2014 Şubat Anneleri

Ya ben de daha bugün duydum, neler çıkartılıyorlar ya öf domuz jelatini ne alaka di mi..decavit nasıl aynı mı içerik
Çok teşekkürler, bugün aç karna içtim Demir'i eleviti unuttum Hımm şimdi yazında aklıma geldi, ona da domuz jelatimi varmdemişler yahu
ben sezeryan sonrası kalkıp oturmada doğrulamada çok zorlanmıştım, demişimdir daha önce de eşimin uyanık kalıp benim uyuduğum tek gece diye :) ya erkeklerin zaten bırak yorma kendini demesi güzel de ah bi de işleri söulettiröeden yapsalar
Dün yine çok yoruldum kız hastalandı o hastalanınca ben de bi panik tavuk suyu çorba, pilava giriştim yine bi sürü iş üstüne..gece enkaz gibi yattım

36+2yiz kizlar gece yapiskan kanli akintim geldi.kac gundur nst de sancim cikiyordu zaten.dogum nezaman olur acaba.daha erken de degil mi ya
nişan geldikten sonra 2 günde de 2 haftada da doğum olabiliyor, benim bi ark nişan geldikten sonra atladı arabaya alışverişe gitti o derece yani...2 hafta sonrada bi güzel doğurdu

sorsan annen de düzenini bozmak istemiyorum filan der, ya da yaşlı mı annen CNm
Benimki çok yaşlandı, yapsa bile ben istemiyorum artık, o da çok heves etmiyor zaten. Hele biz hastalandık mı köşe bucak kaçıyor, haklı olarak..
Şu an bende ona ihtiyaç hissediyorum ama gel demiyorum mesela, kv desen o da daha genç ama elinden iş gelmz
Benim Abi'm var, bazen diyorum ablam olsa başka mı olurdu. Acaba diye, insan kendine destek istiyor, bi de sabah ağladım bu konudan kazık kadar Abi'm anmem bana bi dönem ben işteyken bakıcı. Yokken annem gitti geldi diye laf etmişti, kadını yorma etme diye, ben anneme gel evde iş yap demiyordum kızımla kalsın yeter diyordum ama...geçende de Abi'm bi laflar etti çok soğudum çok kırdı beni. Teyzem de anneme yaşlandın artık kendin, yorma çok kullandırtma demiş,,zihniyete bak
Sonra ne oldu onun da kızı hamile kaldı, kontrollere bile peşinden gidiyo..

Gunaydinn guzel anneler.size bir sorun olucak.benim saclarim cok uzadi belime kadar.artik zorlaniyorum bakmakta size kestirsem sorun olurmu.
bence kestir rahatla, hurafeleri boşver CNm ben de önceki hamileliğimde kesfirmiştim rahatlamıştım sonra çok, Alllah hep korusun bizi, yavrularımızı ama saçla bağdaştırmamak kötü düşünmemek lazım

Canim adi üstünde normal doğum
Hic aklin kalmasin dr normal yapabilirsin derse düşünme bile [/QUOTE]i

canım şuan için normal doğuma bi engel yok 38 de çatı muayenesi yapıcai ona göre netleşir dedi doktor. kafam karıştı işte ne bilim öyle bi kararsızlık yaşadım. bakalım artık hayırlısı diyorum

Canim adi üstünde normal doğum
Hic aklin kalmasin dr normal yapabilirsin derse düşünme bile
i

canım şuan için normal doğuma bi engel yok 38 de çatı muayenesi yapıcai ona göre netleşir dedi doktor. kafam karıştı işte ne bilim öyle bi kararsızlık yaşadım. bakalım artık hayırlısı diyorum[/QUOTE]

