isimx alemsin guldurdun benisen cok yasa emiii
o beni iktiriyor ben onu demene cok guldum ... benim karnimda kaskati oluyor az kaldi kuzucuklar gelecek yakinda
Ama öyle talim yaaa :)) bazen sag tarafimi oyuyo kaburgama giriyo bende ona psikolojik baski yapiyorum ve dürtüyorum kaciyo :) ve o karinbsertlesmesi cidden insanin nefesini kesiyo kiyamam onlarda artik sigmiyo sıkıldîlar....
benimkide solda hep o taraf nasil yamuluyor toplaniyor sanki sag taraf assagida kaliyor cok komik bir goruntu olusuyor..
nefes kesiliyor evet hemen al nefes ver nefes yapinca geciyor...dun gece karin agrim vardi cok uykumdan uyandim dogurcam sandim anladimki yalanci sanciymis:18:
37+0 benim bugun tam canim senin ne kadar oldu?Nekadar kaldi seninde yaklasti galiba
37+0 benim bugun tam canim senin ne kadar oldu?
Benimde pazartesi kontrlüm var 37+2 olucam sezeryanmi normalmi benim 30 ocak saat sabah 7.30 da epudral sezeryan olu aknkismetse
Benimde pazartesi kontrlüm var 37+2 olucam sezeryanmi normalmi benim 30 ocak saat sabah 7.30 da epudral sezeryan olu aknkismetse
ayni sayiliriz ocak annesi olucan sende herkes ocak annesi:))
benim normal olucak buyuk bir ihtimal son anda aksilik olmazsa hamilelik sekeri oldugu icin 39.haftada dogumu baslatcak gibiler
tamda emin degiliz carsamba kontrolum var belli olucak bakalim
Hadi hayirlisi ben normali göze alamadim :)
bende sezeryan olacağım daha günüm belli değil epidurali çok düşündün ama cesaretim yok genel anestezi olacak benim ilk doğumum 37+4de olmuştu.
benimkide solda hep o taraf nasil yamuluyor toplaniyor sanki sag taraf assagida kaliyor cok komik bir goruntu olusuyor..
nefes kesiliyor evet hemen al nefes ver nefes yapinca geciyor...dun gece karin agrim vardi cok uykumdan uyandim dogurcam sandim anladimki yalanci sanciymis:18:
valla ben ikisinden de korkuyorum ama sezeryanin sonrasi zormus daha da tirstim ondan..
normal dusunuyorum acikcasi eger cok agri olursa epidurel igne yapariz dediler agrisiz normal dogum..
hangisi hayirlisiyla o olsun hepimiz icin yeterki kuzular sag saglim gelsin insallah
iki gündür benim de karın ağrım var,gaz diyorum ama değil sanırım.bir de korkudan mı yorgunluktan mı iki gün tansiyonum 15 10 a kadar çıktıydıydı.neyse bugün biraz düştü.24 ocak sez.tarihim.
kızlar benim yaş 36 ve 3.sez. olacak. dr.yine tüp bağlatmaktan bahsetti.ne önerirsiniz???!!!!
Canim bu tüp baglatma yani bu son cocuk olsun olayina denk geliyor yanlis bilmiyorum demi ? Buna sen karar verceksin yani 3 cocuk yeter diyosan bidaha riske atma derim .ama belki bidaha düsünürüz dersen korun derim ama yasta artik cok musait degil gibi yanlis anlama dogum icin söylüyorum sen toparlandin bidaha istediniz derken yas riskli gebelikler sinifina giricek önemli karar düsün derim
iki gündür benim de karın ağrım var,gaz diyorum ama değil sanırım.bir de korkudan mı yorgunluktan mı iki gün tansiyonum 15 10 a kadar çıktıydıydı.neyse bugün biraz düştü.24 ocak sez.tarihim.
kızlar benim yaş 36 ve 3.sez. olacak. dr.yine tüp bağlatmaktan bahsetti.ne önerirsiniz???!!!!
kuzummm 5 aydır bebişi görmedinmiii
hayyırlı olsunnn mutlu mutlu uyusunn
yok canım niye yanlış anlayayım,normal doğum yaşamış olsam 4.olabilir ama 3.sez. ve yaş ikisi birarada((
çok araştırdım sez. ameliyatı sırasında yapılacak ama çok uzar mı ameliyat,genel anestezi olmak istemem uyanık olmak istiyorum ne bileyim birçok endişem var.neyse ptesi son kontrolüm o zaman dr.a sorar karar veririm belki.
Gobusum agzima degecek ben hala tikiniyorum.koca bi kap meyve yedim sistim cok fenaaayimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?