2014 Şubat Anneleri

ALLAH analı babalı büyütsün inşALLAH

canım sende sakin ol.. önce sen sakin ol sonrada karnındaki sakin olur..
inşALLAH sağlıklı bir bebek dünyaya gelecek. sende annesi olarak onu hep koruyacaksın..

aminn berfoo :26::26::26:
*
alphinrosa arkadaşım söylerim selamını çağlaya
size de hayırlı doğumlar :26:

maşallah allah sağlıklı ömür nasip etsin güneş hanıma :112: darısı bizlerin başına inşallahhh

hadi gözümüz aydin ikizinin iyi olmasina cok sevindim ..bizden cok slm sòyle günesin fotosunu isteriz..

:hadi maşaallah selam söyleyin....

kızlar ben de ağlamaklıyım.gece hiç uyuyamadım yarında sıra bende ,başka var mı yarın doğumu olacak.bu gece hiç uyuyayamam hrerhalde.

canim benim allah yardimcin olur..insallah dogumun rahat gecer dualarimiz seninlee..insanla bebisini sag salim kucagina alirsin.

hayırlı olsun ya merakla bekliyorduk :)

kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim

okudum canım. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

okudum.hayırlısı inşallah bebeğini kucağına alır...

Okudum , Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla

Bende okudum allah bebek isteyen herkese nasip etsin. Çağlayıda tebrik ederim sağlıkla huzurla uzun uzun senelerde sevdikleriyle ve bebişiyle güzel gunler diliyorum çok selam olsun darısı sağ salim bizlere olsun

Evet canım ilk bebeğim olacak benim de inş. Mecbur alışacağız, ne yapalım...

Ayyy kıyamam onlaraaa... Çok duygulandım okurken. İyi olmalarına çok sevindim. Çok selam söyle.

kızlar ben de ağlamaklıyım.gece hiç uyuyamadım yarında sıra bende ,başka var mı yarın doğumu olacak.bu gece hiç uyuyayamam hrerhalde.

Off nolcak bizim bu halimiz? Kavuşacaz diye sevinmeyi beklerken çok garip oluyormuş meğer insan inş senin de doğumun rahat geçer canım... Kaçta olacak doğumun?

benimde daha günüm belli değil ama şimdiden uykularım kaçıyor korkuda var
hadi bakalım seninde güzel haberlerini bekliyoruz
bebişler teker teker geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kizlarrr biz kavustuk kizimla.darisi sizlere olsun.cok guzel bisey ya.bambaska bi duygu.ameliyathaneye girerken basladim aglamaya cikarken sustum.cok heyecanlandim.3100 gr dogdu gunesim.ikimizde cok iyiyiz . opuyoruz sizleri.biraz agrim var ama olacak o kadar.bugun giremem daha.yarin gorusrz ins

Allah analı babalı büyütsün canım=))

canımm Allah analı babalı büyütsün

allah analı babalı büyütsün cnm maşallah kızın çok tatlıkendine gel iyi hisset kendini de detayları alırız senden

Tebrik ederim Allah anali babali buyutsun.saglikla sihhatle...ohhh misss gibi kokuyodur o simdi ne guzel ya en iyi sekilde darisi basimiza ins...

Canım ya yüzbinkere maşallah inanılmaz bişey ya valla boyle guzel hsberler aldıkça çok mutlu oluyorum darısı bizlere inş allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Tebrik ederim Allah sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başına.

Son düzenleme:

Caglacim tebrik ederim, allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin. Cok sevindim duygulandim, bol sütün olur insallah.darisi bizlerin başına. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…