2014 Şubat Anneleri

gıcık oldum ya ben doğumdan bahsetmek istemedikçe korkmamaya çalıştıkça herkes doğumun ne kadar korkunç olduğundan bahsetmeye çalışıyo ki çoğu evli bile değil bu ne ya

Azarla bence bendenhic dogum muhabbetini sevmem hamile kalmadan öncede hatta evlenmeden önce bile konuyu acarlardi bende insani niye korkutuyosun yaaa diye tepki veriridim zor geliyosa dogurma kardesim ne bayiyon milleti

gıcık oldum ya ben doğumdan bahsetmek istemedikçe korkmamaya çalıştıkça herkes doğumun ne kadar korkunç olduğundan bahsetmeye çalışıyo ki çoğu evli bile değil bu ne ya

aynı şeyleri ben de yaşıyorum canım.Herkes akıl verme derdinde.Yok doğumda şunu yaşamışlar yok bunu yaşamışlar falan filan.Ayrıca fazla kilo almadım diye neler neler söylüyorlar.sen hiç yemek yemiyor musun bebek beslenmiyordur falan .Ağlasam mutlu olacaklar sanırım.

İyi geceler kizlar mevlüt takimlarina bakiyorumda hicde degisik bisi yok siz düsündünüzmü? Varsa degisik biseyler paylasalim lütfen biz erken yapicaz kismetse kv r0 i beklemiycek 15. Günü falan yaparim diyo bende simdiden begenip almak istiyorum

canim hic sorma bende kilo almamisim beni görenler niye yemek yemiyorsun senin bebegin cok zayif dogucakj yavv sizene cok sùkür kizimin kilosu gayet iyidirr..gıcık oluyorum öyle insanlara...

Son düzenleme:
Saat sabahın yedisi ben daha uyumadım. Üstüne üstlük biraz önce bütün banyoyu cifledm, sildim. çamaşırları makineye attım (tabiki de gaza gelip çalıştırmadım ) Belim fena halde tabii. Normalde 4-5 gibi uyuyordum amaa bugün bütün gün muhterem dişim ağrıyınca ben de söylenmel istemediğim için ve ağrısını geçiremediğim için vurdum kafayı. Ne tam uyuyabildim, ne de uyanıktım işin komik tarafı. Ehh neredeyse 24 saat uyuyunca gözler faltaşı gibi ne kadar yorgun olsam da..

Bugünün ilk günaydını benden :)

Bu arada devamlı takip edip yazamadım bir türlü ama aslıfatih, nazlı edam çok sevindim bebeklerinizin artık sizin koynunuzda uyuyacak olmasına. Bizim yerimize de koklayın.

Günaydın kızlaar,
Bizim bebişler hapşurabiliyor mu ya? Hece karnım büyük ve ani bir sarsıntıyla aşağı doğru seyirtti. Ancak hapşursa bu kadar olur yani:) ay çok merak ediyorum içeride olanları:)

Ama öyle talim yaaa :)) bazen sag tarafimi oyuyo kaburgama giriyo bende ona psikolojik baski yapiyorum ve dürtüyorum kaciyo :) ve o karinbsertlesmesi cidden insanin nefesini kesiyo kiyamam onlarda artik sigmiyo sıkıldîlar....
Kıhkıhkıh:)) aynı şeyi ben de yapıyorum. Kaburgaya dayandığı zaman can yakıyor cidden. Bi de sol yanımda minik bi sertlik oluyor bazen. Böyle el, ayak, diz gibi bi yeri geliyor. Çok ilginç oluyor. Onun neresi olduğunu anlamaya çalışıyorum. İki yanından tutabilir miyim falan diye uğraşırken fırt diye çekiceriyor geri:)

Valla canım benim de pek hoşuma giden bir şey yoktu. Ben açıkçası güzel başka bi elbise alırım diyordum. Annem gitmiş kafasına göre bişey almış. Bence beğenemiyorsan normal, tatlı bi kıyafet bakabilirsin.

Bende merak ettim şimdi. Hıçkırmaları hapşurabileceklerini de gösterir mi?

Azarla bence bendenhic dogum muhabbetini sevmem hamile kalmadan öncede hatta evlenmeden önce bile konuyu acarlardi bende insani niye korkutuyosun yaaa diye tepki veriridim zor geliyosa dogurma kardesim ne bayiyon milleti

Nasıl bir akıl o ya? Ne biliyorsun da ne konuşuyorsun ?

ya zaten doğum kolay bişey değil bunu kabul ettim yani normali de zor sezeryanı da zor ama takdir Allah'tan O'na teslimiz o anda O'ndan gelecek herşeye de razıyız Rabb'im sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinzaten insan doğum psikolojisi yaşıyo bi de bu olaylar ben de dedim ki siz önce koca bulun sonra düşünün bunları kilo muhabbetini hiç açmayalım yani gayet normal kilo aldım bence ben hamilelik sürecinde 13 kilo normal diye düşünüorum kimi az almışsın kimi çok almışsın hayır nazar değdirecekler ondan korkuyorum hiç maşallah diyen yok

Herkese günaydın

Allah hepimizi hiç bişey bilmeyen ama bıt bıt ötüp şu doğum arefesinde başımızın etini yiyenlerden uzak tutsun :)

Bugün iş yerimde son günüm gerçekten sevinçten zıplamak istiyorum

merhaba hamişler benim bebek yan dönmüş ya umarım eski haline geri döner normal düşünüyoduk çünkü

benimde bugün son iş günümm... Yaşaasııınnnn

Gunaydin kizlarrr. Bugun kizkardesimi istemeye gelecekler agvadan.cok heyecanlıyim.benimki biraz huzunlu ve soguk gecmisti.babaannem vefat etmisti.ins bugun guzel gecer.

Gunaydin herkese bugun bel agrim var yatistayim cumaya kadar yatip bol yicem bebisim kilo alsin diye hayirlisi

günaydın hamişler ben dün oglumu görmeye gittim 10 gün önce gittigimde erken dogum tehliken var demişti şimdi gene aynı ama sancım çıkmdı 2350 gr olmuş şubat 18 sezeryan tarihi verdi doktorum tabi benim oglan daha önce gelmezse

O beni ittiriyo ben onu ittiriyorum belim agriyo, kaburgalar agriyo , karnim kaskati oluyo az kaldi 13 gün artik az daha sabredicez

:) aaynıısını bendde yapııyorum. kaburgammıı itttiriyordu süreekli. simdide eklem yeerlerinni dayıyor. dışarı çıkkıyor kkemiği resmen. Ama o kadar komikki gıddıklayınca hemen çekiyor. :)

merhaba hamişler benim bebek yan dönmüş ya umarım eski haline geri döner normal düşünüyoduk çünkü

Döner canım geri meraklanma. Beenimdde aşagıdayken tekrar yukarı dönmüştü. Geçen hafta tekrar yerleşmiş kafa aşağıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…