2014 Şubat Anneleri

Yarin yine kizimla buluşucaz
Offff gece suyum gelse dogurmak istiyorum artık valla böyle içtenlikle dua edeceğimi hiç düşünmemiştim. Gelsin artık melegim...
Cati muayenesi de iyi geçti normal doğum yapabilirmisim

Sabirsizlik hat safada dimi :) kacinci haftan canim cokmu gecikti?

Kizlar hastane cantaniza gögüs pompasi koydunuzmu ? Zaten alicam dursun die ama hastanede lazim oluyormu o an gerekirse e zaneden falan temin edebiliyormuyuz istedigimiz markayi ?

Hastanelerde daha gelismis pompalar var diye biliyorum. Ihtiyac durumunda kullaniyorlar.

Kizlar hastane cantaniza gögüs pompasi koydunuzmu ? Zaten alicam dursun die ama hastanede lazim oluyormu o an gerekirse e zaneden falan temin edebiliyormuyuz istedigimiz markayi ?

ben koydum aramayalım dedim lazım olursa

eheheh sorma kararlıyız hepimiz ocakta doğuriciz
çokkk hoş bu kuzummm
ama yorulmana değmiş tatlımm
çok sağol canımın içiii
bizde umoyla şaşkınlardayız hala
bakalım sana perşembe ne diyecek :)

Elektirikli bide manual varmis sence? Bide hangi marka ben avent elektirikliyi hdp duyuyorum ama tabi tam bilmiyorum

kuzum elektrikliler çok sesli hastanede kullanamam gibi geldi bana.şimdilik mauel aldım.lazım olursa elektrkli alırım diye düşündüm.

senin içinde hayırlı olsun canım. Allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin. benim doktorum henüz normal mi sezaryan mı olacak söylemedi. bu salı randevum var insallah söylerde bende ona göre kendimi hazırlarım.

merhaba güzel anneler
ben 2013 eylül annesiyim şuan oğlum 4 aylık
geçmş konularınıza baktım göğüs pompasında manueli tercih etmeyin zamanla sütünüzü azaltıyor ve el ve bilek ağrılarına davetiye çıkarıyor.ben şuan elektrikli kullanıyorum tavsiye ederim ilk önce manuel sonra tek göğüsü sağabildiğim elektrikli göğüs pompası daha sonra zamandan tasarruf etmek için elektrikli çift göğüs pompası aldım.
size tavsiyem doğum çantanızda mutlaka göğüs ucu kremi olsun 1 veya 2 defa emzirdikten sonra göğsünüz yara oluyor çünkü.göğüs ucu kreminde yıkamaya veya silmeye gerek olmayan kremlerden tercih edin ben lansinohun kreminden kullanıyorum. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum meleklerinizi bir an önce kucaklarınıza almanız dileğimle

Saol tecrübe konusuyor dikkat hanimlar :) arada gitin böyle ne güzel yardimci oluyorsunuz

Günaydinn herkeze benim 2 gündür uyku problemim var döndüm durdum yatakta tam uyucam bu seferde aciktim ne güzel hep 12 saat uyurdum :) arik 4 saat falan uyuyup pinekliyorum bu saate kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…