günaydın resim eklenmiyo ya akşam lohusa taçımı yaptım bide fotoraf çekinmiştim yüklenmiyo niyeyse artık
zaten kapı süsümede kimse yorum yapmadı güzel olmamış mı yahu
Ben tabletten giriyorum canim foto yükledigini gösteriyo ama ben bazen göremiyorum yani seninkileri göremedim meselaneline saglik ama sonucta kendi emegin.Bende kolonyasini süsledim :) serbet bardaklarini süsledim , babaanesi cok tatli süslü cantalar almis bide aga almis iclerine cikolatalarini doldurdum o kücük cantalara koydum dolaba koydum onlari hastanede bi asarlar o agaca kapi süsünü hastane yapiyormus bende evdeki odasina takicak süsü hazir aldim onu cok begenmistim öyld iste insan eli biseylere degsin istiyo yani birseyler yapmak istiyo
canim gecmis olsun.galiba 4 arkadasimiz dogum yapti..
nasıl yaptın ben netten bi siteden ayak şeklinde çerçeve olanalr varya ondan istiyorum ama en ucuzu 1tl ye buldum en az 100tane almam alzım mevlit için valla çok geliyo keçeden bişiler yapsam diyorum ama nasıl olur bilemiyorum keçelerim var bikaç deneme yapıcam bakalım içime sinerse yapıcam
sepeti bende kendim yaptım
saol canım
Merhaba canim . adanada nerde yapacaksin dogumu.doktorun kim merak ettm.bende adanadayim da
ağaçta çukolatalar güzeldir eminim resmini koysana bakalım
Muz, süt, kaşar peynir bunlar bebeğe kilo yapıyormuş. Özellikle sütü gece yatarken için diyorlar. Son zamanlarda kimse de iştah kalmıyor zaten her sabah yumurta yerdim bu ara cık uyanınca canım bir şey istemiyor.Herkese merhaba 37 haftalik hamileyim bugn kontrol vardi bebegim 2100 gr bu ay pek kilo almamis doktor dinlen ve beslenmene dikkat et dedi haftaya kontrol var neler yemeliyim kilosu icin
Herkese merhaba 37 haftalik hamileyim bugn kontrol vardi bebegim 2100 gr bu ay pek kilo almamis doktor dinlen ve beslenmene dikkat et dedi haftaya kontrol var neler yemeliyim kilosu icin
ütü yapayım artık kızlar bebişin kıyafetleri ütülenecek en geç yapan benim herhalde:)
benim pek hoş olmayan bi doğum hikayem var :) okumak istermisiniz bilmiyorum ama Allah beterinden sakladı bunada çok şükür. Benim tembel kızım gelmek istemedi miad geçmesi nedeniyle yani 41. haftada epidural spinal sezeryanla meleğimi kucağıma almaya karar verdik doktorumuzla. çok sağlıklı bi hamilelik geçirdim güle oyanaya gittim sezeryana hatta saçıma fön çektim ve makyaj yaptım. risemlerde güzel çıkıyım diye. arkadaşlarım ailem eşim herkes yanımdaydı . orduyla beni uğurladılar ameliyathaneye :). el sallayıp öpücük atarak bindim asansöre sedyeyle.ama kapı kapandıktan sonra aldı beni bir titreme. ameliyathane personelinin sıcak ilgisini tavırlarına rağmen titremeye devam ettim deli gibi . doktorumu görünce bile rahatlamadım. içimden bildiğim bütün duaları ettim. bi hortumla sıcak hava verdiler. titremiyim die çünkü iğne vurcaklardı belimden. bütün düzgün durma çabama rağmen 5 denemeden sonra ( bildiğim kadarıyla ) uyuşmamıştım hala. ve bana o sırada söylenmedi ama yanlış bir işlem olmuş ve BOS kaçağı olacağını ve baş ağrısı yapacağını söylediler henüz narkozdan tam çıkamaışken anlamadım bile ne olduğunu. sonuç olarak genel anesteziyle son buldu. genel anestezi yapıcağız dediler keşke ilk önce öyle karar verseymişim. bütün bu korkuları yaşamazmışım. iğne