Selam canlarim.nasilsiniz.ben halsizim.bide kalcamdan bi agri giriyo ki offf.ne yurutuyo.ne yatiriyo.zorla pazara gittim geldim kv ile.persembe dogum var.eksiklerimi aldim.kv tasidi saolsun.simdi de buzdolabimi temizleyip yerlestrcem.ortaligi toplicam.camasirlarimi yikicam.yarin da annemle halam gelip evimi temizlicek.persembe de kizima kavuscam Rabbim izin verirsecok heyecanliyim yaaaa
Ayy herkezde ayni telas var bende bugün ayni isleri yapiyorum annem bi önceki geldiginde cok yorulmustu kiyamam cocugun herseyi yikandi ütülendi busefer okadar yormakmistemedim onu bugün kadin geldi dip köse islerini yapiyo anemde cuma gelcek kismetse. bide evi düzenliyorum dolap cekmece falan mutfak yatak odasi , ben yatarken herkezin eli heryerde olucak düzgün dursun yani böyle ince düsüne düsüne koca göbekle :) .....
Valla ben de heyecanla bekliyorum canım haberlerinizi:)) son günler olduğunu bilerek beklemek daha bi heyecanlı olsa gerek:)
Ya sorma bizimki de çok yoruldu ama hala enerjik görünüyor kadın. Azıcık dinlen deyip duruyorum. Ütüleri biz de pazar günü bölüştük de yaptık. O bana otur diyor ben ona. Ben de bi kadın gelsin istiyordum annem ne gerek var deyip girişti işte. Mutfağın dolaplarını da halletti de yatak odası da bak sen söyleyince geldi aklıma. Benimkiler düzenli yine de eşimin tarafı çok dağınık. Onlara bi el atmam lazım. Bakalım onu da bi güne sıkıştırayım en iyisi:)
Hemde nasil ismirnam.zaman gecmiyi sanki.agrilarima ragmrn evle ugrasiyorum.vakit gecsin diye
Kıyamam yaa:) ama tatlı heyecanlar:) biz de bekliyoz işte ne zaman olacağını bilmeden:-/ tam sürpriz olacak bize böyle giderse:)
canım ya insana hamileliğe alışmak bi zor geliyo böle zor bulunca bide ayrılmak dimi bende tuhaf oluyorum bigün hamile kalcagımı hiç. düşünmemiştim iyice ümidim azalmıştı benim olmucak herelde diyodum nasıl dayanırım nasıl dururum derken rabbim yolladı allah biliyoya artık eşimden başka kimseyle konuşasım gelmiyodu bayrama 1 ay vardı ve ben ölücekmişim gb geliyodu annemin tarafında ablam var onnlarla gezeriz her bayram eşim ya ablamın küçük kızı alır ya eşyasını ya bbek arabasını yardım eder kayınvalde tarafında görümcemin 2 oglu var zaten ikiside küçük aynı şeyler ordada var onalr için emzirme molaları verilir bebek alt değiştirilir falan falan... belki olagan şeyler ama öyle canım acıyoduki anlatamam bayramalr ölüm gelirdi bulabildigim her kuytuda aglardım çünkü tuttukca öyle agrıyodu başım içim ... sonra bazen bakardım sahilde falan yürüyoruz diyelim görümcem eşimle bişi konuşur ben bi yanında o bi yanında eşimin kucanda küçük olan büyük cocukta önce koşturur ben biraz geride kalıp onlara bakıyodum sanki anne baba ve 2 cocuk kendimi o kadar çaresiz hissediyodumkieşim baba olamıyo diye... rabbim ne kadarına dayanıcamızı biliyoda o kadar acı veriyo..meleğim geldi... o bayram nasıl bi bayramdı öyle öyle mutluydumki cocukkken ayakkabılarıma bayramlıklarıma sarıldıgım kadar mutluydum şeker toplama çıkan para dagıtan yere 2 kere giden cocuk kadar heycanlıydım herkeze hamileyim demek tebrikleri kabul etmek nazlanmak hürmet görmek aman hamilesin sen şöle otur böle yap demeleri ne güzel ne güzeldi.... allah kimseyi evlatla sınamasın çok ağladık canım güle oynaya dogum yapalım inşallah dimi4. kez tüp bebeğimde kavuştum hastanede agladık deyince bak benim kayışlar gene gevşedi çok aglak oldum ben ya
