bugn doktora gittim bebeğin kafas knala inmiş dedi ne zmn doğum olur sizce
Ben sadece magnet düşünüyorum yeni sipariş verdim soğuk porselenden yapılıyormuş resmi eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum:) Kurabiye yerinede çikolata düşünüyorum...Ama lavantada güzel olur eminim...
bu paylaştığın magnet mi?çok şirinmiş.ne kadara yaptırdın tanesini?benimki de bebek şekeri ve lavanta ama arkalarında mıknatıs da olacak magnet şeklinde yani.ama seninkini de çok beğendim.int.ten mi sipariş verdin?
Kizlar bu subat bebekleri aceleci sanirim .pazar gecesi kasilmadan dolayi gittik bizi hastanede bigece yatirdilar sancilarim cikti nst de sabaha düzeldi allahtan acilma yoktu...doktor yaticaksin dedi cunku daha kucuk .yarin 34+1oluyoruz.doktorum 1 2 hafta beklese kilosunu toplar kuvez olmaz dedi .simdi yatiyorum hep annem yanimda.nidilat iciyorum magnezyum ve bol su ...gunde bi iki kasilma oluyor ama oda normal sanirim artik 8.ayimuz biticek cunku.
çokoprens allah anneli babalı büyütsün tam seni soracaktım yazmışsın,ayrıntıları bekleriz....
jake bende çoooooookkkk heyecanlıyım,dr la pazarlık yaptım ama erken almıyor,cuma dedi yine, bir şey olacak diye ödüm kopuyor.zaten hareketleri de iyiye azaldı.
kızlar tek tek alıntı yapamadım birbirimize dua edelim.içim içime sığmıyor.
ne kadar sakinleşmiş topik,aralık anneleri doğuma yakın ne kadar canlıydı...
Gunaydin herkese. Bu heyecan beni bitirecek yaw.yarin sabaha kadar bole aglarsam halim harap
Ben biyerle anlasmadim canim özel olarak süsletmek icin ama biraz süslü hazirladim ikramliklarimi kapiyi hastane süslüyormus zaten 2 tane dalli agaclar varya süs asmak icin onlardan aldim kurabiyelei olucak siparis verdim renkli onlar asilcak birinrde süslü kücük cantalara cikolatalarini koydum onlar asilcak , tepsi aldi babannesi 2 tane onlarda 2 cesit bisey dagtilcak (söylemeyim herkez hamile:)) serbet icin bardaklarini süsledik bikac hosgeldin yazisi biraz tül bizim hastanemiz bukadar olcak :))
Kizlar bu subat bebekleri aceleci sanirim .pazar gecesi kasilmadan dolayi gittik bizi hastanede bigece yatirdilar sancilarim cikti nst de sabaha düzeldi allahtan acilma yoktu...doktor yaticaksin dedi cunku daha kucuk .yarin 34+1oluyoruz.doktorum 1 2 hafta beklese kilosunu toplar kuvez olmaz dedi .simdi yatiyorum hep annem yanimda.nidilat iciyorum magnezyum ve bol su ...gunde bi iki kasilma oluyor ama oda normal sanirim artik 8.ayimuz biticek cunku.
kızlar bu bebek kapı süsleri felan internet dışında nerede satılıyor?
kızlar bu bebek kapı süsleri felan internet dışında nerede satılıyor?
Anaaaam jack dogum persembeye mi :)) benim de haftaya persembe :)) biz de annemle pazara gittik bugun. O kadar cok yoruldum ve belim agridi ki, annem pazarda dogurucan millete rezil olucaz dedi :)) offff gercekten bu son gunler gecmek bilmiyor yaa. Kavusayim artik. Ezgi'cigime :))
Kızlar bugün doktora gittim. Kireçlenme olduğundan haftalık gel artık suyunu kontrol edeceğiz demişti. 36+3 teyim. Bebişim bu hafta sadece 120 gr alıp 2620 gr olmuşben de geçen haftadan bu yana 900 gr vermişim. Doktor verme sakın dedi. Demesi kolay sanki isteyerek verdim. Neyse suyu azalmış. Haftaya da kontrolde bakalım ama bence bi sonraki hafta için doğuma hazırlanın dedi. Zamanını normalde bekler gibi bebiş ama suyu yetmez dedi. Eğer çok azalmış olursa haftaya cuma bile doğurabilirmişim. İyiki izne bi hafta önce ayrılmışım da evi falan temizlemeye başlamışız. Epey toparlandı sayılır evin işleri. Ama beni de bi heyecan ve hüzün bastı. Pofff... Bi de tabii bu sürede bebeğime kilo aldırmam lazım.
