iyi geceler millet ben bebek şekeri yapmaya devam edeyim :)
iyi geceler millet ben bebek şekeri yapmaya devam edeyim :)
desene az kaldi bebisine kavusmaya darisi bizim basimiza..
Amin canim evet bayaa az kaldi uyku setlerini falan yikayip ütüleyip kaldirmistim yarin hazirlicam artik besigini park yatagini nayy nasi bibduygudur bu yarabbim allah herkeze yasatsin....
Bugün dr la su konusmayi yaptik ; ben dedimki kasigim agriyo adet agrisi gibi oda dedi kasilman sancin varmi ya dedim benim ilk cocugum ben o bahsettiniz seyi nerden bilebilirim sadece cok dayanilmicak bi sanci degil dedim oda dediki kisa süreli ve ritmik agrilara birazda siddetli ise sancidir dedi kasilma ise karnimiz sertlesiyo ya böyle tas gibi bazen ben onu cocuk geriliyomu ne oluyo tas gibi oluyo karnim dedim oda kasilma o dedi oda düzenli araliklarla olursa mesele 5/10 dkkada bir haberim olsun ddedi gün icinde 3/4 kere normal dedi
Günaydın
Bu subat anneleri ne çabuk azaldik boyle, hic eskisi gibi kalabalik degil
Erken havlu attik
Yarin bu saatlerde oglum kucagimda olacak inşallah
:18:
Günaydın
Bu subat anneleri ne çabuk azaldik boyle, hic eskisi gibi kalabalik degil
Erken havlu attik
Yarin bu saatlerde oglum kucagimda olacak inşallah
:18:
Selam kizlar.. dun zor bi gundu ruhsal yorgunluklar vs baya bi dolmustum esim gelince aksam agladim agladim bosalttim icimi.. Doktum ne varsa..ohh... o da ben de rahatladik. simdi annem yolda geliyo.. doguma kadar ve sonrasinda kalicak.. esimle basbasa son gecemizdi yani dun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?