Sevgili subat anneleri..
bazilarimiz.mecburi ocak annesi, benim gibi
bugün öğlen 14:00'de ameliyata giricem.
Spinal sezaryenle oğlum doğacak Allah kismet ederse.
Buraya yazmak iyi dilekleriniz ve dualarinizi almak istedim..
Benimle birlikte bugün dogum yapacak arkadaslar da vardi.
Allah onlarin da yardimcisi olsun, sag salim bebeklerimizi kucaklayalim insallah.
Yolun sonu
koca bir hamileligi bitirdik öyle veya böyle.
Hepinizi öpüyorum. Firsat bulunca mutlaka yazicam dogum hikayemi..
Sevgili subat anneleri..
Allah onlarin da yardimcisi olsun, sag salim bebeklerimizi kucaklayalim insallah.
Yolun sonu
gùnaydin cicis anneler.bugün kizimi görmeye gidecem bakalim kizimiz ne durumu nasildir insallah hersey yolundadir..
canim gözün aydin annen geliyormus simdi cok mutlusun...Günaydiiinnn nasilsiniz nasi bir sabah? Bana güzel cünkü annem gelicek izmirden ben kahvalti hazirlamaya gidiyorum .....bugün dogum yapan arkadaslar var hepsine şans ve rahatlik versin allahim bizede gösterir insallah haberlerinizi bekliyoruz kizlar
İnsallah canim ultrasonlardan sonrada haber verin kim nezaman dogruyo yavastan bellidir tarihler :) beni dr bidaha cagirmadi yaaa :s pazartesi gittik kontrole bidaa taa 30 ocakta dogumum var ara kontrol yapmadi nedenki?
canim gözün aydin annen geliyormus simdi cok mutlusun...
canim haber veririm ama benim büyük ihtimalle normal dogum olucak..doktorun seni son kez cagirmasi gerekiyordu..sanada cok az kalmis ayy ne güzel herkes bebislerini kavusuyor..allah yardimcimiz olsun.
günaydın cicişler dün kontrolumuz vardı 37+2 deyiz kilomuz 3500 gr olmuş boy 50 daha 10 günü var dedi doktoroğluşum koca kafalı iri bi bebekmiş normal istiyorum ama hayırlısı artık. pırtlatan annelere de geçmiş olsun. mis kokan bebişlerle mutlu günler
Tompulun umarim kolaycavik cikar masallah :)
Sevgili subat anneleri..
Yolun sonu
Kontrolden geldik cok sukur bebisim kilo almisi yanliz doktoruma uyuz oldum son haftalar ama degistircem
Bugün doğum yapacak güzel annişlere hayırlı doğum diliyorum , bende sanırım ağırlaştım anlayamıyorum ya da hasta olcam bi garip hissediyorum kendimi
Aman dikkat grip olayina dinlen biraz bakalim belki dedigin gibi hamileligin agirligidir
Selam herkese
Bizden hala tık yok bugün doktora gittik sancilarim çıkıyor. Ama doktor sali gunu yine gel nst baglan dedi muhtemelen sanciyi hissetmedigim icin onemsemedi.
Üstüne üstlük bide hasta oldum en kötüsü de bu zaten grip oldum .
Ve sürekli öksüruyorum.
Kasiklarim da ve karnimda ağrı hissediyorum ama . Oksurmekten de olabilir diye onemsemiyorum.
Suyum yada nisanin gelmeden de doguracagima inanmicam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?