2014 Şubat Anneleri

Gunaydin anneler yaa bugun bizim gorus gunumuzdu ama dr teyzemizin dogumu cikmis randevuyu yarina aldilar.. son dakika suprizi oldu artik kim doguruyosa hayirlisiyla kavusur bebisine ins kolaylikla... bu gece uzun zaman sonra deliksiz uyudum hatta sabah esim ise gec kaldi zor uyandim

raporu 37+0 damı aldınız yoksa 37+6 damı çıkamıyorum bi türlü işin içinden kafam allak bullak oldu şu izni hesaplarken

günaydın hamişler... bende kızımı yarın görmeye gideceğim.bu ikinci gebeliğim bi kızım daha var 2 yaşında 37. haftamda suyum gelmişti ne sancı nede açılma oldu sezeryan olmuştum hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz inş...

Nasi yakisiyo eve dimi bizimde odaya kurduk onun odasini beni, yatak odam genis ayyy cibindirligi falan cok tatli gece hep besige bakiyorummuyurken bide benim yattigim tarafa koyduk kismetse yakinda icleri bebiklerimizle dahada güzellescek

Aynı canım benim tarfıma konuldu bakıp duruyorum )

raporu 37+0 damı aldınız yoksa 37+6 damı çıkamıyorum bi türlü işin içinden kafam allak bullak oldu şu izni hesaplarken

37+0 dan alıyorsun canım yada 37+1 zaten tahmini dogum tarihinden itibaren 13 hafta iznin oluyor böyle alırsan...daha erken alırsanda 13 haftadan düşüyor...

Gunaydin kizlar ...biz 34 haftaligiz daha randevumuza epey var ayin sonunda cagirdi herhangi risk yok diye...yalniz iki ucgundur ara ara karnim agriyip geciyor birde bebisim sag tarafda hep baya oraya toplanıyor geciyor ama eskidende olurdu elimi koyunca gecip giderdi ama 3 gundur daha sert geliyor elime artik buyudufu icinmi.? Doktor herhangi bi risk demisti ay basinda ama bi sknti olurmuki aklima takildi

bebısınınnn doğum hıkayesınıı anlatırmısınnnn????normal mı sez m??nasıl başladı ve nsll bıttı???

benim pek hoş olmayan bi doğum hikayem var :) okumak istermisiniz bilmiyorum ama Allah beterinden sakladı bunada çok şükür. Benim tembel kızım gelmek istemedi miad geçmesi nedeniyle yani 41. haftada epidural spinal sezeryanla meleğimi kucağıma almaya karar verdik doktorumuzla. çok sağlıklı bi hamilelik geçirdim güle oyanaya gittim sezeryana hatta saçıma fön çektim ve makyaj yaptım. risemlerde güzel çıkıyım diye. arkadaşlarım ailem eşim herkes yanımdaydı . orduyla beni uğurladılar ameliyathaneye :). el sallayıp öpücük atarak bindim asansöre sedyeyle.ama kapı kapandıktan sonra aldı beni bir titreme. ameliyathane personelinin sıcak ilgisini tavırlarına rağmen titremeye devam ettim deli gibi . doktorumu görünce bile rahatlamadım. içimden bildiğim bütün duaları ettim. bi hortumla sıcak hava verdiler. titremiyim die çünkü iğne vurcaklardı belimden. bütün düzgün durma çabama rağmen 5 denemeden sonra ( bildiğim kadarıyla ) uyuşmamıştım hala. ve bana o sırada söylenmedi ama yanlış bir işlem olmuş ve BOS kaçağı olacağını ve baş ağrısı yapacağını söylediler henüz narkozdan tam çıkamaışken anlamadım bile ne olduğunu. sonuç olarak genel anesteziyle son buldu. genel anestezi yapıcağız dediler keşke ilk önce öyle karar verseymişim. bütün bu korkuları yaşamazmışım. iğne yapıldı bi isteğin varmı diye sordular bebeğime iyi bakın dedim . Gerisi yok. uyandığımda bekletiyolardı beni ayılmam için. bebeğimi sordum çok ağladığını ve babasını görünce sustuğunu söylediler.büyük bir hevesle yukarı odama çıktık. ve annem beni kapıda sbekliyordu çok iyiym anne merak etme dedim. herkes gözümün içine bakıyordu. ama gerçekten çok iyiydim. ve bebeğim geldi o muhteşem an :):):). burada nokta bundan sonrası evet canım çok yandı sezeryan zorunlu olmadıkça bir tercih olmamalı . ağrı kesiciler olmasa acıdan ölebilirdim. ve bos kaçağı 1 hafta süren inanılmaz bir baş ağrısı felç gibi bişey. ayağa kalkamadım bir hafta yatarak yemek yedim. 40 gün süren lohusalık çevrenizde sizi anlayan ve bunalrın geçiceğini size sürekli söyleyen biri olmalı . bebek bu olcak yada annelik kolay değil diyen değilde sabret kızım yada canım hepsi geçicek denmeli. ilk ü2,5 ay benim bebeğim çok zordu sabahlara kadar ağladı . bunlar geçici ama şuan 4 aylık 9 da uyuyor sabah 7de kalkıyor iki kere uyanıyor. ve meme ucu acısı. şu emzirme reklamlarına sinir oluyodum nefret ediyodum. çünkü insanın canı ağlayacak kadar acırken nasıl olurda emzirmek dünyanın en güzel şeyi olabilirki. evet öyleymiş acısı geçince. onun içinde tavsiyelerim var 2 ay çeken biri olarak merak ederseniz yazarım :) ve size tavsiyemm ben yapmadım ama nolur yapın . bu bir kadın için eşsiz bişey canından can çıkarıyosun. siz nasıl mutlu olcaksanız söylemekten çekinmeyin. yanınızda kimin kalmasını istiyosanız söyleyin o kalsın kırılcak darılcak diye üzülmeyin

