Bu mübarek gecede dualarımızın kabul ve makbul olması dileklerimle mevlid kandilinizi kutlar, size ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını dilerim.
Yarin yine kizimla buluşucaz
Offff gece suyum gelse dogurmak istiyorum artık valla böyle içtenlikle dua edeceğimi hiç düşünmemiştim. Gelsin artık melegim...
Cati muayenesi de iyi geçti normal doğum yapabilirmisim
Kizlar hastane cantaniza gögüs pompasi koydunuzmu ? Zaten alicam dursun die ama hastanede lazim oluyormu o an gerekirse e zaneden falan temin edebiliyormuyuz istedigimiz markayi ?
Kizlar hastane cantaniza gögüs pompasi koydunuzmu ? Zaten alicam dursun die ama hastanede lazim oluyormu o an gerekirse e zaneden falan temin edebiliyormuyuz istedigimiz markayi ?
jackommmmm
dün ilyas aga ile buluştuk.2860 gr 51 cm boy dedi
zeryan için 27 ocak sabahına sözleştik
Benim oglan da 27 sinde dogacak inşallahhhh
eheheh sorma kararlıyız hepimiz ocakta doğuricizCakma subat anneleri olduk yaw.herkes ocak ta doguruyor:)rabbim hayirli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin insallah.kizlar bisey dicek elektrikli pompa almistim pek cekmiyor.ama gorumcemin avent in manuel i var.onunla deniyorum valla daha iyi aklinizda bulunsun dedim:)
çokkk hoş bu kuzummmselam kızlar bikaç gün görümcemde kaldım 2 günde kayınvaldemde bugünde bebek odamızın perdesini sipariş vardik en uygun bu olcaktı zebra istiyorum çünkü üst üste perdelerden fonalrdan çok sıkıldım zebra en iyisi bence en uygun modelde buydu odamız bebek odası gb olmadıgı için cocuksu bişey istemedim şundan aldım takıncada fotorafını çekerim yine
Eki Görüntüle 929602
ama yorulmana değmiş tatlımmmerhaba herkese hayırlı kandiller...
doğum yapan arkadasların gözü aydındarısı başımıza...
dün butun gun alışverişteydik bugün yorgunluktan dayak yemiş gibiyim...
sabahtan beri pinekledim.. kızımın şekerlerine isim yazdım onları zımbalıyorum bi kaç tanesini göstereyim nasıl olmuşlar
Eki Görüntüle 929604
çok sağol canımın içiiiOyyy maasallah pasayabenim oglus da bir hafta evvel 2.850 kg ve 46 cm di
Cok heyecanlandim tüylerim diken diken oldu huzunbaz'im ne cabuk geldi dogum vakti..
Ben daha sezeryan tarihi almadim 16'sinda son muaynem var heralde senin tarih civarlarinda verir benim doktor da, sat'larimiz ayni cünkü
aaaaa ne güzel aynı gün doğacaklarBenim oglan da 27 sinde dogacak inşallahhhh
kızlar oğlumun adını osman emir mi yoksa osman ege mi koyuyum???
osman ihtişamlı bir isim bu neden ile emir daha yakıştı sanki
kızlar oğlumun adını osman emir mi yoksa osman ege mi koyuyum???
ben koydum aramayalım dedim lazım olursa
Elektirikli bide manual varmis sence? Bide hangi marka ben avent elektirikliyi hdp duyuyorum ama tabi tam bilmiyorum
Hayirli olsun canim.benim 30 ocak dogumum sezeryan olucak bende 37 olucam yarin 15i 6ada 17 si gibi giderim kuaföre ben hep agda kullanirim zaten hamileligim boyuncada her ay kullandim senin sezeryanmi olucak eger öyleyse erken olur dogumun ama normalse degisir tabi
merhaba güzel anneler
ben 2013 eylül annesiyim şuan oğlum 4 aylık
geçmş konularınıza baktım göğüs pompasında manueli tercih etmeyin zamanla sütünüzü azaltıyor ve el ve bilek ağrılarına davetiye çıkarıyor.ben şuan elektrikli kullanıyorum tavsiye ederim ilk önce manuel sonra tek göğüsü sağabildiğim elektrikli göğüs pompası daha sonra zamandan tasarruf etmek için elektrikli çift göğüs pompası aldım.
size tavsiyem doğum çantanızda mutlaka göğüs ucu kremi olsun 1 veya 2 defa emzirdikten sonra göğsünüz yara oluyor çünkü.göğüs ucu kreminde yıkamaya veya silmeye gerek olmayan kremlerden tercih edin ben lansinohun kreminden kullanıyorum. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum meleklerinizi bir an önce kucaklarınıza almanız dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?