2014 Şubat Anneleri

Aaaa hadi hayirlisi ulasirsan aradA yaz bizede daha vardi dogumuna neyseki problem yokmus ayy sevindim masallah

Ay allah im agladim ya.hayirli ugurlu olsun huzunbaz a.cok cok sevindim.bizlerden cok selam soyle. Ayrintilari bekliyoruz.....

Anaaaammmm hayirli olsun ne guzel yaaaa
Planli sezaryan mi oldu erken dogum riski var miydi normal dogum mu oldu bi de kacinci haftadaydi ayyy yaklasiyor dogumlaaaarrrrrr

ayy cok sevindim bizden cok slm söylee...

Hayırlı uğurlu olsun, Hüzünbazın sayfasına baktım. Bugün izne ayrılmayı düşünüyormuş, 27 Ocak'a da sezeryan günü vermiş doktoru. Oğlu annesini daha fazla sabırsızlandırmak istememişki hemencik gelmiş:) Maşallah Mustafa Kemal'e geçmiş olsun annesine...

Merhaba arkadaslar 24ocak cuma gunu Karne alinacak ve 35.haftam oluyor.iki hafta tatil var 10 subatta okul aciliyor 7 subatta benim 37. Hafta oluyor.o zaman izne ayrilacagimi dusunuyordum ama bugun mudur bey dedi ki fiilen calistigin zaman dogum sonrasina aktarilabiliyor.ara tatil aktarilamiyor.yani 35.haftamda izne ayrilmak zorunda kaliyorum😞😞😞

Huzunbaz... Burda ilk konuştuğum kişi ... Vay bee valla o kadar çok sevindim ki tebrik ederim çok selamımızı soyleyin. Allah analı babalı sağlıklı buyutsun maşallahlar olsun opüyorum hem huzunbazı hemfe yakışıklı minişiniii

Anarşik huzunbazım doğum yapmış be. Duygulandım yahu. En kısa zamanda aramızda doğum hikayeleri bebiş resimleri ile görürüz inşallah. Ne sevimlidir şimdi o. Bizim yerimize de koklasa keşke :)

Garibim bugün izne çıkıcam diye pek bir seviniyordu. Hiç dinlenemedi ama inşallah oğlumuz annesini çok yormaz. :)

Bende merak ettim şimdi. Hıçkırmaları hapşurabileceklerini de gösterir mi?

Bunu çarşamba sorayım ben:)

Ayyyy inanmıyorum yaa.. Daha vardı doğumuna ama mk paşa aceleci çıktı. Annesini dinlendirmeden geldi hemen:) konuşursan çok selam söyle. Çok sevindim iyi olmalarına.

ama daha vardı ay maşallah sezeryan mı olmuş nasıl olmuş ay gelene kadar biz çatlarız burda acayip tırsıyorum korkuyorum hemen eşyalarını çıkarttım dogum çantasını hazırlıcam bu akşam:18::18::18::18:

Cnm herkesin bebisi erken gelemye calisiyo ben mart annesiyim ama suan iyiyim gecen avile gttim gene kasilmam cikti gene serumla kasilma giderici yaptilar off bebegimin bi auru ilac off uzuluom
aysemelek bence çok kafana takma dogup küvözde igne ilaç antibiyotik almasından senin karnında olması daha iyi bence yani ben öyle düşünüyorum birde ben yeni üye oldugum için sana özelden msz yazamadım

aysemelek bence çok kafana takma dogup küvözde igne ilaç antibiyotik almasından senin karnında olması daha iyi bence yani ben öyle düşünüyorum birde ben yeni üye oldugum için sana özelden msz yazamadım
Haklisin cnm sen kac haftaliksin simdi ne kdr kldi bbisine kvusmna isallah

