2014 Şubat Anneleri

isimx alemsin guldurdun beni sen cok yasa emiii
o beni iktiriyor ben onu demene cok guldum ... benim karnimda kaskati oluyor az kaldi kuzucuklar gelecek yakinda

Ama öyle talim yaaa :)) bazen sag tarafimi oyuyo kaburgama giriyo bende ona psikolojik baski yapiyorum ve dürtüyorum kaciyo :) ve o karinbsertlesmesi cidden insanin nefesini kesiyo kiyamam onlarda artik sigmiyo sıkıldîlar....

Ama öyle talim yaaa :)) bazen sag tarafimi oyuyo kaburgama giriyo bende ona psikolojik baski yapiyorum ve dürtüyorum kaciyo :) ve o karinbsertlesmesi cidden insanin nefesini kesiyo kiyamam onlarda artik sigmiyo sıkıldîlar....

benimkide solda hep o taraf nasil yamuluyor toplaniyor sanki sag taraf assagida kaliyor cok komik bir goruntu olusuyor..
nefes kesiliyor evet hemen al nefes ver nefes yapinca geciyor...dun gece karin agrim vardi cok uykumdan uyandim dogurcam sandim anladimki yalanci sanciymis:18:

Nekadar kaldi seninde yaklasti galiba

Benimde pazartesi kontrlüm var 37+2 olucam sezeryanmi normalmi benim 30 ocak saat sabah 7.30 da epudral sezeryan olu aknkismetse

bende sezeryan olacağım daha günüm belli değil epidurali çok düşündün ama cesaretim yok genel anestezi olacak benim ilk doğumum 37+4de olmuştu.

Benimde pazartesi kontrlüm var 37+2 olucam sezeryanmi normalmi benim 30 ocak saat sabah 7.30 da epudral sezeryan olu aknkismetse

ayni sayiliriz ocak annesi olucan sende herkes ocak annesi:))
benim normal olucak buyuk bir ihtimal son anda aksilik olmazsa hamilelik sekeri oldugu icin 39.haftada dogumu baslatcak gibiler
tamda emin degiliz carsamba kontrolum var belli olucak bakalim

Hadi hayirlisi ben normali göze alamadim :)

Hadi hayirlisi ben normali göze alamadim :)

valla ben ikisinden de korkuyorum ama sezeryanin sonrasi zormus daha da tirstim ondan..
normal dusunuyorum acikcasi eger cok agri olursa epidurel igne yapariz dediler agrisiz normal dogum..
hangisi hayirlisiyla o olsun hepimiz icin yeterki kuzular sag saglim gelsin insallah

bende sezeryan olacağım daha günüm belli değil epidurali çok düşündün ama cesaretim yok genel anestezi olacak benim ilk doğumum 37+4de olmuştu.

Valla benimde ilk dogumum canim ne söylesem yalan olur banada dr normale en yakin dogum bu ben bunu tercih ediyorum dedi.Bebek ilk dogdugunda gögsünne koyariz hem ilk sen görürsün hem o seni hisseder ve daha cabuk emzirwbilirsin deyince bende epudral olsun ozaman dedim ki öyle cok cesaretli degilim mesela ben normal doguramam diye en basindan beri söyledim dr uma tamam dedi zaten onlar hemen atlar genelde sezeryana böyle oldu benimde epudral kararim tabi sen bilirsin en rahat hangisiyse senin i cin dogrusu odur

iki gündür benim de karın ağrım var,gaz diyorum ama değil sanırım.bir de korkudan mı yorgunluktan mı iki gün tansiyonum 15 10 a kadar çıktıydıydı.neyse bugün biraz düştü.24 ocak sez.tarihim.

kızlar benim yaş 36 ve 3.sez. olacak. dr.yine tüp bağlatmaktan bahsetti.ne önerirsiniz???!!!!

Dogumun kolayimi olur zaten 2/3 şık veriyolar bize saf saf seciyoz sanki hangisi kolaysa :)) toplayasaya kadar kendimizi derdimiz insallah hemen kalkariz ben hic sevmem isimi biri yapsin ve evimin düzeni degissin bide hemen kendi yasadigimiz hayata dönmek istiyorum sorunlar bizi bekliyo eminim kv ler anneler herseye karisanlar vs o yüzden hemen ben iyiyim kiii deyip gezinin evde :))

Canim bu tüp baglatma yani bu son cocuk olsun olayina denk geliyor yanlis bilmiyorum demi ? Buna sen karar verceksin yani 3 cocuk yeter diyosan bidaha riske atma derim .ama belki bidaha düsünürüz dersen korun derim ama yasta artik cok musait degil gibi yanlis anlama dogum icin söylüyorum sen toparlandin bidaha istediniz derken yas riskli gebelikler sinifina giricek önemli karar düsün derim

yok canım niye yanlış anlayayım,normal doğum yaşamış olsam 4.olabilir ama 3.sez. ve yaş ikisi birarada((
çok araştırdım sez. ameliyatı sırasında yapılacak ama çok uzar mı ameliyat,genel anestezi olmak istemem uyanık olmak istiyorum ne bileyim birçok endişem var.neyse ptesi son kontrolüm o zaman dr.a sorar karar veririm belki.

tasiyon belki yorgunluktan cikmistir cnm dinlen bencede en iyisi..bir tanidigim da 3.ye sezeryan olucak o baglatacakmis yoksa her sene bir tane dogururum demisti:)))

kuzummm 5 aydır bebişi görmedinmiii

hayyırlı olsunnn mutlu mutlu uyusunn

5 ay mi ediyor ay bilmiyorum bayadir gormedim evet, napalim burda boyle toplam 3 defa ultrason oluyor.
saglikli olsun da dilrubisim hic sorun degil :) hic katilamadim muhabbetlerinize ama umarim herkes iyidir, bebisler de iyidir, Allahim kolay saglikli dogumlar nasib etsin hepimize ins. cok opuyoruummm!!!!

gıcık oldum ya ben doğumdan bahsetmek istemedikçe korkmamaya çalıştıkça herkes doğumun ne kadar korkunç olduğundan bahsetmeye çalışıyo ki çoğu evli bile değil bu ne ya

Ben de seninle ayni dertteyim. 3. sezeryan. Ne yapsam diye düşünüyorum. Benim doktor 36 yaştan önce tavsiye etmiyorum dedi. Ama yaptiran herkes çok memnun. Bir daha çocuk istemiyorum ama geri dönüşü olmayan bir şey ya pişman olursam diye korkuyorum. Offf of!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…