Ne bilem
Pembe renk gitmis mavi olmys, alttaki bilgilendirme gitmis hani kac ay kac gun falan, sadece mesajlar var.
Uyduruk birsey olmus
Tablet diye mi ama hep tablettrn girdim
Bende tabletten giriyorum benim bi alinti msjlar sari okadar :)
Selam bayanlar dun sabah sekiz bucukta kizima kavustum. Minik kizim 3250 gr. 50 cm dogdu. Bugun sabah taburcu olduk. Allah dogumu bekleyenlerin yardimcisi olsun. Az once de ilk banyosunu yaptirdik.
Alintilar da sari ama
Diger durumlar yokmu srnde
Masallah canim kacinci haftan ? Benim 37+3 pazartesi gördük kafasi assadaymis zaten bende hissemistim cok b aski var altta ve karnim asa dogru syarkik ama ben genede sezyeryan olucam
dogru diyon canim yarin ilk isim gögüs kremi almak olucak.
canum benim masallah zeynebinee..biliyorum normal dogum istiyorsun üzme kendini herseyde var bi hayirr..
haksever maşaallah kızçene,oda senin gibi hamarat olur inşaallah.bu arada sezeryandan korkma derim.benim korktuğuma bakma 3. ne de olsao
doğumda o kadar son haftada hatta son anda dönen bebek hikayeleri okudum ki hakkında hayırlısı olsun.
maşallah sen ona 2500 de cunku 200 gr 300 gr yanılma payı oluyor sezeryan dan korkma döner belki belli olmaz
2 haftan kaldı gözüyle bak kendine ayy bi bebiş daha geiliyor
aslında dönmesi için bazı egzersizler var onları anlatmadı mı dr un ama belki de böylesi hayırlıdır
Gunaydin herkese. Bu heyecan beni bitirecek yaw.yarin sabaha kadar bole aglarsam halim harap
günaydın canım yarın büyük gün valla bana 2 hafta sonra alabilirz muhabbeti yaptı ben bile gece uyuyamadım kasıntıdan sıkıntıdan sitres oluyo insan yabana gün vermesinler aniden doguma alsınlar dayanamıyorum:18:
Aynen haksevercim.anlatilmaz bu heyecan yasanmasi lazim.salya sumuk agliyorum valla.hele kizim hareket ettikce daha da cosuyorummm
seninde 38. haftan dimi canım yarın tam ne kadarlık olcaksın bide kilosu boyu ne kadarlıktı en son ne zaman gittin doktora ay benide 38de sezeryan yapabilirde neler oluyo anlat bakimseninki istege baglı sezeryan mı dönmedimi
kızlar leman burçe ismi nasıl
Gunaydin herkese. Bu heyecan beni bitirecek yaw.yarin sabaha kadar bole aglarsam halim harap
günaydın cnm..sezeryan mı olcaksın bebeğinin normal doğum tarihi 8 şubat sanırım
Evet canim sezeryan olcam.normal dogum tarihim 8 subat ama normal istemiyorum. Tirsagim ben o konuda. Isteyen istemeyen herkesin yardimcisi olsun Rabbim
8 şubat olsaydı benimle aynı gün doğcakmış kova olcakmış kızın=))bende epidural sezeryana karar verdim bakalım hakkımızda hayırlısı sağlıkla kavuşursun inşallah güneşine=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?