günaydın kızlar dün doktora gitmeden eşimle çarşıya gittik bebek şekerim için keçe mıknatıs tül lavanta filan aldım bide örmücektim ama yelegim yok siyah gri var onalrda lohusalıkta olmaz geceliklerim pembe hep yelek örcektim vazgeçmiştim ablam örelim dedi ip aldım saf kafam ip almışım tığ almamışımdün ablama geldik doktordan sonra cumaya kadar kalıcam yelegi bitircez ablamla sabah erkenden kalktık ip var tığ yok ablamda tokide oturuyo tuhafiye yok tokide allahım kız otobüsle tığ almaya gitti akılsız kardeşin cezasını ablalar çeker dedi gitti nasıl almadın ablacım dyo bende üsütme gelme bak dogururum diyorum
akşamdan beri kasıntı sıkıntı terleme deli oldum psikilojik olarak dogurcak pozisyondayım yani
canım eşim dediki yürümek felan iyi geliyomuş yürüyüş mü yapsın dedi dönemesi için doktorumda iyi hissediyosa yürüsün ama cocuk çok dik dedi kendini yorar daha erken almamıza sebebte olabilir dedi dinlensin dedi gerçekten oturmak yatmak sorun dönmeyen cocuklar anneyi dahada zorlar dedi haklı bakalım nolcak heycan dorukta:18:
Benim oglusta tam dik oturuyor. Yurumek oturmak kalkmak cok zor artik. Umidim kalmadi donecegine.
Normal dogum kesinlikle en guzeli. Ben ilk dogumu normal ve epiduralsiz yaptim. Ciktigimda dis agrisi cekmek daha zor demistim:)
Dogum ani baskidan dolayi vagina ve cevresi uyusuyor zaten. Dogumdan onceki son 1-2 saatteki sancilar zorluyor. Epidural olursaniz onuda hissetmiyorsunuz zaten. Dogumdan sonra odamiza inince sanki dogum yapmamis gibi dolasmaya basladim.
Normal dogumun rahatligini yasayinca sezeryan olmak istemiyorum. Insallah supriz yaparda doner oglusum:)
canım bende aynı dertten müzdaribim..benimde ilki normaldi..normali bildiğim için sezeryan olmak istemiyorum..benimki hala dönmedi..doktor döner diyor ama ne bileyim içim hiç rahat değil..
doğumdan sonra göğüs uçlarının yara olmaması için 7.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanan var mı?
Gunaydin herkese. Bu heyecan beni bitirecek yaw.yarin sabaha kadar bole aglarsam halim harap
canım ben dün kullanmaya başladım.biraz geç kaldım belki ama bilmiyodum böyle bişey oduğunu.bunu çok kötü deneyimlerle yaşamış arkadaşların tavsiyesiyle lansinosh'un göğüs ucu kremini aldım.emzirirken de kullanabilirsin bunu.yıkamana gerek yok organik.tavsiye ederim.
sen böyle yaptıkça biz de coştuk :) odaya süs falan bişeyler hazırladık şimdi de kapı süsü yapıyorum ama ip sarmak için yuvarlak sünger gibi bişey bulmam lazım
Benim oglusta tam dik oturuyor. Yurumek oturmak kalkmak cok zor artik. Umidim kalmadi donecegine.
Normal dogum kesinlikle en guzeli. Ben ilk dogumu normal ve epiduralsiz yaptim. Ciktigimda dis agrisi cekmek daha zor demistim:)
Dogum ani baskidan dolayi vagina ve cevresi uyusuyor zaten. Dogumdan onceki son 1-2 saatteki sancilar zorluyor. Epidural olursaniz onuda hissetmiyorsunuz zaten. Dogumdan sonra odamiza inince sanki dogum yapmamis gibi dolasmaya basladim.
Normal dogumun rahatligini yasayinca sezeryan olmak istemiyorum. Insallah supriz yaparda doner oglusum:)
Ee napim bacim.gelen giden olacak yemeklik ve meyve aldim.zaten sokagin basi pazar.100 m falan yani
Bende normal doğum istiyordum ama gün yaklaştıkça korkmaya başladım bu cuma kontrolümüz var en son gittiğimde iri demişti büyük ihtimalle sezeryan olsun dicem gün yaklaştıkça stres oldum...Ama bugünleri çok özlicez gibi geliyor hareketlerini hissetmek büyük mutluluk:) allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin:)Evet canim sezeryan olcam.normal dogum tarihim 8 subat ama normal istemiyorum. Tirsagim ben o konuda. Isteyen istemeyen herkesin yardimcisi olsun Rabbim
kızlar bu arada bebek şekeri kurabiye türü filan hazırlık yapan var mı?ben lavanta ve bebek şekeri hazırlamayı düşünüyorum.çok uygun bi site keşfettim sipariş verdim malzemelerin gelmesini bekliyorum.fiyat olarak hazırlardan baya uyguna geliyo.bakalım becerebilecek miyim bu işi :44:
Gunaydin herkese. Bu heyecan beni bitirecek yaw.yarin sabaha kadar bole aglarsam halim harap
seninde 38. haftan dimi canım yarın tam ne kadarlık olcaksın bide kilosu boyu ne kadarlıktı en son ne zaman gittin doktora ay benide 38de sezeryan yapabilirde neler oluyo anlat bakimseninki istege baglı sezeryan mı dönmedimi
hastane odası süsleticek bayanlar kimler acaba??
Ben biyerle anlasmadim canim özel olarak süsletmek icin ama biraz süslü hazirladim ikramliklarimi kapiyi hastane süslüyormus zaten 2 tane dalli agaclar varya süs asmak icin onlardan aldim kurabiyelei olucak siparis verdim renkli onlar asilcak birinrde süslü kücük cantalara cikolatalarini koydum onlar asilcak , tepsi aldi babannesi 2 tane onlarda 2 cesit bisey dagtilcak (söylemeyim herkez hamile:)) serbet icin bardaklarini süsledik bikac hosgeldin yazisi biraz tül bizim hastanemiz bukadar olcak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?