2014 Şubat Anneleri

Selam bayanlar dun sabah sekiz bucukta kizima kavustum. Minik kizim 3250 gr. 50 cm dogdu. Bugun sabah taburcu olduk. Allah dogumu bekleyenlerin yardimcisi olsun. Az once de ilk banyosunu yaptirdik.

Maşallah canım size:) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı, uzun ömürler versin....

günaydın anneler ilk günaydın benden gelsin içimdeki aç kurt uyutmadı bişeyler atıştırdım şimdi tekrar uzanıcam :)

Masallah canim kacinci haftan ? Benim 37+3 pazartesi gördük kafasi assadaymis zaten bende hissemistim cok b aski var altta ve karnim asa dogru syarkik ama ben genede sezyeryan olucam

keşke benimki dönse sen nie sezeryan istiyosunki ameliyat sonuçta :/ benim tam 36 haftam bugün 36+1iz artık dönemez dedi doktorum

dogru diyon canim yarin ilk isim gögüs kremi almak olucak.

canum benim masallah zeynebinee..biliyorum normal dogum istiyorsun üzme kendini herseyde var bi hayirr..

saol canım dogum ücretleri zamlanmış normal dogum istememin büyük bi sebebide maddiyat arada çok fark var allah yardımcımız olsun sag salim kavuşalımda yavrumuza nabalım

bende son haftaya kadar beklemek tarftarıyım yani gerekrse tabi sezeryan aama doktorun böyle demesine üzüldüm sezeryan yanlısı herelde ne istiyosun dedi bana şaşırdım ne gerekiyosa o olsun tabi normal isterim dedim zaten dedi yeri çok dar 26 haftanda felan sanırdım seni cocugun dönmesi için alanı yok dedi göbek bagıda yüzünün üstünde bacakalrı yüzünün yanında cok sıkışık dedi 36. haftadasın 38sonuna kadar bekleriz dedi bakalım kısmet hayırlısı neyse o olsun

maşallah sen ona 2500 de cunku 200 gr 300 gr yanılma payı oluyor sezeryan dan korkma döner belki belli olmaz
2 haftan kaldı gözüyle bak kendine ayy bi bebiş daha geiliyor

aynen subat tatilini bitittirmicez galiba kimseye ablamalr bu hafta sonu tatile gidiyolar kemalpaşaya diyorum bavullar elinizde olsun

aslında dönmesi için bazı egzersizler var onları anlatmadı mı dr un ama belki de böylesi hayırlıdır

canım eşim dediki yürümek felan iyi geliyomuş yürüyüş mü yapsın dedi dönemesi için doktorumda iyi hissediyosa yürüsün ama cocuk çok dik dedi kendini yorar daha erken almamıza sebebte olabilir dedi dinlensin dedi gerçekten oturmak yatmak sorun dönmeyen cocuklar anneyi dahada zorlar dedi haklı bakalım nolcak heycan dorukta:18:

günaydın kızlar dün doktora gitmeden eşimle çarşıya gittik bebek şekerim için keçe mıknatıs tül lavanta filan aldım bide örmücektim ama yelegim yok siyah gri var onalrda lohusalıkta olmaz geceliklerim pembe hep yelek örcektim vazgeçmiştim ablam örelim dedi ip aldım saf kafam ip almışım tığ almamışım dün ablama geldik doktordan sonra cumaya kadar kalıcam yelegi bitircez ablamla sabah erkenden kalktık ip var tığ yok ablamda tokide oturuyo tuhafiye yok tokide allahım kız otobüsle tığ almaya gitti akılsız kardeşin cezasını ablalar çeker dedi gittinasıl almadın ablacım dyo bende üsütme gelme bak dogururum diyorum

akşamdan beri kasıntı sıkıntı terleme deli oldum psikilojik olarak dogurcak pozisyondayım yani

Gunaydin herkese. Bu heyecan beni bitirecek yaw.yarin sabaha kadar bole aglarsam halim harap

günaydın canım yarın büyük gün valla bana 2 hafta sonra alabilirz muhabbeti yaptı ben bile gece uyuyamadım kasıntıdan sıkıntıdan sitres oluyo insan ya bana gün vermesinler aniden doguma alsınlar dayanamıyorum:18:

Aynen haksevercim.anlatilmaz bu heyecan yasanmasi lazim.salya sumuk agliyorum valla.hele kizim hareket ettikce daha da cosuyorummm

Aynen haksevercim.anlatilmaz bu heyecan yasanmasi lazim.salya sumuk agliyorum valla.hele kizim hareket ettikce daha da cosuyorummm

seninde 38. haftan dimi canım yarın tam ne kadarlık olcaksın bide kilosu boyu ne kadarlıktı en son ne zaman gittin doktora ay benide 38de sezeryan yapabilirde neler oluyo anlat bakim seninki istege baglı sezeryan mı dönmedimi

Yarin 37+5 im canim.istege bagli sezrryan benimki.gecen hafta cuma gittim dr a.3158 gr di kuzum.
Donmus bu arada.ama ben sezeryan istedim.

günaydın cicişler dün ağrılı bi geceden sonra doğurmadım hala kahvaltı yapıcam şimdi.

herkese güzel günler

Evet canim sezeryan olcam.normal dogum tarihim 8 subat ama normal istemiyorum. Tirsagim ben o konuda. Isteyen istemeyen herkesin yardimcisi olsun Rabbim

8 şubat olsaydı benimle aynı gün doğcakmış kova olcakmış kızın=))bende epidural sezeryana karar verdim bakalım hakkımızda hayırlısı sağlıkla kavuşursun inşallah güneşine=)

8 şubat olsaydı benimle aynı gün doğcakmış kova olcakmış kızın=))bende epidural sezeryana karar verdim bakalım hakkımızda hayırlısı sağlıkla kavuşursun inşallah güneşine=)

Hayirlisi canim benim.ins hepimiz kavusuruz saglikli bi sekilde yavrularimiza.hem yine de kova oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…