2014 Şubat Anneleri

Kızlarrrr benim de yarın kontrolüm var, nst'li
Yarın tek olucam eşimin bi işi var o beni hastaneye bırakacak, annem bizde o evde kızla kalacak.
Bende artık şu pijama, sabahlık işimi halledeyim diyorum Kadıköy de bi kaç mağazaya bakıcam, orada da bulamazsam internette lohusa sepeti'nden filan alıcam artık..
Bir de bebek şekeri bakıcam, bakalım umarım kontroller iyi geçer ve çok kendimi helak etmeden işlerimi halledebilirim. Heyecanlar başladı iyice, arkadaşlar doğurdukça. Benimde şu an belim bir ağrıyor bir ağrıyor bıy bıy

Kac zamandir giremiyordum. Gebeligim cok guzel gidiyordu bugün dr a gittik muayene de inmemiş dedi bir de alttan muayene etti gun boyu biraz ağrım vardı az önce nişan geldi çok korkuyorum cocuk inmedigi halde zor bir dogum yaşamaktan.. bana dua edin lütfen

canm ya aklına kötü şeyler getirme inş.kolay bir doğum olur senin için dua edecem

Sezeryan olmak istemiyosun sanirim ama böyle üzmede ke dini dr ikiniz icin en saglili karari verir bence güven dr una insallah problem yasamassin

Ben hic nst ye girmedim 5 gün sonra dogumum var :)) dr unuttuu mu acaba bi hatirlatsammi :))

Sezeryan olmak istemiyosun sanirim ama böyle üzmede ke dini dr ikiniz icin en saglili karari verir bence güven dr una insallah problem yasamassin

Evet sezaryen istemiyorum ilki normaldi dr um da normal taraftarı ama işte icimde bir korku var ://

tuanas haftan dr olçumuyle uyumlumu???
Evet uyumlu bugün dr kilosu falan cok güzel miadini doldurmuş dogsa cok iyi olur dedi alttan muayeneyi de serviksin durumunu kontrol için yaptı bence amacı hizlandirmakti ve galiba başarılı oldu. Kafama takilan tek sey bebegin henüz inmemiş olması

Evet sezaryen istemiyorum ilki normaldi dr um da normal taraftarı ama işte icimde bir korku var ://
8

Az daha bekleyin aniden iniyo o olay karsik ama ne güzel ins normal olur en göze alzmadim ilk oldugu icin tahmin edemdim nasi bisi oldugunu sezeryan istedim

Artık yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik sağlıcakla yavrularimiza kavusalim inşallah bakalım şimdilik topun ağzında ben var gibiyim :) sabah olursa hayırlısı ile :)
demek böyle aniden ya sanki bana yıllardır hamileymişim ve doğurmucakmışım gibi geliyo hayırlısı olsun canım hakkında:)

Bugun tuzlu birseyler mi yedin yoksa ayakta fazla mı kaldın ? Tansiyonunu olcebildinmi

demek böyle aniden ya sanki bana yıllardır hamileymişim ve doğurmucakmışım gibi geliyo hayırlısı olsun canım hakkında:)

Aynen bana da öyle geliyor du az once tuvalette nişani görünce olayin farkina vardım onca bi4az ağladım simdi de aman keyfini çıkar hep böyle hamile kalacak değilim eninde sonunda doğacak dedim rahatlamaya çalışıyorum :))

Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…