2014 Şubat Anneleri

Sağol canım, hepimize inş.

Ahahah bi saçının derdi mi kaldı:)) inş yarın çok güzel haberlerini alacağız. Ağrısız sızısız kurtuluvereceksin.

Heyecandandır o mide yanmaları:)) benim hep öyle olur:))

Kaç kilo olduk acaba?Kızlar cuma kontrolüm var kısmetse...Gece kasılmalarım da sıklaştı...

Bu ara pek tertipliyim :) ay aklim cikiyo ev dagilcak diye hem zor oluyo toplamasi e arada ugrayan oluyo ufff hic sevmiyorum isimi birine yaptirmayi hamilelikte beni yoran konulardan biri de bu

He valla bacim.bi sacim kaldiydi onu da yaptim.bitti

aaa jack doğum mu var yarın Allah yardımcın olsun inşallah güzel bi doğum olucak canım ay çok heyecanlı yaa :18:

Anam jack dogumuna saatler kaldi:):) insallah saglikla hayirla kucagina alirsinn.bol sutlu giunler jack ve tabi agrisiz sizisiz....haber ver arada.bak ben her firsatta burdayimkovsalarda gitmemmm:):)

Anam jack dogumuna saatler kaldi:):) insallah saglikla hayirla kucagina alirsinn.bol sutlu giunler jack ve tabi agrisiz sizisiz....haber ver arada.bak ben her firsatta burdayimkovsalarda gitmemmm:):)

bundan sonrada ihtiyacimiz var birbirimize sen nereye gidiyosun zaten gidemezsin :) tecrübelendin zaten senin 2. Bide hic sansin yok cok soru sorcaz daha :)))

Jack dolaniyodur evin icinde bende uyuyamiyorum yaa cok assada bebeikim hateketlerim iyice zorlasti

bundan sonrada ihtiyacimiz var birbirimize sen nereye gidiyosun zaten gidemezsin :) tecrübelendin zaten senin 2. Bide hic sansin yok cok soru sorcaz daha :)))

Ditmiyoruzkiii:)biz suan da mina hanim la gaz cikarmaca oynuyoruzzz.saka maks 15 gunluk olduk isimx zaman ne cabuk gecti yawww...sizde saglicakla alin kucaklarinizada hep soru soralim birbirimize yeterki kimse dagilmasinn.. Gideni picaklarim:):)

Ditmiyoruzkiii:)biz suan da mina hanim la gaz cikarmaca oynuyoruzzz.saka maks 15 gunluk olduk isimx zaman ne cabuk gecti yawww...sizde saglicakla alin kucaklarinizada hep soru soralim birbirimize yeterki kimse dagilmasinn.. Gideni picaklarim:):)

Picakla valla :) ayy o gaz olayindan gözüm korkmuyo degil .... benimdd 6 gün kaldi kismetse aynen zaman geciyo su 6 günde gecse rahatlasam iyi olcak

aaa jack doğum mu var yarın Allah yardımcın olsun inşallah güzel bi doğum olucak canım ay çok heyecanlı yaa :18:

Violem saol kuzum . insallah

Naptin düzmü yaptin? Sezeryanmi olucak? Saat kacta? Hee bide gögüs pompasi falan götüren varmi ya cantasinda? Aaaa gece gece cok sey merak etmisim :)

Saat 7 bucukta hastanede olcam canim.spinal anesteziyle sezeryan olacak.gogus pompasi almadim henuz. Lazim olursa alcam.

canim benim yarin dogum yapicaksain ayy ne güzel yarin günesine kavusacaksin..insallah dogumun gùzel gecer ..dualarimiz sizinle.buarada bebisiginiz gùzel günes güle güle kullansin...

Cok tesekkur ederim taubem.darisi sizlere insallah

Amin kuzum benim. Saolasin.haber de veririm gelirim de.sizler olmadan naparim

Bu arada bi iki saat yarim yamalak uyudum . dayanamadim kalktim artik.turk filmi izliyorum

Bide midem bulaniyo cok fena susadim da oyyyyy

Bu arada bi iki saat yarim yamalak uyudum . dayanamadim kalktim artik.turk filmi izliyorum

Bide midem bulaniyo cok fena susadim da oyyyyy

Ay jackim senin heyecanın mı bastı nedir? 3.45 e kadar uyumuşum. Bi wc ye kalkar sonra devam ederdim yarım yamalak da olsa. Bugün uyuyamadım. Bi yandan seni düşünüyorum. Bi yandan ben 4 hafta var diye beklerken öne çekilince tarih onun heyecanı ve hüznü mü bastı nedir anlamadım. Hatta telefonu almadım elime uykum kaçmasın diye ama bi baktım saatler geçmiş uyuyamayalı. Yani aklıma gelen sorulardan biri çağla acaba düz mü yaptı saçını dalgalı mı oldu:))
Ne kadar güzel ki sabaha yavruma kavuşuyorsun. Bizim yerimize de öp kokla kuzuyu olur mu?:)

Bu arada az önce bi tane doğum hikayesi okudum. Daha da okumamaya karar verdim. Ayyy eşim uyuyor olmasa hıçkıra hıçkıra ağlardım herhalde.

Oncelikle sacimi duz yaptim kuzum.makyajimi da yapim simdi.cikcaz on dk sonra. Uyuyamadim.cok halsizim ama cok mutluyum.kizimin son hareketlerini seviyorum.hepiniz icin operim koklarim memnuniyetle

Sende uzulme olur mu.saglikli olsun da yeter ki kilosunu takma.ayrica kilosu da cok az degil yani seninkinin.akrabam dogum yapti 2600 gr.uc ay oldu.masallah simdi 6 kiloya ulasmis.rabbim hayirlisini vrrsin.hepinize dua ettim.sizde bana edin olur mu.hepinizi seviyorum ve ben gidiyorummmmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…