Bebek arabasi için önce puset sonra baston olanlardan aldık. Hastaneye puset kısmını götürürüz diyorum kismetse ama bebek için rahat olucak mi karar veremedim çıkarırken hastaneye sorucaktim yine unuttum bi dahaki gidisimde sorucam
Ben erken doğum nedeniyle bayadir muayene oluyorum hemşire hafif kanaman olursa korkma demisti demek ki normal bisey ama yine de doktora sormak da fayda var tabikızlar çatı muayenesinden sonra hafif kanama olan yada pembemsi leke olan var mı? nişan gelmesi nasıl bişey yoksa nişan mı acaba bilemedim ben onu:2:
Ben de karar veremedim pazartesiye kadar dogurmazsam pzt.sorucam doktora :)Annemle bugün tam da bu konuyu konuştuk , puseti beğenmedi yatmaz buna çocuk dedi ama ben direndim ya da bilmiyorum :/ gördüğüm herkes puset yani bu ana kucağıyla çıkarıyor bebeğini :)
Ben erken doğum nedeniyle bayadir muayene oluyorum hemşire hafif kanaman olursa korkma demisti demek ki normal bisey ama yine de doktora sormak da fayda var tabi
Nisan oldukca kivamli sumuksu kahverengi lekeler olan bir sivi. Tereddutsuz hemen ayirt edilebilir. Bazen birkac gun bazen hafta diyorlar dogum icin. Benim 24 saat sonra olmustu dogum ama suda gelmisti. Baska belirtiler yoksa haftalari bile bulabilir deniyor, bu yuzde diger arkadaslar daha kesin zamanlar yazacaktir.galiba nişan geldiaraştırdım sümüksü dşyo hafif pembe renkli diyo ama bende ne sancı ne ağrı hiç bişey yok . dün çatı muayenesinden sonra doktor kanama olabilir demişti kanama falan olmadı. bi de üstünden 24 saat geçti zaten.
nişanı gelenler bi tarif edebilir mi nasıl bişey? bi de nişandan sonra ne kadar sonra doğum yaptınız?
Nisan oldukca kivamli sumuksu kahverengi lekeler olan bir sivi. Tereddutsuz hemen ayirt edilebilir. Bazen birkac gun bazen hafta diyorlar dogum icin. Benim 24 saat sonra olmustu dogum ama suda gelmisti. Baska belirtiler yoksa haftalari bile bulabilir deniyor, bu yuzde diger arkadaslar daha kesin zamanlar yazacaktir.
Ilettim canim
Amin insallahSizde saglicakla kucaginiza alin insallah
aaaa super yaaainşallah iyidir ikisi de.. ay cok heycanlı ya haberleri almak birer birer
dun yazdıgını okuyunca, speedyle ben gec doğurcaz herhalde, demiştim bizde de tık yok cunku hala..
Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin... darısı tüm bekleyen ve isteyenlere...
"ben de hala TIKKK yok buarada" yazayım da belki gelir benimki de
kızlar çatı muayenesinden sonra hafif kanama olan yada pembemsi leke olan var mı? nişan gelmesi nasıl bişey yoksa nişan mı acaba bilemedim ben onu:2:
ya ben tuvaletten sonra peçetede farkettim farklı bişey olduğunu ama ne ağrı ne sancı ne su hiç bişey yok daha. doktor muayene ettiği için olabilir belki de. ama sümüksü hafif pembe renkliydi. beklicem ama yapacak bişey yok. doğurmam dimi kocam da yok evde akşam akşam...
Ayy ben alıntıları yaptım. Cevap yazmayı unutmuşum. Yazana kadar doğuracakmışsın neredeyse:S bi bekle bakalım canım. Başka belirti olacak mı? Kanala girmiş miydi bebeğin? Erken gelme olasılığı var mıydı?
daha dün doktor daha 10 günden fazla var dedi zaten normalde 20 günüm var ama doktor daha olmaz demişti. çatı muayenesinde biraz kurcaladısanırım ondan oldu sümüksü bisey geldi bakalım ya. kocam yooook derdim o. o gelene kadar doğurmıcaaaaammm
Konusmasi degisik tavri sinir etti zaten hastanedeki tum doktorlara gittimaksilik olmazsa kontrole karar verdigim doktora gidecegim hayirlisi bakalim bugun sancilarim var dedim dogurmadigina gore burdasin dedi birde ozel olacak haksizmiyim insan ozel ilgi istiyor
bazen sırtüstü kalınca yatakta kendimi ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum... kabuğum üzerinde debelenip duruyorum kalkamıyorum
Ben de karar veremedim pazartesiye kadar dogurmazsam pzt.sorucam doktora :)
bugun kızımın maşallahı var uzulduğumu tedırgınlığımı anladı sanırım
cnmmmm kızın ne zaman abla oluyırrr
cnm subat 1 dedı dr nasıp bakalım pazartesı tekrar nst istedı bugun bız bı ara 70 lere ındığını gorduk kalp atısını ama nst kağıdına yansımamış dr soyledık kordon basısı olmuştur falan dedı bı kaç yerdede olmuştu vkağıtta pazartsı bı daha ıstedı bakalım hayırlısı ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?