.en kucugunuz benim sanirim😋😋😋

ben pek katılamıyorum ama ben de 33+1 im bugün 1 günle en küçük biziz sanırım mart annelerine büyük geliyorum, şubat annelerine küçük geliyorum

Selam hanımlar
Bire geliyordu yataktan kalktım hala halsizim hala yatsam uyurum. Yeni doğum haberi var sanırım şubat anneleri oldu ocak anneleri. Darısı başımıza sağlıkla

Selam kızlar,

Gece kötü bir mide ağrısıyla uyandım.
Bi de sıkışmışım. Wc ye gittim geldim bi bulantı başladı, hiç anlam veremedim. Benim hiç bulantım olmamıştı. Annem doğum sırasında ben sancılarımı hatırlamıyorum daha çok bulantım vardı demişti. Ay bi korktum. Ama neyse ki çıkartınca geçti. Sonra uyumuşum. Şimdi de bişeyim yok. Herkes doğuma hazır ama benim kızım daha küçüüük. Bi hafta daha beklesin en azından. Bugün 35+0 olduk.

Ayrıca hepimizin kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun, allah çocuklarımızı bizlere bağışlasın inş.

resim varmı kuzummm

: bende izne 20 ocakta ayrılıp bir hafta sonra sezeryan oalcağım

sağol teyzesiii .şapşala döndük tarihi duyunca

Ay biraz daha dinlenmeye vakit ayırsaydın canım. Off valla sizin adınıza ben heyecanlanıyorum:)

walla bnde ayaktayım hatta sevgi arkadasımız doguma gıdıyormus ona dualar ettım hyrlısıyla kucagına alır inş.

Ay doğuran doğurana. Sağlıklıymış da galiba. Allah uzun sağlıklı ömürler versin yavrusuna.

Seni burada görmek ne güzel canım. Hoş geldin. Amin canım amin inş.

Aman aman benim herif diyo ki hemen ikinciyi mi yapsak avrat.sen hamilelige alismisken diyoona gore ne var ki zaten
Seninki de bi alem yani:)

ahaha hade leynnnn
umo bana öle dese ben şöle derim :)
Eki Görüntüle 929409

Süpersin huzo yaa:-D

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsunnn..
Bende 34+6 dayım. Artık heyecanım artıyor hele sizlerin doğum haberlerini okuyunca .... Benimde ilk çocuğum olcak Mevlam nasip ederse bir kızım olcak dört gözle bekliyorumm Şubat 18 şafak ama artık ne zamana gelir bilmiyorummmm...
Hazırlıklarda yarım henüz iki haftaya tamam olur gibi .. Şimdiden hepimize hayırlı doğumlar...

Az kalmis hadi hayirlisi hazirliklar nekadarneken biterse okadar iyi agirlastikca bisey yapamiyo insan

Az kalmis hadi hayirlisi hazirliklar nekadarneken biterse okadar iyi agirlastikca bisey yapamiyo insan

Geç kaldık hazırlıklarda kıyafetleri hazır gibi bir tek.
Int yapcam artık kış günü gezemiyorum daa.. Çantamız da yarım .. Yarın doktor günümüz çıkışda eksiklerimi tamamlayıp bitiririm çantamı ... Beşiğinde annaannesi alacak bakalım uyku seti kalıyor onuda netten alcam işte öyle böyle bitecek ...

selam kızlar bikaç gün görümcemde kaldım 2 günde kayınvaldemde bugünde bebek odamızın perdesini sipariş vardik en uygun bu olcaktı zebra istiyorum çünkü üst üste perdelerden fonalrdan çok sıkıldım zebra en iyisi bence en uygun modelde buydu odamız bebek odası gb olmadıgı için cocuksu bişey istemedim şundan aldım takıncada fotorafını çekerim yine

merhaba herkese hayırlı kandiller...
doğum yapan arkadasların gözü aydın darısı başımıza...
dün butun gun alışverişteydik bugün yorgunluktan dayak yemiş gibiyim...
sabahtan beri pinekledim.. kızımın şekerlerine isim yazdım onları zımbalıyorum bi kaç tanesini göstereyim nasıl olmuşlar

yeni geldik teyzesiii.paşa 51 cm olmuş,2860 gram.27 ocak pazartesi günü sezeryan için gün aldık.gayet heyecanlıyım :)

Oyyy maasallah pasaya benim oglus da bir hafta evvel 2.850 kg ve 46 cm di
Cok heyecanlandim tüylerim diken diken oldu huzunbaz'im ne cabuk geldi dogum vakti..
Ben daha sezeryan tarihi almadim 16'sinda son muaynem var heralde senin tarih civarlarinda verir benim doktor da, sat'larimiz ayni cünkü

Eline saglik pek tatlilar .Ben hicbisey yapmamisken bile dayak yemis gibiyim :)

İlk cantalarinizi hazirla sonrasi gene olur en acilden basla derim

İlk cantalarinizi hazirla sonrasi gene olur en acilden basla derim

Başladım bir kaç eksiği var onlarıda yarın halletcem doktordan sonra... Buradaki kızların hazırlıklarına baktıkça imreniyorum valla... Ne güzel şeyler bulmuşsunuz.....

herkeze merhabalar ve hayırlı kandiller bende bugün tam 33 haftalık oldum benim oglum aceleci çıktı erknden gelmek istiyor bende dogurmadım her güne şükrediyorum ama banamı öyle geliyor ne bu şubat bebekleri çok aceleci galiba millet 42 hafta diyor bizimkiler 32 ila 34 arası gelmeye niyetli burdan birkaç arkadaşın yazdıklarınıda okudum çevremdede çok var

doktorum banada şubat 18 sezeryanla alırız demişti ama benim oglum ozamana kadar dogmassa aynı gün oluyor

doktorum banada şubat 18 sezeryanla alırız demişti ama benim oglum ozamana kadar dogmassa aynı gün oluyor

Bakalım yarın bana diyecek doktor. Normal istiyorum ama ne olacak bilmiyorum hayırlısı ile alırız bebişlerimizi kucağımıza... İçimden bir ses kalmaz o zamana diyorya hayırlısııı...

Bakalım yarın bana diyecek doktor. Normal istiyorum ama ne olacak bilmiyorum hayırlısı ile alırız bebişlerimizi kucağımıza... İçimden bir ses kalmaz o zamana diyorya hayırlısııı...

bebeyin kilosu nekadar benimki 2 kilo zayıf diye üzülüyorum

bebeyin kilosu nekadar benimki 2 kilo zayıf diye üzülüyorum
En son32. Haftada gittim 1900 dü.. Doktor iyi dedi hatta 200 gr fazlası var dikkat et dedimişti.. Ama buradakileri okuyunca bana zayıf geldi.. Bakalım yarın kaç kilo olduu miniğim. Sağlıklı olsunda kiloda alırlar inş...

aynen banada doktor 2-3 hafta önde dedi bende doktora gittigimde 32+2 falandı 2 kilo çok iyi dedi zamanında dogsa bu kiloyla 4 killoları bulursun ama seninki erken dogmaya kalkmış dedi bende burdaki arkadaşların yazdıllarını okudum benle aynı haftada olup 2650 olan var normal olsa takmicamda erken dogarsa minicik bu benim 2 bebeyim kızım 3500 o bile minicik gelmişti bana bunu düşünmek istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…