2014 Şubat Anneleri

sen böyle yaptıkça biz de coştuk :) odaya süs falan bişeyler hazırladık şimdi de kapı süsü yapıyorum ama ip sarmak için yuvarlak sünger gibi bişey bulmam lazım

selam canlarr

jackım yrn bebıs gelıo hee gozun aydın ağrın sızın az olur inşallah herşey istedıgın gibi olsun

Benim oglusta tam dik oturuyor. Yurumek oturmak kalkmak cok zor artik. Umidim kalmadi donecegine.
Normal dogum kesinlikle en guzeli. Ben ilk dogumu normal ve epiduralsiz yaptim. Ciktigimda dis agrisi cekmek daha zor demistim:)
Dogum ani baskidan dolayi vagina ve cevresi uyusuyor zaten. Dogumdan onceki son 1-2 saatteki sancilar zorluyor. Epidural olursaniz onuda hissetmiyorsunuz zaten. Dogumdan sonra odamiza inince sanki dogum yapmamis gibi dolasmaya basladim.
Normal dogumun rahatligini yasayinca sezeryan olmak istemiyorum. Insallah supriz yaparda doner oglusum:)

canım bende aynı dertten müzdaribim..benimde ilki normaldi..normali bildiğim için sezeryan olmak istemiyorum..benimki hala dönmedi..doktor döner diyor ama ne bileyim içim hiç rahat değil..

canım bende aynı dertten müzdaribim..benimde ilki normaldi..normali bildiğim için sezeryan olmak istemiyorum..benimki hala dönmedi..doktor döner diyor ama ne bileyim içim hiç rahat değil..

Yeri varsa suyu bolsa son hafta bile donebiliyormus. Doktorun doner demis ne guzel. Ins. doner. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim.

doğumdan sonra göğüs uçlarının yara olmaması için 7.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanan var mı?

canım ben dün kullanmaya başladım.biraz geç kaldım belki ama bilmiyodum böyle bişey oduğunu.bunu çok kötü deneyimlerle yaşamış arkadaşların tavsiyesiyle lansinosh'un göğüs ucu kremini aldım.emzirirken de kullanabilirsin bunu.yıkamana gerek yok organik.tavsiye ederim.

Gunaydin herkese. Bu heyecan beni bitirecek yaw.yarin sabaha kadar bole aglarsam halim harap

canm sen doğuracaksın yarın sanki ben doğurcam gibi heyecan yaptım. allahım ağrısız sızısız sağlıklı bir doğum nasip eder inş. seninle aramızda 1 gün varmış.bende sezeryana kara verdim yarın gün verecek haftayada ben doğururum sanırım.artık yolun sonuna geldik heyecan dorukta vallahi

bende geç kaldım cnm ya 35.haftamdayım bende dün başladım daha umarım işe yarar..göğüs uçları için birçok kremi deneyip(lansinosh da dahil) işe yaramadığını söyleyen bir arkadaşımda eczaneden aldığı e vitamini kapsülü ile 1 haftada iyileşmiş yaraları..şu bildiğimiz balık yağı ..şiddetle tavsiye ediyor baktık işe yaramadı kremler onu da denicem yeterki yara olmasın ya

ya bu arada bayadır giremiyodum şöyle bi geçmişi okuyayım dedim.heyecan ateş bastı valla.şubatı bile beklemeden doğuranlar birkaç günü kalanlar hatta yarın doğum yapacaklar bile var.Allah'ım sen hepimizi ve bebişlerimizi koru yarabbim.bu süreci kolaylıkla atlatmamızı sağla.benim gibi doğum için ay sonunu bekleyeceklerin işi zor valla.burdan doğum haberlerini aldıkça beklemek daha zor gelecek :18:

sen böyle yaptıkça biz de coştuk :) odaya süs falan bişeyler hazırladık şimdi de kapı süsü yapıyorum ama ip sarmak için yuvarlak sünger gibi bişey bulmam lazım

ben malzeme satan yerden kalp şeklinde köpük aldım onu kurdelayla sardım

inşallah ya bende normal istiryorum ama

Ee napim bacim.gelen giden olacak yemeklik ve meyve aldim.zaten sokagin basi pazar.100 m falan yani

Jack yarın mı doğum maşallahhhh, İnşallah en ağrısız şekilde doğumunu atlatırsın bebeğini kucağına alırsın,, sezaryan olunca bayağı erken alıyormış demekki 15 gün var galiba arasında nese güzel haberlerini ver mutlaka, ayrıntıları yaz bizlerde bilelim merakta bırakma.. Allah bir çırpıda kurtarsın

kızlar bu arada bebek şekeri kurabiye türü filan hazırlık yapan var mı?ben lavanta ve bebek şekeri hazırlamayı düşünüyorum.çok uygun bi site keşfettim sipariş verdim malzemelerin gelmesini bekliyorum.fiyat olarak hazırlardan baya uyguna geliyo.bakalım becerebilecek miyim bu işi :44:

Evet canim sezeryan olcam.normal dogum tarihim 8 subat ama normal istemiyorum. Tirsagim ben o konuda. Isteyen istemeyen herkesin yardimcisi olsun Rabbim
Bende normal doğum istiyordum ama gün yaklaştıkça korkmaya başladım bu cuma kontrolümüz var en son gittiğimde iri demişti büyük ihtimalle sezeryan olsun dicem gün yaklaştıkça stres oldum...Ama bugünleri çok özlicez gibi geliyor hareketlerini hissetmek büyük mutluluk:) allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin:)

Ben sadece magnet düşünüyorum yeni sipariş verdim soğuk porselenden yapılıyormuş resmi eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum:) Kurabiye yerinede çikolata düşünüyorum...Ama lavantada güzel olur eminim...

Eklentiler

• $kalpli uyuyan bebek.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 48
Gunaydin herkese. Bu heyecan beni bitirecek yaw.yarin sabaha kadar bole aglarsam halim harap

Son gün..... sanki kendimbyarin gidip dogurcam :) ayy ne heycanli yerinde duramiyosundur simdi bende az önce dolabini actim oglukun yelegini koycaktim ayyyyyy mis mis bebek kokuyo deterjandan sanki evde bebek var insallah o günleride görcez

Evet canim sezeryani ben istedim korktum normalden ilk bebegim agri sanci nedir kaldirabilirmiyim diye göze alamadim.Bu arada daha erken 35, haftan döner büyük ihtimal benim 37 de döndü mesela insallah istedigin gibi dogumun olur en iyisi normali tabi yapabilene

hastane odası süsleticek bayanlar kimler acaba??

Ben biyerle anlasmadim canim özel olarak süsletmek icin ama biraz süslü hazirladim ikramliklarimi kapiyi hastane süslüyormus zaten 2 tane dalli agaclar varya süs asmak icin onlardan aldim kurabiyelei olucak siparis verdim renkli onlar asilcak birinrde süslü kücük cantalara cikolatalarini koydum onlar asilcak , tepsi aldi babannesi 2 tane onlarda 2 cesit bisey dagtilcak (söylemeyim herkez hamile:)) serbet icin bardaklarini süsledik bikac hosgeldin yazisi biraz tül bizim hastanemiz bukadar olcak :))

Haa bide kolonyasini kendim süsledim tüllü biblolu kurdaleli pek tatli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…