- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
evet bunu yapmamuz lazimdi.. biz ne kadar hamile psikolojisinde olsak da aslinda kocalarimizinda kaygilari var.. hep heycanli gibi gorunseler de hayatlarinda olusacak buyuk degisimle alakali onlarin da kaygilari var bizim gibi.. konustuk rahatladik.. mutlaka yapmak lazim bunuİyi yapmışsınız canım. Annen gelince fırsat bulamayabilirsiniz. Bizim öyle oldu. 1 haftadır annem bizde. Sağolsun her işimizi bitirdi. Şimdi gidiyor, 1-2 haftaya geri gelecek. Ama eşime söylemek isteyip de söylemeye fırsat bulamadığım çok şey oldu. Gelmeden konuşmanız iyi olmuş.
kesinlikle canım ya aramızda kalsın izliyorum ben de izlenmiyo löp löp yiyolar yazık bizeYa arkadas haftasonu tv izlenmiyo yaaa herkes geziyo durmadan biseyler yiyiyo... Hep yemek programi var..doymuyolar doymuyolarrr!! Asertiyolar zorla millete :-(
Bebek hareketlerinde karninin ici aciyan varmi
kızlar 38.haftaya girmiş bulunmaktayım..bebeğim hala dönmedilütfen dua edin normal doğum istiyorum..ilki normaldi
Benimde hamilelik takviminde 10 subat yazsada beklenen dogum tarihi 5 subat ama bende ocak sonu gibi gelir diye tahmin ediyordum fakat tık yok. Ayrıca görenler karnın hiç inmemiş diyorlar doğumdan bi 15 gün önce filan inermiş öylemi grçekten sizin karnınız ne durumda indimi
Kizlaaaaarrrr ben bu sabah 7 itibariyle ogluma kavustum :) simdi hastanedeyiz emzirmeye cabaliyorum darısı sizlere
Hayirli olsun gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun saglikla sihhatle ins..daridi basimiza ins hayirlisiyla
Kizlaaaaarrrr ben bu sabah 7 itibariyle ogluma kavustum :) simdi hastanedeyiz emzirmeye cabaliyorum darısı sizlere
evet intetnetten araştırdm bende biraz hiç inmedende doğum yapanlar varmış demekki benim paşa her an gelebilir inmesini beklememe gerek yok :)Benim de inmedi ama ben doktora sordum oyle bir belirti olmaz dedi bana.. Benim de 3 şubat sezaryen bekliyoruz bakalım..
İlk oglum 40+1 de doğdu o da inmemişti aşağı aynen duruyordu eski yerinde:) bunlar şehir efsanesi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?