2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlarrrr, dün ilk defa bel ağrısı çektim hemde ne ağrı idi sabaha kadar sürdü şimdide hafiften başladı inşallah devam etmez hamileliğin ilk şikayetini yaşadım sanırım:)

günaydın cicişler :) bu akşam biraz uyuyabildim ama aralarda uyanınca her yerim sırılsıklam ter olmuş oluyo. sizde de öyle mi? :44:
bugün gene evdeyim hazırlıklar tam gaz devam. daha şafak 30 ama ne zaman geleceği belli değil. herkese güzel pazartesileri

Günaydın canım vallahi aynı şekilde benimde resmen sular içinde uyanıyorum bende merak ediyordum bir tek benmi böyleyim evmi çok sıcak diye

günaydın hanımlari
izne ayrılmak için şafak 4,oğluma kavuşmak için 14
bu gece günlerden sonra ilk kez 4-5 saat kesintisiz uyudum şaşkın ve mutluyum

Gunaydinn guzel anneler.size bir sorun olucak.benim saclarim cok uzadi belime kadar.artik zorlaniyorum bakmakta size kestirsem sorun olurmu.

günaydınn kızlarr. nasılsınız bakem? heyecanlımısınız? yaa zaman geçtikçe bende heyecan korku hepsi bir arada. anlaşılan çoğumuz uyku sorunu çekiyoruz geceleri bende uyuyamıyorum ve içim daralıyo. hareket etmek artık zor geliyo bana. ama sağlıcakla kucağıma alalım da bebişlerimizi hepsini unuturuz :)) bu arada kızlar size bi sorum olacak. ben normal doğum ve sezeryan doğum arasında kaldım. kimi bana normali kimi de sezeryanı öneriyor. çok kararsız kaldım yaa sezeryan doğum daha az riskli diye bebek açısından onu daha çok düşünmeye başladım. sizce hangisi, siz karar verdiniz mi?

bende seninle aynı durumdayım. daha çok normal istiyorum ama herkes sezaryen günü alıp rahatlayınca ne bileyim öyle mi olsa hiç telaş yapmasam mı diyorum. ama normal doğum ağır basıyo. oğluşum biraz tombiş ama hayırlı bakalım

ben normal doğum yapmak istiyorum hayati tehlike olmadığı sürece de normalde ısrarcı olcam bence herşeyin en güzeli normal olanı tabi kişide kişiye değişiyor

günaydın anneler herkes pıtır pıtır dökülüyor derken akşam bi ara doğuracağım sandım :) tam 4 buçuk saat sancı çektim doğum sancısı değildi tam olarak anlayamadık ama bence karnım ağrıdı kabızlık tetikledi sanırım hiç uyumadım sabah 7 de sızmışım artık hala sersem gibiyim bi de diyorum ki doğursam giyecek kıyafet de yok dün hepsini yıkamıştım :)

ya bende önce akışına bırakayım dedim ama etrafımda yok bebek oksijensz kaldı yok o kadar sancı çektim sonra sezeryana alındım tarzı kötü yaşantılar duyunca normalden biraz uzak durmaya başladım. bide ağrı eşiğim kuvvetli mi onu bilmiyorum yani dayanabilrmiyim doğum sancılarına. hoş sezeryanda da sonrası sıkıntılı. ya her ikisinin de avantajı ve dezavantajı var o yüzden kararsız kaldım ( maşallah oğluşuna ozaman benimkide doktora göre normal ama bana göre zayıf çok kilo almıyo sankim

ben normal doğum yapmak istiyorum hayati tehlike olmadığı sürece de normalde ısrarcı olcam bence herşeyin en güzeli normal olanı tabi kişide kişiye değişiyor

evet kişiden kişiye göre değişir. aslında her şeyin doğalı makbul. off bakalım Rabbim hayırlı kararı vermeyi nasip etsin.

slm canım kabızlık çok fena sancı yapar ben de senle aynı durumdayım bilirim o yüzden. o kadar saat sancı çekince haliyle doğuruyom mu ne diye sanman gayet doğal. ama demekki daha bebişin gelmeye niyetli değil annesi :)) yaa o an giyecek kıyafet aklına gelmiyo demi insanın ama hazırlıklı olmak lazım her an. bende doğum iznine ayrıldım temizlik yapayım diyorum bebişim gelmeden ama bu uyuşuklukla bebek gelecek ben hala temizlik yapmamış olacam :))

uykusuzluktan insan şapşal şapşal bakınıyo yerlerde süründüm yani eşim de yazık uykusuz okula gitti :) ağrı eşiğim fena değil sanırım :) bi de sanki doğum ağrısıymış gibi masaj yapıyoruz sancı geldiğinde masaj yapması eşinizin sırta etkiliymiş bilginize

Sabirsizlik hat safada dimi :) kacinci haftan canim cokmu gecikti?

38 deyim daha zamanim var ama artık gelsin istiyorum.
Ozlemim iyice arttı kuzuyq..

Canim adi üstünde normal doğum
Hic aklin kalmasin dr normal yapabilirsin derse düşünme bile

evet duymuştum sancı anında masaj yapmak çok rahatlatıyor diye. ya eşlerin anlayışlı olması lazım benim eşimde benim yüzümden çok rahat uyuyamıyorum kendim uyumadığım için onuda uyutmuyorum haliyle. masaj yaptırmayı severim bu bahaneyle eşime biraz masaj yaptırtayım demi ama :) bende sancıdan çok idrar yaparken yanma ve kasık ağrısı var ha bide bel ağrısı.. son zamanlardada kaburgalarımda batma hissediyorum doktorun dediğine göre bebek baskı yapıyormuş. anlayacağın herkesin sıkıntısı türlü türlü sıkıntısı var. selametle sağlıkla kucaklayalım da bebişlerimizi bunların hepsini unutcaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…