ayaklarini yüksekte tut canim önce 1 saat falan bekle inmezse git istersen ben sık sık yasiyorum bu durumu dinlendiginde inmeyen sislik tehlikeli demisti doktorum el ve yüz çok şişerse ve tansiyon yüksekse dikkat etmelisin dediler bana...
Aynen bana da öyle geliyor du az once tuvalette nişani görünce olayin farkina vardım onca bi4az ağladım simdi de aman keyfini çıkar hep böyle hamile kalacak değilim eninde sonunda doğacak dedim rahatlamaya çalışıyorum :))
Ayak şişmesi hakkindaki yzima yorum lütfen acile gidicem yoksa
Günaydın güzel anneler bugün kızımı göreceğim inş
Kızlarrrr benim de yarın kontrolüm var, nst'li
Yarın tek olucam eşimin bi işi var o beni hastaneye bırakacak, annem bizde o evde kızla kalacak.
Bende artık şu pijama, sabahlık işimi halledeyim diyorum Kadıköy de bi kaç mağazaya bakıcam, orada da bulamazsam internette lohusa sepeti'nden filan alıcam artık..
Bir de bebek şekeri bakıcam, bakalım umarım kontroller iyi geçer ve çok kendimi helak etmeden işlerimi halledebilirim. Heyecanlar başladı iyice, arkadaşlar doğurdukça. Benimde şu an belim bir ağrıyor bir ağrıyor bıy bıy
Kizlarrr biz kavustuk kizimla.darisi sizlere olsun.cok guzel bisey ya.bambaska bi duygu.ameliyathaneye girerken basladim aglamaya cikarken sustum.cok heyecanlandim.3100 gr dogdu gunesim.ikimizde cok iyiyiz . opuyoruz sizleri.biraz agrim var ama olacak o kadar.bugun giremem daha.yarin gorusrz ins
Evet yorgunluk.. tam da bu kelime tanimliyo halimi.. ama fiziksel degil mental duygusal bi yorgunluk.. hormonlardan zaten cekiyorum ota b.ka aglar hale geldim.. bi de herkesin her dedigi batiyo artik... hala dogurmadinmi demeleri bile irrite ediyo.. aslinda dogurunca kimse olsun istemiyorum yanimda esimden baska ama bunu da esim dahil kimseye anlatamiyorum.. tepeme toplanacaklar herkes bisey diyecek cunku benden baska herkes tecrubeli ya.. ya ben ses cikaramiyorum yeri ve zamaninda bisey diyemiyorum sonra birikince patliyorum. yersiz sekilde... Bilmiyorum nasil gecicek gunler.. Kalp kirmaktan korkuyorum ama kendim de kiriliyorum...perşembeye randovu aldım 37+2 olcaz salıdan beri psikolojikmi bilmiyorum belimde kasıklarımda adet olcakmışım gb huzursuzluk var biliyorum bu hissi cok oldu ama haztırlıyorum benim adetim agrılı geçer önce böle huzursuzlanır belim sonra agrır felan sonra adet olurum öyle hissediyorum bakalım hayırlısı :44:
3 günde yelek ördük ablamla bana.. puff ellerim koptu sanki heryanımda arıyo gece 2lere kadar gündüzde erkenden kalktım oturdum hep yorgunum bide bebek şekerlerimi bitireyim dahada bişey yapmıcam zaten evin genel işleri yoruyo beni ymek yap bulaşık çamasır süpürge pufff
perşembe doktordan sonra kayınvaldem gelicek son temizliği yapıcak sagolsun sonrası allah kerim herşeyimiz hazır olcak şubatın ilk haftası dogum olabilir yani
ablamalrda kendi anneme 15 tatile gittiler tatiş bitsin öyle dogur diyo eniştem pazar dogur diyo eşim şubatın işk haftasını geçir sonra para alcaz diyo ben nabayım acaba benim sitresim sinirim huzursuzlugum bana yetiyo valla hiç hayal ettiğim gb bi hamilelik olmadı sanıyodumki pamukalra sarınıp yatıcam hep yok cnaım öyle değilmiş kadın herzman kadın yoruldum öyle yorgunum ki bebeğim geldiginde yorgun bi annesi olucak ...
