kuzum dualarımız seninle hayırlısıyla kuzunu kucağına alırsın inşallah, bugün hep aklımdaydın jack doğum yapacak yarın diye düşündüm. ben de şafak sayıyorum, 4 şubat a az kaldı, bizim hatun şimdilik uslu duruyor bakalım bekler inşallah...
dogumuda kolaylaştırıyo sanırım dymuştum hatimlerimi tammalamaya çalışıyorum bende 2 kuran hatmi 41 yasin yaptım 41 vakıa yapıyorum o az kaldı ihlas hatmimi tammaladım,elemneşrahleke,ayetel kürsi,münciye,salevat,istigfar hatimleri yapıcam kısmet olursa daha onuda okurum canım saolasın
Lipim canim benim cok tesekkur ederim. Ins bekler kyzucugun
Bir kiz annesi varmiss yarin doguruyormuymuss :) ben gec yatiyorum uykuvtutmazsa takil burda konusuruz az kaldi sabaha :))))
ayy çok heyecanlıııKeske uyuyabilsem ama nerde . aslinda dus aldim simdi mayisyim ama kacar bu uyku.uyuyamazsam konusuruz canim.sacimi sabah mi yapsam simdi mi diye dusunuyorum kuafore fone gidecektim.temizlik gec bitti.esim gec geldi.tek basimayken dusa da giremedim.kaldi oyle.acana duzlestirsem mi dalgali mi yapsam
3.bebek ama daha da heyecanlıyım.ay ne heyecanlısındır sen şimdi ya :) ilk bebek miydi canım
jack valla bu gece uyuyamazsın bu heyecanla söyleyeyim sana.ben de heyecandan bitiğim.Gunaydin herkese. Bu heyecan beni bitirecek yaw.yarin sabaha kadar bole aglarsam halim harap
ilk sez. da pek bir şey anlamamıştım,malum bu 3.tecrübe, benim tek endişem çocuklarım,acıların çocuğuyum dayanırım yoksa...aynı karmaşık duyguları yaşıyoruz yani...CNm senin 3. Sezeryan mı olacaktı? Benim de 2. Ben hazırlık anlamında rahatım, alınacakları alınmayanları dert etmiyorum ilkinde olduğu gibi.. Ama gel gör ki ilkinden daha çok korkuyorum o ameliyat ortamı, sez. Sonrasındaki acı, ilk günler eğilip kalkmanın zorluğu sonra bebeğin gece uyutmayacak olması. Olası Abla kardeş kıskançlıkları . Çocuklarıml ya yeterince ilgilenmezsem endişesi ve de kocamla!!
Tatillerde tam rahat etmeye başlamıştık şimdi yine işimiz zor olacak
Yani ben şu aralar karamsarlık bende had safhada rahatlamam 3 sene sonrasını bulacak gibi geliyor. Ailelerimiz hep bakmış ama ben 2 taneye ya bakamazsam diyorum.. Kafamda deli sorular..bi yandan da ne güzel Allah nasip etmiş ikinciyi otur şükret haline diyorum.34 yaşı dayım ama düşüne düşüne 40 oldum sanki belki de geç kaldım zaten bilmiyorum ki
Ben psikiyatriste mi gitsem ne yapsam :)?
Cok tesekkur ederim canlarim benim. Darisi sizlere olsun insallah.alinti yapamadigim ya da gozumden kacanlar kusuruma bakmasin.hepinizi seviyorum.dualarinizi eksik etmeyin emi
Keske uyuyabilsem ama nerde . aslinda dus aldim simdi mayisyim ama kacar bu uyku.uyuyamazsam konusuruz canim.sacimi sabah mi yapsam simdi mi diye dusunuyorum kuafore fone gidecektim.temizlik gec bitti.esim gec geldi.tek basimayken dusa da giremedim.kaldi oyle.acana duzlestirsem mi dalgali mi yapsam
ayy çok heyecanlııırabbim kolaylıklar versin prensesin ve sen sağ salim gelin yuvanızaa dualarımız sizinle saçınıda dalgalı yapacaksan sabaha bozulabilir sen düz yap riske atma
3.bebek ama daha da heyecanlıyım.
jack valla bu gece uyuyamazsın bu heyecanla söyleyeyim sana.ben de heyecandan bitiğim.
ilk sez. da pek bir şey anlamamıştım,malum bu 3.tecrübe, benim tek endişem çocuklarım,acıların çocuğuyum dayanırım yoksa...aynı karmaşık duyguları yaşıyoruz yani...
