tatlım yaa niye üzülüyosun sıkma canını..bak 36 haftaya gelmişsin bile en kritik dönemleri atlattık önemli olan bu..kilosu bence gayet iyi benim bebeğimde seninkinin kilosunda ama önemli olan sağlıklı olmaları doğduktan sonra zaten toparlıcaklar..eli ayağı düzgün olsun yeterki kilo alır bebeişin sen yeterki içini rahat tutşimdiden hayırlı doğumlar cnmm
Ahahah bi saçının derdi mi kaldı:)) inş yarın çok güzel haberlerini alacağız. Ağrısız sızısız kurtuluvereceksin.Keske uyuyabilsem ama nerde . aslinda dus aldim simdi mayisyim ama kacar bu uyku.uyuyamazsam konusuruz canim.sacimi sabah mi yapsam simdi mi diye dusunuyorum kuafore fone gidecektim.temizlik gec bitti.esim gec geldi.tek basimayken dusa da giremedim.kaldi oyle.acana duzlestirsem mi dalgali mi yapsam
Cok tesekkur ederim canim
Alphinn uyuyamicam kesin zaten bacim.su an meyvemi yiyorum.sonra hicbisi yemicem.bir de sabahtan beri midem yaniyo.9 aydir hic boyle hi sey yasamadim.su bile yakiyo dusun
Ederim tabi kuzum benim.
Cok tesekkurler canim.sabah koklicam ins kizimi
Kaç kilo olduk acaba?Kızlar cuma kontrolüm var kısmetse...Gece kasılmalarım da sıklaştı...
Sağol canım, hepimize inş.
Ahahah bi saçının derdi mi kaldı:)) inş yarın çok güzel haberlerini alacağız. Ağrısız sızısız kurtuluvereceksin.
Heyecandandır o mide yanmaları:)) benim hep öyle olur:))
Keske uyuyabilsem ama nerde . aslinda dus aldim simdi mayisyim ama kacar bu uyku.uyuyamazsam konusuruz canim.sacimi sabah mi yapsam simdi mi diye dusunuyorum kuafore fone gidecektim.temizlik gec bitti.esim gec geldi.tek basimayken dusa da giremedim.kaldi oyle.acana duzlestirsem mi dalgali mi yapsam
He valla bacim.bi sacim kaldiydi onu da yaptim.bitti
He valla bacim.bi sacim kaldiydi onu da yaptim.bitti
Anam jack dogumuna saatler kaldi:):) insallah saglikla hayirla kucagina alirsinn.bol sutlu giunler jack ve tabi agrisiz sizisiz....haber ver arada.bak ben her firsatta burdayimkovsalarda gitmemmm:):)
bundan sonrada ihtiyacimiz var birbirimize sen nereye gidiyosun zaten gidemezsin :) tecrübelendin zaten senin 2. Bide hic sansin yok cok soru sorcaz daha :)))
Ditmiyoruzkiii:)biz suan da mina hanim la gaz cikarmaca oynuyoruzzz.saka maks 15 gunluk olduk isimx zaman ne cabuk gecti yawww...sizde saglicakla alin kucaklarinizada hep soru soralim birbirimize yeterki kimse dagilmasinn.. Gideni picaklarim:):)
aaa jack doğum mu var yarın Allah yardımcın olsun inşallah güzel bi doğum olucak canımay çok heyecanlı yaa :18:
Naptin düzmü yaptin? Sezeryanmi olucak? Saat kacta? Hee bide gögüs pompasi falan götüren varmi ya cantasinda? Aaaa gece gece cok sey merak etmisim :)
canim benim yarin dogum yapicaksain ayy ne güzel yarin günesine kavusacaksin..insallah dogumun gùzel gecer ..dualarimiz sizinle.buarada bebisiginiz gùzel günes güle güle kullansin...
Anam jack dogumuna saatler kaldi:):) insallah saglikla hayirla kucagina alirsinn.bol sutlu giunler jack ve tabi agrisiz sizisiz....haber ver arada.bak ben her firsatta burdayimkovsalarda gitmemmm:):)
Bu arada bi iki saat yarim yamalak uyudum . dayanamadim kalktim artik.turk filmi izliyorum
Bide midem bulaniyo cok fena susadim da oyyyyy
Ay jackim senin heyecanın mı bastı nedir? 3.45 e kadar uyumuşum. Bi wc ye kalkar sonra devam ederdim yarım yamalak da olsa. Bugün uyuyamadım. Bi yandan seni düşünüyorum. Bi yandan ben 4 hafta var diye beklerken öne çekilince tarih onun heyecanı ve hüznü mü bastı nedir anlamadım. Hatta telefonu almadım elime uykum kaçmasın diye ama bi baktım saatler geçmiş uyuyamayalı. Yani aklıma gelen sorulardan biri çağla acaba düz mü yaptı saçını dalgalı mı oldu:))
Ne kadar güzel ki sabaha yavruma kavuşuyorsun. Bizim yerimize de öp kokla kuzuyu olur mu?:)
Bu arada az önce bi tane doğum hikayesi okudum. Daha da okumamaya karar verdim. Ayyy eşim uyuyor olmasa hıçkıra hıçkıra ağlardım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?