- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
bizde dün doktora gittik 37miz doldu raporumuzu aldik darısı tüm çalışanların basina allah kolaylık versin... 2.kez nst ye girdik 1 kasilma cikti ama doktor onemsemedi normal herhalde 3gun sonra bir daha cagirdi...bebis dogum kanalina girmemis bu aralarda girmesi lazım dedi dogum sekli belli degil cok kararsizim?
Nasi yakisiyo eve dimi bizimde odaya kurduk onun odasini beni, yatak odam genis ayyy cibindirligi falan cok tatli gece hep besige bakiyorummuyurken bide benim yattigim tarafa koyduk kismetse yakinda icleri bebiklerimizle dahada güzellescek
raporu 37+0 damı aldınız yoksa 37+6 damı çıkamıyorum bi türlü işin içinden kafam allak bullak oldu şu izni hesaplarken
bebısınınnn doğum hıkayesınıı anlatırmısınnnn????normal mı sez m??nasıl başladı ve nsll bıttı???
günaydın resim eklenmiyo ya akşam lohusa taçımı yaptım bide fotoraf çekinmiştim yüklenmiyo niyeyse artık
zaten kapı süsümede kimse yorum yapmadı güzel olmamış mı yahu
günaydın resim eklenmiyo ya akşam lohusa taçımı yaptım bide fotoraf çekinmiştim yüklenmiyo niyeyse artık
zaten kapı süsümede kimse yorum yapmadı güzel olmamış mı yahu
Şubat anneleri nasılsınız görüşmeyeli. Şbat anneleri diyorum ama geçmişi okuyamadım doğum yapan varmı. Bizim yaramaz bizi cumadan beri korkutuyor. Mide ağrısı başladı bir anda cuma günü sonra belime sırtıma yayıldı dayanılmaz olunca akşam hastaneye gittik. KAdın d. Servisine alıp nst ye bağladılar. Çok fazla sancı çıktı. O gece yatırdılar sabaha kadar serum verp nst çektiler. Sabaha kadar hep sancı çıktı. Böyle giderse seni sabah doğuma alırız büyük ihtimal dedi dr. Dedim daha 35 hafta ya çok üzüldüm. Ama sabah sancı azaldı öğlen çıktık. Ama iki gün sonra tekrar mide ağrıları vve sancı yinehastane yine nst de çıkan sancılar ve sabah yine çıkış. Oyun oynuyor ufaklık. Ama dün kontrolum vardı nst daha iyi çıktı. Haftaya tekrar kontrolum var bakalım ne olacak. Şimdilik beklemedeyiz bende durum bu kızlar. ben kendimi daha hazırlamammışımkii bebek şekeri, bbebek sepeeti feelan yapııyordum daha.:) Saaglıkla zamanınnda gelsin innşallaah büccürrler.
Sizlerde durum nnasıl? döndüümü bebişler aşağı.
Canım kkapı süsün bennce hharrika ollmuş. çook bbegendim. Ellerine sağlık. lohusa tacı bende yapayım dedim ama yapamaddıım henüz. Bebe şekkerlerini ve seepetini yaaptıım. kapı süüsünü takmmaadım henüz.
canim benim beb kapi süsünü ve tacini cok begendim...masallahh sana göbüs yakismisss....
Merak etme sen değilsin. Ben haftaya falan yaparım herhaldeütü yapayım artık kızlar bebişin kıyafetleri ütülenecek en geç yapan benim herhalde:)
ütü yapayım artık kızlar bebişin kıyafetleri ütülenecek en geç yapan benim herhalde:)
ütü yapayım artık kızlar bebişin kıyafetleri ütülenecek en geç yapan benim herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?