2014 Şubat Anneleri

bugn doktora gittim bebeğin kafas knala inmiş dedi ne zmn doğum olur sizce

Ceylan Merhaba,

Dün İncirli'de doğum hikaye çekimindeydim, senin hikayen gibi başlamış, bir hafta içinde gerçekleşme olasılığı çok yüksek, rahmin doğuma hazırlıyor kendini, bebeğin kanala girmesi açılmayı başlatma sinyali. Kontrollerin sıklaşmıştır sanırım, diğer kontrolünde açılma kontrolü olur, 1,5 cm olduğunda yatırma teklifi gelecek, etmezsen 3 cm olmasını beklerler. 3cm olduğunda senin yatışın zorunlu hale gelir. Eğer düzenli açılma olursa doğum 12-24 saat içinde gerçekleşir, olmazsa suni sancı desteği yapabilirler.

Kolaylıklar dilerim,

Kizlar bu subat bebekleri aceleci sanirim .pazar gecesi kasilmadan dolayi gittik bizi hastanede bigece yatirdilar sancilarim cikti nst de sabaha düzeldi allahtan acilma yoktu...doktor yaticaksin dedi cunku daha kucuk .yarin 34+1oluyoruz.doktorum 1 2 hafta beklese kilosunu toplar kuvez olmaz dedi .simdi yatiyorum hep annem yanimda.nidilat iciyorum magnezyum ve bol su ...gunde bi iki kasilma oluyor ama oda normal sanirim artik 8.ayimuz biticek cunku.

bu paylaştığın magnet mi?çok şirinmiş.ne kadara yaptırdın tanesini?benimki de bebek şekeri ve lavanta ama arkalarında mıknatıs da olacak magnet şeklinde yani.ama seninkini de çok beğendim.int.ten mi sipariş verdin?

Beğendiğine sevindim:) Evet magnet tanesi 3tl idi aslında bana pahalı geldi çok beğenince sayıyı azalttım 25 tane internetten sipariş verdim.Teslimde tül kesenin içine konulacak pembe bir kurdela ile bağlanacak:)

Gecmis olsun insallah zamaninda hayirlisiyla dogar

CNm senin 3. Sezeryan mı olacaktı? Benim de 2. Ben hazırlık anlamında rahatım, alınacakları alınmayanları dert etmiyorum ilkinde olduğu gibi.. Ama gel gör ki ilkinden daha çok korkuyorum o ameliyat ortamı, sez. Sonrasındaki acı, ilk günler eğilip kalkmanın zorluğu sonra bebeğin gece uyutmayacak olması. Olası Abla kardeş kıskançlıkları . Çocuklarıml ya yeterince ilgilenmezsem endişesi ve de kocamla!!
Tatillerde tam rahat etmeye başlamıştık şimdi yine işimiz zor olacak
Yani ben şu aralar karamsarlık bende had safhada rahatlamam 3 sene sonrasını bulacak gibi geliyor. Ailelerimiz hep bakmış ama ben 2 taneye ya bakamazsam diyorum.. Kafamda deli sorular..bi yandan da ne güzel Allah nasip etmiş ikinciyi otur şükret haline diyorum.34 yaşı dayım ama düşüne düşüne 40 oldum sanki belki de geç kaldım zaten bilmiyorum ki
Ben psikiyatriste mi gitsem ne yapsam :)?

Kızlar bugün doktora gittim. Kireçlenme olduğundan haftalık gel artık suyunu kontrol edeceğiz demişti. 36+3 teyim. Bebişim bu hafta sadece 120 gr alıp 2620 gr olmuş ben de geçen haftadan bu yana 900 gr vermişim. Doktor verme sakın dedi. Demesi kolay sanki isteyerek verdim. Neyse suyu azalmış. Haftaya da kontrolde bakalım ama bence bi sonraki hafta için doğuma hazırlanın dedi. Zamanını normalde bekler gibi bebiş ama suyu yetmez dedi. Eğer çok azalmış olursa haftaya cuma bile doğurabilirmişim. İyiki izne bi hafta önce ayrılmışım da evi falan temizlemeye başlamışız. Epey toparlandı sayılır evin işleri. Ama beni de bi heyecan ve hüzün bastı. Pofff... Bi de tabii bu sürede bebeğime kilo aldırmam lazım.

