2014 Şubat Anneleri

evet kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum hakımızda hepimizin hayırlısı neyse o olsun inşallah bebklerimizi sağ salim kucağımıza alırız ve bu korkular geçer gider

bende aynen dusunup duruyorum.sezercik e daha yakınım.benim bebis kafa iri.korkuyorum.ama sonra diyorum doktor basimda olsun da.o anda rabbim en iyisini bilir neyse o olur geçer.baktı olmuyor aliyorlar szercike.sağ salim gelsinlerde insaallah.
bu arada aranızda kasintisi olan var mi ara ara oluyor bende.cati muayenesine kadar bekliyim de bakar o zaman.bide 2 gündür söylemesi ayıp bagirsak hareketleri masaallah iyi.kan ilacı kabızlık yapardi ama su gibi bide muz yiyorum yine aynı.doguma 1-2 hafta kala olurmus çoğu bayanda insaallah 38 i bekler ne diyim hayirlisi

Ahaha çok güzel yaaa
Telefondan internete giriyorum ve aynı zamanda şarkı da dinliyorum sesli bir şekilde..
Sağ elle kullanıyorum telefonu ve benim oğluş da şarkıyı daha iyi duyabilmek için sağa toplanmış durumda şu an
Şişiyor kabarıyor hopluyor falan
allahım çok güzel birşey..
Bu arada çakma ocak anneleriyiz biz diye çok yakınan olmuş valla da öyleyiz hee hehehe
hayırlısıyla insallah

Ah canim ah seni okadar iyi anliyorum ki.. Yasadiklarinin aynisini ben de yasadim ilk dogumumda.
Ne doktorlar ne annem ne kayinvalidem hiccc anlamadilar beni. İlla ki doguracaksin, bizler nasil dogurduk, madem oyle o zaman cocuga gebe kalmayacaktin falan gibi cahilce laflar döndü ortada. Doktor hele ki, afedersin tam bir ayiydi. Koca elleriyle beni resmen mahvetmisti. Ben de vajinismustum ve inan kizima aglayarak hamile kalmistim. Esimle bile iliskiye giremiyorken o doktorun koskocaman eli icimi deliyor gibi geliyordu. İzdirap degil resmen cehennem azabiydi. Nasil bagariyor nasil kasiyordum kendimi anlatamam.. Ben de cok istiyordum normal dogumu. Fakat hem bu nedenlerden, hem de yuksek tansiyondan dolayi mecburi sezaryen oldum. Eger vajinismusun varsa doktorunu bilgilendir. Allah korusun dogum esnasinda acidan kendini kasarsan cocuk tam cikacakken, kafasina falan baski olur sıkışır cocuk, iyi yapayim derken daha fena olur. Hayirli dogumlar nasip etsin allah insallah..

Canim benim yazdiklarinla ilcgili yorum yapmaya gerek yok. Sen zaten baslikta ozetlemissin konuyu. Aynen.. Duygular selaleeeeee :)))) dun aksam aglama krizine girme sebebimi yazarsam, agzinla degil baska bir yerlerle gulersin vallahi. :)) esim de garibim oyle bakti kaldi bana... Hormonlar sapitti iyicene.... Her markete gittigimizde tuvalet kagidi almaya basladik.. Bilmem anlatabildim mi?? :))))))))))))))) Dogsun kuzum yaa. İnsallah gununu bekler ama gelse de problem olacagini sanmiyorum. Gecen hafta arkadasim dogum yapti. Yan odada 34. Haftasinda dogum yapan biri vardi. Bebis 1 gece yogun bakimda kalmis. Sonra hoooooop annesinin kollarina :)) masallah gayet saglikliymis. Sen aklina olumsuz seyler getirme....Herkes iyidir umarim kizlar. Face grubundan dogum yapan sevgi kim? Nickini bilen var mi?? Burayi da haberdar edin. Mucks..