selamlar hamile milleti ve taze anneler
hüzünbaza cok sevindim ya oğlu da özlemiş demek annesini geliverdi hemen maşallah ikisine de Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin darısı da başımıza..
artık rüyalarımda doğurduğumu görüyorum sürekli.. gece de gördüm çok komikti ama bu kez.. dr.a yetişemeden evde doğurmuşum ama küçücük dr.a gidiyorum dr. diyo yok bu daha olmamış geri koymamız lazım sanki fırında böreğe bakıyo
her çeşit rüya görmeye başladım artık bölük pörçük uykularımda..
bugün dr.a gittim 3 kiloyu geçmiş kızım kafası azcık büyükmüş normal doğumda sıkıntı olabilir dedi ama çatı muaynesinden sonra da sen çok rahat normal doğum yaparsın inş. dedi dr.um... hiç ağrı falan hissetmedim kesinlikle ağrıycak falan diye düşünmedim zaten muayneye başlarken de..smear testi yaptırırken daha çok canım yanmıştı mesela.. normal doğum için de hiç bir önyargım yok inşallah en doğal şekliyle yaşarım o duyguyu ama mecbur kalırsak da sezeryana dönebilir tabi kısmet...
ay bi de bi kadın vardı beklerken sabah sabah canı sıkılıyodu herhalde konuş konuş bitiremedi... "nerde doğum yapcan nasıl yapcan..bebeğin ismi ne.. orası pahalı başka yerde yap o isim güzel bu güzel değil sezeryan daha iyi..bik bik bik... " karşısındakine hiç bişey bilmiyo muamelesi yapanlara uyuz oluyorum ya..

Haklisin cnm sen kac haftaliksin simdi ne kdr kldi bbisine kvusmna isallah

ben şuanda 33+6 haftalıgım bu ikinci bebeyim aslında 1 martta günüm bitiyor ama ilk sezeryan olunca 38 +4 te dogum olucak 18 şubatta tabi bu arada erkan dogum tehlikem var sürekli yatıyorum pre-par kullanıyorum 10 gün önce ciger geliştirici yapıldı doguma gününde olursa 31 günüm var

slm cnm huzunbaz'a cok sevindim kac haftalikti ??? hatirlayamiyorum sancisi geldi herhalde normal mi oldu ki merakla haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:

Selam senin de mi erken doğum riskin var.Ben de 34+5 haftalığım aynı şekilde ben de evde yatıyorum 4 hafta kadar oldu 30.haftanın ortasında sancılarım başlamış meğer,aynı işlemler bana da yapıldı ben nidilat kullandım sadece.Senin neden erken doğum teşhsi konuldu

bende 30 hafta civarında agrı sancı çektim sersem gibi gezdim tansiyonum düştü kime anlattıysam agırlaştın normal dedi bende şimdi doktora giderim gaz soncısı der komik olur birde doktorum 120 km uzakta o yolu gel git boşver dedim oturdum 10gün önce kontrole bir gittim bebek iyice aşagıya inmiş rahimde açılma nts sancı ne oldugumu anlamadım zaten hemen igne ilaç haa birde tuvaletten çıkamaz olmuştum bebeyin pozizyonu iyice aşagıya indigi için idrar torbasına baskı yapıyormuş

Geçmiş olsun canım,ben de kontrole gittiğimde öğrendim dr.ultrasonda bakarken kasılmaların ne zamandır var dedi ben de kasılma olduğunu bilmiyordum tabi bebeğin pozisyonu değişince sertleşme oluyor sanıyordum nst ye bir girdim sancılarım çok yüksek çıktı yattım hemen hastaneye.aynı şekilde ne olduğumu şaşırdım,rahim açılmamış çok şükür.Şimdi de evde sancı takibi yapıyorum kaç dk.da geliyor vs.diye.Doktor bana dedi ki; bu hafta ilacı kesiyoruz bakıcaz duruma eğer ki sancın olursa hast.ye geliceksin ilaç yüklemesi yapıcaz durduramazsak alıcaz ama durursa tekrar ilaca başlatıcak sanırım.Sıkıldım ben de sürekli ilaç almaktan senin süreç nasıl gidiyor?ilerleyen haftalar için bişey dedi mi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…