2014 Şubat Anneleri

canim allah yardimcin olur dualarimiz seninlee..insallah sag salim oglusunu kusagina alirsin..

Hadi hayirlisi olsun canim hemen toparlanirsin insallah

gùnaydin cicis anneler.bugün kizimi görmeye gidecem bakalim kizimiz ne durumu nasildir insallah hersey yolundadir..

Günaydiiinnn nasilsiniz nasi bir sabah? Bana güzel cünkü annem gelicek izmirden ben kahvalti hazirlamaya gidiyorum .....bugün dogum yapan arkadaslar var hepsine şans ve rahatlik versin allahim bizede gösterir insallah haberlerinizi bekliyoruz kizlar

gùnaydin cicis anneler.bugün kizimi görmeye gidecem bakalim kizimiz ne durumu nasildir insallah hersey yolundadir..

İnsallah canim ultrasonlardan sonrada haber verin kim nezaman dogruyo yavastan bellidir tarihler :) beni dr bidaha cagirmadi yaaa :s pazartesi gittik kontrole bidaa taa 30 ocakta dogumum var ara kontrol yapmadi nedenki?

canim gözün aydin annen geliyormus simdi cok mutlusun...

İnsallah canim ultrasonlardan sonrada haber verin kim nezaman dogruyo yavastan bellidir tarihler :) beni dr bidaha cagirmadi yaaa :s pazartesi gittik kontrole bidaa taa 30 ocakta dogumum var ara kontrol yapmadi nedenki?

canim haber veririm ama benim büyük ihtimalle normal dogum olucak..doktorun seni son kez cagirmasi gerekiyordu..sanada cok az kalmis ayy ne güzel herkes bebislerini kavusuyor..allah yardimcimiz olsun.

Amin canim simdilik sorun yok gibi hareketleri falan yerinde sükür bi terslik olursa damlayiveririm muayneye :)

günaydın cicişler dün kontrolumuz vardı 37+2 deyiz kilomuz 3500 gr olmuş boy 50 daha 10 günü var dedi doktor oğluşum koca kafalı iri bi bebekmiş normal istiyorum ama hayırlısı artık. pırtlatan annelere de geçmiş olsun. mis kokan bebişlerle mutlu günler

Tompulun umarim kolaycavik cikar masallah :)

Kontrolden geldik cok sukur bebisim kilo almisi yanliz doktoruma uyuz oldum son haftalar ama degistircem

hadi bakalım bekliyoruz haberleri Allah kolaylık versin, yardımcın olsun...

Bugün doğum yapacak güzel annişlere hayırlı doğum diliyorum , bende sanırım ağırlaştım anlayamıyorum ya da hasta olcam bi garip hissediyorum kendimi

Bugun dogum yapan yapacak anneler saglikla kolaylikla bebeklerine kavussunlar ins.

Bende kasik agrisindan yuruyemiyorum artik. Yatarken saga sola bile donmek cok zor oluyor.

kızlar bebeğim doğum kanalında benim ve erken doğum riskimiz vardı nidilat içiyoruz .34+1 deyiz 3 gündür bu risk çıktı çünkü kasılmam vardı ama ilaç kasılmamı kesti benim doktor 2 hafta yeter skntı yok dedi.

ama ben bebeği az hissediyorum nedense eskisi gibi yiyince çok kıpraşmıyor kanalda ondanmı.hissediyorum ama az yani ??normalmi doktor suyu var demişti.

Selam arkadaslar;

Dün bizden hala tik yok diyen speedy bu sabah kizini saglicakla kucagina aldi

Darisi dogumu bekleyenlere olsun insallah.

Ben ve benim gibi çocuk isteyenlere olsun insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…