ee az kalmıs cok hadı bakalım nst cok onemlı bılıyorsun arasta problem yasadık
fıstık nasıl heyecan varmı
Kac zamandir giremiyordum. Gebeligim cok guzel gidiyordu bugün dr a gittik muayene de inmemiş dedi bir de alttan muayene etti gun boyu biraz ağrım vardı az önce nişan geldiçok korkuyorum cocuk inmedigi halde zor bir dogum yaşamaktan.. bana dua edin lütfen
canm ya aklına kötü şeyler getirme inş.kolay bir doğum olur senin için dua edecem
Sagol canim yaa Hiç sancim filan yok ama nişan geldigine eminim inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ://
inşallah hepinizin doğumu kolay olur canım aminn
Kac zamandir giremiyordum. Gebeligim cok guzel gidiyordu bugün dr a gittik muayene de inmemiş dedi bir de alttan muayene etti gun boyu biraz ağrım vardı az önce nişan geldiçok korkuyorum cocuk inmedigi halde zor bir dogum yaşamaktan.. bana dua edin lütfen
Kızlarrrr benim de yarın kontrolüm var, nst'li
Yarın tek olucam eşimin bi işi var o beni hastaneye bırakacak, annem bizde o evde kızla kalacak.
Bende artık şu pijama, sabahlık işimi halledeyim diyorum Kadıköy de bi kaç mağazaya bakıcam, orada da bulamazsam internette lohusa sepeti'nden filan alıcam artık..
Bir de bebek şekeri bakıcam, bakalım umarım kontroller iyi geçer ve çok kendimi helak etmeden işlerimi halledebilirim. Heyecanlar başladı iyice, arkadaşlar doğurdukça. Benimde şu an belim bir ağrıyor bir ağrıyor bıy bıy
Sezeryan olmak istemiyosun sanirim ama böyle üzmede ke dini dr ikiniz icin en saglili karari verir bence güven dr una insallah problem yasamassin
Evet uyumlu bugün dr kilosu falan cok güzel miadini doldurmuş dogsa cok iyi olur dedi alttan muayeneyi de serviksin durumunu kontrol için yaptı bence amacı hizlandirmakti ve galiba başarılı oldu. Kafama takilan tek sey bebegin henüz inmemiş olmasıtuanas haftan dr olçumuyle uyumlumu???
8Evet sezaryen istemiyorum ilki normaldi dr um da normal taraftarı ama işte icimde bir korku var ://
demek böyle aniden ya sanki bana yıllardır hamileymişim ve doğurmucakmışım gibi geliyo hayırlısı olsun canım hakkında:)Artık yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik sağlıcakla yavrularimiza kavusalim inşallah bakalım şimdilik topun ağzında ben var gibiyim :) sabah olursa hayırlısı ile :)
Yaaa ayaklarim cok sisti benim elim yüzüm degil bi ayakalr.... niyeki gitsemmi acile falan bi zarari olurmu doguma 5 günüm var a aba son zamanlar diyemi varmi böyle sislikler yasayan ilk defa bukadar sisti bileklerimi burkmusum gibi bebegimin hareketleri falan iyi ama acaba tansiyonuma falanmi bisi oldu puffff
demek böyle aniden ya sanki bana yıllardır hamileymişim ve doğurmucakmışım gibi geliyo hayırlısı olsun canım hakkında:)
Aynen bana da öyle geliyor du az once tuvalette nişani görünce olayin farkina vardım onca bi4az ağladım simdi de aman keyfini çıkar hep böyle hamile kalacak değilim eninde sonunda doğacak dedim rahatlamaya çalışıyorum :))
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?