yazını okudukça ağladım bi düşük bi doğup 14 gün sonra vefat eden bi melek kızım var.kızımı kaybettikten sonra senin dediğin gibi eşim baba olabilecekmi ben tekrar anne olabilecekmiyim diye hep düşünüyorum. şuan hamileyim ve o kadar korkuyorum ki yine bi aksilik olmasın bu defa herkez gibi bizde mutlu mesut çıkalım hastaneden sevinçten ağlayalım diye. Rabbim büyük inş bizide güldürecek rabbim kimseyi evlatla sınamasın. benim içinde dua edin lütfen burdaki herkezler sağ salim kavuşur inş bebeişlerine
canım ya insana hamileliğe alışmak bi zor geliyo böle zor bulunca bide ayrılmak dimi bende tuhaf oluyorum bigün hamile kalcagımı hiç. düşünmemiştim iyice ümidim azalmıştı benim olmucak herelde diyodum nasıl dayanırım nasıl dururum derken rabbim yolladı allah biliyoya artık eşimden başka kimseyle konuşasım gelmiyodu bayrama 1 ay vardı ve ben ölücekmişim gb geliyodu annemin tarafında ablam var onnlarla gezeriz her bayram eşim ya ablamın küçük kızı alır ya eşyasını ya bbek arabasını yardım eder kayınvalde tarafında görümcemin 2 oglu var zaten ikiside küçük aynı şeyler ordada var onalr için emzirme molaları verilir bebek alt değiştirilir falan falan... belki olagan şeyler ama öyle canım acıyoduki anlatamam bayramalr ölüm gelirdi bulabildigim her kuytuda aglardım çünkü tuttukca öyle agrıyodu başım içim ... sonra bazen bakardım sahilde falan yürüyoruz diyelim görümcem eşimle bişi konuşur ben bi yanında o bi yanında eşimin kucanda küçük olan büyük cocukta önce koşturur ben biraz geride kalıp onlara bakıyodum sanki anne baba ve 2 cocuk kendimi o kadar çaresiz hissediyodumkieşim baba olamıyo diye... rabbim ne kadarına dayanıcamızı biliyoda o kadar acı veriyo..meleğim geldi... o bayram nasıl bi bayramdı öyle öyle mutluydumki cocukkken ayakkabılarıma bayramlıklarıma sarıldıgım kadar mutluydum şeker toplama çıkan para dagıtan yere 2 kere giden cocuk kadar heycanlıydım herkeze hamileyim demek tebrikleri kabul etmek nazlanmak hürmet görmek aman hamilesin sen şöle otur böle yap demeleri ne güzel ne güzeldi.... allah kimseyi evlatla sınamasın çok ağladık canım güle oynaya dogum yapalım inşallah dimi4. kez tüp bebeğimde kavuştum hastanede agladık deyince bak benim kayışlar gene gevşedi çok aglak oldum ben ya
yazını okudukça ağladım bi düşük bi doğup 14 gün sonra vefat eden bi melek kızım var.kızımı kaybettikten sonra senin dediğin gibi eşim baba olabilecekmi ben tekrar anne olabilecekmiyim diye hep düşünüyorum. şuan hamileyim ve o kadar korkuyorum ki yine bi aksilik olmasın bu defa herkez gibi bizde mutlu mesut çıkalım hastaneden sevinçten ağlayalım diye. Rabbim büyük inş bizide güldürecek rabbim kimseyi evlatla sınamasın. benim içinde dua edin lütfen burdaki herkezler sağ salim kavuşur inş bebeişlerine
çok zor günler geçirmişsin dile kolay allah hepimizin yardımcısı olsun sende bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini alırız
Kıyamam yaa:) ama tatlı heyecanlar:) biz de bekliyoz işte ne zaman olacağını bilmeden:-/ tam sürpriz olacak bize böyle giderse:)
canım 36+0 dayım ben inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırız bu rada çok yakınmış sat'larımız:)Gözün aydın canım. Umarım en kısa zamanda dinlenebilir hale gelirsin:)
Biz de dün akşam kızımın bebek süslerini yapmaya başladık. Sandalyede oturmaktan benim de belim kopmuş. Gece bi uyandım ki ayağımın üzerine basamıyorum. Çok korktum da neyse ki sabaha geçmişti. Basabiliyordum artık. Ama temizliğe girişince şimdi gene ağrıyor belim malesef
onun dışında işler bitmek üzere, artık zaman azaldı. Önceden işler var diye telaş yapıyordum. Şimdi bitmek üzereler diye artık tam beklemedeyiz:) eşim her iş bittiğinde zaten tamam mı artık gelebilir mi diyor. Annemle ikimiz yoook daha şu işler var diye sayıyorduk. Artık pek bi iş de kalmadı:)
