Selam arkadaslar;
Dün bizden hala tik yok diye speedy bu sabah kizini saglicakla kucagina aldi
Darisi dogumu bekleyenlere olsun insallah.
Ben ve benim gibi çocuk isteyenlere olsun insallah
Ayy görüyor musun bak:)) allah analı babalı büyütsün... Konuşursan selamlarımızı söyle...
Umarım en kısa zamanda siz ve sizin gibi isteyenlere de nasip eder allah...
Selam arkadaslar;
Dün bizden hala tik yok diyen speedy bu sabah kizini saglicakla kucagina aldi
Bugun dogum yapan yapacak anneler saglikla kolaylikla bebeklerine kavussunlar ins.
Bende kasik agrisindan yuruyemiyorum artik. Yatarken saga sola bile donmek cok zor oluyor.
benim de kuyruk sokumununda acayip ağrı var oturup yatarken ayağa kalkınca kasıklarıma da ağrı giriyor tın tın yürüyorum paytak paytak... eşim gece sağa sola dönerken dalga geçiyo sanki güneşin etrafında dönüyosun diye...
Selam arkadaslar;
benim de kuyruk sokumununda acayip ağrı var oturup yatarken ayağa kalkınca kasıklarıma da ağrı giriyor tın tın yürüyorum paytak paytak... eşim gece sağa sola dönerken dalga geçiyo sanki güneşin etrafında dönüyosun diye...
Bugün doğum yapacak güzel annişlere hayırlı doğum diliyorum , bende sanırım ağırlaştım anlayamıyorum ya da hasta olcam bi garip hissediyorum kendimi
kızlar bebeğim doğum kanalında benim ve erken doğum riskimiz vardı nidilat içiyoruz .34+1 deyiz 3 gündür bu risk çıktı çünkü kasılmam vardı ama ilaç kasılmamı kesti benim doktor 2 hafta yeter skntı yok dedi.
ama ben bebeği az hissediyorum nedense eskisi gibi yiyince çok kıpraşmıyor kanalda ondanmı.hissediyorum ama az yani ??normalmi doktor suyu var demişti.
kızlar dr. önümüzdeki haftadan sonar seni 3 günde bir nst'ye alacağız dedi. Nasıl bir şey, nasıl yapılıyor biliyor musunuz?
Sevgili subat anneleri..
bazilarimiz.mecburi ocak annesi, benim gibi
bugün öğlen 14:00'de ameliyata giricem.
Spinal sezaryenle oğlum doğacak Allah kismet ederse.
Buraya yazmak iyi dilekleriniz ve dualarinizi almak istedim..
Benimle birlikte bugün dogum yapacak arkadaslar da vardi.
Allah onlarin da yardimcisi olsun, sag salim bebeklerimizi kucaklayalim insallah.
Yolun sonu
koca bir hamileligi bitirdik öyle veya böyle.
Hepinizi öpüyorum. Firsat bulunca mutlaka yazicam dogum hikayemi..
Niye canim hayirdir son dakka yazik dr la ugrascan
Selam arkadaslar;
Selam arkadaslar;
ben de çok komik yürüyorum canım ya oturup kalkamıyorum zaten yardım almadan yatarken de etrafımı yastıklarla çeviriyorum:)benim de kuyruk sokumununda acayip ağrı var oturup yatarken ayağa kalkınca kasıklarıma da ağrı giriyor tın tın yürüyorum paytak paytak... eşim gece sağa sola dönerken dalga geçiyo sanki güneşin etrafında dönüyosun diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?