Selam bayanlar dun sabah sekiz bucukta kizima kavustum. Minik kizim 3250 gr. 50 cm dogdu. Bugun sabah taburcu olduk. Allah dogumu bekleyenlerin yardimcisi olsun. Az once de ilk banyosunu yaptirdik.
ne yapalım bizde burda birbirimize destek olalım,cuma hayırlısıyla bebeğime kavuşursam hemen paylaşacağım.benim face im yok.zaten çok sevdiğim birşey değil.eşimin var ama ben kullanmıyorum. kk benim vazgeçilmezim.Bi face aski aldi gitti topigi bende anlamadim tam ihtiyacimiz oldugu günlrrdeyiz sona yaklasiyoruz....
canim gözünüz aydin masallah size allah anali bsbsli büyütsütSelam bayanlar dun sabah sekiz bucukta kizima kavustum. Minik kizim 3250 gr. 50 cm dogdu. Bugun sabah taburcu olduk. Allah dogumu bekleyenlerin yardimcisi olsun. Az once de ilk banyosunu yaptirdik.
doğumdan sonra göğüs uçlarının yara olmaması için 7.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanan var mı?
canim gözünüz aydin masallah size allah anali bsbsli büyütsüt
canim ben bugün fark ettim gögüs uclarim catlamis..sizce krem süreyimmii kimizi emziremiyecem diye korkuyorum.
ne yapalım bizde burda birbirimize destek olalım,cuma hayırlısıyla bebeğime kavuşursam hemen paylaşacağım.benim face im yok.zaten çok sevdiğim birşey değil.eşimin var ama ben kullanmıyorum. kk benim vazgeçilmezim.
bari bizi unutmasalar.küstüm bazılarına zaten
selam kızlar kızımı gördüm bacakları kafasının yanınndaydı resmen sıkışmış :)) hala dönmemişve büyük ihtimal sezeryan olucak doktorum artık dönemez yeri çok dar dedi... bende ilk cocukta mecbur 40 hafta beklenir ama dimi dedim hayır 38 dolunca duruma göre alırız sezeryanla dedi yani 15 tatil bitmeden dogurabilirim hazır değilim diyesim geldi
doktorumda iltifat etti bakarak 26. hafta felan derdim ama 36 dolmuş dedi :))
2800 kilosu boyuda 48 santim olmuş ...
maşallah gelişimi haftasına göre cok iyi dedi bakalım kısmet hayırlı zamanda hayırlı vakitte gelsin kızım
maşallah sızeee bızde sağlıcakla kavuşsak artık inş. safak 1 subat ınş...
dogru diyon canim yarin ilk isim gögüs kremi almak olucak.ben başlıcam ama hafif hafif sür ne olur ne olmaz
canum benim masallah zeynebinee..biliyorum normal dogum istiyorsun üzme kendini herseyde var bi hayirr..selam kızlar kızımı gördüm bacakları kafasının yanınndaydı resmen sıkışmış :)) hala dönmemişve büyük ihtimal sezeryan olucak doktorum artık dönemez yeri çok dar dedi... bende ilk cocukta mecbur 40 hafta beklenir ama dimi dedim hayır 38 dolunca duruma göre alırız sezeryanla dedi yani 15 tatil bitmeden dogurabilirim hazır değilim diyesim geldi
maşallah gelişimi haftasına göre cok iyi dedi bakalım kısmet hayırlı zamanda hayırlı vakitte gelsin kızım
kızlar leman burçe ismi nasıl
selam kızlar kızımı gördüm bacakları kafasının yanınndaydı resmen sıkışmış :)) hala dönmemişve büyük ihtimal sezeryan olucak doktorum artık dönemez yeri çok dar dedi... bende ilk cocukta mecbur 40 hafta beklenir ama dimi dedim hayır 38 dolunca duruma göre alırız sezeryanla dedi yani 15 tatil bitmeden dogurabilirim hazır değilim diyesim geldi
Kislarr
Nolmus bu kadinlar kulubune
ne yapalım bizde burda birbirimize destek olalım,cuma hayırlısıyla bebeğime kavuşursam hemen paylaşacağım.benim face im yok.zaten çok sevdiğim birşey değil.eşimin var ama ben kullanmıyorum. kk benim vazgeçilmezim.
bari bizi unutmasalar.küstüm bazılarına zaten
Nolmus ? Neden òyle edin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?