- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
ayyyyyyyyy ne güzel ya:)
ben de çok komik yürüyorum canım ya oturup kalkamıyorum zaten yardım almadan yatarken de etrafımı yastıklarla çeviriyorum:)
Bugün itibariyle tatilim başladııı yaşasınn hamilelikkk gelsin minişlerr sağlıklaaa
Selam arkadaslar;
Dün bizden hala tik yok diyen speedy bu sabah kizini saglicakla kucagina aldi
Darisi dogumu bekleyenlere olsun insallah.
Ben ve benim gibi çocuk isteyenlere olsun insallah
Selam,doğumdan sonra hastaneden çıkarken bebeği pusetle çıkarma konusunda bilgisi olan var mı?
Bugün itibariyle tatilim başladııı yaşasınn hamilelikkk gelsin minişlerr sağlıklaaa
Valla benimde 4 şubatta 37 haftam oluyo doktor çalışamaz rapotu vercek müdüre vercem aktarma oluyo die biliyorum ben müdürle hesapladık haziranın 18 de bitiyo iznim seminerede bebişle gitcem bana sorun olmaz gel para kazanırsın dedi öyle izinin yanıyo aktarılmaz felan demedi canım senin müdür yanlış yönlendirmiş bence kesin mebe özlük işerine sor en iyi onlar bilirrSiz de mi ogretmendiniz? Ben de cok sukur bitirdim okul isini.bu arada size birsey sorucam benim hamilelik oncesinde aktaricagim 5 haftanin 2 haftasi ara yatile denk geliyor.benim mudurum bunu dogum sonrasina aktaramayacagimi soyledi.sizin bi bilginiz var mi
kızlar doğuranlara geçmiş olsun allahım bebekleriyle uzun ömürler versin onlara . darısıda bizlerin başına . bende çok heycanlıyım ayın 3 ünde kontolümüz var ben sezercik istiyorum sanırım gün alırım gittiğimde inşallah ..
bir an evvel gelsin oğluşum istiyorum :) artık beklemek zor geliyor..
Valla benimde 4 şubatta 37 haftam oluyo doktor çalışamaz rapotu vercek müdüre vercem aktarma oluyo die biliyorum ben müdürle hesapladık haziranın 18 de bitiyo iznim seminerede bebişle gitcem bana sorun olmaz gel para kazanırsın dedi öyle izinin yanıyo aktarılmaz felan demedi canım senin müdür yanlış yönlendirmiş bence kesin mebe özlük işerine sor en iyi onlar bilirr
bebeğim doğum kanalına inmişti çarşamba çok aşağıda duruyo bacaklarım ağrıyo ne zaman doğar sizce
Valla canim biz bebek arabasini yarin alcaz galiba, travel set diye gecen araba+ana kucagi (oto koltugu) modellere baktik hep.sonucta bebek oturumuna gelene kadar yani ilk 6 ay bebek arabasina monte ederek kullaniliyor.bunun disinda bebegi hastaneden cikarirken de tasimak icin ana kucagi kullaniliyor.ama ben geçenlerde dr a gittigimde ikiz bebekleri battaniyenin icinde kucaklarinda tasiyorlardi hastaneden cikarken. Yani sen nasil rahat edersen...
Bana da rahat olmaz gb.geliyor puset gb olan battaniyeler var onlara sarıp çıkarmak daha mantıklı sanki ama zorunlu tutulur mu acaba onu merak ediyorum
Bebek arabasi için önce puset sonra baston olanlardan aldık. Hastaneye puset kısmını götürürüz diyorum kismetse ama bebek için rahat olucak mi karar veremedim çıkarırken hastaneye sorucaktim yine unuttum bi dahaki gidisimde sorucamKizimi puset ile cikarmistim cok kucuk (2kg) oldugu icin belki rahat edemedik. Sling kulladik 3 4 kiloya kadar. En rahati o geldi bana. Hem vucuduna yakin oluyor bebekte huzurlu oluyor. Babada kullanabilir.
Onu disinda travel ana kucagida rahat. Ilk kullanimda bel kismindan biraz yukselti destegi gerekiyor. Simdi oglusum icin yine sling aldim.
Bazi hastanelerin prosedurleri var illaki bu olacak diye. Dogum yapacaginiz hastaneylede gorusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?