Ya ben de daha bugün duydum, neler çıkartılıyorlar ya öf domuz jelatini ne alaka di mi..decavit nasıl aynı mı içerikCnm bnde demiri tok aliyordum kahvalti sonrasi özellikle ama kalsiyumlu gidalarla alunca emilimi azalıyormus.kahvaltıdan 1sa önce iç ve mümkünse c vitaminli meyveyle falan al emilimi hizlaniyor. .bu arada elevitte domuz jelatini cikti ve dogrulandi firma tarafından tatlim duymadin mi.bn decavit kullanıyorum 2 aydir..tabi dünya görüşünü bilemem de soyliyim dedim cnm :) oyyy doguracam sanirim bn bu gece bu hafif agrilar giderdi yatinca artik gitmiyor..
Çok teşekkürler, bugün aç karna içtim Demir'i eleviti unuttum Hımm şimdi yazında aklıma geldi, ona da domuz jelatimi varmdemişler yahuCanim ben uzun yillar o kansizlikla cok ugraxyim cissi bohuttaydi disardan takviye alicaktim sonra diyetisyenle beslenme düzenimi tamamen degistirdim ve kan hapini kesinlkklenacnkarnina ve mümkünse portakal suyuyla tüket yogur , süt, peynir tüket ama kan hapindan en az 2 saat önce yada sonra kalsiyum engelliyormusndemir emilimini kirmizi et, mercimek, roka, yesil yaprakli sebzeler tüket son bir örnek ispana yemegi degil yumurtali ispanak yap cok faydali bunlara dikkat et hemen toplanirsin gecmis olsu n kan önemlimdikkat et
ben sezeryan sonrası kalkıp oturmada doğrulamada çok zorlanmıştım, demişimdir daha önce de eşimin uyanık kalıp benim uyuduğum tek gece diye :) ya erkeklerin zaten bırak yorma kendini demesi güzel de ah bi de işleri söulettiröeden yapsalarkendini kötü hissetme beni görsen doğuma giderken süslendim püslendim bol bol duamı da ettim doktorla şakalaşarak sezaryen oldum ağrı falan hissetmedim sadece kızımı karnımdan alındığını hisstetim sen onu temizleyip giydirmelerini seyrederken dikiş faln bitiyor bişey hissetmiyosun bile ben öyleydim gayet rahattım.3 saat sonra uyuşman geçiyor zaten ondan sonra bebişinle ilgilen koridorda falan dolanırsın gec mesala eşim uyudu görümcem uyudu ben ayakta kızıma baktım onu emzirdim 15 dkya bir.güçlü ol kimseye muhtaç olma yani ne kadar yardımcı oluruz deselerde erkekler olmuyor çok nadir.şuan kızım yaramaz olmasına rağmen her şeyi ben yapıyorum eşim yat bişe yapma diyor ama kendide bişey yapmıyor fazla.benim oğlanın hem kafası hem ayakları aşağıda iki büklüm ve şuan çok aşağıda indi baya sancılarımda arttı ama tınlayan kim ben işime bakıyom sağlığı yerinde evhamlı değilim.
Dün yine çok yoruldum kız hastalandı o hastalanınca ben de bi panik tavuk suyu çorba, pilava giriştim yine bi sürü iş üstüne..gece enkaz gibi yattım
nişan geldikten sonra 2 günde de 2 haftada da doğum olabiliyor, benim bi ark nişan geldikten sonra atladı arabaya alışverişe gitti o derece yani...2 hafta sonrada bi güzel doğurdu36+2yiz kizlar gece yapiskan kanli akintim geldi.kac gundur nst de sancim cikiyordu zaten.dogum nezaman olur acaba.daha erken de degil mi ya
sorsan annen de düzenini bozmak istemiyorum filan der, ya da yaşlı mı annen CNmseni çok iyi anlıyorum benim annemde aynen öyledir çünkü evleneli 7 sene olcak nerdeyse 10 kere felan gelmiştir herelde oda ya günü birlik ya bi gece kalmalı düğünlü koşturmacalıdır yani illa bişi olmuştur ondan gelmiştir neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kayınvaldemde 30 sene bu mahallede oturmuş benim evim onun eviydi sonra mudanyaya taşınmışlar biz evlenirken tekrar düzüp girdik eve alışkın yani yabancısı değil zaten hep gelir gideriz ben kalkmadan kahvaltı hazırlar yemek yapar temizlik yapar balkonu yıkar merdivenleri sokagı süpürü çöp kutusunu yıkar böle bi kadındır asla ne nerde sormaz hatta ben ona sorarım geçen boya yaptırdık dayım boyacı annemle dayım geldi bide kayınvaldem bişey beceremiyo hadi temizlik yapamıyon bali yemek hazırla kalabalıgız hep yemek dönüyo mutfakta anam tava nerde yağ nerde ne kadar koyayım nasıl dograyayıma kadar soruyo ona yaptırcama ben yaparım daha iyi en son dedim cam sil bali diyo cam bezi ver kova ver su ver dedim tamam sen bişi yapma ablam geldi sonra bütün camalrı o sildi perdelerimi o ütüledi yani aynennnnnnnnnnnnnnnn benim annemde öyle o yüzden dogumumda kayınvaldeme daha cok güveniyorum annemde gelir ama zaten 1 hafta kalır biri misafirlere bakar biri bana bebege bakar ev işi felan annem konu mankeni olur işte nannesi gelmiş desinler
Benimki çok yaşlandı, yapsa bile ben istemiyorum artık, o da çok heves etmiyor zaten. Hele biz hastalandık mı köşe bucak kaçıyor, haklı olarak..
Şu an bende ona ihtiyaç hissediyorum ama gel demiyorum mesela, kv desen o da daha genç ama elinden iş gelmz
Benim Abi'm var, bazen diyorum ablam olsa başka mı olurdu. Acaba diye, insan kendine destek istiyor, bi de sabah ağladım bu konudan kazık kadar Abi'm anmem bana bi dönem ben işteyken bakıcı. Yokken annem gitti geldi diye laf etmişti, kadını yorma etme diye, ben anneme gel evde iş yap demiyordum kızımla kalsın yeter diyordum ama...geçende de Abi'm bi laflar etti çok soğudum
Sonra ne oldu onun da kızı hamile kaldı, kontrollere bile peşinden gidiyo..
bence kestir rahatla, hurafeleri boşver CNm ben de önceki hamileliğimde kesfirmiştim rahatlamıştım sonra çok, Alllah hep korusun bizi, yavrularımızı ama saçla bağdaştırmamak kötü düşünmemek lazımGunaydinn guzel anneler.size bir sorun olucak.benim saclarim cok uzadi belime kadar.artik zorlaniyorum bakmakta size kestirsem sorun olurmu.