Senin heyecanin dun gece hepimuze gecti herhaldw. Gece 10 defa uyandim. Sabahin korunde de kalktim.. Belki de su anda gunes kollarindadir :))İyi haberlerini bekliyoruz.....Oncelikle sacimi duz yaptim kuzum.makyajimi da yapim simdi.cikcaz on dk sonra. Uyuyamadim.cok halsizim ama cok mutluyum.kizimin son hareketlerini seviyorum.hepiniz icin operim koklarim memnuniyetle Sende uzulme olur mu.saglikli olsun da yeter ki kilosunu takma.ayrica kilosu da cok az degil yani seninkinin.akrabam dogum yapti 2600 gr.uc ay oldu.masallah simdi 6 kiloya ulasmis.rabbim hayirlisini vrrsin.hepinize dua ettim.sizde bana edin olur mu. hepinizi seviyorum ve ben gidiyorummmmn
Aaaa adaşım mı geliyor :) hayırlı uğurlu fındık gibi bi kız olur inşallah :)[/QUOTE
eveeeet adas geliyor :)) sagolasin canim, doizguma 1 hafta kala nihayet isme karar verdik. Sizin neyin olacak,isme ne karar verdiniz?
Oncelikle sacimi duz yaptim kuzum.makyajimi da yapim simdi.cikcaz on dk sonra. Uyuyamadim.cok halsizim ama cok mutluyum.kizimin son hareketlerini seviyorum.hepiniz icin operim koklarim memnuniyetle
Sende uzulme olur mu.saglikli olsun da yeter ki kilosunu takma.ayrica kilosu da cok az degil yani seninkinin.akrabam dogum yapti 2600 gr.uc ay oldu.masallah simdi 6 kiloya ulasmis.rabbim hayirlisini vrrsin.hepinize dua ettim.sizde bana edin olur mu.hepinizi seviyorum ve ben gidiyorummmmn
Oncelikle sacimi duz yaptim kuzum.makyajimi da yapim simdi.cikcaz on dk sonra. Uyuyamadim.cok halsizim ama cok mutluyum.kizimin son hareketlerini seviyorum.hepiniz icin operim koklarim memnuniyetle
Sende uzulme olur mu.saglikli olsun da yeter ki kilosunu takma.ayrica kilosu da cok az degil yani seninkinin.akrabam dogum yapti 2600 gr.uc ay oldu.masallah simdi 6 kiloya ulasmis.rabbim hayirlisini vrrsin.hepinize dua ettim.sizde bana edin olur mu.hepinizi seviyorum ve ben gidiyorummmmn
Sanada gecmis olsun canim az kalmis azcik daha dayan yat hep.benim pazar gunu yani 33 + 3 iken 2 kg 100gram idi yarin 34+0 olcaz pazartesi kntrol var bakalim kac alcak .doktor 36 olursa sknti olmaz dedi banada kuvez icin kilosu soyle bi 2600 filan olsa pazartesi gidince rahatlicam.arada kasilmam bugun oldu ilaca devam :)
Kavuşmuşlardır artık herhalde ana-kız. Merakla bekliyoruz.
Bu arada ben gerçekten hamileliğin daha erken bitecek, kızıma daha erken kavuşacak olmaya hiç hazırlamamışım kendimi. Hep zamanını bekleyecek diye düşünüyordum galiba. Resmen sadece ikimizin olan bağ bitecek diye üzülüyorumbelki çok bencilce ama çok ağlayasım var
kızlarrr haber getirdimm sizee
jack_frost çağla dan haberr varrrrrr
şimdi konuştumm güneş sağlıkla gelmiş çok şükürr
çağla azıcık tedirgin olmuş doğumdan önce ağlamış flnn kıyamamm yaaaaaa
hemen emmeye başlamışş maşallah kuzuyaaaaaa
şimdi iyilermiş akşama da görcem inşallahh
*
selamıı var sizlereeee azıcık kendini toparlayınca gelcekmişş
:hadi maşaallah selam söyleyin....
kızlar ben de ağlamaklıyım.gece hiç uyuyamadım yarında sıra bende ,başka var mı yarın doğumu olacak.bu gece hiç uyuyayamam hrerhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?