Bende bugün göğüs pompası aldım Lansinoh Affinity Elektirikli Göğüs Pompası fiyatı en uygun buydu bide yorumlarda güzeldi inşallah iyi çıkar ya...147 lira para getti valla

kızlar doktordan geldim suyum çok iyi çıktı maşallah..bebiş biraz zayıf normalde bugün 35+2 yim ama doktor geç döllenme olduğu için 34+2 haftalıksın diyor..bebişimin kilosu 2400 çıktı..şimdilik herşey yolunda..

bu arada hafta sonu ağda bakım tepeden tırnağa yenilendim,belki erken ama bu bebişlere güven olmaz..kızımın herşeyi hazır bir benim eksiklerim kaldı onuda bu hafta sonu halledeceğim inşallah..

canım annemle kayınvaldem aynı yaşta ikiside kendileri çok ama çok beceriklidirler annemde kayınvaldemde temizlerdir yemeklerde o biçimdir çeşit türlüdür herşeyleri yenir hani ama kayınvaldem benim evimde oturmuş yıllarca düzenini biliyo diye düşünüyorum ve çok görüşüyoruz neyim nerde bilir en ücra köşelerimi bile evlendigimden beri büyük temizliklerimi o yapar hamileyim diye değil herzaman halılarımı yıkar duvarlarımı siler ben öyle büyük şeyleri yapamam mesela o yaapr bizede gelip kızınada gider ama annem kırk yılda bi gleiyo düzenimi eşyamı bilmiyo neyim enrde bilmiyo bi iş yaptırmak için herşeyi eline vermek lazım yoksa işten kaçan tüplerden değil ne versen yapar ne desen yapar ama ben daha çok yorulurum yani annemde salçamı yapar turşumu yapar hep tarhana verir bu sene ben kendim yaptım turşumu ama yani öle kendi evinde olunca hiçbi iş yapmam mesela tatile geldim buraya derim yatarım hep yanlış anlaşılmasın ben sadece bi iş yaptırırken o nerde bu nerde onla mı bunlamı soruyo diye yoruldumu kasdettmiştim

kıyamadım anneme bak

günaydın hanımlari
izne ayrılmak için şafak 4,oğluma kavuşmak için 14
bu gece günlerden sonra ilk kez 4-5 saat kesintisiz uyudum şaşkın ve mutluyum

geceleri bende artık uyuyamıyorumm 2 de yatıp 5 de ayaktayım sonra 10 kadar tekrar uyuyuyorum gece kuşu oldum şimdiden acaba gece uykusuzluğa mı hazırlıyo vücudum kendini bebişler uyutmayacak anlaşılan

Ben de ancak 3-4 saat keaintisiz uyuyorum. Sonra rüyalar bi başlıyor, uyur uyanık valla daha çok yoruluyorum. Dün gece ben yattım, eşim daha oturuyordu. ilk ve şu derin olan uykumda gelmiş yanıma, dönmüşüm ona doğru. Gözlerimi açmışım. O da uyandım nasıl olsa diye uzanıp öpmüş. Bi kaşlarımı çatmışım, kötü kötü bakmışım. Hey allahım der gibi dönmüş yatmışım:-D Ay yazık dedim adama:)) kendince güzellik yaparken bi de terslenmiş:))

Ayyy deme canım öyle. Ben de geçen gece mide ağrısıyla uyandım. Bulantım ve ishalim vardı. Ama üşüttüm herhalde demiştim. İshalim hala tam geçmiş değil. Amanın daha gelmesin kızım:-/

