2014 Şubat Anneleri

Selam bayanlar dun sabah sekiz bucukta kizima kavustum. Minik kizim 3250 gr. 50 cm dogdu. Bugun sabah taburcu olduk. Allah dogumu bekleyenlerin yardimcisi olsun. Az once de ilk banyosunu yaptirdik.

maşallah sızeee bızde sağlıcakla kavuşsak artık inş. safak 1 subat ınş...

Bi face aski aldi gitti topigi bende anlamadim tam ihtiyacimiz oldugu günlrrdeyiz sona yaklasiyoruz....
ne yapalım bizde burda birbirimize destek olalım,cuma hayırlısıyla bebeğime kavuşursam hemen paylaşacağım.benim face im yok.zaten çok sevdiğim birşey değil.eşimin var ama ben kullanmıyorum. kk benim vazgeçilmezim.
bari bizi unutmasalar.küstüm bazılarına zaten

Selam bayanlar dun sabah sekiz bucukta kizima kavustum. Minik kizim 3250 gr. 50 cm dogdu. Bugun sabah taburcu olduk. Allah dogumu bekleyenlerin yardimcisi olsun. Az once de ilk banyosunu yaptirdik.
canim gözünüz aydin masallah size allah anali bsbsli büyütsüt

doğumdan sonra göğüs uçlarının yara olmaması için 7.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanan var mı?

canim ben bugün fark ettim gögüs uclarim catlamis..sizce krem süreyimmii kimizi emziremiyecem diye korkuyorum.

selam kızlar kızımı gördüm bacakları kafasının yanınndaydı resmen sıkışmış :)) hala dönmemiş ve büyük ihtimal sezeryan olucak doktorum artık dönemez yeri çok dar dedi... bende ilk cocukta mecbur 40 hafta beklenir ama dimi dedim hayır 38 dolunca duruma göre alırız sezeryanla dedi yani 15 tatil bitmeden dogurabilirim hazır değilim diyesim geldi

doktorumda iltifat etti bakarak 26. hafta felan derdim ama 36 dolmuş dedi :))

2800 kilosu boyuda 48 santim olmuş ...

maşallah gelişimi haftasına göre cok iyi dedi bakalım kısmet hayırlı zamanda hayırlı vakitte gelsin kızım

Aynen bende sevmiyorum dedigin gibi burdan iyiyiz :)

Masallah canim kacinci haftan ? Benim 37+3 pazartesi gördük kafasi assadaymis zaten bende hissemistim cok b aski var altta ve karnim asa dogru syarkik ama ben genede sezyeryan olucam

ben başlıcam ama hafif hafif sür ne olur ne olmaz
dogru diyon canim yarin ilk isim gögüs kremi almak olucak.

canum benim masallah zeynebinee..biliyorum normal dogum istiyorsun üzme kendini herseyde var bi hayirr..

haksever maşaallah kızçene,oda senin gibi hamarat olur inşaallah.bu arada sezeryandan korkma derim.benim korktuğuma bakma 3. ne de olsa o
doğumda o kadar son haftada hatta son anda dönen bebek hikayeleri okudum ki hakkında hayırlısı olsun.

Kizlar hamileyken dise dolgu yapiliyormu????? Doktora yarin sorucam ama yaptiran oldumu diye merak ettim sonra bebek olunca hic gidemicem

maşallah sen ona 2500 de cunku 200 gr 300 gr yanılma payı oluyor sezeryan dan korkma döner belki belli olmaz
2 haftan kaldı gözüyle bak kendine ayy bi bebiş daha geiliyor

ay ne heyecanlısındır sen şimdi ya :) ilk bebek miydi canım

aslında dönmesi için bazı egzersizler var onları anlatmadı mı dr un ama belki de böylesi hayırlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…