kimse yok mu ya?
kızlar merhaba..35.haftamdayım ve dün gece hiç olmayan bişey oldu.sağ kasığımda adet sancısına benzer hissettim..kasılma dedikleri şey bu mu anlayamıyorumki ..sancı desen sancı değil kasılma gbide değil adet sancısı gbi hafif hafif bir ağrı..ama sadece sağ kasığımda..uzun bir süre sürdü sonra geçti ..gecenin yarısında doktoru arıcaktım geçmesini bekledim.benzer bir durum yaşayan var mı?
Ben burdayim sakin :) hayirdir :))
sağol valla sende olmasan=) dün gece sağ kasığımda çok ağrı oldu uzunda sürdü yer değiştirmeme hareket etmeme rağmen geçmedi kasılma denen şey nasıl bişey adet sancısı gibi mi cnm bi fikrin var mı??
Bugün dr la su konusmayi yaptik ; ben dedimki kasigim agriyo adet agrisi gibi oda dedi kasilman sancin varmi ya dedim benim ilk cocugum ben o bahsettiniz seyi nerden bilebilirim sadece cok dayanilmicak bi sanci degil dedim oda dediki kisa süreli ve ritmik agrilara birazda siddetli ise sancidir dedi kasilma ise karnimiz sertlesiyo ya böyle tas gibi bazen ben onu cocuk geriliyomu ne oluyo tas gibi oluyo karnim dedim oda kasilma o dedi oda düzenli araliklarla olursa mesele 5/10 dkkada bir haberim olsun ddedi gün icinde 3/4 kere normal dedi
ne 3u ne 4u sabahtan berı kac defa bılmem ama 100den fazla cok sık oluyo agrılı bazen ama ıgne batması gıbı gelıp gıdıyo
Kacinci haftan ? dr la falan konustunmu cok olmus
36haftamdayım ama ne ağrı ne nısan nede su var gercı benım ılk bebegımde sancı olmadan dogmustu acılma oldugu ıcın sunı sancı vermıslerdı
kızlar merhaba..35.haftamdayım ve dün gece hiç olmayan bişey oldu.sağ kasığımda adet sancısına benzer hissettim..kasılma dedikleri şey bu mu anlayamıyorumki ..sancı desen sancı değil kasılma gbide değil adet sancısı gbi hafif hafif bir ağrı..ama sadece sağ kasığımda..uzun bir süre sürdü sonra geçti ..gecenin yarısında doktoru arıcaktım geçmesini bekledim.benzer bir durum yaşayan var mı?
hmm o da oluyo dimi iyi senin ikinci ama tabi yasamadim öyle sıkıntı diyosun ee o acilma olurken sancin olmadimi hic bide diger bebebegin zamanindami dogdu? Burda yazan arkadaslar erken dogum yapanlar genelde ilk cocuklarinida erken dogurmuslar
34.haftamda dogdu 2300kg olmustu kuvezde falan kalmadı gayet saglıklıydı sadece adet sancısı gıbı hafıf bı agrım vardı doktora gıttım 4cm acılmıs dogum baslamıs dedı yatırdı 6 cm oluncada elle suyumu patlatıp normal dogum ıcın sunı sancı verdıler 6 saat falan surdu ama sunı sancı cok kotu bu yuzden son ana kadar doktora gıtmıcem dıyorum dun nst de ara ara sancım 50 oluyodu dr sancın var ama cok degıl dedı
Kızlar dün doktor vajinal muayenede tam inmemiş dedi haftaya 31inde normal doğuma alabilirim seni dedi son haftam herhalde
Benim 38. Haftam canim cok sanci gibi degildi ama adet agrisi gibiydi sabah yogundu suan daha az bugün hic kalkmadim sayilir dr dinlen dedi dogumada 4 gün kaldi zaten ama bu hafta ben cok yordum kendimi evle ugrastim bayaa sezeryan olucam yaticam diye simdi yardima gelenler olcak dolap cekmeceler komple elden gecirdim dip temizlikler yapildi kadin aldim hep ama yerlestirme isini bilemiyoki evde dublex... annem geldi saolsun ama ben is birakmadim tabi onada kiyamiyorum cünkü yani kisacasi iyiyim simdi :) ayaklarim tompul tompul....
