2014 Şubat Anneleri

Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin. Gözün aydın canım. Darısı bizlere inşallah.

Okudum Alllah yardımcısı olsun.

okudum ben Allah kabul etsin inşallah dualarımız kabul olur

canim benim allah anali babali büyùtsün..darisi bizlerin basina..

Ben de okudum allah kabul etsin inşallah..

doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün... darısı da hayırlı zamanda bize olsun:)

Evet canım. Plasentada kireçlenme vardı. Suyu azalıyor diye erken olacak büyük olasılık doğum. Suni sancıyla normal olacak inş.

allah anali babali büyütmeyi nasip etsin hayirli olsun:)

ne heyecan vardır sende şimdi :) canım Allah yardımcın olsun

huggies ve prima aldım deneyeceğim her bebek farklı çünkü hangisinde rahat ederse ona devam

Allah analı babalı büyütsün canım

Sevgili subat anneleri..
bazilarimiz.mecburi ocak annesi, benim gibi
bugün öğlen 14:00'de ameliyata giricem.
Spinal sezaryenle oğlum doğacak Allah kismet ederse.
Buraya yazmak iyi dilekleriniz ve dualarinizi almak istedim..
Benimle birlikte bugün dogum yapacak arkadaslar da vardi.
Allah onlarin da yardimcisi olsun, sag salim bebeklerimizi kucaklayalim insallah.
Yolun sonu
koca bir hamileligi bitirdik öyle veya böyle.
Hepinizi öpüyorum. Firsat bulunca mutlaka yazicam dogum hikayemi..

Hadi bakalim hayirlisiyla bebisine kavusursun insallah.ohhh miss misss kokla onuuu) dualarimiz seninle

Canım inş sağ salim, ağrısız sızısız problemsiz alırsın yavrunu kucağına. Allah kolaylık versin. Güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın guzel annelerrr bugun işte ki son gunum sonra iznim başlıyor. Bugun doğum yapcak herkesin allah yardımcısı olsun guzel haberlerle donsunler inş. Herkese bol şans

Allahım yardımcın olsun canım tanışıyorsun oğlunla maşallah...Bugün anne oluyorsun ne mutlu mükemmel bir sabah herkese günaydın...
Bugün doktordayım ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…