Eczaneden geldik tansiyonum iyimis problem yok dr u aradim söyledim agrilarimin sıklıgini ve siddetini sordu ultrason yapmicam gelirsen acikliga bakcam dedi sancin olursa gel dedi ben gitcektimde o muayne korkuttu cok öyle sanci gibi degil yürüyünce adet agrisi gibi oluyo yani vazcaydim dr a gitmicem :) tabii artmzsa agrilar
Noldu canım hayırdır neden moralin bozuk kime kızdınöyle moralim bozukki eve sıgamıyorum canım çok sıkkın cok kızgınım kendş derdim bana yetiyo dün zaten kötü bi gece geçirdim eşimle aramızdabide bugün burasını açınca moralim cok ama cok bozuldu akşamdan beri aglamktan gözlerim şişmişti zaten bide bu sorun üstüne bastırık oldu moralim zaten bozuk ağlay ağlaya içim cıktı artık nefret ediyorum bazı insanalrdan
. Âmin inş canım ben daha 35+5 teyim benim bebek 3 kilo olmuş :)) napcaz bilmiyom haftaya bi çatı muayenesi yapıp doğum şekline karar verelim dedi doktor bakalım haftaya nolcakkOh oh ne guzellll.ben daha yeni persembe gunu gordum.kismetse cuma gunu tekrar gorucem.oyle boyle derken bir de bakicaz ki kucagimizda ve o zaman bol bol gorucez ins...
Gecmis olsun canım aman hemen gitme evde vakit gecir allah yardimcin olsunEczaneden geldik tansiyonum iyimis problem yok dr u aradim söyledim agrilarimin sıklıgini ve siddetini sordu ultrason yapmicam gelirsen acikliga bakcam dedi sancin olursa gel dedi ben gitcektimde o muayne korkuttu cok öyle sanci gibi degil yürüyünce adet agrisi gibi oluyo yani vazcaydim dr a gitmicem :) tabii artmzsa agrilar
pek sakin bugün burası renksizgökkuşağı doğuma gidecekti haber var mı acaba doğum yaklaştıkça stres arttı baya bi herşeye ağlar oldum
arkadaslar 36.haftamdayım 1 saattır kasılmalarla bırlıkte rahmıme bı agrı vuruyo kımseye bısey demedım ama doguracam sanırım bu 2. dogumum ılk kızımda acılma olmustu ama sancı yoktu suni sancıyla yapmıstım bu farklı geldı kendımı hıc dogum yapmamıs kadar acemı hıssedıyorum kasılma cok sık ama her kasılmada sancı yok ara ara gelıyo sızcenedır
benim de ksılmm çok sık gn boyu sürüyo
sen kac haftalıksın
arkadaslar 36.haftamdayım 1 saattır kasılmalarla bırlıkte rahmıme bı agrı vuruyo kımseye bısey demedım ama doguracam sanırım bu 2. dogumum ılk kızımda acılma olmustu ama sancı yoktu suni sancıyla yapmıstım bu farklı geldı kendımı hıc dogum yapmamıs kadar acemı hıssedıyorum kasılma cok sık ama her kasılmada sancı yok ara ara gelıyo sızcenedır
canim benimde öyle olmustu kesin dogum yapicam dedim hastaneye gittik nst sancim cikmadii doktorum dedi bebek kendini doguma hazirliyor..istersen doktorunu ara..kac kaftaliksin..
Eczaneden geldik tansiyonum iyimis problem yok dr u aradim söyledim agrilarimin sıklıgini ve siddetini sordu ultrason yapmicam gelirsen acikliga bakcam dedi sancin olursa gel dedi ben gitcektimde o muayne korkuttu cok öyle sanci gibi degil yürüyünce adet agrisi gibi oluyo yani vazcaydim dr a gitmicem :) tabii artmzsa agrilar
İnş artmaz canım ama artarsa da korkunun ecele faydası yok. Doğum sırasında epey bi muayene ediyorlarmış galiba. Bi arkadaşım öyle demişti. Gelen giden bi elle muayene ediyor, alışmıştım artık dedi de. Gerçi sen sezaryen olacaktın değil mi? İnş zamanını bekler bebişin:)
yalansız riyasız karşılıksız sevicek bitek annesi ve evladı olabilir insanın annemle yaşayamıyorum o derinliği ama evladımla yaşıcam inşallah kızımı cok özledim onun sevgisine ihtiyacım var kimseye güvenilmez bu hayatta allahtan başka kimsemiz yok yani çok cnaım sıkkın çokkkkkkkkkkkkkkkkk
bu ne yaaa canim alah sabir versin sanaa isin zorr..kızlar nasılsınız oğluşum gelmeden eve misafir akını başladı hem de doğuma ve sonrasına kadar ve yatılı olarak. yazıyorum siz sayın
annem,kız kardeşim,kayınvalidem,kayınpederim,eşimin erkek kardeşi, dedem,anneannem ve dayımın oğlukaç oldu
tabi bide kocacım ve ben varız deniz im erken gelirse o da bizimle olacak ve bu grup şubat tatilinin sonuna kadar bizde belki de daha uzun bi süre. şimdi misafiri derdi vs olanlar yazdıklarımı okusun ve haline şükretsin
kafayı yemezsem iyidir
öptüm hepiniz
isimx sen kaçıncı haftandaydın sancıların ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?