2014 Şubat Anneleri

desene az kaldi bebisine kavusmaya darisi bizim basimiza..

Amin canim evet bayaa az kaldi uyku setlerini falan yikayip ütüleyip kaldirmistim yarin hazirlicam artik besigini park yatagini nayy nasi bibduygudur bu yarabbim allah herkeze yasatsin....

Amin canim evet bayaa az kaldi uyku setlerini falan yikayip ütüleyip kaldirmistim yarin hazirlicam artik besigini park yatagini nayy nasi bibduygudur bu yarabbim allah herkeze yasatsin....

evet cok güzel bi duygu bende herzaman kizimin kiyafetlerine bakip kokluyorum ..allah herkese bu duyguyu nasip etsin.

bu arada bende ciddi doğum korkusu oluştu ya rahatlatmam lazım kendimi önceden çok rahattım nolduysa son zamanlarda oldu sebepsiz yere ağlıyorum falan gıcık oldum kendime de

Günaydın annişler ,

Bende kendimi dün gece çok huzursuz hissettim valla sabahı zor ettik eşimle , heyecan mı korku mu bilemedim değişik birşeyler yaşıyorum :) hormonlar sağolsun :)

bel ağrılarım çoğaldı benim yaa halan devam ediyorr bebişde çok hareketli sezeryan tarihimde 6 subat .gelmesin kızım beklesinn...

Günaydın
Bu subat anneleri ne çabuk azaldik boyle, hic eskisi gibi kalabalik degil
Erken havlu attik

Yarin bu saatlerde oglum kucagimda olacak inşallah
:18:

bende o kasılma denen şeyi çok su içtiğim yada yemeği fazla kaçırdığım zaman hissediyorum..ay yine çok yedim yada çok su içtim gerim gerim gerildim diyorum meğer kasılmaymış=)) ama son haftalar cidden zor geçiyomuş ya..sürekli bir uyku hali gözlerimi açamama durumu..doğumun yaklaştığını iyice hisseder olduk artık..hakkımızda hayırlısı

Kızlar herkese gunaydinlar.. geçmişe bakamadim süpriz doğumlar olmamıştır umarım. Şubat anneleri ocağa tadindi burda. Benimde dün kontrolum vardı 5 şubata sedzeryan günü verdi inşallah oglumda sorunsuz beklerde zamanında gelir.

Günaydın kızlaar

Günaydın
Bu subat anneleri ne çabuk azaldik boyle, hic eskisi gibi kalabalik degil
Erken havlu attik

Yarin bu saatlerde oglum kucagimda olacak inşallah
:18:

Oyy ne güzel, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... Kolay bir doğum olur inş. Haberlerini bekliyoruz.

Selam kizlar.. dun zor bi gundu ruhsal yorgunluklar vs baya bi dolmustum esim gelince aksam agladim agladim bosalttim icimi.. Doktum ne varsa..ohh... o da ben de rahatladik. simdi annem yolda geliyo.. doguma kadar ve sonrasinda kalicak.. esimle basbasa son gecemizdi yani dun...

İyi yapmışsınız canım. Annen gelince fırsat bulamayabilirsiniz. Bizim öyle oldu. 1 haftadır annem bizde. Sağolsun her işimizi bitirdi. Şimdi gidiyor, 1-2 haftaya geri gelecek. Ama eşime söylemek isteyip de söylemeye fırsat bulamadığım çok şey oldu. Gelmeden konuşmanız iyi olmuş.

Ya arkadas haftasonu tv izlenmiyo yaaa herkes geziyo durmadan biseyler yiyiyo... Hep yemek programi var..doymuyolar doymuyolarrr!! Asertiyolar zorla millete :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…