perşembeye randovu aldım 37+2 olcaz salıdan beri psikolojikmi bilmiyorum belimde kasıklarımda adet olcakmışım gb huzursuzluk var biliyorum bu hissi cok oldu ama haztırlıyorum benim adetim agrılı geçer önce böle huzursuzlanır belim sonra agrır felan sonra adet olurum öyle hissediyorum bakalım hayırlısı :44:
3 günde yelek ördük ablamla bana.. puff ellerim koptu sanki heryanımda arıyo gece 2lere kadar gündüzde erkenden kalktım oturdum hep yorgunum bide bebek şekerlerimi bitireyim dahada bişey yapmıcam zaten evin genel işleri yoruyo beni ymek yap bulaşık çamasır süpürge pufff
perşembe doktordan sonra kayınvaldem gelicek son temizliği yapıcak sagolsun sonrası allah kerim herşeyimiz hazır olcak şubatın ilk haftası dogum olabilir yani
ablamalrda kendi anneme 15 tatile gittiler tatiş bitsin öyle dogur diyo eniştem pazar dogur diyo eşim şubatın işk haftasını geçir sonra para alcaz diyo ben nabayım acaba benim sitresim sinirim huzursuzlugum bana yetiyo valla hiç hayal ettiğim gb bi hamilelik olmadı sanıyodumki pamukalra sarınıp yatıcam hep yok cnaım öyle değilmiş kadın herzman kadın yoruldum öyle yorgunum ki bebeğim geldiginde yorgun bi annesi olucak ...
Amin canım hepimizin inşallah :)
Bende aynı şeyi düşünmüştüm.. Özellikle eşim üzerime titrer.... Nerde sanki o hamile babalık çok zormuşş diyor geziyor evin içinde.. Aile de herkesin çocuğu var dalga geçip duruyor.. Anladım ki bu sadece benim için özel ve farklı bir dönemm.. Neyse sonuna yaklaştık.. Benim son 3 haftam bakalım kızım ne zaman gelecek??? Hayırlısıyla gelsinler dünyamızaa sağlıkla inş..
Evet yorgunluk.. tam da bu kelime tanimliyo halimi.. ama fiziksel degil mental duygusal bi yorgunluk.. hormonlardan zaten cekiyorum ota b.ka aglar hale geldim.. bi de herkesin her dedigi batiyo artik... hala dogurmadinmi demeleri bile irrite ediyo.. aslinda dogurunca kimse olsun istemiyorum yanimda esimden baska ama bunu da esim dahil kimseye anlatamiyorum.. tepeme toplanacaklar herkes bisey diyecek cunku benden baska herkes tecrubeli ya.. ya ben ses cikaramiyorum yeri ve zamaninda bisey diyemiyorum sonra birikince patliyorum. yersiz sekilde... Bilmiyorum nasil gecicek gunler.. Kalp kirmaktan korkuyorum ama kendim de kiriliyorum...
Siz de mi ogretmendiniz? Ben de cok sukur bitirdim okul isini.bu arada size birsey sorucam benim hamilelik oncesinde aktaricagim 5 haftanin 2 haftasi ara yatile denk geliyor.benim mudurum bunu dogum sonrasina aktaramayacagimi soyledi.sizin bi bilginiz var mi
Kizlar alinti yapamadim bu sislik konusu icin dr umu aradim sabah cünkü gece yatsam gecer diye tahmin etmistim gecmedi sizin dediginiz gibi ayaktaydim hep e biraz bogazimda durmadi tabi sonra dr tansiyon önemli ölctür dedi bizimde icimiz rahat etmedi muaynesine gitcez birazdan gecede kasik agrim vardi adet agrisi gibi onuda söyledim olmadi bi gel dedi. Zor bi gece gecirdim yani hala ayaga kalktigimda o agri var geldikten sonra yazarim size bi süpriz olursa zaten normalde 4 günüm kalmisti erken olsada bisi olmaz heralde gelismistir dimi
Anim yut disinda onsuz cikamiyosun araba koltugu vibi olan ana kucagi berekiyo. Sebebi anne karnina en yakin pozisyonda olmasi e arabayada ters bi sekilde monte edip kemerleyip güvenli ir sekilde eve getirebiliyorsun. Bende onunla cikaricam cichco nun araba kitini aldim ama hastaneye ana kucagini götürücem hatta esim arabaya sa itlenen aparatini takicak yarin u konuyla alakali bildiklerim bukadar ama hastane diretmiyosa tabi nasi rahat edersen artik
Evet aslında doğru söylüyorsun ama dr inmemiş dedigi icin stres yaptım birazdan yürüyüş bandını açıp biraz yuruyecegim belki etkisi olur :)Nisan geldigini yazan ilk mesajinda ay ne guzel diye dusunmustum. Vaktinde cok guzel hayirlisiyla bir iki gune alirsin belkide bir iki gune alirsin bebegini kucagina.
Nisan guzel isaret iyi dusun iyi olsun, doguma bir adim daha yaklasmissin. Darisi bekleyenlerin basina. Ben bebegim donmedigi icin mecburi sezeryan olacagim. Hepsini heyecani farkli.
tuanas ne yaptı acana merak ediyorum gece rüyama girdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?