yapıldı bi isteğin varmı diye sordular bebeğime iyi bakın dedim . Gerisi yok. uyandığımda bekletiyolardı beni ayılmam için. bebeğimi sordum çok ağladığını ve babasını görünce sustuğunu söylediler.büyük bir hevesle yukarı odama çıktık. ve annem beni kapıda sbekliyordu çok iyiym anne merak etme dedim. herkes gözümün içine bakıyordu. ama gerçekten çok iyiydim. ve bebeğim geldi o muhteşem an :):):). burada nokta bundan sonrası evet canım çok yandı sezeryan zorunlu olmadıkça bir tercih olmamalı . ağrı kesiciler olmasa acıdan ölebilirdim. ve bos kaçağı 1 hafta süren inanılmaz bir baş ağrısı felç gibi bişey. ayağa kalkamadım bir hafta yatarak yemek yedim. 40 gün süren lohusalık çevrenizde sizi anlayan ve bunalrın geçiceğini size sürekli söyleyen biri olmalı . bebek bu olcak yada annelik kolay değil diyen değilde sabret kızım yada canım hepsi geçicek denmeli. ilk ü2,5 ay benim bebeğim çok zordu sabahlara kadar ağladı . bunlar geçici ama şuan 4 aylık 9 da uyuyor sabah 7de kalkıyor iki kere uyanıyor. ve meme ucu acısı. şu emzirme reklamlarına sinir oluyodum nefret ediyodum. çünkü insanın canı ağlayacak kadar acırken nasıl olurda emzirmek dünyanın en güzel şeyi olabilirki. evet öyleymiş acısı geçince. onun içinde tavsiyelerim var 2 ay çeken biri olarak merak ederseniz yazarım :) ve size tavsiyemm ben yapmadım ama nolur yapın . bu bir kadın için eşsiz bişey canından can çıkarıyosun. siz nasıl mutlu olcaksanız söylemekten çekinmeyin. yanınızda kimin kalmasını istiyosanız söyleyin o kalsın kırılcak darılcak diye üzülmeyin
Cvp yazdigin icin cok tesrkkur ederim..rabbim evladini anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah..insallah bizlerde kazasiz belasiz kucagimiza aliriz bebislsrimizi...bende 35+6 oldum Allahin izniyle..son ay insana gecmek bilmiyo...merak heycan korkuu hepsi ayni anda...goguslerinin catlamasina nasil bi care buldun onuda mrk ettim..etrafimda bu konudan muzdarip cok anne var..bende ayni durumu yasarmiyim bilmiorum ama yasarsam aklimda tavsiyelerin olsun:)ck teskur rderim cnm vaktini ayirip vvp yazdigin icin...
benim pek hoş olmayan bi doğum hikayem var :) okumak istermisiniz bilmiyorum ama Allah beterinden sakladı bunada çok şükür. Benim tembel kızım gelmek istemedi miad geçmesi nedeniyle yani 41. haftada epidural spinal sezeryanla meleğimi kucağıma almaya karar verdik doktorumuzla. çok sağlıklı bi hamilelik geçirdim güle oyanaya gittim sezeryana hatta saçıma fön çektim ve makyaj yaptım. risemlerde güzel çıkıyım diye. arkadaşlarım ailem eşim herkes yanımdaydı . orduyla beni uğurladılar ameliyathaneye :). el sallayıp öpücük atarak bindim asansöre sedyeyle.ama kapı kapandıktan sonra aldı beni bir titreme. ameliyathane personelinin sıcak ilgisini tavırlarına rağmen titremeye devam ettim deli gibi . doktorumu görünce bile rahatlamadım. içimden bildiğim bütün duaları ettim. bi hortumla sıcak hava verdiler. titremiyim die çünkü iğne vurcaklardı belimden. bütün düzgün durma çabama rağmen 5 denemeden sonra ( bildiğim kadarıyla ) uyuşmamıştım hala. ve bana o sırada söylenmedi ama yanlış bir işlem olmuş ve BOS kaçağı olacağını ve baş ağrısı yapacağını söylediler henüz narkozdan tam çıkamaışken anlamadım bile ne olduğunu. sonuç olarak