gıcık oldum ya ben doğumdan bahsetmek istemedikçe korkmamaya çalıştıkça herkes doğumun ne kadar korkunç olduğundan bahsetmeye çalışıyo ki çoğu evli bile değil bu ne ya
gıcık oldum ya ben doğumdan bahsetmek istemedikçe korkmamaya çalıştıkça herkes doğumun ne kadar korkunç olduğundan bahsetmeye çalışıyo ki çoğu evli bile değil bu ne ya
aynı şeyleri ben de yaşıyorum canım.Herkes akıl verme derdinde.Yok doğumda şunu yaşamışlar yok bunu yaşamışlar falan filan.Ayrıca fazla kilo almadım diye neler neler söylüyorlar.sen hiç yemek yemiyor musun bebek beslenmiyordur falan .Ağlasam mutlu olacaklar sanırım.
Kıhkıhkıh:)) aynı şeyi ben de yapıyorum. Kaburgaya dayandığı zaman can yakıyor cidden. Bi de sol yanımda minik bi sertlik oluyor bazen. Böyle el, ayak, diz gibi bi yeri geliyor. Çok ilginç oluyor. Onun neresi olduğunu anlamaya çalışıyorum. İki yanından tutabilir miyim falan diye uğraşırken fırt diye çekiceriyor geri:)Ama öyle talim yaaa :)) bazen sag tarafimi oyuyo kaburgama giriyo bende ona psikolojik baski yapiyorum ve dürtüyorum kaciyo :) ve o karinbsertlesmesi cidden insanin nefesini kesiyo kiyamam onlarda artik sigmiyo sıkıldîlar....
Valla canım benim de pek hoşuma giden bir şey yoktu. Ben açıkçası güzel başka bi elbise alırım diyordum. Annem gitmiş kafasına göre bişey almış. Bence beğenemiyorsan normal, tatlı bi kıyafet bakabilirsin.İyi geceler kizlar mevlüt takimlarina bakiyorumda hicde degisik bisi yok siz düsündünüzmü? Varsa degisik biseyler paylasalim lütfen biz erken yapicaz kismetse kv r0 i beklemiycek 15. Günü falan yaparim diyo bende simdiden begenip almak istiyorum
Günaydın kızlaar,
Bizim bebişler hapşurabiliyor mu ya? Hece karnım büyük ve ani bir sarsıntıyla aşağı doğru seyirtti. Ancak hapşursa bu kadar olur yani:) ay çok merak ediyorum içeride olanları:)
Kıhkıhkıh:)) aynı şeyi ben de yapıyorum. Kaburgaya dayandığı zaman can yakıyor cidden. Bi de sol yanımda minik bi sertlik oluyor bazen. Böyle el, ayak, diz gibi bi yeri geliyor. Çok ilginç oluyor. Onun neresi olduğunu anlamaya çalışıyorum. İki yanından tutabilir miyim falan diye uğraşırken fırt diye çekiceriyor geri:)
Valla canım benim de pek hoşuma giden bir şey yoktu. Ben açıkçası güzel başka bi elbise alırım diyordum. Annem gitmiş kafasına göre bişey almış. Bence beğenemiyorsan normal, tatlı bi kıyafet bakabilirsin.
Azarla bence bendenhic dogum muhabbetini sevmem hamile kalmadan öncede hatta evlenmeden önce bile konuyu acarlardi bende insani niye korkutuyosun yaaa diye tepki veriridim zor geliyosa dogurma kardesim ne bayiyon milleti
Nasıl bir akıl o ya? Ne biliyorsun da ne konuşuyorsun ?
aynı şeyleri ben de yaşıyorum canım.Herkes akıl verme derdinde.Yok doğumda şunu yaşamışlar yok bunu yaşamışlar falan filan.Ayrıca fazla kilo almadım diye neler neler söylüyorlar.sen hiç yemek yemiyor musun bebek beslenmiyordur falan .Ağlasam mutlu olacaklar sanırım.
herkese günaydın
Allah hepimizi hiç bişey bilmeyen ama bıt bıt ötüp şu doğum arefesinde başımızın etini yiyenlerden uzak tutsun :)
bugün iş yerimde son günüm gerçekten sevinçten zıplamak istiyorum
O beni ittiriyo ben onu ittiriyorum belim agriyo, kaburgalar agriyo , karnim kaskati oluyo az kaldi 13 gün artik az daha sabredicez
merhaba hamişler benim bebek yan dönmüş ya umarım eski haline geri döner normal düşünüyoduk çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?