Siz sancılar, ağrılar, kasılmalar dedikçe ben de bişey yok daha deyip duruyordum ama bu sabah uykumdan uyanırken vardı hafif sancım. Gün içinde pek bir şey hissetmedim de az önce de karnım regl olcakmışım gibi hafif hafif ağrımaya başladı. Ama normaldir herhalde bunlar, dimi?
Bu arada ben şimdi okula gittiğim günlerde staj olarak bizden 2 alt dönemlere yaptıkları terapilerle ilgili süpervizyon veriyorum. Neyse benim grubumda 2 kişi var. Geçen hafta benim doğumgünümü es geçtiler diye çok üzülmüşler, bu hafta hem pasta getirmişler bana, hem de biri kızım için atkı bere örmüş. Çok duygulandım:)
Merhabalar bugun 33+3um doktor kontrolumuz vardi minnakimi gorduk cok tatliydi basi donmus ama aciklik vs yokmus yani erken dogumu tetikleyici bi unsur yok dedi cok sukur bi sikintimiz yok sadece biraz tombigiz 10 gun sonra gene gidicez
Kac haftaliksin sonlara dogru oluyo cünkü bu sikayetler aman olmasin zaten bosver sakin sakin dursun kizin :) insan kendine hediye alinmis gibi hissedeyor degilmi bende ogluma ne alsak bakip bakip duygulaniyorum dogcakta bunlarimi giycek diye
Kizlar selam
Biz de bugun dr kontrolundeydik. Her sey yolunda cok şükür..bugun ayni zamanda raporumu alip izne ayrıldım. Artik haftada 1 gidicez kontrole.herkese sagliklar guzellikler diliyorum...
Kizlar selam
Biz de bugun dr kontrolundeydik. Her sey yolunda cok şükür..bugun ayni zamanda raporumu alip izne ayrıldım. Artik haftada 1 gidicez kontrole.herkese sagliklar guzellikler diliyorum...
35+1 im bugün canım. İnş durur tabii:) annem de bu hafta gelip bi 5 gün kalacaktı. Babam da iş için şehirdışında olacak diye kal demiş şimdi bilet bakıyor. 9 gün falan kalmış olacak. Dedim bakarsın doğar o arada belli mi olur. O da amaaan öyle bi olasılık mı var diyor:) dedim belli mi olur:) tabii bu durumdan eşim çok hoşnut olmuş gbii görünmedi ama neyse:)
Bu arada evet aynen bana hediye alınmış gibi hissettim. Çok farklı bi duygu ya cidden:)
kızlar 35+3 günlük cumartesi günü doktora gittim nst de sancım çıktı hemde düzenli doğum sancısı açılma yok am 1 hafta yatak istiratı verdi bu hafta doğmamalısın dedi suyum çok fazlaymış 1.5 2 bebeğe yakın taşıyorsun bebekte kilolu hareket yasak dedi korkuyorum kızlar su an gelirse ne olucak kestiremiyorum bu haftada doğum yapan çevrenizde varmı bi fikir verin çok endişeliyim
Dursun az daha büyüsün zamaninda gelsin hepsi :)
Kızlar nasılsınızz umarım herkes iyidir..uzun zqmandır giremiyodum buraya facedeyim genelde..
Canlarrr.bugun bende kizimi gordum:) oy meme de uyumak istiyor emdi emdi ayrilinca kiyamet koptu:)4 kadin ayni odada emziriyoruz bi benimki bagiriyor:) memeyle kavga etti ya edepsizim.dr umuz daha iyi ama biraz daha burda tahlil leri var antibiyotigi devam ediyor dediolsun sagligi olsunda hic onemli degil katlanicaz mecbur..
Ben yaptim, ben yaptimmmm:)))Eki Görüntüle 931315
Zaten herkez orda :) niye bölündük bukadar anlamadim dogum yapanlar oluyo duymuyoz dogru düzgün neyse artik takiliyoz buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?