Aman iyi canım. İzle sen. Bebeğine de maşallah:) inş dinlenmene fırsat verir. Ben telden girdiğim için göremiyorum da canım kaçıncı haftadasın? Ben 36+2 yim bugün. Normalde ben de cuma ayrılacaktım izne ama geçen hafta ufak bi kaza geçirdik. O yüzden eşim biraz korktu. Boşver ayrıl izne dedi de şimdi evde yoruluyorum:) inş ben de önümüzdeki haftadan itibaren dinlenebileceğim:)
benim de temel şeyler kaldı canım ya bebek bezi ıslak mendil falan :) ayrıntılar bitti ama esas şeyler kaldı sanki :)Gözün aydın canım. Umarım en kısa zamanda dinlenebilir hale gelirsin:)
Biz de dün akşam kızımın bebek süslerini yapmaya başladık. Sandalyede oturmaktan benim de belim kopmuş. Gece bi uyandım ki ayağımın üzerine basamıyorum. Çok korktum da neyse ki sabaha geçmişti. Basabiliyordum artık. Ama temizliğe girişince şimdi gene ağrıyor belim malesef
onun dışında işler bitmek üzere, artık zaman azaldı. Önceden işler var diye telaş yapıyordum. Şimdi bitmek üzereler diye artık tam beklemedeyiz:) eşim her iş bittiğinde zaten tamam mı artık gelebilir mi diyor. Annemle ikimiz yoook daha şu işler var diye sayıyorduk. Artık pek bi iş de kalmadı:)
Aman iyi canım. İzle sen. Bebeğine de maşallah:) inş dinlenmene fırsat verir. Ben telden girdiğim için göremiyorum da canım kaçıncı haftadasın? Ben 36+2 yim bugün. Normalde ben de cuma ayrılacaktım izne ama geçen hafta ufak bi kaza geçirdik. O yüzden eşim biraz korktu. Boşver ayrıl izne dedi de şimdi evde yoruluyorum:) inş ben de önümüzdeki haftadan itibaren dinlenebileceğim:)
:)aynısı bende de oluyor. Geçen kahvaltı hazırlarken elimden domatesler düştü ama birer birer çok fena bende söylendim. Eşim de görmüş neden yere atıp, kızıyorsun diyo hay allahım :) herhalde dedim ellerim tutmaz oldu, hamilelik sakarlığı bu haftalarda normalmiş dedimSorma yere bisey düstügünde sinirleniyorum elimdende hersey kayar oldu esim niye sinirleniyosun diyo bende egilemedikce elim ayagim bi sakarlik var diyorum :) yazik bu ara egilmeyle ilgili isleri o yapiuo corap ayakkabi vs
bende çok gitmek istiyorum pazara ama tek cesaret edemiyorum :) ay CNm demek az kaldı, senin sezeryandı di mıSelam canlarim.nasilsiniz.ben halsizim.bide kalcamdan bi agri giriyo ki offf.ne yurutuyo.ne yatiriyo.zorla pazara gittim geldim kv ile.persembe dogum var.eksiklerimi aldim.kv tasidi saolsun.simdi de buzdolabimi temizleyip yerlestrcem.ortaligi toplicam.camasirlarimi yikicam.yarin da annemle halam gelip evimi temizlicek.persembe de kizima kavuscam Rabbim izin verirsecok heyecanliyim yaaaa
:)aynısı bende de oluyor. Geçen kahvaltı hazırlarken elimden domatesler düştü ama birer birer çok fena bende söylendim. Eşim de görmüş neden yere atıp, kızıyorsun diyo hay allahım :) herhalde dedim ellerim tutmaz oldu, hamilelik sakarlığı bu haftalarda normalmiş dedimyere düşenleri ya ayağımla alıyorum artık, kağıt peçete vs. Ise de de toplu halde uzun saplı süpürge ile süpürüyotum
bende çok gitmek istiyorum pazara ama tek cesaret edemiyorum :) ay CNm demek az kaldı, senin sezeryandı di mı
Hadi sağlıkla al kucağına inşallah
Yazıları okudumda :) Demek bu anneler ile kv ler hep aynı, anneciö de bana yardıma geldi, kız da evde hasta ya.. Gerçekten dermanım kalmamıştı, iyi oldu sağolsun. Benim kv de çok yakın ve o hiç iş yapmaz, bende anneme ağır is yaptırmıyorum, yakında temizlikçi çağırdım ve annemin yaşı var evde dolansın, ortalık toplasın kızla ilgilensin yeter çorbamı yaptı sağolsun,..