çatı muayenesi sonrası zaten gerekli bilgiyi de veriri sana

Kızlar Ruhen iyi değilim
Kız da yine hastalandı, huysuzluk bi yandan...ama yine de okula gidicem dedi Allah'tan yakın okul, öğlene doğru gönderdim. Güzel uyudu etti..
Hem ona sıkıldım yine ağırlaşmasın diye
Ben çok tahammülsüz, takanak, sıkıntılı oldum. Ağlayıp dürüyorum bugün derler ya dokunsalar ağlayacak gibi diye işte öylenin..
Ile takmıştım kafayı 32 de çıktım, ama rahatladım mı hayır. O kadar halsiz, güçsüz hissediyorum ki, hazırlıklarım daha tamamlanmadı. Şu idrardaki lökosştler için aramadı daha doktor, Ben arasam da olur, ama içimden gelmiyor. Kıyma alıp. Köfte yapmam lazım o da içimden gelmiyor.
Gezip hava alsam belki 1 saat iyi gelecek ama o da ı uh
Şu abimin laflarını çok taktım ben, kendim kızıma erkek kardeş isterken. Abimle böyle olmamı kötü oldu..
Doğum sonrası iş aramam lazım ona da sıkılıyorum , daha varda var. Tek çocuğa zor bakıyormuşum gibi hissederek 2 ile nası başa çıkıcam diyorum, bi yandan kızımı çok seviyorum, o kıskanacak kardeşi ona da üzülüyorum tahtı sallanacak diye :)
Özetle sizi de sıkmıyım daha fazla mazur görün beni içim doldu taştı...

geceleri bende artık uyuyamıyorumm 2 de yatıp 5 de ayaktayım sonra 10 kadar tekrar uyuyuyorum gece kuşu oldum şimdiden acaba gece uykusuzluğa mı hazırlıyo vücudum kendini bebişler uyutmayacak anlaşılan

Günaydın kızlar ) bugün yarın bizde alışverişe çıkıyoruz son eksiklerini alıcağım oğlumun kendimede yapıcam sonra çantaları hazırlıycam oldu bitti :)) heycan sarıyo artık . Bide uzun süre yürüyemiyorum artık karmım sertleşip ağrıyo iyice ağırlaşmadan halledeyimde bundan sonrasını evimde oturarak geçiriyim :) bende sezeryan istiyorum eşim iyice düşünüp karar vermemi söyledi . Normal doğumun sancısı o çıkış anındaki acı dikişi beni korkutuyo . Sezeryan olsam uyandığımda oğlum doğmuş olcak ama sonrası düşündürüyü kendim kalkıp oturanilicekmiyim bebeğimi kucağıma alıp gezdirebilicekmiyim evde emzirebilicemmi bunlar beni düşündürüyo ... Sezeryan olan anneler sonradı nasıl anlatabilirmi ??

evet kişiden kişiye göre değişir. aslında her şeyin doğalı makbul. off bakalım Rabbim hayırlı kararı vermeyi nasip etsin.
amin canımm canımızdan can çıkacak dile kolay sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı da artık ne şekilde olursa

Canim ben hamile kaldigimda kakar vermistim sezeryan olsun diye cünkü tamamem bünyeyle alakali agri sizi olayini sevmem dayanamam huyumu bildigim icin karar verdim sende kendine uygun olani sec tabi normalindensartlari var o sartlar uyuyorsa sende göze aliyosan tabi en güzeli normal yapabilene tabi

Selamlar benim güzel annişlerim

Yetişkin normal bir insan 1 saat içinde kaç kez wc ye gider?
İdrar torbasının üstünde yaşayan bir oğlu varsa bu sayı 16 yı bulabilir ve bir çay bardağını doldurmaz

Annemde dalga geçiyor valla poyraz bize sinyal mi veriyor ne yapıyor diye

of bende çok kararsızım sezeryan istiyorum ama normal en iyi diyo herkes eşim bile anlamıyor beni farkında değil ama pskilolojik baskı yapıyo. eskiden ne güzel sadece normal doğum varmış kadınların aklında ve sez. hiç düşünmüyordu ama şimdi çok konuşulan bişey ve insan ne yapacağını şaşırıyor.offff

kızlar 35+3 günlük cumartesi günü doktora gittim nst de sancım çıktı hemde düzenli doğum sancısı açılma yok am 1 hafta yatak istiratı verdi bu hafta doğmamalısın dedi suyum çok fazlaymış 1.5 2 bebeğe yakın taşıyorsun bebekte kilolu hareket yasak dedi korkuyorum kızlar su an gelirse ne olucak kestiremiyorum bu haftada doğum yapan çevrenizde varmı bi fikir verin çok endişeliyim

Gunaydinn guzel anneler.size bir sorun olucak.benim saclarim cok uzadi belime kadar.artik zorlaniyorum bakmakta size kestirsem sorun olurmu.

