Günaydın canım vallahi aynı şekilde benimde resmen sular içinde uyanıyorum bende merak ediyordum bir tek benmi böyleyim evmi çok sıcak diyegünaydın cicişler :) bu akşam biraz uyuyabildim ama aralarda uyanınca her yerim sırılsıklam ter olmuş oluyo. sizde de öyle mi? :44:
bugün gene evdeyim hazırlıklar tam gaz devam. daha şafak 30 ama ne zaman geleceği belli değil. herkese güzel pazartesileri
Canim sezeryani kacinci haftada olucann tam.günaydın hanımlari
izne ayrılmak için şafak 4,oğluma kavuşmak için 14
bu gece günlerden sonra ilk kez 4-5 saat kesintisiz uyudum şaşkın ve mutluyum
Gunaydinn guzel anneler.size bir sorun olucak.benim saclarim cok uzadi belime kadar.artik zorlaniyorum bakmakta size kestirsem sorun olurmu.
Canim sezeryani kacinci haftada olucann tam.
günaydınn kızlarr. nasılsınız bakem? heyecanlımısınız? yaa zaman geçtikçe bende heyecan korku hepsi bir arada. anlaşılan çoğumuz uyku sorunu çekiyoruz geceleri bende uyuyamıyorum ve içim daralıyo. hareket etmek artık zor geliyo bana. ama sağlıcakla kucağıma alalım da bebişlerimizi hepsini unuturuz :)) bu arada kızlar size bi sorum olacak. ben normal doğum ve sezeryan doğum arasında kaldım. kimi bana normali kimi de sezeryanı öneriyor. çok kararsız kaldım yaa sezeryan doğum daha az riskli diye bebek açısından onu daha çok düşünmeye başladım. sizce hangisi, siz karar verdiniz mi?
ben normal doğum yapmak istiyorum hayati tehlike olmadığı sürece de normalde ısrarcı olcam bence herşeyin en güzeli normal olanı tabi kişide kişiye değişiyorgünaydınn kızlarr. nasılsınız bakem? heyecanlımısınız? yaa zaman geçtikçe bende heyecan korku hepsi bir arada. anlaşılan çoğumuz uyku sorunu çekiyoruz geceleri bende uyuyamıyorum ve içim daralıyo. hareket etmek artık zor geliyo bana. ama sağlıcakla kucağıma alalım da bebişlerimizi hepsini unuturuz :)) bu arada kızlar size bi sorum olacak. ben normal doğum ve sezeryan doğum arasında kaldım. kimi bana normali kimi de sezeryanı öneriyor. çok kararsız kaldım yaa sezeryan doğum daha az riskli diye bebek açısından onu daha çok düşünmeye başladım. sizce hangisi, siz karar verdiniz mi?
bende seninle aynı durumdayım. daha çok normal istiyorum ama herkes sezaryen günü alıp rahatlayınca ne bileyim öyle mi olsa hiç telaş yapmasam mı diyorum. ama normal doğum ağır basıyo. oğluşum biraz tombiş ama hayırlı bakalım
ben normal doğum yapmak istiyorum hayati tehlike olmadığı sürece de normalde ısrarcı olcam bence herşeyin en güzeli normal olanı tabi kişide kişiye değişiyor
günaydın anneler herkes pıtır pıtır dökülüyor derken akşam bi ara doğuracağım sandım :) tam 4 buçuk saat sancı çektim doğum sancısı değildi tam olarak anlayamadık ama bence karnım ağrıdı kabızlık tetikledi sanırım hiç uyumadım sabah 7 de sızmışım artık hala sersem gibiyim bi de diyorum ki doğursam giyecek kıyafet de yok dün hepsini yıkamıştım :)
bugün saat 12 yi geçti şafağım kaldı 14
aklımda hep 27 ocak
slm canım kabızlık çok fena sancı yapar ben de senle aynı durumdayım bilirim o yüzden. o kadar saat sancı çekince haliyle doğuruyom mu ne diye sanman gayet doğal. ama demekki daha bebişin gelmeye niyetli değil annesi :)) yaa o an giyecek kıyafet aklına gelmiyo demi insanın ama hazırlıklı olmak lazım her an. bende doğum iznine ayrıldım temizlik yapayım diyorum bebişim gelmeden ama bu uyuşuklukla bebek gelecek ben hala temizlik yapmamış olacam :))
Sabirsizlik hat safada dimi :) kacinci haftan canim cokmu gecikti?
günaydınn kızlarr. nasılsınız bakem? heyecanlımısınız? yaa zaman geçtikçe bende heyecan korku hepsi bir arada. anlaşılan çoğumuz uyku sorunu çekiyoruz geceleri bende uyuyamıyorum ve içim daralıyo. hareket etmek artık zor geliyo bana. ama sağlıcakla kucağıma alalım da bebişlerimizi hepsini unuturuz :)) bu arada kızlar size bi sorum olacak. ben normal doğum ve sezeryan doğum arasında kaldım. kimi bana normali kimi de sezeryanı öneriyor. çok kararsız kaldım yaa sezeryan doğum daha az riskli diye bebek açısından onu daha çok düşünmeye başladım. sizce hangisi, siz karar verdiniz mi?
uykusuzluktan insan şapşal şapşal bakınıyo yerlerde süründüm yani eşim de yazık uykusuz okula gitti :) ağrı eşiğim fena değil sanırım :) bi de sanki doğum ağrısıymış gibi masaj yapıyoruz sancı geldiğinde masaj yapması eşinizin sırta etkiliymiş bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?