Son düzenleme:

oh oh maşallah cnm yaa iyiki süsletmiyosun..ben bir ara keçeye sardım baktım olcak gbi değil keçileri kaçırıyorum=))sonra bi yerle anlaştım 130 tl ye oda süslüyolar ama çok içime sindi bakalım nasıl olcak=)aynı şekilde kadeh süleme kapı süsü bebek yatağı anne yatağı ve hoş geldin bebeğim yazısını benim istediğim şekilde tasarlayıp yapıcaklar..kelebek konseptli çokk ş heyecanlı

kızlar bu bebek kapı süsleri felan internet dışında nerede satılıyor?

Selam ben de 35+3 teyim 30+4 ten beri sancılarım var evde yatarak geçiriyorum senin gb.hastanede yattım,nidilat içtim geçen hafta doktor ilacı kesmişti h.sonu yine sancım oldu yine yattım hastanede bu hafta 6 saatte bir nidilat verdi yine ama kasılmalarım oluyor dün nst de yine çıktı sancım ilaç içmeme rağmen.Haftaya ilacı bırakıcakmışım artık ve sanırım doğum olucak kısmetse doktor 36.haftayı bitireceğimiz için sıkıntı yok artık dedi.Bebeğin kaç kilo küvez konusunda bişey dedi mi doktorun?

Aaaa adaşım mı geliyor :) hayırlı uğurlu fındık gibi bi kız olur inşallah :)

tatlım yaa niye üzülüyosun sıkma canını..bak 36 haftaya gelmişsin bile en kritik dönemleri atlattık önemli olan bu..kilosu bence gayet iyi benim bebeğimde seninkinin kilosunda ama önemli olan sağlıklı olmaları doğduktan sonra zaten toparlıcaklar..eli ayağı düzgün olsun yeterki kilo alır bebeişin sen yeterki içini rahat tutşimdiden hayırlı doğumlar cnmm

selam canlarr

jackım yrn bebıs gelıo hee gozun aydın ağrın sızın az olur inşallah herşey istedıgın gibi olsun

rabbim kolaylık versin yarın bu zamanlarda bebeğin kucağında olacak inşallah

Cok tesekkur ederim canlarim benim. Darisi sizlere olsun insallah.alinti yapamadigim ya da gozumden kacanlar kusuruma bakmasin.hepinizi seviyorum.dualarinizi eksik etmeyin emi

Cok tesekkur ederim canlarim benim. Darisi sizlere olsun insallah.alinti yapamadigim ya da gozumden kacanlar kusuruma bakmasin.hepinizi seviyorum.dualarinizi eksik etmeyin emi

kuzum dualarımız seninle hayırlısıyla kuzunu kucağına alırsın inşallah, bugün hep aklımdaydın jack doğum yapacak yarın diye düşündüm. ben de şafak sayıyorum, 4 şubat a az kaldı, bizim hatun şimdilik uslu duruyor bakalım bekler inşallah...

canım inkişak suresini oku ve secdesini yap,dönmeyen çocuklar için bunu tavsiye ediyorlar.Hakkında hayırlısı olsun...

canım inkişak suresini oku ve secdesini yap,dönmeyen çocuklar için bunu tavsiye ediyorlar.Hakkında hayırlısı olsun...

dogumuda kolaylaştırıyo sanırım dymuştum hatimlerimi tammalamaya çalışıyorum bende 2 kuran hatmi 41 yasin yaptım 41 vakıa yapıyorum o az kaldı ihlas hatmimi tammaladım,elemneşrahleke,ayetel kürsi,münciye,salevat,istigfar hatimleri yapıcam kısmet olursa daha onuda okurum canım saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…