2014 Şubat Anneleri

Lipim canim benim cok tesekkur ederim. Ins bekler kyzucugun

Allah kabul etsin canım, hayırlı doğumlara vesile olsun inşallah.

Bir kiz annesi varmiss yarin doguruyormuymuss :) ben gec yatiyorum uykuvtutmazsa takil burda konusuruz az kaldi sabaha :))))

Keske uyuyabilsem ama nerde . aslinda dus aldim simdi mayisyim ama kacar bu uyku.uyuyamazsam konusuruz canim.sacimi sabah mi yapsam simdi mi diye dusunuyorumkuafore fone gidecektim.temizlik gec bitti.esim gec geldi.tek basimayken dusa da giremedim.kaldi oyle.acana duzlestirsem mi dalgali mi yapsam

ayy çok heyecanlııırabbim kolaylıklar versin prensesin ve sen sağ salim gelin yuvanızaa dualarımız sizinle saçınıda dalgalı yapacaksan sabaha bozulabilir sen düz yap riske atma

ay ne heyecanlısındır sen şimdi ya :) ilk bebek miydi canım
3.bebek ama daha da heyecanlıyım.

Gunaydin herkese. Bu heyecan beni bitirecek yaw.yarin sabaha kadar bole aglarsam halim harap
jack valla bu gece uyuyamazsın bu heyecanla söyleyeyim sana.ben de heyecandan bitiğim.

ilk sez. da pek bir şey anlamamıştım,malum bu 3.tecrübe, benim tek endişem çocuklarım,acıların çocuğuyum dayanırım yoksa...aynı karmaşık duyguları yaşıyoruz yani...

36 yı bitirenler üzülmeyin benim ilk bebek 35.hft da dünyaya geldi küveze girmedi.moralinizi yüksek tutun ki rahat rahat emzirebilesiniz.

Cok tesekkur ederim canlarim benim. Darisi sizlere olsun insallah.alinti yapamadigim ya da gozumden kacanlar kusuruma bakmasin.hepinizi seviyorum.dualarinizi eksik etmeyin emi

dualarım seninle canım sende bizim için dua et doğururken yapılan dualar daha çabuk kabul olurmuş.:) allahım inş. sağ salim kızını kucağına almayı nasip eder

canım şimdiden hayırlı olsunn Allah yardımcın olsun :) Güneşin mis kokusuna az kaldı

ayy çok heyecanlııırabbim kolaylıklar versin prensesin ve sen sağ salim gelin yuvanızaa dualarımız sizinle saçınıda dalgalı yapacaksan sabaha bozulabilir sen düz yap riske atma

Cok tesekkur ederim canim

Alphinn uyuyamicam kesin zaten bacim.su an meyvemi yiyorum.sonra hicbisi yemicem.bir de sabahtan beri midem yaniyo.9 aydir hic boyle hi sey yasamadim.su bile yakiyo dusun

dualarım seninle canım sende bizim için dua et doğururken yapılan dualar daha çabuk kabul olurmuş.:) allahım inş. sağ salim kızını kucağına almayı nasip eder

Ederim tabi kuzum benim.

canım şimdiden hayırlı olsunn Allah yardımcın olsun :) Güneşin mis kokusuna az kaldı

Cok tesekkurler canim.sabah koklicam ins kizimi

jack inanmayacaksın şu an benim de midem boğazıma kadar yanıyor.stresten mi bilemedim.çok dua ediyorum sana sen de bizleri unutma,halin olursa bir ara yaz...

Sanada gecmis olsun canim az kalmis azcik daha dayan yat hep.benim pazar gunu yani 33 + 3 iken 2 kg 100gram idi yarin 34+0 olcaz pazartesi kntrol var bakalim kac alcak .doktor 36 olursa sknti olmaz dedi banada kuvez icin kilosu soyle bi 2600 filan olsa pazartesi gidince rahatlicam.arada kasilmam bugun oldu ilaca devam :)

Bence düz yap fotolarda daha dogal ama bakimli durursun :) hem indi lülesi bozuldu ay kabardi olayi olmaz :))) gece yatmadan yap bence belki bi icin gecer uyursun falan yetistiremezsin sacini yap dikkatli yat bozulmaz

jack inanmayacaksın şu an benim de midem boğazıma kadar yanıyor.stresten mi bilemedim.çok dua ediyorum sana sen de bizleri unutma,halin olursa bir ara yaz...

Yazarim canim benim.eger ben yazamazsam bi arkadas var burdan.aksam yanima gelecek.uye adi boylesine.o size yazar gelismeleri.ona soyledim.habersiz birakmicak sizleri.

Bence düz yap fotolarda daha dogal ama bakimli durursun :) hem indi lülesi bozuldu ay kabardi olayi olmaz :))) gece yatmadan yap bence belki bi icin gecer uyursun falan yetistiremezsin sacini yap dikkatli yat bozulmaz

Peki sizi dinleyip duzlestircem.hem dalgali uzun surer.benim halim yok.uyuyamasam da yatip dinlenirim canim.

Dinlenin canim ama caninizida sikmayin artik sükür riskleri kalmamis bebeklerin cok yürümeyin insallah hayirli haberlerininizi yazcaksiniz burdan hem burda erken dogum yapan arkadaslarda oldu sükür bebekleri gayet iyi siz iyi olursaniz bebeklerde skin sakin uyurlar :)

Sagol canim oyle cok sukurki haftamiz cok kucuk degil .azcik dahaa uyusunlar icerde hep yatiyorum cok skur annem yanimda kaliyor.haftaya ev temizleriz nasio hayirlisi olsun ins. Haberleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…