selam canlarr
jackım yrn bebıs gelıo hee gozun aydın ağrın sızın az olur inşallah herşey istedıgın gibi olsun
canm sen doğuracaksın yarın sanki ben doğurcam gibi heyecan yaptım. allahım ağrısız sızısız sağlıklı bir doğum nasip eder inş. seninle aramızda 1 gün varmış.bende sezeryana kara verdim yarın gün verecek haftayada ben doğururum sanırım.artık yolun sonuna geldik heyecan dorukta vallahi
Jack yarın mı doğum maşallahhhh, İnşallah en ağrısız şekilde doğumunu atlatırsın bebeğini kucağına alırsın,, sezaryan olunca bayağı erken alıyormış demekki 15 gün var galiba arasında nese güzel haberlerini ver mutlaka, ayrıntıları yaz bizlerde bilelim merakta bırakma.. Allah bir çırpıda kurtarsın
Bende normal doğum istiyordum ama gün yaklaştıkça korkmaya başladım bu cuma kontrolümüz var en son gittiğimde iri demişti büyük ihtimalle sezeryan olsun dicem gün yaklaştıkça stres oldum...Ama bugünleri çok özlicez gibi geliyor hareketlerini hissetmek büyük mutluluk:) allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin:)
Son gün..... sanki kendimbyarin gidip dogurcam :) ayy ne heycanli yerinde duramiyosundur simdi bende az önce dolabini actim oglukun yelegini koycaktim ayyyyyy mis mis bebek kokuyo deterjandan sanki evde bebek var insallah o günleride görcez
rabbim kolaylık versin yarın bu zamanlarda bebeğin kucağında olacak inşallah
Cok tesekkur ederim canlarim benim. Darisi sizlere olsun insallah.alinti yapamadigim ya da gozumden kacanlar kusuruma bakmasin.hepinizi seviyorum.dualarinizi eksik etmeyin emi
canım inkişak suresini oku ve secdesini yap,dönmeyen çocuklar için bunu tavsiye ediyorlar.Hakkında hayırlısı olsun...keşke benimki dönse sen nie sezeryan istiyosunki ameliyat sonuçta :/benim tam 36 haftam bugün 36+1iz artık dönemez dedi doktorum
saol canım dogum ücretleri zamlanmış normal dogum istememin büyük bi sebebide maddiyat arada çok fark var allah yardımcımız olsun sag salim kavuşalımda yavrumuza nabalım
bende son haftaya kadar beklemek tarftarıyım yani gerekrse tabi sezeryan aama doktorun böyle demesine üzüldüm sezeryan yanlısı herelde ne istiyosun dedi bana şaşırdım ne gerekiyosa o olsun tabi normal isterim dedim zaten dedi yeri çok dar 26 haftanda felan sanırdım seni cocugun dönmesi için alanı yok dedi göbek bagıda yüzünün üstünde bacakalrı yüzünün yanında cok sıkışık dedi 36. haftadasın 38sonuna kadar bekleriz dedi bakalım kısmet hayırlısı neyse o olsun
aynen subat tatilini bitittirmicez galiba kimseye ablamalr bu hafta sonu tatile gidiyolar kemalpaşaya diyorum bavullar elinizde olsun
canım eşim dediki yürümek felan iyi geliyomuş yürüyüş mü yapsın dedi dönemesi için doktorumda iyi hissediyosa yürüsün ama cocuk çok dik dedi kendini yorar daha erken almamıza sebebte olabilir dedi dinlensin dedi gerçekten oturmak yatmak sorun dönmeyen cocuklar anneyi dahada zorlar dedi haklı bakalım nolcak heycan dorukta:18:
canım inkişak suresini oku ve secdesini yap,dönmeyen çocuklar için bunu tavsiye ediyorlar.Hakkında hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?