2014 Şubat Anneleri

bu nasıl bir mucize böyle

rabbim herkese nasip etsin maşallah güle güle büyüt bebeğini

Merhaba anne adaylari-anneler
Bugun doktora gittim kontrolum vardi.bebis kafayi zorluyomusss yaramaz cikti doktor bu kiz aceleci erken gelecek gibi su 10 gun dogmasin ciger gelisimi icin sonra ne zaman dogarsa dogsun dedi.nst de birsey cikmadi.cati muaynesi oldu cok korkuyordum insanlar cok aci verici diyorlardi ama oyle aci korkunc birsey degildi.catin uygun normal doguma uygun epidural yapariz Dedi bakalim hayirlisi olsun haftaya tekrar gidicez bakalim...

Selam herkese

Bizden hala tık yok bugün doktora gittik sancilarim çıkıyor. Ama doktor sali gunu yine gel nst baglan dedi muhtemelen sanciyi hissetmedigim icin onemsemedi.

Üstüne üstlük bide hasta oldum en kötüsü de bu zaten grip oldum .
Ve sürekli öksüruyorum.
Kasiklarim da ve karnimda ağrı hissediyorum ama . Oksurmekten de olabilir diye onemsemiyorum.
Suyum yada nisanin gelmeden de doguracagima inanmicam sanırım

Cok guzel yaa, Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Bu guzel haberleri aldikca sabirsizlaniyorum. Cokcabuk toparlanirsin ins.

:hadi maşaallah selam söyleyin....

kızlar ben de ağlamaklıyım.gece hiç uyuyamadım yarında sıra bende ,başka var mı yarın doğumu olacak.bu gece hiç uyuyayamam hrerhalde.

Hadi hayirlisi bildigim kadariyla yarin yok dogum varsada herkeze saglikli hafifcecik dogumlar

Hayırlı olsun jack gözün aydın, allah analı babalı büyütsünn ayrıntıları yazırsın artık, darısı bizlere :)

Gözün aydin canim....... iyi olunca aliriz havadislerini saglikli bol sütlü günler

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza...

kızlar tek tek alıntı yaptım internet gitti,
herkese teşekkür dualarınızı bekliyorum.mutlaka yazmaya çalışacağım.sabah saatlerinde dedi dr.yedi gibi evden çıkarız.
jake allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
speedy sen de artık uğramaz oldun ocak annelerinde yakalıyorum seni.bu arada ben de üşüttüm ama öksürük yok.
bu arada bende fırsat bulup saçlarımı düzleştirdim .
allaha emanet olun

Canım tebrik ederim güle güle büyüt Güneş'ini...

Düzlestir tabi yarin büyük görüs var :)) bugünde sen uyumazsin ama bak zaman geciyo bebiki görüyosun ben gece uyuyamazsam girerim konausuruz oyalanirsin ay insan durdugu yerde duramaz valla

Jack im gözün aydın kuzum. Maşşallah yavruna. Kokla bizler için de..

Kızlar gözünüz Aydın, Allah Analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Benim de bugün sen geldin aklıma canım, acaba ne yaptın diye... Ama daha beklemedeymişsin bizim gibi:)

Ay herkesler süslenip de gidiyor yavrularıyla buluşmaya:)) güzel güzel görsün sizi yavrularınız. Sağlıkla kavuşun inş.

:hadi maşaallah selam söyleyin....

kızlar ben de ağlamaklıyım.gece hiç uyuyamadım yarında sıra bende ,başka var mı yarın doğumu olacak.bu gece hiç uyuyayamam hrerhalde.
ailpinnnnnn canım hadi hayırlısı sağlıkla kucağuna al inş. kızını burayada yazmaya çalış olurmu bitti yolculuk artık hayatımıza demir atma vakitleri geldi veletlerin allah sağlıklı ömür nasip eder inş. hepsine

canım hayırdır seninkidemi erken alınacak bi sorunmu var takip edemiyorum burayı pek

jackimmmmmm gözün ayydın tlf ettim ama müsyit değilsin sanırım allah sağlıkla büyütmek nasip etsin güneşimizi

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..Ohh misss yavrunla vakit geçir artık ne güzel darısı bizlere..

Doğum yapan bütün anneleri tebrik ediyorum ve Rabbim uzun ömürler versîn bebişlerimize benim doğum zamanın 5 Şubat ama haftayada olabilir dedi Dr. Burada yazılanları okuyordum ama yazmak şimdi nasip oldu. Buarada anneler bebek bezi olarak hangi markayı tercih ettiniz ???

Prima premimum care bizimki hayirli dogumlar

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallaaah darısı bizim başımızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…