2014 Şubat Anneleri

Sanki ise yaricak zamani geldimi kösede oturcak bence herkez ayni bi anne onlarmis zannediyolar annen kadar kimin faydasi olabilirki .... valla cok zor zamandayiz insallah cok kallp kirmadan atlatiriz bu zamanlari banada hersey batiyo cok fena bide sinir var üstümde zaten

slm kızımın teyzeleri,
aylardır ne okuyabildim, ne yazabildim. Hamilelikte çalışmak beni çok yordu. aslında 10 gündür izindeyim ama resmen 1 haftası evde dinlenerek geçti. uyudum, dinlendim. hafta başından itibaren ufak tefek işler yapıyorum, -ki çoğunu sağolsun eşim yapıyor- yürüyüş yapıyorum, kitap okuyorum vs vs vs. ne güzelmiş evde hamilelik dedim resmen. ara ara yalancı sancılarım oluyor. 39. haftada yani salı günü nst ve çatı muayenesi var. herşey normal gözüküyor şimdilik. merakla bekliyorum ne zaman doğacak diye, ama bugünlerinde tadını çıkarıyorum. normal doğum yapan arkadaşlar doğumdan 2-3 gün önce dikkat ettikleri farklı bir belirti oldu mu bu aralar bunun merakı içindeyim. lütfen cevaplarsanız sevinirim.

Canim naptin varmi bi sorun annem bikeresinde suyu tutamazsin akar gider dedi sen yarisi icin tuvalete hittim diyosun bence degil gibi bende hic olmadi sadece cok sıkısıyorum her idrarimda azcik yapiyorum ama wc ye gidisimi görsen sanki sabahtan beri tutmusum gibi ama kacirma olmadi hic

ayy yaşadığın nasıl bi heyecandır kimbilir..sadece 1 günün kaldı demek bebeğine kavuşmana=))çok heyecanlısağ salim alırsın yavrunu kucağına inş cnm ya dua edicem senin için

Evet canim perşembe kismetse ... heycani hic sorma esyalarina bakip bakip hayal etmeye calisiyoruz onu evde allah herkezi hemencik kurtarsin senin icinde bdn dua ederim nezaman gün bellimi

aman kvlerinde çok bilmeleri beni öldürüyor , sinir oluyorum.Sıkma canını sen hiç , boşver. Sen kendini sakin tut , bebişini düşün

Bütün anne adaylarının ve annelerin bebekleri hayırlı olsun. Ben çatı muaynesi olamıyorum, korkuyorum.Vajinismusu yendim hamileliğim çok güzel geçti ama muayne olamıyorum.

Evet canim perşembe kismetse ... heycani hic sorma esyalarina bakip bakip hayal etmeye calisiyoruz onu evde allah herkezi hemencik kurtarsin senin icinde bdn dua ederim nezaman gün bellimi

benim azcık daha var 25 şubatta epidural sezaryanla kısmetse cnm =) haberlerini bekliyorum inş bol bol sütün gelir

Canim benim suyun geldimi tutmak mumkun degil.en son benim suyum geldiginde tutmaya calistim ama tutamadim akti gitti.ve su yapis yapis oluyor.bunlara dikkat et olurmu.

Amaniinnnn persembe ha dogum.rabbim yar ve yardimcin olsun insallah.bol sutun olsun.biz yari kirkimizdayiz artik hihihi abla oluyoruz heppppp:):):)

Amaniinnnn persembe ha dogum.rabbim yar ve yardimcin olsun insallah.bol sutun olsun.biz yari kirkimizdayiz artik hihihi abla oluyoruz heppppp:):):)

Senin kiz ablA oldu valla :) büyüdü masallah . Kardesleri dökülmeye basladi :)) süt olayim insLlah hemen olur olmucak gibi geliyo bilmiyorum gögülerim kücük hic büyümedi kv dedi sütlenmesi lazim artik büyümedimi dedi bende büyümedi dedim hmm dedi olmasssa üzülürüm cok

kvlerin olayı bence sadece kıskançlk başka bişe değil benimki gelmeyecek çağırmadımda zaten annem gelecek anne gibisi var mı bide kız kardeşm görümcemde arayıp duruyo 15 tatilde olursa doğum gelmek istiyorum 1-2 gün diye sırf merakından eşim bebeği görünce ne tepki vercekmiş çok merak ediyo bende haber vermeyecem son dk kadar gelemesin bir işide yaramaz gelsede annesine naklen yayın eder burda yaşananları istemem o yüzden

benim azcık daha var 25 şubatta epidural sezaryanla kısmetse cnm =) haberlerini bekliyorum inş bol bol sütün gelir

Hayirlisi olsun tatlim az kalmis azcik bilgilenirim ben ozamana sana yardimci olurum :) tabletimi götürcem esim bize dedikoducular diyo haberiniz olsun :) bazen tabletim yukarda kaliyo getiriyo al bakalim dedikoducular sizi diyo :) baktim canta ya sarzi koyuyo sen simdi ordan haber verirsin diyo bende tabi kendime geleyim söylicem hemen dedim :)

Valla ortasi yok bu isi azcik arani iyi tutsan fazla sıkı fıkı olunuyo e ara acilsa el gibi kaliyo bilemedim sizdede ara acik biraz heralde yoksa sen cagirmadan gelirdi torun sonucta ama iste keske sorunlar olsa sonucta bi ömür karsi karsiya oluyosun

Ayyy bi ayak tırnaklarımı kestim, kan ter içinde kaldım:))

Amin canım inş dediğin gibi kimsenin ihtiyacı olmaz. Seni de epey uğraştırmış. İnşallah tekrar yaşamazsın.

Evet o an oyle hissettim ama cok sansliyim, sonrasinda 27 ay emzirebildim. Allah a bin sukur sayili gun gecmez gibi geliyor ama geciyor.

evet ara açık onların hiç br çabası olmadı yakınlaşmak için bugüne kadar hep benden beklediler fedakarlık bende uzak olmayı seçtim çünkü elini versen kolunu kaptırıyosun nasılsa maddi manevi bi faydaları yok streslerini çekecemsadece en zor anımda yanımda olmayanı iyi günümde ne yapayım ben

yanı ben kendimi toparlayıp hizmet edecek duruma geleyim bi gelir görmeye ve gezmeye işte

yanı ben kendimi toparlayıp hizmet edecek duruma geleyim bi gelir görmeye ve gezmeye işte

Öylesi hakediyo ozaman iyi günde herkez olur ki dogum nekadar iyi bir günse oadarda zorlu bir gün ihtiyac hissedilen bir gün canini sikma bosver madem faydalari yok bari basin agrimasin morelbozuklugu daha zor is güc herzaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…