34.haftamda dogdu 2300kg olmustu kuvezde falan kalmadı gayet saglıklıydı sadece adet sancısı gıbı hafıf bı agrım vardı doktora gıttım 4cm acılmıs dogum baslamıs dedı yatırdı 6 cm oluncada elle suyumu patlatıp normal dogum ıcın sunı sancı verdıler 6 saat falan surdu ama sunı sancı cok kotu bu yuzden son ana kadar doktora gıtmıcem dıyorum dun nst de ara ara sancım 50 oluyodu dr sancın var ama cok degıl dedı
aynen ya benimde ayaklar tombul tombul sezeryandan sonra daha da çok şişiyorlar.benimde bugün annem geldi 25 aylık kızım var bu haftayı hep hasta geçirdi bende hiç dinlenemedim ayaklar nasıl dayansınnn yavrum hep annesinin kucağındaydı yakında kuma gelecek üstüne haberi yok
Yok canım.. Sabahları birazcık aşağıda gibi duruyor ama sonrasında yine yukarıya çıkıyor. Buna inme denmez sanırım. Bi de benim iki haftaya suni sancıyla doğurma olasılığım var kendi gelmezse su azlığı yüzünden. İnmezse çok acı çekeceğim diye korkuyorum valla.ismirna bebeğinin indiğini hissediyor musun benim gözle görülür şekilde aşağıda bebişim
Canım allah sabır versin...kızlar nasılsınız oğluşum gelmeden eve misafir akını başladı hem de doğuma ve sonrasına kadar ve yatılı olarak. yazıyorum siz sayın
annem,kız kardeşim,kayınvalidem,kayınpederim,eşimin erkek kardeşi, dedem,anneannem ve dayımın oğlukaç oldu
tabi bide kocacım ve ben varız deniz im erken gelirse o da bizimle olacak ve bu grup şubat tatilinin sonuna kadar bizde belki de daha uzun bi süre. şimdi misafiri derdi vs olanlar yazdıklarımı okusun ve haline şükretsin
kafayı yemezsem iyidir
öptüm hepiniz
Bugün dr la su konusmayi yaptik ; ben dedimki kasigim agriyo adet agrisi gibi oda dedi kasilman sancin varmi ya dedim benim ilk cocugum ben o bahsettiniz seyi nerden bilebilirim sadece cok dayanilmicak bi sanci degil dedim oda dediki kisa süreli ve ritmik agrilara birazda siddetli ise sancidir dedi kasilma ise karnimiz sertlesiyo ya böyle tas gibi bazen ben onu cocuk geriliyomu ne oluyo tas gibi oluyo karnim dedim oda kasilma o dedi oda düzenli araliklarla olursa mesele 5/10 dkkada bir haberim olsun ddedi gün icinde 3/4 kere normal dedi
Adet agrilarini iki hamileligimde de yasadim. Ozellikle bu hamileligimde aylardir var. Son zamanlar artti. Agri kesici kullanip yatiyorum surekli.
Dogum sancilari adet agrisina cok benziyor. Daha kuvvetlisi. Agri kesici ile gecmiyor. Ilk dogumumda sanci olarak bu agriyi saymistim. Dogumda bile kasilmayi tarif ettikleri sekilde hissetmedim. Kasilmayla beraber karin sertlesip toplaniyor hissi oluyormus. Ben farketmedim. Hatta dogum aninda kasilma gelince ikin dediler kasilmayi farketmedigim icin bekledim.
Tuvaletim varmis gibi hafif ikinma hissi vardi. Onlarda bile ikinmadim. Sonra cok guclu bir ikinma hissi geldi o zaman ikindim. Iki kerede dogum tamamlandi.
Hem enerjimi gereksiz harcamadim. Bebegimde ikinci ikinma icin guc toplamami beklemek zorunda kalmadi bir cirpida dogdu. Dogumdan ve dikisten sonra kalkip masadan inmeye calismistim. Yuruyerek gidecegim guya:) O kadar iyi ve enerjik hissettim.
Herkesin deneyimi farkli mutlaka. Korku agriyi tetikliyor. Ben icimde kalacak degil ya bi sekilde cikacak diye dusunmustum o an:)) Allah normal dogum icin gun bekleyenlere benimki gibi bir cirpida dogum nasip etsin.
Bebegim donmedigi icin mecburi sezeryan olacagim bu sefer.
Nasilsiniz bakalim gececiler nerdesiniz ben bugün kös kös yattim valla agrilar ufak ufak var 12 den sonra 3 günüm kaliyo kismetse ....
Adet agrilarini iki hamileligimde de yasadim. Ozellikle bu hamileligimde aylardir var. Son zamanlar artti. Agri kesici kullanip yatiyorum surekli.
Dogum sancilari adet agrisina cok benziyor. Daha kuvvetlisi. Agri kesici ile gecmiyor. Ilk dogumumda sanci olarak bu agriyi saymistim. Dogumda bile kasilmayi tarif ettikleri sekilde hissetmedim. Kasilmayla beraber karin sertlesip toplaniyor hissi oluyormus. Ben farketmedim. Hatta dogum aninda kasilma gelince ikin dediler kasilmayi farketmedigim icin bekledim.
Tuvaletim varmis gibi hafif ikinma hissi vardi. Onlarda bile ikinmadim. Sonra cok guclu bir ikinma hissi geldi o zaman ikindim. Iki kerede dogum tamamlandi.
Hem enerjimi gereksiz harcamadim. Bebegimde ikinci ikinma icin guc toplamami beklemek zorunda kalmadi bir cirpida dogdu. Dogumdan ve dikisten sonra kalkip masadan inmeye calismistim. Yuruyerek gidecegim guya:) O kadar iyi ve enerjik hissettim.
Herkesin deneyimi farkli mutlaka. Korku agriyi tetikliyor. Ben icimde kalacak degil ya bi sekilde cikacak diye dusunmustum o an:)) Allah normal dogum icin gun bekleyenlere benimki gibi bir cirpida dogum nasip etsin.
Bebegim donmedigi icin mecburi sezeryan olacagim bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?