36 yı bitirenler üzülmeyin benim ilk bebek 35.hft da dünyaya geldi küveze girmedi.moralinizi yüksek tutun ki rahat rahat emzirebilesiniz.
dualarım seninle canım sende bizim için dua et doğururken yapılan dualar daha çabuk kabul olurmuş.:) allahım inş. sağ salim kızını kucağına almayı nasip eder
canım şimdiden hayırlı olsunn Allah yardımcın olsun :) Güneşin mis kokusuna az kaldı
Sanada gecmis olsun canim az kalmis azcik daha dayan yat hep.benim pazar gunu yani 33 + 3 iken 2 kg 100gram idi yarin 34+0 olcaz pazartesi kntrol var bakalim kac alcak .doktor 36 olursa sknti olmaz dedi banada kuvez icin kilosu soyle bi 2600 filan olsa pazartesi gidince rahatlicam.arada kasilmam bugun oldu ilaca devam :)Selam ben de 35+3 teyim 30+4 ten beri sancılarım var evde yatarak geçiriyorum senin gb.hastanede yattım,nidilat içtim geçen hafta doktor ilacı kesmişti h.sonu yine sancım oldu yine yattım hastanede bu hafta 6 saatte bir nidilat verdi yine ama kasılmalarım oluyor dün nst de yine çıktı sancım ilaç içmeme rağmen.Haftaya ilacı bırakıcakmışım artık ve sanırım doğum olucak kısmetse doktor 36.haftayı bitireceğimiz için sıkıntı yok artık dedi.Bebeğin kaç kilo küvez konusunda bişey dedi mi doktorun?
Keske uyuyabilsem ama nerde . aslinda dus aldim simdi mayisyim ama kacar bu uyku.uyuyamazsam konusuruz canim.sacimi sabah mi yapsam simdi mi diye dusunuyorum kuafore fone gidecektim.temizlik gec bitti.esim gec geldi.tek basimayken dusa da giremedim.kaldi oyle.acana duzlestirsem mi dalgali mi yapsam
jack inanmayacaksın şu an benim de midem boğazıma kadar yanıyor.stresten mi bilemedim.çok dua ediyorum sana sen de bizleri unutma,halin olursa bir ara yaz...
Bence düz yap fotolarda daha dogal ama bakimli durursun :) hem indi lülesi bozuldu ay kabardi olayi olmaz :))) gece yatmadan yap bence belki bi icin gecer uyursun falan yetistiremezsin sacini yap dikkatli yat bozulmaz
Sanada gecmis olsun canim az kalmis azcik daha dayan yat hep.benim pazar gunu yani 33 + 3 iken 2 kg 100gram idi yarin 34+0 olcaz pazartesi kntrol var bakalim kac alcak .doktor 36 olursa sknti olmaz dedi banada kuvez icin kilosu soyle bi 2600 filan olsa pazartesi gidince rahatlicam.arada kasilmam
Sanada gecmis olsun canim az kalmis azcik daha dayan yat hep.benim pazar gunu yani 33 + 3 iken 2 kg 100gram idi yarin 34+0 olcaz pazartesi kntrol var bakalim kac alcak .doktor 36 olursa sknti olmaz dedi banada kuvez icin kilosu soyle bi 2600 filan olsa pazartesi gidince rahatlicam.arada kasilmam bugun oldu ilaca devam :)
Dinlenin canim ama caninizida sikmayin artik sükür riskleri kalmamis bebeklerin cok yürümeyin insallah hayirli haberlerininizi yazcaksiniz burdan hem burda erken dogum yapan arkadaslarda oldu sükür bebekleri gayet iyi siz iyi olursaniz bebeklerde skin sakin uyurlar :)
bebek mağazalarında var burda görmüştüm muğladayım ben daha büyük şehirlerde seçenek daha çoktur tabikızlar bu bebek kapı süsleri felan internet dışında nerede satılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?