2014 Şubat Anneleri

Kac haftaliksin sonlara dogru oluyo cünkü bu sikayetler aman olmasin zaten bosver sakin sakin dursun kizin :) insan kendine hediye alinmis gibi hissedeyor degilmi bende ogluma ne alsak bakip bakip duygulaniyorum dogcakta bunlarimi giycek diye

Oy anam oy, nasil gececek bu son haftalar.. Midem dunyalari yemisim gibi sis. Kizlar bi de 2-3 gundur benim gogus uclarim resmen sizlayarak aciyor. Bi de hamileligimin 5. Ayinda falan boyle olmustu. İcten yaniyor sanki memisler...

Merhabalar bugun 33+3um doktor kontrolumuz vardi minnakimi gorduk cok tatliydi basi donmus ama aciklik vs yokmus yani erken dogumu tetikleyici bi unsur yok dedi cok sukur bi sikintimiz yok sadece biraz tombigiz 10 gun sonra gene gidicez

Merhabalar bugun 33+3um doktor kontrolumuz vardi minnakimi gorduk cok tatliydi basi donmus ama aciklik vs yokmus yani erken dogumu tetikleyici bi unsur yok dedi cok sukur bi sikintimiz yok sadece biraz tombigiz 10 gun sonra gene gidicez

Haberler iyi yani gözün aydin benim bebegimde tombik :)

Kizlar selam
Biz de bugun dr kontrolundeydik. Her sey yolunda cok şükür..bugun ayni zamanda raporumu alip izne ayrıldım. Artik haftada 1 gidicez kontrole.herkese sagliklar guzellikler diliyorum...

35+1 im bugün canım. İnş durur tabii:) annem de bu hafta gelip bi 5 gün kalacaktı. Babam da iş için şehirdışında olacak diye kal demiş şimdi bilet bakıyor. 9 gün falan kalmış olacak. Dedim bakarsın doğar o arada belli mi olur. O da amaaan öyle bi olasılık mı var diyor:) dedim belli mi olur:) tabii bu durumdan eşim çok hoşnut olmuş gbii görünmedi ama neyse:)
Bu arada evet aynen bana hediye alınmış gibi hissettim. Çok farklı bi duygu ya cidden:)

Kizlar selam
Biz de bugun dr kontrolundeydik. Her sey yolunda cok şükür..bugun ayni zamanda raporumu alip izne ayrıldım. Artik haftada 1 gidicez kontrole.herkese sagliklar guzellikler diliyorum...

Lip göremedim seni bu aralar.Gözün aydin yolunda demek hersey bende pzt görücem insallah bebisimi ben hamile kaldigimdan berin15 te bir gittik dr a simdi bu son kontrol olcak kismetse

Kizlar selam

Hayırlı olsun canım raporun. Darısı başımıza:) her şeyin yolunda olmasına da sevindim. Biz de çarşamba gideceğiz doktora. Minnakım ne durumda merak ediyorum:)

Dursun az daha büyüsün zamaninda gelsin hepsi :)

Kizlar selam

ben kızımı 35+0 da doğurdum, 2340 gr doğdu, ciğer egliişimi iyi olduğu için hiç küvözde kalmadı, direk kucağıma verdiler yavrumu, gelişimi de yaşıtları ile aynı, tabi prematüre olunca biraz dahahassas davrnamak gerekiyor ama çabuk toparlanıyor, hiç korkmana gerek yok, erken doğum riskim var benim de, 35. haftada bari doğsa diye dua ediyorum, korkulacak panik yapacak haftaları çoktaaan geride bıraktık. İnşallah sağ salim kucağımzıa alırız.

Canlarrr.bugun bende kizimi gordum:) oy meme de uyumak istiyor emdi emdi ayrilinca kiyamet koptu:)4 kadin ayni odada emziriyoruz bi benimki bagiriyor:) memeyle kavga etti ya edepsizim.dr umuz daha iyi ama biraz daha burda tahlil leri var antibiyotigi devam ediyor dediolsun sagligi olsunda hic onemli degil katlanicaz mecbur..

Allaha emanet olsun bebegin canim yas en yakin zamanda evine dönceksin saglikli bak azcik sabir bekliyoruz guzel haberlerini

Zaten herkez orda :) niye bölündük bukadar anlamadim dogum yapanlar oluyo duymuyoz dogru düzgün neyse artik takiliyoz buralarda

hakikaten yaa.bari ozelden mesaj atsalarda bizi de ekleseler.hiç bisi duymiyoz tavsiye falan dinlerdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…