Selam canlarim.nasilsiniz.ben halsizim.bide kalcamdan bi agri giriyo ki offf.ne yurutuyo.ne yatiriyo.zorla pazara gittim geldim kv ile.persembe dogum var.eksiklerimi aldim.kv tasidi saolsun.simdi de buzdolabimi temizleyip yerlestrcem.ortaligi toplicam.camasirlarimi yikicam.yarin da annemle halam gelip evimi temizlicek.persembe de kizima kavuscam Rabbim izin verirsecok heyecanliyim yaaaa
Jack otur otrdugun yerde aaaaa 2 gün sonra dogum var :) ne pazari
:)) amin canım amin...Agri sanci olunca bende bi surpriz yapar mi acaba diye dusunmekten de uyuyamiyorum kisag salim kavustursun ins rabbim
Evet canım 12 mayıs... Bakalım hangimiz doğuracağız:))ismirna senle satlarımız aynı galiba 12 mayıs...
bakalım hangimiz daha önce doğum haberi vereceğiz!
canım 36+0 dayım ben inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırız bu rada çok yakınmış sat'larımız:)
:)) evet sanki öyle olmuş canım. Bizim babamızın aceleciliğinden onlar ilk alınanlardı:)benim de temel şeyler kaldı canım ya bebek bezi ıslak mendil falan :) ayrıntılar bitti ama esas şeyler kaldı sanki :)
:)aynısı bende de oluyor. Geçen kahvaltı hazırlarken elimden domatesler düştü ama birer birer çok fena bende söylendim. Eşim de görmüş neden yere atıp, kızıyorsun diyo hay allahım :) herhalde dedim ellerim tutmaz oldu, hamilelik sakarlığı bu haftalarda normalmiş dedimyere düşenleri ya ayağımla alıyorum artık, kağıt peçete vs. Ise de de toplu halde uzun saplı süpürge ile süpürüyotum
bende çok gitmek istiyorum pazara ama tek cesaret edemiyorum :) ay CNm demek az kaldı, senin sezeryandı di mı
Hadi sağlıkla al kucağına inşallah
Yazıları okudumda :) Demek bu anneler ile kv ler hep aynı, anneciö de bana yardıma geldi, kız da evde hasta ya.. Gerçekten dermanım kalmamıştı, iyi oldu sağolsun. Benim kv de çok yakın ve o hiç iş yapmaz, bende anneme ağır is yaptırmıyorum, yakında temizlikçi çağırdım ve annemin yaşı var evde dolansın, ortalık toplasın kızla ilgilensin yeter çorbamı yaptı sağolsun,..
Anaaaam jack dogum persembeye mi :)) benim de haftaya persembe :)) biz de annemle pazara gittik bugun. O kadar cok yoruldum ve belim agridi ki, annem pazarda dogurucan millete rezil olucaz dedi :)) offff gercekten bu son gunler gecmek bilmiyor yaa. Kavusayim artik. Ezgi'cigime :))Ee napim bacim.gelen giden olacak yemeklik ve meyve aldim.zaten sokagin basi pazar.100 m falan yani
Anaaaam jack dogum persembeye mi :)) benim de haftaya persembe :)) biz de annemle pazara gittik bugun. O kadar cok yoruldum ve belim agridi ki, annem pazarda dogurucan millete rezil olucaz dedi :)) offff gercekten bu son gunler gecmek bilmiyor yaa. Kavusayim artik. Ezgi'cigime :))
Ee napim bacim.gelen giden olacak yemeklik ve meyve aldim.zaten sokagin basi pazar.100 m falan yani
tugbacabuk05@gmail.comMerhaba herkeze sağlıklı hayırlı doğumlar istanbulda profesyonel doğum fotoğrafçılığı yapıyorum bir anne gözünden en güzel anlarınız ölümsüzleştiriyorum sizlerde isterseniz doğumunuz da birlikte olabiliriz Aynı zamanda doğum koçluğu eğitimi de aldım işimde yardımcı olması için 05310339487 https://www.facebook.com/pages/Tu%C4%9Fban%C4%B1n-Bebekleri/615948358470774
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?