Hayırlı cumalar kızlar.Hüzünbaz arkadaşımız namı diğer hajım gece 12:30 da oğlu Mustaga Kemali sağ salim dünyaya getirdi çok şükür.Haber vereyim dedim.İkisi de iyiler.İlk fırsatta gelip kendisi size ayrıntıları anlatacaktır.Çok mutluyum :)
Hayırlı cumalar kızlar.Hüzünbaz arkadaşımız namı diğer hajım gece 12:30 da oğlu Mustaga Kemali sağ salim dünyaya getirdi çok şükür.Haber vereyim dedim.İkisi de iyiler.İlk fırsatta gelip kendisi size ayrıntıları anlatacaktır.Çok mutluyum :)
Anaaaammmm hayirli olsun ne guzel yaaaaHayırlı cumalar kızlar.Hüzünbaz arkadaşımız namı diğer hajım gece 12:30 da oğlu Mustaga Kemali sağ salim dünyaya getirdi çok şükür.Haber vereyim dedim.İkisi de iyiler.İlk fırsatta gelip kendisi size ayrıntıları anlatacaktır.Çok mutluyum :)
Bende merak ettim şimdi. Hıçkırmaları hapşurabileceklerini de gösterir mi?
aysemelek bence çok kafana takma dogup küvözde igne ilaç antibiyotik almasından senin karnında olması daha iyi bence yani ben öyle düşünüyorum birde ben yeni üye oldugum için sana özelden msz yazamadımCnm herkesin bebisi erken gelemye calisiyo ben mart annesiyim ama suan iyiyim gecen avile gttim gene kasilmam cikti gene serumla kasilma giderici yaptilar off bebegimin bi auru ilac off uzuluom
Haklisin cnm sen kac haftaliksin simdi ne kdr kldi bbisine kvusmna isallahaysemelek bence çok kafana takma dogup küvözde igne ilaç antibiyotik almasından senin karnında olması daha iyi bence yani ben öyle düşünüyorum birde ben yeni üye oldugum için sana özelden msz yazamadım
Haklisin cnm sen kac haftaliksin simdi ne kdr kldi bbisine kvusmna isallah
ben şuanda 33+6 haftalıgım bu ikinci bebeyim aslında 1 martta günüm bitiyor ama ilk sezeryan olunca 38 +4 te dogum olucak 18 şubatta tabi bu arada erkan dogum tehlikem var sürekli yatıyorum pre-par kullanıyorum 10 gün önce ciger geliştirici yapıldı doguma gününde olursa 31 günüm var
Selam senin de mi erken doğum riskin var.Ben de 34+5 haftalığım aynı şekilde ben de evde yatıyorum 4 hafta kadar oldu 30.haftanın ortasında sancılarım başlamış meğer,aynı işlemler bana da yapıldı ben nidilat kullandım sadece.Senin neden erken doğum teşhsi konuldu
bende 30 hafta civarında agrı sancı çektim sersem gibi gezdim tansiyonum düştü kime anlattıysam agırlaştın normal dedi bende şimdi doktora giderim gaz soncısı der komik olur birde doktorum 120 km uzakta o yolu gel git boşver dedim oturdum 10gün önce kontrole bir gittim bebek iyice aşagıya inmiş rahimde açılma nts sancı ne oldugumu anlamadım zaten hemen igne ilaç haa birde tuvaletten çıkamaz olmuştum bebeyin pozizyonu iyice aşagıya indigi için idrar torbasına baskı yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?