Kizlarrr biz kavustuk kizimla.darisi sizlere olsun.cok guzel bisey ya.bambaska bi duygu.ameliyathaneye girerken basladim aglamaya cikarken sustum.cok heyecanlandim.3100 gr dogdu gunesim.ikimizde cok iyiyiz . opuyoruz sizleri.biraz agrim var ama olacak o kadar.bugun giremem daha.yarin gorusrz ins
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
hepınıze tesekkur ederım
Kizlarrr biz kavustuk kizimla.darisi sizlere olsun.cok guzel bisey ya.bambaska bi duygu.ameliyathaneye girerken basladim aglamaya cikarken sustum.cok heyecanlandim.3100 gr dogdu gunesim.ikimizde cok iyiyiz . opuyoruz sizleri.biraz agrim var ama olacak o kadar.bugun giremem daha.yarin gorusrz ins
hepınıze tesekkur ederım
ailpinnnnnn canım hadi hayırlısı sağlıkla kucağuna al inş. kızını burayada yazmaya çalış olurmu bitti yolculuk artık hayatımıza demir atma vakitleri geldi veletlerin allah sağlıklı ömür nasip eder inş. hepsine
canım hayırdır seninkidemi erken alınacak bi sorunmu var takip edemiyorum burayı pek
jackimmmmmm gözün ayydın tlf ettim ama müsyit değilsin sanırım allah sağlıkla büyütmek nasip etsin güneşimizi
allah anali babali büyütmeyi nasip etsin hayirli olsun:)Kizlarrr biz kavustuk kizimla.darisi sizlere olsun.cok guzel bisey ya.bambaska bi duygu.ameliyathaneye girerken basladim aglamaya cikarken sustum.cok heyecanlandim.3100 gr dogdu gunesim.ikimizde cok iyiyiz . opuyoruz sizleri.biraz agrim var ama olacak o kadar.bugun giremem daha.yarin gorusrz ins
doğum yapanlar hayırlı olsunbizimde az kaldı insan heyecandan ne yapacağını bilemiyor :)
Bu arada aşağıdaki topik çok eğlenceli okuyun derim , ben çok güldüm :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=551992
allah sagsaglim kucağına almayı nasip eder inşallah...beklemek cok heycanli:)
Ilk 4 sayfasini okudum hakkaten iyimis ayyyy bakalim biz nelerle karsilascaz gülüyoz simdide :)
kızlar tek tek alıntı yaptım internet gitti,
herkese teşekkür dualarınızı bekliyorum.mutlaka yazmaya çalışacağım.sabah saatlerinde dedi dr.yedi gibi evden çıkarız.
jake allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
speedy sen de artık uğramaz oldun ocak annelerinde yakalıyorum seni.bu arada ben de üşüttüm ama öksürük yok.
bu arada bende fırsat bulup saçlarımı düzleştirdim .
allaha emanet olun
Doğum yapan bütün anneleri tebrik ediyorum ve Rabbim uzun ömürler versîn bebişlerimize benim doğum zamanın 5 Şubat ama haftayada olabilir dedi Dr. Burada yazılanları okuyordum ama yazmak şimdi nasip oldu. Buarada anneler bebek bezi olarak hangi markayı tercih ettiniz ???
Hadi bakalim hayirlisiyla bebisine kavusursun insallah.ohhh miss misss kokla onuuuSevgili subat anneleri..
bazilarimiz.mecburi ocak annesi, benim gibi
bugün öğlen 14:00'de ameliyata giricem.
Spinal sezaryenle oğlum doğacak Allah kismet ederse.
Buraya yazmak iyi dilekleriniz ve dualarinizi almak istedim..
Benimle birlikte bugün dogum yapacak arkadaslar da vardi.
Allah onlarin da yardimcisi olsun, sag salim bebeklerimizi kucaklayalim insallah.
Yolun sonu
koca bir hamileligi bitirdik öyle veya böyle.
Hepinizi öpüyorum. Firsat bulunca mutlaka yazicam dogum hikayemi..
Sevgili subat anneleri..
Allah onlarin da yardimcisi olsun, sag salim bebeklerimizi kucaklayalim insallah.
Yolun sonu
Sevgili subat anneleri..
Yolun sonu
kızlar bebeğim hareket ettikçe sanki rahim ağzını tırmalıyor dışarı çıkacak gibi oluyor acı veriyo sizde de ölemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?