Annelik iste canim.herseyde kendini sucluyor insan.benim kizimda 2.170 gr dogdu.34+3 te.suan masallah kendi kendine nefes aliyor.enfeksiyonla dogunca aldilar kuvezeaslinda kilosu iyi yinede.daha kac gun kalicagi belli degil.2 gundur kucagimada aliyorum emzirmeye.insallah cabucak toparlanicak kuzum...
Herkese gunaydiiinnn pazar pazar herkes uyanmis herkesin kandili mubarek olsunnn
Ayrica ben de bugun 33+2 yim.en kucugunuz benim sanirim😋😋😋
:))) suan söylencek en son seyi söylemis
resim varmı kuzummm
:bende izne 20 ocakta ayrılıp bir hafta sonra sezeryan oalcağım
sağol teyzesiii .şapşala döndük tarihi duyunca
walla bnde ayaktayım hatta sevgi arkadasımız doguma gıdıyormus ona dualar ettım hyrlısıyla kucagına alır inş.
günaydın arkadaşlar uzun bir aradan sonra burdayım :) 35+5 im bugün ve kasık ağrılarım başladı çok korkuyorum daha doğurmamam lazım(( bugün mevlid kandili hepinizin duaları kabul olur inşallah rabbim hiçbirimizi darda koymasın evlatlarımızla imtihan etmesinn...öpüyorum sizleri çokk
Seninki de bi alem yani:)Aman aman benim herif diyo ki hemen ikinciyi mi yapsak avrat.sen hamilelige alismisken diyoona gore ne var ki zaten
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsunnn..
Bende 34+6 dayım. Artık heyecanım artıyor hele sizlerin doğum haberlerini okuyunca .... Benimde ilk çocuğum olcak Mevlam nasip ederse bir kızım olcak dört gözle bekliyorumm Şubat 18 şafak ama artık ne zamana gelir bilmiyorummmm...
Hazırlıklarda yarım henüz iki haftaya tamam olur gibi .. Şimdiden hepimize hayırlı doğumlar...
Az kalmis hadi hayirlisi hazirliklar nekadarneken biterse okadar iyi agirlastikca bisey yapamiyo insan
yeni geldik teyzesiii.paşa 51 cm olmuş,2860 gram.27 ocak pazartesi günü sezeryan için gün aldık.gayet heyecanlıyım :)
merhaba herkese hayırlı kandiller...
doğum yapan arkadasların gözü aydındarısı başımıza...
dün butun gun alışverişteydik bugün yorgunluktan dayak yemiş gibiyim...
sabahtan beri pinekledim.. kızımın şekerlerine isim yazdım onları zımbalıyorum bi kaç tanesini göstereyim nasıl olmuşlar
Eki Görüntüle 929604
Geç kaldık hazırlıklarda kıyafetleri hazır gibi bir tek.
Int yapcam artık kış günü gezemiyorum daa.. Çantamız da yarım .. Yarın doktor günümüz çıkışda eksiklerimi tamamlayıp bitiririm çantamı ... Beşiğinde annaannesi alacak bakalım uyku seti kalıyor onuda netten alcam işte öyle böyle bitecek ...
İlk cantalarinizi hazirla sonrasi gene olur en acilden basla derim
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsunnn..
Bende 34+6 dayım. Artık heyecanım artıyor hele sizlerin doğum haberlerini okuyunca .... Benimde ilk çocuğum olcak Mevlam nasip ederse bir kızım olcak dört gözle bekliyorumm Şubat 18 şafak ama artık ne zamana gelir bilmiyorummmm...
Hazırlıklarda yarım henüz iki haftaya tamam olur gibi .. Şimdiden hepimize hayırlı doğumlar...
doktorum banada şubat 18 sezeryanla alırız demişti ama benim oglum ozamana kadar dogmassa aynı gün oluyor
Bakalım yarın bana diyecek doktor. Normal istiyorum ama ne olacak bilmiyorum hayırlısı ile alırız bebişlerimizi kucağımıza... İçimden bir ses kalmaz o zamana diyorya hayırlısııı...
En son32. Haftada gittim 1900 dü.. Doktor iyi dedi hatta 200 gr fazlası var dikkat et dedimişti.. Ama buradakileri okuyunca bana zayıf geldi.. Bakalım yarın kaç kilo olduu miniğim. Sağlıklı olsunda kiloda alırlar inş...bebeyin kilosu nekadar benimki 2 kilo zayıf diye üzülüyorum
En son32. Haftada gittim 1900 dü.. Doktor iyi dedi hatta 200 gr fazlası var dikkat et dedimişti.. Ama buradakileri okuyunca bana zayıf geldi.. Bakalım yarın kaç kilo olduu miniğim. Sağlıklı olsunda kiloda alırlar inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?