canım ya insana hamileliğe alışmak bi zor geliyo böle zor bulunca bide ayrılmak dimi bende tuhaf oluyorum bigün hamile kalcagımı hiç. düşünmemiştim iyice ümidim azalmıştı benim olmucak herelde diyodum nasıl dayanırım nasıl dururum derken rabbim yolladı allah biliyoya artık eşimden başka kimseyle konuşasım gelmiyodu bayrama 1 ay vardı ve ben ölücekmişim gb geliyodu annemin tarafında ablam var onnlarla gezeriz her bayram eşim ya ablamın küçük kızı alır ya eşyasını ya bbek arabasını yardım eder kayınvalde tarafında görümcemin 2 oglu var zaten ikiside küçük aynı şeyler ordada var onalr için emzirme molaları verilir bebek alt değiştirilir falan falan... belki olagan şeyler ama öyle canım acıyoduki anlatamam bayramalr ölüm gelirdi bulabildigim her kuytuda aglardım çünkü tuttukca öyle agrıyodu başım içim ... sonra bazen bakardım sahilde falan yürüyoruz diyelim görümcem eşimle bişi konuşur ben bi yanında o bi yanında eşimin kucanda küçük olan büyük cocukta önce koşturur ben biraz geride kalıp onlara bakıyodum sanki anne baba ve 2 cocuk kendimi o kadar çaresiz hissediyodumkieşim baba olamıyo diye... rabbim ne kadarına dayanıcamızı biliyoda o kadar acı veriyo..meleğim geldi... o bayram nasıl bi bayramdı öyle öyle mutluydumki cocukkken ayakkabılarıma bayramlıklarıma sarıldıgım kadar mutluydum şeker toplama çıkan para dagıtan yere 2 kere giden cocuk kadar heycanlıydım herkeze hamileyim demek tebrikleri kabul etmek nazlanmak hürmet görmek aman hamilesin sen şöle otur böle yap demeleri ne güzel ne güzeldi.... allah kimseyi evlatla sınamasın çok ağladık canım güle oynaya dogum yapalım inşallah dimi4. kez tüp bebeğimde kavuştum hastanede agladık deyince bak benim kayışlar gene gevşedi çok aglak oldum ben ya
yazını okudukça ağladım bi düşük bi doğup 14 gün sonra vefat eden bi melek kızım var.kızımı kaybettikten sonra senin dediğin gibi eşim baba olabilecekmi ben tekrar anne olabilecekmiyim diye hep düşünüyorum. şuan hamileyim ve o kadar korkuyorum ki yine bi aksilik olmasın bu defa herkez gibi bizde mutlu mesut çıkalım hastaneden sevinçten ağlayalım diye. Rabbim büyük inş bizide güldürecek rabbim kimseyi evlatla sınamasın. benim içinde dua edin lütfen burdaki herkezler sağ salim kavuşur inş bebeişlerine
canım yazını okuyunca çok etkilendim benimki aşılama ile oldu senin duygularını yaşadım 1 çoçuğum olmasına rağmen tüp bebek düşünemiyorum senin durumunu
rabbim sağlık la kucağına aldırsın ben çok hastaytım canım acıdıkça elhamdurüllah diyip ağlıyorum o hastane günü senin için bayram günü olacak
hangi marka aldınız kızlar ne tavsiye ediyorsunuz
Pirima premimum care aldik canim ama bu ilk bebikim :) tavsiye veremem bende arastirdim özellikle yeni dogan olarak bunu söylediler insallah iyidir
Pirima premimum care aldik canim ama bu ilk bebikim :) tavsiye veremem bende arastirdim özellikle yeni dogan olarak bunu söylediler insallah iyidir
Selam bayanlar dun sabah sekiz bucukta kizima kavustum. Minik kizim 3250 gr. 50 cm dogdu. Bugun sabah taburcu olduk. Allah dogumu bekleyenlerin yardimcisi olsun. Az once de ilk banyosunu yaptirdik.
doğumdan sonra göğüs uçlarının yara olmaması için 7.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanan var mı?
Selam bayanlar dun sabah sekiz bucukta kizima kavustum. Minik kizim 3250 gr. 50 cm dogdu. Bugun sabah taburcu olduk. Allah dogumu bekleyenlerin yardimcisi olsun. Az once de ilk banyosunu yaptirdik.
Senden haber bekliyodum bende. Hadi gözün aydin masallah ama bukadarcik olmas ayrintili anlat dogum nasildi neler yasadin ayy bide yikandinizmi mis mis bu göbek düsme olayini beklemekmi gerekiyo varmi bilgisi olan ? Tekrar hayirli olsun
canım yıkanmasında bi zarar yokmuş ama bebekler doğarken vücutlarında bi sıvı oluyor Verniks kazazeosa bunu bebeğin vücudu iyice emmeliymiş yararlıymış çünkü o yüzden hemen yıkanması tavsiye edilmiyor doğum kursundan söylenmişti bize ama hayır ben yıkamak istiyorum dersen de olabilirmiş yani hatta bazı anneler direk doğumhaneden çıkmadan yıkanmasını istiyorlarmış dokunamıyorlarmış biz kanları temizleyip veriyoruz o yüzden yıkamayın o sıvıyı emsin demişti ebe
Ben doguna 3 yada 4 gün kala baslicam uyarinca gögüsü daha önceden erken dogum riski oluyo die kullanmadim
doğumdan sonra göğüs uçlarının yara olmaması için 7.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanan var mı?
bende kullanıyorum canım , göğüs uçlarımla çok oynamadan krem sürüyorum.Tabi ihmal ettiğim çok oluyor ama aklıma geldikçe hemen hemen her gün sürüyorum.
bende öyle duydum ama asıl önceden kullanmaya başlayınca daha çok işe yarıyormuş..en korktuğum şey yara olması inşallah olmaz
çokoprens allah anneli babalı büyütsün tam seni soracaktım yazmışsın,ayrıntıları bekleriz....
jake bende çoooooookkkk heyecanlıyım,dr la pazarlık yaptım ama erken almıyor,cuma dedi yine, bir şey olacak diye ödüm kopuyor.zaten hareketleri de iyiye azaldı.
kızlar tek tek alıntı yapamadım birbirimize dua edelim.içim içime sığmıyor.
ne kadar sakinleşmiş topik,aralık anneleri doğuma yakın ne kadar canlıydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?