2014 Şubat Anneleri

Selam arkadaslar;

Dün bizden hala tik yok diye speedy bu sabah kizini saglicakla kucagina aldi

Darisi dogumu bekleyenlere olsun insallah.

Ben ve benim gibi çocuk isteyenlere olsun insallah

Ayy görüyor musun bak:)) allah analı babalı büyütsün... Konuşursan selamlarımızı söyle...

Umarım en kısa zamanda siz ve sizin gibi isteyenlere de nasip eder allah...

Selam arkadaslar;

Dün bizden hala tik yok diyen speedy bu sabah kizini saglicakla kucagina aldi

aaaa super yaaa inşallah iyidir ikisi de.. ay cok heycanlı ya haberleri almak birer birer
dun yazdıgını okuyunca, speedyle ben gec doğurcaz herhalde, demiştim bizde de tık yok cunku hala..
Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin... darısı tüm bekleyen ve isteyenlere...
"ben de hala TIKKK yok buarada" yazayım da belki gelir benimki de

karneleri verdik doktora gidip kızımı gördük ve geldik henüz bir doğum belirtisi yok millet pırtlatınca heyecanlandım ama :)

Bugun dogum yapan yapacak anneler saglikla kolaylikla bebeklerine kavussunlar ins.

Bende kasik agrisindan yuruyemiyorum artik. Yatarken saga sola bile donmek cok zor oluyor.

benim de kuyruk sokumununda acayip ağrı var oturup yatarken ayağa kalkınca kasıklarıma da ağrı giriyor tın tın yürüyorum paytak paytak... eşim gece sağa sola dönerken dalga geçiyo sanki güneşin etrafında dönüyosun diye...

Güneşin etrafında dönüyosunda güzelmiş Benim ki yatakla güreşiyorsun diyor

Iyice penguen moduna girdik. Doguranlar buyutmeye basladi bile:) Son haftalar daha yavas geciyor. Sabah agri kesici aldim hic ise yaramadi. Sanki heran doguracakmisim gibi. Agri, basinc bacaklarima yayiliyor. Doktorum daha var diyor. 3 hafta nasil gecer boyle bilmiyorum.

kızlar doğuranlara geçmiş olsun allahım bebekleriyle uzun ömürler versin onlara . darısıda bizlerin başına . bende çok heycanlıyım ayın 3 ünde kontolümüz var ben sezercik istiyorum sanırım gün alırım gittiğimde inşallah ..
bir an evvel gelsin oğluşum istiyorum :) artık beklemek zor geliyor..

canm bende dün dr.dedim hareketleri çok azaldı diye o da normal yeri daraldı diyo.sanırım uyumayı tercih ediyorlar doğunca bize çok çektirecekler ya

kızlar dün son kont.günümdü allah izin verirse 31 ocakta kızım genel sezeryanla dünyaya gelecek.ben spinal istedim ama dr.nedense vücut yapın buna müsaid değil dedi morelim bozuldı biraz kendimi ona hazırlamıştım genel sez.nedense daha çok korkuyorum ayılmak çok zor olabiliyormuş.inş.sorunsuz sağ salim bebğimi alırım kucağıma haftaya bu zamanlar kollarımda olur inş

kızlar dr. önümüzdeki haftadan sonar seni 3 günde bir nst'ye alacağız dedi. Nasıl bir şey, nasıl yapılıyor biliyor musunuz?

canm nst girmeden yarım saat önce şekerli bişeler yemeni söylüyorlar.sonra karnına 2 tane kemer bbağlanıyo bir tanesi bebğin kalp atım sayımı için diğeri senin sancının olup olmadığı ile ilgili yaklaşık 20 dk hareketsiz sol tarıfına yaıyosun bu kadar basit bazen çocuk hareket etmedi için işlem uzayabiliyor.olabildiğince tok git ve şekerli şeyler ye.

canm sabah 7 de yazdığına göre uyuyamamışsın heyecandan sanırım. şuan doğum yapmışsındır bile çok mutlu oldum adına darısı bizim başımıza.ilk fırsatta neler yaşadığını yaz.öpüyoruz ikinizide

Niye canim hayirdir son dakka yazik dr la ugrascan

Konusmasi degisik tavri sinir etti zaten hastanedeki tum doktorlara gittim aksilik olmazsa kontrole karar verdigim doktora gidecegim hayirlisi bakalim bugun sancilarim var dedim dogurmadigina gore burdasin dedi birde ozel olacak haksizmiyim insan ozel ilgi istiyor

Selam arkadaslar;

ay hayırlı olsun valla dilimizin hışmına uğrayabiliyoruz demekki bizim minnoşlar aceleci çıktı :) Allah analı babalı büyütsün selamlar

Selam arkadaslar;

ayyyyyyyyy ne güzel ya:)

ben de çok komik yürüyorum canım ya oturup kalkamıyorum zaten yardım almadan yatarken de etrafımı yastıklarla çeviriyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…