2014 Şubat Anneleri

hanımlar oğlum sabahtan beri kendini dikleştiriyor galiba poposunu kaldırıp duruyor normalmi acaba kontrolüm salı günü öyle böyle değil karnımı görmeniz lazım zaten sol tarafta duruyor artık doğumda sorun çıkmaz inşallah

İnş artmaz canım ama artarsa da korkunun ecele faydası yok. Doğum sırasında epey bi muayene ediyorlarmış galiba. Bi arkadaşım öyle demişti. Gelen giden bi elle muayene ediyor, alışmıştım artık dedi de. Gerçi sen sezaryen olacaktın değil mi? İnş zamanını bekler bebişin:)

pek sakin bugün burası renksizgökkuşağı doğuma gidecekti haber var mı acaba doğum yaklaştıkça stres arttı baya bi herşeye ağlar oldum

Noldu canım hayırdır neden moralin bozuk kime kızdın
Oh oh ne guzellll.ben daha yeni persembe gunu gordum.kismetse cuma gunu tekrar gorucem.oyle boyle derken bir de bakicaz ki kucagimizda ve o zaman bol bol gorucez ins...
. Âmin inş canım ben daha 35+5 teyim benim bebek 3 kilo olmuş :)) napcaz bilmiyom haftaya bi çatı muayenesi yapıp doğum şekline karar verelim dedi doktor bakalım haftaya nolcakk

Gecmis olsun canım aman hemen gitme evde vakit gecir allah yardimcin olsun

pek sakin bugün burası renksizgökkuşağı doğuma gidecekti haber var mı acaba doğum yaklaştıkça stres arttı baya bi herşeye ağlar oldum

Ben de her şeye Ağlıyorum bu aralar. Stresten işte ya. Nişanin arkasindan bugün 7- 8 kere kasılmalar oldu önceden hic yoktu. Bol bol dua edip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

"Ah tatlım, neden olduğunu bilmeksizin aglaman sorun değil. Bazen, hamile bir kadın ağlar. Yerine ağlar, henüz aglayamayan bebeğinin. Bebeği durduğu yerde mutluysa güler durduk yere.." yaşlı bir Kızılderili kadın

arkadaslar 36.haftamdayım 1 saattır kasılmalarla bırlıkte rahmıme bı agrı vuruyo kımseye bısey demedım ama doguracam sanırım bu 2. dogumum ılk kızımda acılma olmustu ama sancı yoktu suni sancıyla yapmıstım bu farklı geldı kendımı hıc dogum yapmamıs kadar acemı hıssedıyorum kasılma cok sık ama her kasılmada sancı yok ara ara gelıyo sızcenedır

benim de ksılmm çok sık gn boyu sürüyo

canim benimde öyle olmustu kesin dogum yapicam dedim hastaneye gittik nst sancim cikmadii doktorum dedi bebek kendini doguma hazirliyor..istersen doktorunu ara..kac kaftaliksin..

isimx sen kaçıncı haftandaydın sancıların ne durumda?

ismirna bebeğinin indiğini hissediyor musun benim gözle görülür şekilde aşağıda bebişim

kızlar merhaba..35.haftamdayım ve dün gece hiç olmayan bişey oldu.sağ kasığımda adet sancısına benzer hissettim..kasılma dedikleri şey bu mu anlayamıyorumki ..sancı desen sancı değil kasılma gbide değil adet sancısı gbi hafif hafif bir ağrı..ama sadece sağ kasığımda..uzun bir süre sürdü sonra geçti ..gecenin yarısında doktoru arıcaktım geçmesini bekledim.benzer bir durum yaşayan var mı?

şuan seni anlıyorum emin ol kimse hergün her an mutlu değil geçen bende senin gibiydim ağla ağla en sonunda karnıma sancı girdi boşvereceksin herşeyi tabi zor amaaaa...
hayırlısıyla kavuşursun yavruna inşallah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

kızlar nasılsınız oğluşum gelmeden eve misafir akını başladı hem de doğuma ve sonrasına kadar ve yatılı olarak. yazıyorum siz sayın
annem,kız kardeşim,kayınvalidem,kayınpederim,eşimin erkek kardeşi, dedem,anneannem ve dayımın oğlu kaç oldu
tabi bide kocacım ve ben varız deniz im erken gelirse o da bizimle olacak ve bu grup şubat tatilinin sonuna kadar bizde belki de daha uzun bi süre. şimdi misafiri derdi vs olanlar yazdıklarımı okusun ve haline şükretsin
kafayı yemezsem iyidir
öptüm hepiniz

bu ne yaaa canim alah sabir versin sanaa isin zorr..

isimx sen kaçıncı haftandaydın sancıların ne durumda?

Benim 38. Haftam canim cok sanci gibi degildi ama adet agrisi gibiydi sabah yogundu suan daha az bugün hic kalkmadim sayilir dr dinlen dedi dogumada 4 gün kaldi zaten ama bu hafta ben cok yordum kendimi evle ugrastim bayaa sezeryan olucam yaticam diye simdi yardima gelenler olcak dolap cekmeceler komple elden gecirdim dip temizlikler yapildi kadin aldim hep ama yerlestirme isini bilemiyoki evde dublex... annem geldi saolsun ama ben is birakmadim tabi onada kiyamiyorum cünkü yani kisacasi iyiyim simdi :) ayaklarim tompul tompul....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…