2014 Şubat Anneleri

Bisey de yapmadim ama kadinin arkasinda gezmek bile yordu ayaklarim gene sisti yaa ama dikkat ettim hepmayakta durdugum zaman böyle oluyo simdi uzandim

Pirima premimum care aldik canim ama bu ilk bebikim :) tavsiye veremem bende arastirdim özellikle yeni dogan olarak bunu söylediler insallah iyidir

teşekkür ederim canım ben de araştırdım internetten bunu tavsiye ediyorlar ama israil ürünü olmasından dolayı tereddütte kaldık sonra tekrar araştırdım hemen hemen bütün bebek bezleri israil kaynaklı artık en iyisine bakıcam muhtemelen de bunu alıcam

Pirima premimum care aldik canim ama bu ilk bebikim :) tavsiye veremem bende arastirdim özellikle yeni dogan olarak bunu söylediler insallah iyidir

bende pirima aldım zaten ilk 3 ay çok önemli bez konusu hasas ciltler yazık popişgolarına ....sonra 3 ay sonra farklı markaları deneyebilirim

Selam bayanlar dun sabah sekiz bucukta kizima kavustum. Minik kizim 3250 gr. 50 cm dogdu. Bugun sabah taburcu olduk. Allah dogumu bekleyenlerin yardimcisi olsun. Az once de ilk banyosunu yaptirdik.

Selam bayanlar dun sabah sekiz bucukta kizima kavustum. Minik kizim 3250 gr. 50 cm dogdu. Bugun sabah taburcu olduk. Allah dogumu bekleyenlerin yardimcisi olsun. Az once de ilk banyosunu yaptirdik.

Senden haber bekliyodum bende. Hadi gözün aydin masallah ama bukadarcik olmas ayrintili anlat dogum nasildi neler yasadin ayy bide yikandinizmi mis mis bu göbek düsme olayini beklemekmi gerekiyo varmi bilgisi olan ? Tekrar hayirli olsun

canım yıkanmasında bi zarar yokmuş ama bebekler doğarken vücutlarında bi sıvı oluyor Verniks kazazeosa bunu bebeğin vücudu iyice emmeliymiş yararlıymış çünkü o yüzden hemen yıkanması tavsiye edilmiyor doğum kursundan söylenmişti bize ama hayır ben yıkamak istiyorum dersen de olabilirmiş yani hatta bazı anneler direk doğumhaneden çıkmadan yıkanmasını istiyorlarmış dokunamıyorlarmış biz kanları temizleyip veriyoruz o yüzden yıkamayın o sıvıyı emsin demişti ebe

Hmm bizim aile göbek düssün diye söyleyince ee bekleriz ozaman ben her yerini silerim gene hergün idare edcez artik olsunda kismetse

doğumdan sonra göğüs uçlarının yara olmaması için 7.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanan var mı?

bende kullanıyorum canım , göğüs uçlarımla çok oynamadan krem sürüyorum.Tabi ihmal ettiğim çok oluyor ama aklıma geldikçe hemen hemen her gün sürüyorum.

çokoprens allah anneli babalı büyütsün tam seni soracaktım yazmışsın,ayrıntıları bekleriz....

jake bende çoooooookkkk heyecanlıyım,dr la pazarlık yaptım ama erken almıyor,cuma dedi yine, bir şey olacak diye ödüm kopuyor.zaten hareketleri de iyiye azaldı.

kızlar tek tek alıntı yapamadım birbirimize dua edelim.içim içime sığmıyor.
ne kadar sakinleşmiş topik,aralık anneleri doğuma yakın ne kadar canlıydı...

bende kullanıyorum canım , göğüs uçlarımla çok oynamadan krem sürüyorum.Tabi ihmal ettiğim çok oluyor ama aklıma geldikçe hemen hemen her gün sürüyorum.

masaj yaparak sürersen erken doğumu tetikler diye biliyorum bende cnm ama başlıcam kısmetse belki biraz geç oldu 35.haftamdayım ama başlıcam

bende öyle duydum ama asıl önceden kullanmaya başlayınca daha çok işe yarıyormuş..en korktuğum şey yara olması inşallah olmaz

Evet herkez nerdeyse yasiyo o durumu bende aventin kelebek gögüs ucu koruyucusundan aldim acimaya basladiginda kullanicam yara olmasin diye

Bi face aski aldi gitti topigi bende anlamadim tam ihtiyacimiz oldugu günlrrdeyiz sona yaklasiyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…