- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
ben de korkuyorum canım ama daha önce suyumun geldiğini sanmıştım ve test yaptı dr o kadar acı çekeceğimi düşünmüyorum çatıda çünkü o çok acıydı :) doğuma gelince normalin de sıkıntıları var sezeryanın da hayırlısı artık kötü şeyler düşünmeyelim bi arkadaşım dedi ki doğurmak da bişey yok e dedim mühim olan ağrı kısmına dayanmakmış bunu anladım dedi:)
Hoşbulduk canımsanada canım hoş geldin
of bende çok kararsızım sezeryan istiyorum ama normal en iyi diyo herkes eşim bile anlamıyor beni farkında değil ama pskilolojik baskı yapıyo. eskiden ne güzel sadece normal doğum varmış kadınların aklında ve sez. hiç düşünmüyordu ama şimdi çok konuşulan bişey ve insan ne yapacağını şaşırıyor.offff
merhaba kızlar uzun zamadır sessiz takipçinizim.
ben de 36+3 haftalık hamileyim, dün akşam başıma gelenleri paylaşmak istiyorum.
idrarımı yaptıktan sonra normalden çok kıvamlı katı diyebileceğim silindir şeklinde kanlı bi akıntı geldi.
tabi hemen hastaneye gittik, ultrasonla muane edildi herhangi bir terslik yok denildi.
metal tabaca gibi bi aletle rahime bakıldı açılma var mı diye. ama bu benim için çok zordu 2.seferde zorla baktırabildim.
ben 1 yıl vajinusmusla uğraştım, tam aştım birkaç ay sora hamile kaldım.
hamile kalınca da kanamam olmuştu dr ilişkiyi yasaklamştı sonrada eşimle hiç birlikte olmadık.
dünkü muane sonrasında moralim çok bozuldu, kendimi normal doğuma çok alıştırmıştım ama yapamıycam galiba
daha çatı muanesi olmadım, muhtemelen onda da ayı şey başıma gelicek.
sancılarım da başlamış nst de 35 lerde çıkıyor. yarın kendi drumla kontrolum var muhtemelen sezeryan diycek ama ondan da korkuyorum hem yapılışından hem sonrasından. baya bi korkak oldum çıktım
sizlerde veya tanıdığı olanlarda var mı benim gibi sorunu olup doğum yapan?
Canim benim yazdiklarinla ilcgili yorum yapmaya gerek yok. Sen zaten baslikta ozetlemissin konuyu. Aynen.. Duygular selaleeeeee :)))) dun aksam aglama krizine girme sebebimi yazarsam, agzinla degil baska bir yerlerle gulersin vallahi. :)) esim de garibim oyle bakti kaldi bana... Hormonlar sapitti iyicene....Kızlar Ruhen iyi değilimKız da yine hastalandı, huysuzluk bi yandan...ama yine de okula gidicem dedi Allah'tan yakın okul, öğlene doğru gönderdim. Güzel uyudu etti..Hem ona sıkıldım yine ağırlaşmasın diyeBen çok tahammülsüz, takanak, sıkıntılı oldum. Ağlayıp dürüyorum bugünderler ya dokunsalar ağlayacak gibi diye işte öylenin..Ile takmıştım kafayı 32 de çıktım, ama rahatladım mı hayır. O kadar halsiz, güçsüz hissediyorum ki, hazırlıklarım daha tamamlanmadı. Şu idrardaki lökosştler için aramadı daha doktor, Ben arasam da olur, ama içimden gelmiyor. Kıyma alıp. Köfte yapmam lazım o da içimden gelmiyor.Gezip hava alsam belki 1 saat iyi gelecek ama o da ı uh Şu abimin laflarını çok taktım ben, kendim kızıma erkek kardeş isterken. Abimle böyle olmamı kötü oldu..Doğum sonrası iş aramam lazım ona da sıkılıyorum , daha varda var. Tek çocuğa zor bakıyormuşum gibi hissederek 2 ile nası başa çıkıcam diyorum, bi yandan kızımı çok seviyorum, o kıskanacak kardeşi ona da üzülüyorum tahtı sallanacak diye :)Özetle sizi de sıkmıyım daha fazla mazur görün beni içim doldu taştı...
