2014 Şubat Anneleri

günaydın resim eklenmiyo ya akşam lohusa taçımı yaptım bide fotoraf çekinmiştim yüklenmiyo niyeyse artık

zaten kapı süsümede kimse yorum yapmadı güzel olmamış mı yahu

Ben tabletten giriyorum canim foto yükledigini gösteriyo ama ben bazen göremiyorum yani seninkileri göremedim meselaneline saglik ama sonucta kendi emegin.Bende kolonyasini süsledim :) serbet bardaklarini süsledim , babaanesi cok tatli süslü cantalar almis bide aga almis iclerine cikolatalarini doldurdum o kücük cantalara koydum dolaba koydum onlari hastanede bi asarlar o agaca kapi süsünü hastane yapiyormus bende evdeki odasina takicak süsü hazir aldim onu cok begenmistim öyld iste insan eli biseylere degsin istiyo yani birseyler yapmak istiyo

ağaçta çukolatalar güzeldir eminim resmini koysana bakalım

canim gecmis olsun.galiba 4 arkadasimiz dogum yapti..

Erkenmi yaaptılaar doğumlarını. ocak anneleri baya var yani şubat topiğinde.

Hhazırlaar çook paahalıyydı benndde bilimm gibi birmmaaxxddan mmaalzzeeme siiparrişii verrddim bibblo ve Allah yazılı levhaalardan onları yaptım. annemdede eski hasır sepet varddı onu süslledim. sepete 35-40 istiyorlardı ben 10 tl ya yapmış oldum. Bebek şekeride 60 krş a felan yapmış oldum. <resimlerini çekeyim istersen ekleyim.

Son düzenleme:
Merhaba canim . adanada nerde yapacaksin dogumu.doktorun kim merak ettm.bende adanadayim da

Jack frost arkadaşım, adana metro hastanesinde doktor Ferhat Erol'un yardımıyla doğum olacak inşallah. çok iyi bilinen bir doktormuş. kayınbabamın da arkadaşı kendisi. yazın da kontrollerimi yapmış ve beni çok iyi bilgilendirmişti. içim rahat sağlığımızı teslim edeceğiz. sizin neresi ?

Herkese merhaba 37 haftalik hamileyim bugn kontrol vardi bebegim 2100 gr bu ay pek kilo almamis doktor dinlen ve beslenmene dikkat et dedi haftaya kontrol var neler yemeliyim kilosu icin

ağaçta çukolatalar güzeldir eminim resmini koysana bakalım

Bilmiyorum kii nasi koycagimi ama 13 gün daha beklerseniz kismetse hastane odasinin fotolarini cekip koyabilirim esimi zorlarim yap diye :) tabletten nasi yapicagimi bilen varsa anlatirsa sevinirim buraya nasi foto koyabiliyoruz

Herkese merhaba 37 haftalik hamileyim bugn kontrol vardi bebegim 2100 gr bu ay pek kilo almamis doktor dinlen ve beslenmene dikkat et dedi haftaya kontrol var neler yemeliyim kilosu icin
Muz, süt, kaşar peynir bunlar bebeğe kilo yapıyormuş. Özellikle sütü gece yatarken için diyorlar. Son zamanlarda kimse de iştah kalmıyor zaten her sabah yumurta yerdim bu ara cık uyanınca canım bir şey istemiyor.

canim öncelikle problem haline getirip üzülme gelisimi iyise kilo alir .Bildigim kadariyla protein agiflikli belenmen gerekiyo her sabah yumurta ye mutlaka sütünü aksatma ic , mercimek fasulye , nohut gibi bakliyatlardan ye , kirmizi et balik tüketimini arttir , badem ceviz findik hergün 3erctane ye toplami bi avuc yapsin ( hepsinden birer avuç iç degil) kahvaltida tahin pekmez ye cay yerine kendine portakal suyu sık taze taze ic .aksamda yada tv izlerkende sonula yat dinlen umarim toparlanir aklima gelenler bunlar ende böyle yapiyorum vara baska seyler arkadaslar yardimci olurlar

Herkese selam arkadaşlar. Ben konu sorumlusuyum ancak doğum iznine ayrıldığım ve evimde internet imkanım olmadığı için liste güncellemesi vb. işlemleri maalesef artık yapamıyorum.
Sayfayı devralmak isteyen gönüllü arkadaşlar benimle ya da Kazen le irtibata geçerlerse çok sevinirim. Teşekkürler..

Cvp yazdigin icin cok tesrkkur ederim..rabbim evladini anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah..insallah bizlerde kazasiz belasiz kucagimiza aliriz bebislsrimizi...bende 35+6 oldum Allahin izniyle..son ay insana gecmek bilmiyo...merak heycan korkuu hepsi ayni anda...goguslerinin catlamasina nasil bi care buldun onuda mrk ettim..etrafimda bu konudan muzdarip cok anne var..bende ayni durumu yasarmiyim bilmiorum ama yasarsam aklimda tavsiyelerin olsun:)ck teskur rderim cnm vaktini ayirip vvp yazdigin icin...

ne demek canım benim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız . Hayatta bundan güzel birşey yok. göğüs çatlağı için kullanmadığım şey kalmadı. lansinoh krem, bepanten adını unuttuğum bir sürü krem tek başına, karıştırarak, zeytinyağı,kantaron yağı , ama yemin ediyorum ağlıyodum emzirirken . koltukları tekmeliyodum. annemin eşimin kollarını sıkıp morartıyodum. eczanede sarı kapsüller var e vitamini . balık yağı hapı diyede geçiyo sanırım. onları patlatıyosunuz sürüyosunuz. bir haftada geçti. emzirmeden önce kullnmaya başlayın. güçlensin derisi. belki hiç çatlamaz.

Sagol cnm...tamam aklimda olsun...insallah catlamazsag salim kucagma slip bi koklasam bende kizimi...cok sabirsizlaniyorum...rabbim herkezi kazasiz kurtarsin

ya işte bi ben bi eşim varız burda o da çok çalışıyor yazık yorgun oluyor üstelik ben hastaydım griptim bana baktı falan daha dün akşam odasını biraz silebildi ben de yıkadım elbiselerini hayırlısı geç olsun güç olmasın:) ütü de zor yalnız minicik eşyalar ütülenmiyo ki

Evet ferhat bey de iyi bi dr.benim dr um da ortadogy hastanesinde filiz hanim.dogumu da o hastanede yapcam canim.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

O beni ittiriyo ben onu ittiriyorum belim agriyo, kaburgalar agriyo , karnim kaskati oluyo az kaldi 13 gün artik az daha sabredicez

O beni ittiriyo ben onu ittiriyorum belim agriyo, kaburgalar agriyo , karnim kaskati oluyo az kaldi 13 gün artik az daha sabredicez

isimx alemsin guldurdun beni sen cok yasa emiii
o beni iktiriyor ben onu demene cok guldum ... benim karnimda kaskati oluyor az kaldi kuzucuklar gelecek yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…