2014 Şubat Anneleri

Valla ben de heyecanla bekliyorum canım haberlerinizi:)) son günler olduğunu bilerek beklemek daha bi heyecanlı olsa gerek:)

Ya sorma bizimki de çok yoruldu ama hala enerjik görünüyor kadın. Azıcık dinlen deyip duruyorum. Ütüleri biz de pazar günü bölüştük de yaptık. O bana otur diyor ben ona. Ben de bi kadın gelsin istiyordum annem ne gerek var deyip girişti işte. Mutfağın dolaplarını da halletti de yatak odası da bak sen söyleyince geldi aklıma. Benimkiler düzenli yine de eşimin tarafı çok dağınık. Onlara bi el atmam lazım. Bakalım onu da bi güne sıkıştırayım en iyisi:)

Hemde nasil ismirnam.zaman gecmiyi sanki.agrilarima ragmrn evle ugrasiyorum.vakit gecsin diye

Merhaba herkeze sağlıklı hayırlı doğumlar istanbulda profesyonel doğum fotoğrafçılığı yapıyorum bir anne gözünden en güzel anlarınız ölümsüzleştiriyorum sizlerde isterseniz doğumunuz da birlikte olabiliriz Aynı zamanda doğum koçluğu eğitimi de aldım işimde yardımcı olması için 05310339487 https://www.facebook.com/pages/Tu%C4%9Fban%C4%B1n-Bebekleri/615948358470774

canım 36+0 dayım ben inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırız bu rada çok yakınmış sat'larımız:)

benim de temel şeyler kaldı canım ya bebek bezi ıslak mendil falan :) ayrıntılar bitti ama esas şeyler kaldı sanki :)

Sorma yere bisey düstügünde sinirleniyorum elimdende hersey kayar oldu esim niye sinirleniyosun diyo bende egilemedikce elim ayagim bi sakarlik var diyorum :) yazik bu ara egilmeyle ilgili isleri o yapiuo corap ayakkabi vs
:)aynısı bende de oluyor. Geçen kahvaltı hazırlarken elimden domatesler düştü ama birer birer çok fena bende söylendim. Eşim de görmüş neden yere atıp, kızıyorsun diyo hay allahım :) herhalde dedim ellerim tutmaz oldu, hamilelik sakarlığı bu haftalarda normalmiş dedim yere düşenleri ya ayağımla alıyorum artık, kağıt peçete vs. Ise de de toplu halde uzun saplı süpürge ile süpürüyotum

bende çok gitmek istiyorum pazara ama tek cesaret edemiyorum :) ay CNm demek az kaldı, senin sezeryandı di mı
Hadi sağlıkla al kucağına inşallah
Yazıları okudumda :) Demek bu anneler ile kv ler hep aynı, anneciö de bana yardıma geldi, kız da evde hasta ya.. Gerçekten dermanım kalmamıştı, iyi oldu sağolsun. Benim kv de çok yakın ve o hiç iş yapmaz, bende anneme ağır is yaptırmıyorum, yakında temizlikçi çağırdım ve annemin yaşı var evde dolansın, ortalık toplasın kızla ilgilensin yeter çorbamı yaptı sağolsun,..

Evet canim sezeryan benim.az kaldi cok sukur.bende tek gidemiyorum pazara.esimin de isleri yogun.onhnla gidiyoduk.sehir disina cikti.aksama gelecek.kv saolsun tasidi pazar arabasini.aldik herseyimizi.anneler baska tabi....cok daha iyi anliyorum simdi.rabbim hayirli saglikli uzun omurler versin analarimiza

Jack otur otrdugun yerde aaaaa 2 gün sonra dogum var :) ne pazari

Agri sanci olunca bende bi surpriz yapar mi acaba diye dusunmekten de uyuyamiyorum kisag salim kavustursun ins rabbim
:)) amin canım amin...

ismirna senle satlarımız aynı galiba 12 mayıs...
bakalım hangimiz daha önce doğum haberi vereceğiz!
Evet canım 12 mayıs... Bakalım hangimiz doğuracağız:))

canım 36+0 dayım ben inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırız bu rada çok yakınmış sat'larımız:)

İnş canım. Hadi hayırlısı, bakalım kim daha önce doğuracak:))

benim de temel şeyler kaldı canım ya bebek bezi ıslak mendil falan :) ayrıntılar bitti ama esas şeyler kaldı sanki :)
:)) evet sanki öyle olmuş canım. Bizim babamızın aceleciliğinden onlar ilk alınanlardı:)

Ay kv az önce uğradı. Tabii biz işleri bitirmiştik bugünlük. Oh iş bitmiş geldim ben de. Evde de iş vardı, ordan kaçtım demez mi!! Ay gıcık oldum kadına resmen. Bu kadın bi de benim çocuğuma bakacak daha annemin yaşı çok değil, 49. Allah uzun ömürler versin iyi idmanlı çıktı. Yıllardır ev işi yapmaktan kadının eli çabuk. Sağolsun...

Ee napim bacim.gelen giden olacak yemeklik ve meyve aldim.zaten sokagin basi pazar.100 m falan yani
Anaaaam jack dogum persembeye mi :)) benim de haftaya persembe :)) biz de annemle pazara gittik bugun. O kadar cok yoruldum ve belim agridi ki, annem pazarda dogurucan millete rezil olucaz dedi :)) offff gercekten bu son gunler gecmek bilmiyor yaa. Kavusayim artik. Ezgi'cigime :))

Ayni günümüzzzzzz

Ee napim bacim.gelen giden olacak yemeklik ve meyve aldim.zaten sokagin basi pazar.100 m falan yani

Dogru canim ama insanlar yardima geldiini zannsediyo bazen daha cok is cikiyo :) aman gelen giden olcak alisverisvyap yemek yap dursun bilmemne derken daha cok yoruluyo insan neyse tatli telas bunlar bugünüde devirdin sayilir artik uzan şöyle dinlen güzelce bebik geldimi cok yorulcan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…