günaydın resim eklenmiyo ya akşam lohusa taçımı yaptım bide fotoraf çekinmiştim yüklenmiyo niyeyse artık

zaten kapı süsümede kimse yorum yapmadı güzel olmamış mı yahu

Eklentiler

• $photomania-747e9dd30e691dece02fd435a3ca6c01.webp
    19 KB · Görüntüleme: 50
  • $photomania-c9b7da7673a36cc03f285548bdb9646f.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $photomania-10420f47a8c5c38dd9055e23efac20a3.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 50
Şubat anneleri nasılsınız görüşmeyeli. Şbat anneleri diyorum ama geçmişi okuyamadım doğum yapan varmı. Bizim yaramaz bizi cumadan beri korkutuyor. Mide ağrısı başladı bir anda cuma günü sonra belime sırtıma yayıldı dayanılmaz olunca akşam hastaneye gittik. KAdın d. Servisine alıp nst ye bağladılar. Çok fazla sancı çıktı. O gece yatırdılar sabaha kadar serum verp nst çektiler. Sabaha kadar hep sancı çıktı. Böyle giderse seni sabah doğuma alırız büyük ihtimal dedi dr. Dedim daha 35 hafta ya çok üzüldüm. Ama sabah sancı azaldı öğlen çıktık. Ama iki gün sonra tekrar mide ağrıları vve sancı yinehastane yine nst de çıkan sancılar ve sabah yine çıkış. Oyun oynuyor ufaklık. Ama dün kontrolum vardı nst daha iyi çıktı. Haftaya tekrar kontrolum var bakalım ne olacak. Şimdilik beklemedeyiz bende durum bu kızlar. ben kendimi daha hazırlamammışımkii bebek şekeri, bbebek sepeeti feelan yapııyordum daha.:) Saaglıkla zamanınnda gelsin innşallaah büccürrler.

Sizlerde durum nnasıl? döndüümü bebişler aşağı.

günaydın resim eklenmiyo ya akşam lohusa taçımı yaptım bide fotoraf çekinmiştim yüklenmiyo niyeyse artık

canim benim beb kapi süsünü ve tacini cok begendim...masallahh sana göbüs yakismisss....

Canım kkapı süsün bennce hharrika ollmuş. çook bbegendim. Ellerine sağlık. lohusa tacı bende yapayım dedim ama yapamaddıım henüz. Bebe şekkerlerini ve seepetini yaaptıım. kapı süüsünü takmmaadım henüz.

canim gecmis olsun.galiba 4 arkadasimiz dogum yapti..

nasıl yaptın ben netten bi siteden ayak şeklinde çerçeve olanalr varya ondan istiyorum ama en ucuzu 1tl ye buldum en az 100tane almam alzım mevlit için valla çok geliyo keçeden bişiler yapsam diyorum ama nasıl olur bilemiyorum keçelerim var bikaç deneme yapıcam bakalım içime sinerse yapıcam

sepeti bende kendim yaptım

canim benim beb kapi süsünü ve tacini cok begendim...masallahh sana göbüs yakismisss....

saol canım

ütü yapayım artık kızlar bebişin kıyafetleri ütülenecek en geç yapan benim herhalde:)

oda gelene kadar ben hepsini yıkadım zaten kaç posta yıka kurut bile 2 haftamı aldı dışarsı is kokuyo içerde kurutttum ben oda gelincede o gün odayı sildi yerleştirdi kayınvaldem akşamda koca gece ütüledi tek tek ben yapmazdım herelde bende gönlğme göre yerleştirdim o bile yordu bütün gec eheryerim agrıdı agırlaştıkça zorlaşıyo bira önce yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…