2014 Şubat Anneleri

Annemle bugün tam da bu konuyu konuştuk , puseti beğenmedi yatmaz buna çocuk dedi ama ben direndim ya da bilmiyorum :/ gördüğüm herkes puset yani bu ana kucağıyla çıkarıyor bebeğini :)

kızlar çatı muayenesinden sonra hafif kanama olan yada pembemsi leke olan var mı? nişan gelmesi nasıl bişey yoksa nişan mı acaba bilemedim ben onu:2:

kızlar çatı muayenesinden sonra hafif kanama olan yada pembemsi leke olan var mı? nişan gelmesi nasıl bişey yoksa nişan mı acaba bilemedim ben onu:2:
Ben erken doğum nedeniyle bayadir muayene oluyorum hemşire hafif kanaman olursa korkma demisti demek ki normal bisey ama yine de doktora sormak da fayda var tabi

Annemle bugün tam da bu konuyu konuştuk , puseti beğenmedi yatmaz buna çocuk dedi ama ben direndim ya da bilmiyorum :/ gördüğüm herkes puset yani bu ana kucağıyla çıkarıyor bebeğini :)
Ben de karar veremedim pazartesiye kadar dogurmazsam pzt.sorucam doktora :)

Ben erken doğum nedeniyle bayadir muayene oluyorum hemşire hafif kanaman olursa korkma demisti demek ki normal bisey ama yine de doktora sormak da fayda var tabi

galiba nişan geldi araştırdım sümüksü dşyo hafif pembe renkli diyo ama bende ne sancı ne ağrı hiç bişey yok . dün çatı muayenesinden sonra doktor kanama olabilir demişti kanama falan olmadı. bi de üstünden 24 saat geçti zaten.

nişanı gelenler bi tarif edebilir mi nasıl bişey? bi de nişandan sonra ne kadar sonra doğum yaptınız?

Nisan oldukca kivamli sumuksu kahverengi lekeler olan bir sivi. Tereddutsuz hemen ayirt edilebilir. Bazen birkac gun bazen hafta diyorlar dogum icin. Benim 24 saat sonra olmustu dogum ama suda gelmisti. Baska belirtiler yoksa haftalari bile bulabilir deniyor, bu yuzde diger arkadaslar daha kesin zamanlar yazacaktir.

Son düzenleme:

ya ben tuvaletten sonra peçetede farkettim farklı bişey olduğunu ama ne ağrı ne sancı ne su hiç bişey yok daha. doktor muayene ettiği için olabilir belki de. ama sümüksü hafif pembe renkliydi. beklicem ama yapacak bişey yok. doğurmam dimi kocam da yok evde akşam akşam...

Ilettim canim

Amin insallah Sizde saglicakla kucaginiza alin insallah

Amin canım...

Ben de diyecektim tık yok derken dikkat et diye ama kendi kendine yazmışsın:)) ne zaman hazırsa o zaman gelsinler inş canım.

Hafif kanama olabilir diye okumuştum canım. Ama nişan olayını tam bilemiyorum nasıl oluyor.

Ayy ben alıntıları yaptım. Cevap yazmayı unutmuşum. Yazana kadar doğuracakmışsın neredeyse:S bi bekle bakalım canım. Başka belirti olacak mı? Kanala girmiş miydi bebeğin? Erken gelme olasılığı var mıydı?

daha dün doktor daha 10 günden fazla var dedi zaten normalde 20 günüm var ama doktor daha olmaz demişti. çatı muayenesinde biraz kurcaladı sanırım ondan oldu sümüksü bisey geldi bakalım ya. kocam yooook derdim o. o gelene kadar doğurmıcaaaaammm

bugun bu çocuk çok hareketli sanki içimden cimciriyo ve canımı yakıyo alttan alttan da bi sancı geliyo korkuyomm :18:

Hahaha... Beklesin bebişin de babasını:))

Haklisin tabi özel sonucta para almahi kliyolar icin nasi rahat ediyosa onu yap kurg kemirir sonra

Ben de karar veremedim pazartesiye kadar dogurmazsam pzt.sorucam doktora :)

Anim yut disinda onsuz cikamiyosun araba koltugu vibi olan ana kucagi berekiyo. Sebebi anne karnina en yakin pozisyonda olmasi e arabayada ters bi sekilde monte edip kemerleyip güvenli ir sekilde eve getirebiliyorsun. Bende onunla cikaricam cichco nun araba kitini aldim ama hastaneye ana kucagini götürücem hatta esim arabaya sa itlenen aparatini takicak yarin u konuyla alakali bildiklerim bukadar ama hastane diretmiyosa tabi nasi rahat edersen artik

Yaaa ayaklarim cok sisti benim elim yüzüm degil bi ayakalr.... niyeki gitsemmi acile falan bi zarari olurmu doguma 5 günüm var a aba son zamanlar diyemi varmi böyle sislikler yasayan ilk defa bukadar sisti bileklerimi burkmusum gibi bebegimin hareketleri falan iyi ama acaba tansiyonuma falanmi bisi oldu puffff

cnmmmm kızın ne zaman abla oluyırrr

cnm subat 1 dedı dr nasıp bakalım pazartesı tekrar nst istedı bugun bız bı ara 70 lere ındığını gorduk kalp atısını ama nst kağıdına yansımamış dr soyledık kordon basısı olmuştur falan dedı bı kaç yerdede olmuştu vkağıtta pazartsı bı daha ıstedı bakalım hayırlısı ıns

ee az kalmıs cok hadı bakalım nst cok onemlı bılıyorsun arasta problem yasadık
fıstık nasıl heyecan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…