bende bu gece rüyamda eşimi başkasıyla gördüm güya o kişide teee liseden arkadaşım midem bulandı korkunçtu güya beni aldatıyomuş ama bendende vazgeçemiyomuş çocugumuz olcak diye öle mesajlarını okuyorum sonra basıyorum banyoda böle kız çıplak gb eşimi öpüyo allahım çok kötüydü ağlaya ağlaya uyandım deli oldum eşim soruyo noldu ne gördün diye beni sevmiyodun diyip diyip ağladım ışığı açtı 2 saat beni sevdiğini söyledi sarıldı bak yanındayım felan kan ter içinde kalmışım çok gerçekciydi çok korktum sonra sarılıp tek insan gb uyuduk eşimle durup durup sarıldım uyuyamadım bida allahım nerden aklıma geliyo böyle şeyler eşim asla böyle bişi yapmaz o görüdğüm liseden arkadaşımıda liseden sonra hiç görmedim kk daki aldatma hikayelerini okuyup okuyup kuruyorum sanırım bilinç altımda rüyası bile çok kötüydü bide bunalrı gerçekten yaşayanlar var rabbim yardım etsin

Rüyalari yazip sonra film ceksek köseyi döneriz heralde ben anlatmiyorum bile artik kimseye aaa ne rüyalar ne rüyalar ...... bunara sürekli ttek basima acil doguma gidiyorum istemediim bi hastane yanimda kimsecikler yok her yerde yaralilar falan filan kabus gibi .Bu arada aldatma olaylarini falan takip etme xanim ya bilinc altina yazik durduk yere girme öyle yerlere hele bu duygusallikla dert olur valla

Bişey diyim mi aynısını bizde yaşadık bende oyle ruyalar goruyorum ama birtanesinde çok net gordum uyanınca ağladım ağladım :) sonrası aynı siznkisi gibi oldu tek değilsin bacimm

canım kk deki bir derdim var bölümünde aldatma hikayeleri falan oluyor ya onlarıokuyorum arada ki muhtemelen senin de gözüne çarpıyordur sonra sonuç belli:)

Dogsun kuzum yaa. İnsallah gununu bekler ama gelse de problem olacagini sanmiyorum. Gecen hafta arkadasim dogum yapti. Yan odada 34. Haftasinda dogum yapan biri vardi. Bebis 1 gece yogun bakimda kalmis. Sonra hoooooop annesinin kollarina :)) masallah gayet saglikliymis. Sen aklina olumsuz seyler getirme....Herkes iyidir umarim kizlar. Face grubundan dogum yapan sevgi kim? Nickini bilen var mi?? Burayi da haberdar edin. Mucks..[/QUOTE]

sağol canım moral verdiğn için hayırlısı bekliyoruz işte:18::18:

Bişey diyim mi aynısını bizde yaşadık bende oyle ruyalar goruyorum ama birtanesinde çok net gordum uyanınca ağladım ağladım :) sonrası aynı siznkisi gibi oldu tek değilsin bacimm

canım kk deki bir derdim var bölümünde aldatma hikayeleri falan oluyor ya onlarıokuyorum arada ki muhtemelen senin de gözüne çarpıyordur sonra sonuç belli:)

aynen canlarım kk dan okuduklarımdan etkileniyorum herelde arkadaşım geldi bugün ona anlattım hamileler böle rüyalar görürmüş hep aldatıldıklarını vucudu değişiyo kendini begenmiyo diye görüyomuş aldatıldıgını hıhh neremiz çirkin 90 600 90nız:))

Siz sancılar, ağrılar, kasılmalar dedikçe ben de bişey yok daha deyip duruyordum ama bu sabah uykumdan uyanırken vardı hafif sancım. Gün içinde pek bir şey hissetmedim de az önce de karnım regl olcakmışım gibi hafif hafif ağrımaya başladı. Ama normaldir herhalde bunlar, dimi?

Bu arada ben şimdi okula gittiğim günlerde staj olarak bizden 2 alt dönemlere yaptıkları terapilerle ilgili süpervizyon veriyorum. Neyse benim grubumda 2 kişi var. Geçen hafta benim doğumgünümü es geçtiler diye çok üzülmüşler, bu hafta hem pasta getirmişler bana, hem de biri kızım için atkı bere örmüş. Çok duygulandım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…