Her markete gittigimizde tuvalet kagidi almaya basladik.. Bilmem anlatabildim mi?? :)))))))))))))))Selamlar benim güzel annişlerimYetişkin normal bir insan 1 saat içinde kaç kez wc ye gider?İdrar torbasının üstünde yaşayan bir oğlu varsa bu sayı 16 yı bulabilir ve bir çay bardağını doldurmaz Annemde dalga geçiyor valla poyraz bize sinyal mi veriyor ne yapıyor diye
Dogsun kuzum yaa. İnsallah gununu bekler ama gelse de problem olacagini sanmiyorum. Gecen hafta arkadasim dogum yapti. Yan odada 34. Haftasinda dogum yapan biri vardi. Bebis 1 gece yogun bakimda kalmis. Sonra hoooooop annesinin kollarina :)) masallah gayet saglikliymis. Sen aklina olumsuz seyler getirme....Herkes iyidir umarim kizlar. Face grubundan dogum yapan sevgi kim? Nickini bilen var mi?? Burayi da haberdar edin. Mucks..kızlar 35+3 günlük cumartesi günü doktora gittim nst de sancım çıktı hemde düzenli doğum sancısı açılma yok am 1 hafta yatak istiratı verdi bu hafta doğmamalısın dedi suyum çok fazlaymış 1.5 2 bebeğe yakın taşıyorsun bebekte kilolu hareket yasak dedi korkuyorum kızlar su an gelirse ne olucak kestiremiyorum bu haftada doğum yapan çevrenizde varmı bi fikir verin çok endişeliyim
sorsan annen de düzenini bozmak istemiyorum filan der, ya da yaşlı mı annen CNm
Benimki çok yaşlandı, yapsa bile ben istemiyorum artık, o da çok heves etmiyor zaten. Hele biz hastalandık mı köşe bucak kaçıyor, haklı olarak..
Şu an bende ona ihtiyaç hissediyorum ama gel demiyorum mesela, kv desen o da daha genç ama elinden iş gelmz
Benim Abi'm var, bazen diyorum ablam olsa başka mı olurdu. Acaba diye, insan kendine destek istiyor, bi de sabah ağladım bu konudan kazık kadar Abi'm anmem bana bi dönem ben işteyken bakıcı. Yokken annem gitti geldi diye laf etmişti, kadını yorma etme diye, ben anneme gel evde iş yap demiyordum kızımla kalsın yeter diyordum ama...geçende de Abi'm bi laflar etti çok soğudumçok kırdı beni. Teyzem de anneme yaşlandın artık kendin, yorma çok kullandırtma demiş,,zihniyete bak
Sonra ne oldu onun da kızı hamile kaldı, kontrollere bile peşinden gidiyo..
günaydın hanımlari
izne ayrılmak için şafak 4,oğluma kavuşmak için 14
bu gece günlerden sonra ilk kez 4-5 saat kesintisiz uyudum şaşkın ve mutluyum
günaydınn kızlarr. nasılsınız bakem? heyecanlımısınız? yaa zaman geçtikçe bende heyecan korku hepsi bir arada. anlaşılan çoğumuz uyku sorunu çekiyoruz geceleri bende uyuyamıyorum ve içim daralıyo. hareket etmek artık zor geliyo bana. ama sağlıcakla kucağıma alalım da bebişlerimizi hepsini unuturuz :)) bu arada kızlar size bi sorum olacak. ben normal doğum ve sezeryan doğum arasında kaldım. kimi bana normali kimi de sezeryanı öneriyor. çok kararsız kaldım yaa sezeryan doğum daha az riskli diye bebek açısından onu daha çok düşünmeye başladım. sizce hangisi, siz karar verdiniz mi?
geceleri bende artık uyuyamıyorumm 2 de yatıp 5 de ayaktayım sonra 10 kadar tekrar uyuyuyorum gece kuşu oldum şimdiden acaba gece uykusuzluğa mı hazırlıyo vücudum kendini bebişler uyutmayacak anlaşılan
bende aynen dusunup duruyorum.sezercik e daha yakınım.benim bebis kafa iri.korkuyorum.ama sonra diyorum doktor basimda olsun da.o anda rabbim en iyisini bilir neyse o olur geçer.baktı olmuyor aliyorlar szercike.sağ salim gelsinlerde insaallah.
