2014 Şubat Anneleri

Senin heyecanin dun gece hepimuze gecti herhaldw. Gece 10 defa uyandim. Sabahin korunde de kalktim.. Belki de su anda gunes kollarindadir :))İyi haberlerini bekliyoruz.....

kızlar merhaba...ben de sezeryan tarihii alanlardanım...şu an 37+0 dayım doktor salı gününe tarih verdi 37+5 de genel anestesi ile alacağım bebeğimi inş....aslında 13 şubat son tarihti ama ocak ayı bebeği olmak istedi bebeklerimiz:))))))

güneş kız doğdu mu acaba inşallah iyilerdir Allah yar ve yardımcıları olsun bu arada herkese günaydın son 2 gün kaldı sonra izinliyim oh beee

canım şuan muhtemelen minik kızın kollarındadır inşallah doğumun kolay geçmiştir allahım analı babalı büyütsün Güneşini..haberlerini bekliyorum merakla

nabersiniz cicişler benim artık kasıklarım iyice ağrımaya başladı yürüyemiyorum fazla herkes iyidir inşallah...

dualarımız hep seninleydi bebeğin kucağındadır artık doya doya kokla kendine iyi bak

Kavuşmuşlardır artık herhalde ana-kız. Merakla bekliyoruz.

Bu arada ben gerçekten hamileliğin daha erken bitecek, kızıma daha erken kavuşacak olmaya hiç hazırlamamışım kendimi. Hep zamanını bekleyecek diye düşünüyordum galiba. Resmen sadece ikimizin olan bağ bitecek diye üzülüyorum belki çok bencilce ama çok ağlayasım var

Ben de bugün gittim doktora ilaç etkilemiyor artık dedi dün gece hastaneye gittik çünkü yine yarın ya da cumartesi bekliyorum ben doğumu dedi doktor her an doğuma alabilir yani küçük erkeğime erken erken kavuşucam kısmetse :109::109: küvez işini sordum ben de kiloya bağlı değil dedi doktor haftasına göre belli oluyor 35-36.haftalarda genelde koymuyoruz ama bebeğin durumuna bağlı dedi.

Sanirim ilk problem o olucak herkezin insan kiskanir ay onu ben bile ameliyattan sonra benim yanimdan nereye gitcek nerde giyincek vs diye merak edip hastaneye gittim bidaha gösterdi hemsireler :) keske benle ciksa ama olmuyo iste aliscaz heralde zamanla sanirim seninde ilk bebegin

kızlar bebeğim hareket ettikçe sanki rahim ağzını tırmalıyor dışarı çıkacak gibi oluyor acı veriyo sizde de ölemi

kızlarrr haber getirdimm sizee
jack_frost çağla dan haberr varrrrrr
şimdi konuştumm güneş sağlıkla gelmiş çok şükürr
çağla azıcık tedirgin olmuş doğumdan önce ağlamış flnn kıyamamm yaaaaaa
hemen emmeye başlamışş maşallah kuzuyaaaaaa
şimdi iyilermiş akşama da görcem inşallahh
*
selamıı var sizlereeee azıcık kendini toparlayınca gelcekmişş

:hadi maşaallah selam söyleyin....

kızlar ben de ağlamaklıyım.gece hiç uyuyamadım yarında sıra bende ,başka var mı yarın doğumu olacak.bu gece hiç uyuyayamam hrerhalde.

Jack ve gunesine masallah rabbim saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.. onlar kavustu darisi bizlere
Ama benim hatun iceride cok rahat gorunuyor dr.dan geldik bi sıkınti yok vaktinden once gelmek gibi bi niyeti de yok bakalim ben subat annesi olacagim herhalde gercekten

ALLAH analı babalı büyütsün inşALLAH

:hadi maşaallah selam söyleyin....

kızlar ben de ağlamaklıyım.gece hiç uyuyamadım yarında sıra bende ,başka var mı yarın doğumu olacak.bu gece hiç uyuyayamam hrerhalde.

canım sende sakin ol.. önce sen sakin ol sonrada karnındaki sakin olur..
inşALLAH sağlıklı bir bebek dünyaya gelecek. sende annesi olarak onu hep koruyacaksın..

kızlar rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin..

günümüz çartlarında herkes analı babalı büyütsün der..
aslında okdar derin anlamlıki.. rabbim bebeklerinizin başından sizleri eşlerinizi eksik etmesin..
inşALLAH çok sağlıklı dünyaya gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…