Canim benimmsaclar popomdaydi ve benim icin cokndegerlilerdi ama ben tüp bebek tedavisi gördüm 4 kere denedik sıkıntı sitres ilaclar derken cok döküldüler esimde kestir rahatla falan deyince bi cesaret gittim kestirdim bu arkasi kisa yanlar uzun bi model varya öyle yaptim.hamileleigimin 3. Ayi falansi ben inanmam hurafelere annemde yapmasaydin falan dedi ama ben kestirdim bakim olayi rahatlattibtabi hemen kuruyo ama biraz kötü oldum pisman oldum ama oldu artik yani ben rahatlik icin degil mecburiyetten kestim dökülmese kiyamazdim

merhaba kızlar uzun zamadır sessiz takipçinizim.
ben de 36+3 haftalık hamileyim, dün akşam başıma gelenleri paylaşmak istiyorum.
idrarımı yaptıktan sonra normalden çok kıvamlı katı diyebileceğim silindir şeklinde kanlı bi akıntı geldi.
tabi hemen hastaneye gittik, ultrasonla muane edildi herhangi bir terslik yok denildi.
metal tabaca gibi bi aletle rahime bakıldı açılma var mı diye. ama bu benim için çok zordu 2.seferde zorla baktırabildim.
ben 1 yıl vajinusmusla uğraştım, tam aştım birkaç ay sora hamile kaldım.
hamile kalınca da kanamam olmuştu dr ilişkiyi yasaklamştı sonrada eşimle hiç birlikte olmadık.
dünkü muane sonrasında moralim çok bozuldu, kendimi normal doğuma çok alıştırmıştım ama yapamıycam galiba
daha çatı muanesi olmadım, muhtemelen onda da ayı şey başıma gelicek.
sancılarım da başlamış nst de 35 lerde çıkıyor. yarın kendi drumla kontrolum var muhtemelen sezeryan diycek ama ondan da korkuyorum hem yapılışından hem sonrasından. baya bi korkak oldum çıktım
sizlerde veya tanıdığı olanlarda var mı benim gibi sorunu olup doğum yapan?

korkulacak bişey yok kendini sıkınca acı çekersin demişti doktorum gerçekten sakin oldum hemen bitti doktorumun da eli hafifti de yatıştırarak muyene ettiği için bir sey hissetmedim
aynen yapan kişiye bağlı anlayışlı ve seni rahatlatması lazım bende sancım olmuştu o yüzden gitmiştim çatı muayenesi yaptılar önce çok kastım kendimi doğal olarak sonra rahatlattı beni derin derin nefes alıp verdim bi baktım bitmiş muayene =) çok rahat doğum yaparsın üç saati bile bulmaz çok geniş kemiklerin kasların esnek dedi ee tabi bu kalçayı boşa büyütmedim dedim

ya ben çatı muayenesi bile olmaya çok korkuyorum nasıl normal doğurrcam ya yine depresyona girdim

ben de korkuyorum canım ama daha önce suyumun geldiğini sanmıştım ve test yaptı dr o kadar acı çekeceğimi düşünmüyorum çatıda çünkü o çok acıydı :) doğuma gelince normalin de sıkıntıları var sezeryanın da hayırlısı artık kötü şeyler düşünmeyelim bi arkadaşım dedi ki doğurmak da bişey yok e dedim mühim olan ağrı kısmına dayanmakmış bunu anladım dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…