bu arada aranızda kasintisi olan var mi ara ara oluyor bende.cati muayenesine kadar bekliyim de bakar o zaman.bide 2 gündür söylemesi ayıp bagirsak hareketleri masaallah iyi.kan ilacı kabızlık yapardi ama su gibi bide muz yiyorum yine aynı.doguma 1-2 hafta kala olurmus çoğu bayanda insaallah 38 i bekler ne diyim hayirlisi
bende bu gece rüyamda eşimi başkasıyla gördüm güya o kişide teee liseden arkadaşım midem bulandı korkunçtu güya beni aldatıyomuş ama bendende vazgeçemiyomuş çocugumuz olcak diye öle mesajlarını okuyorum sonra basıyorum banyoda böle kız çıplak gb eşimi öpüyo allahım çok kötüydü ağlaya ağlaya uyandım deli oldum eşim soruyo noldu ne gördün diye beni sevmiyodun diyip diyip ağladım ışığı açtı 2 saat beni sevdiğini söyledisarıldı bak yanındayım felan kan ter içinde kalmışım çok gerçekciydi çok korktum sonra sarılıp tek insan gb uyuduk eşimle durup durup sarıldım uyuyamadım bida allahım nerden aklıma geliyo böyle şeyler eşim asla böyle bişi yapmaz o görüdğüm liseden arkadaşımıda liseden sonra hiç görmedim kk daki aldatma hikayelerini okuyup okuyup kuruyorum sanırım bilinç altımda rüyası bile çok kötüydü bide bunalrı gerçekten yaşayanlar var rabbim yardım etsin
Bişey diyim mi aynısını bizde yaşadık bende oyle ruyalar goruyorum ama birtanesinde çok net gordum uyanınca ağladım ağladım :) sonrası aynı siznkisi gibi oldu tek değilsin bacimmbende bu gece rüyamda eşimi başkasıyla gördüm güya o kişide teee liseden arkadaşım midem bulandı korkunçtu güya beni aldatıyomuş ama bendende vazgeçemiyomuş çocugumuz olcak diye öle mesajlarını okuyorum sonra basıyorum banyoda böle kız çıplak gb eşimi öpüyo allahım çok kötüydü ağlaya ağlaya uyandım deli oldum eşim soruyo noldu ne gördün diye beni sevmiyodun diyip diyip ağladım ışığı açtı 2 saat beni sevdiğini söyledisarıldı bak yanındayım felan kan ter içinde kalmışım çok gerçekciydi çok korktum sonra sarılıp tek insan gb uyuduk eşimle durup durup sarıldım uyuyamadım bida allahım nerden aklıma geliyo böyle şeyler eşim asla böyle bişi yapmaz o görüdğüm liseden arkadaşımıda liseden sonra hiç görmedim kk daki aldatma hikayelerini okuyup okuyup kuruyorum sanırım bilinç altımda rüyası bile çok kötüydü bide bunalrı gerçekten yaşayanlar var rabbim yardım etsin
bende bu gece rüyamda eşimi başkasıyla gördüm güya o kişide teee liseden arkadaşım midem bulandı korkunçtu güya beni aldatıyomuş ama bendende vazgeçemiyomuş çocugumuz olcak diye öle mesajlarını okuyorum sonra basıyorum banyoda böle kız çıplak gb eşimi öpüyo allahım çok kötüydü ağlaya ağlaya uyandım deli oldum eşim soruyo noldu ne gördün diye beni sevmiyodun diyip diyip ağladım ışığı açtı 2 saat beni sevdiğini söyledisarıldı bak yanındayım felan kan ter içinde kalmışım çok gerçekciydi çok korktum sonra sarılıp tek insan gb uyuduk eşimle durup durup sarıldım uyuyamadım bida allahım nerden aklıma geliyo böyle şeyler eşim asla böyle bişi yapmaz o görüdğüm liseden arkadaşımıda liseden sonra hiç görmedim kk daki aldatma hikayelerini okuyup okuyup kuruyorum sanırım bilinç altımda rüyası bile çok kötüydü bide bunalrı gerçekten yaşayanlar var rabbim yardım etsin
Rüyalari yazip sonra film ceksek köseyi döneriz heralde ben anlatmiyorum bile artik kimseye aaa ne rüyalar ne rüyalar ...... bunara sürekli ttek basima acil doguma gidiyorum istemediim bi hastane yanimda kimsecikler yok her yerde yaralilar falan filan kabus gibi .Bu arada aldatma olaylarini falan takip etme xanim ya bilinc altina yazik durduk yere girme öyle yerlere hele bu duygusallikla dert olur valla
Bişey diyim mi aynısını bizde yaşadık bende oyle ruyalar goruyorum ama birtanesinde çok net gordum uyanınca ağladım ağladım :) sonrası aynı siznkisi gibi oldu tek değilsin bacimm
canım kk deki bir derdim var bölümünde aldatma hikayeleri falan oluyor ya onlarıokuyorum arada ki muhtemelen senin de gözüne çarpıyordur sonra sonuç belli:)
cnm benımde 30 ocak senınle aynıyız hemen hemen ama sen daha önce oluyosun nedenkı dr.bekletmıyomu kaç haftalıkken alıncak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?