genel anesteziyle son buldu. genel anestezi yapıcağız dediler keşke ilk önce öyle karar verseymişim. bütün bu korkuları yaşamazmışım. iğne yapıldı bi isteğin varmı diye sordular bebeğime iyi bakın dedim . Gerisi yok. uyandığımda bekletiyolardı beni ayılmam için. bebeğimi sordum çok ağladığını ve babasını görünce sustuğunu söylediler.büyük bir hevesle yukarı odama çıktık. ve annem beni kapıda sbekliyordu çok iyiym anne merak etme dedim. herkes gözümün içine bakıyordu. ama gerçekten çok iyiydim. ve bebeğim geldi o muhteşem an :):):). burada nokta bundan sonrası evet canım çok yandı sezeryan zorunlu olmadıkça bir tercih olmamalı . ağrı kesiciler olmasa acıdan ölebilirdim. ve bos kaçağı 1 hafta süren inanılmaz bir baş ağrısı felç gibi bişey. ayağa kalkamadım bir hafta yatarak yemek yedim. 40 gün süren lohusalık çevrenizde sizi anlayan ve bunalrın geçiceğini size sürekli söyleyen biri olmalı . bebek bu olcak yada annelik kolay değil diyen değilde sabret kızım yada canım hepsi geçicek denmeli. ilk ü2,5 ay benim bebeğim çok zordu sabahlara kadar ağladı . bunlar geçici ama şuan 4 aylık 9 da uyuyor sabah 7de kalkıyor iki kere uyanıyor. ve meme ucu acısı. şu emzirme reklamlarına sinir oluyodum nefret ediyodum. çünkü insanın canı ağlayacak kadar acırken nasıl olurda emzirmek dünyanın en güzel şeyi olabilirki. evet öyleymiş acısı geçince. onun içinde tavsiyelerim var 2 ay çeken biri olarak merak ederseniz yazarım :) ve size tavsiyemm ben yapmadım ama nolur yapın . bu bir kadın için eşsiz bişey canından can çıkarıyosun. siz nasıl mutlu olcaksanız söylemekten çekinmeyin. yanınızda kimin kalmasını istiyosanız söyleyin o kalsın kırılcak darılcak diye üzülmeyin
ne demek canım benim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız . Hayatta bundan güzel birşey yok. göğüs çatlağı için kullanmadığım şey kalmadı. lansinoh krem, bepanten adını unuttuğum bir sürü krem tek başına, karıştırarak, zeytinyağı,kantaron yağı , ama yemin ediyorum ağlıyodum emzirirken . koltukları tekmeliyodum. annemin eşimin kollarını sıkıp morartıyodum. eczanede sarı kapsüller var e vitamini . balık yağı hapı diyede geçiyo sanırım. onları patlatıyosunuz sürüyosunuz. bir haftada geçti. emzirmeden önce kullnmaya başlayın. güçlensin derisi. belki hiç çatlamaz.
oda gelene kadar ben hepsini yıkadım zaten kaç posta yıka kurut bile 2 haftamı aldı dışarsı is kokuyo içerde kurutttum ben oda gelincede o gün odayı sildi yerleştirdi kayınvaldem akşamda koca gece ütüledi tek tek ben yapmazdım hereldebende gönlğme göre yerleştirdim o bile yordu bütün gec eheryerim agrıdı agırlaştıkça zorlaşıyo bira önce yap derim
Jack frost arkadaşım, adana metro hastanesinde doktor Ferhat Erol'un yardımıyla doğum olacak inşallah. çok iyi bilinen bir doktormuş. kayınbabamın da arkadaşı kendisi. yazın da kontrollerimi yapmış ve beni çok iyi bilgilendirmişti. içim rahat sağlığımızı teslim edeceğiz. sizin neresi ?
kızlar sizinde adet sancısına benzer ağrılarınız oluyor mu????
kızlar sizinde adet sancısına benzer ağrılarınız oluyor mu????
O beni ittiriyo ben onu ittiriyorum belim agriyo, kaburgalar agriyo , karnim kaskati oluyo az kaldi 13 gün artik az daha sabredicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?