Canim cok sikkin...
Sizin de caninizi sıkıyorsam kusuruma bakmayın ama konusabilecegim kimsem yok�� normalde tahmini dogum tarihim 28 subat ama gecen hafta doktora gittigimde beklenenden erken gelecek dedi.annem de sehir disinda yasiyor ve 14unde gelecek yani doguma 2 hafta kala.esim de bu hafta gececi oldugu icin boyle erken dogacak olayi da cikinca da kayinvalidemi bize cagirdi bir haftaligina gece yanliz kalmiyim diye.sagolsun geldi.bugun de esim diyor doguma kadar kal gitme hem annesi de gelecek hep beraber kaliriz.sonra esim bana dedi ne zaman gelecekti.ben de dedim 14 unde.o da hee erkene almafi biletini dedi.ben de yok dedim.kayinvalidem de aman erken gelip napacak gelip o mu dogurtacak dedi.benim tepem atti tabi ama hicbir sey diyemedim.ama yukari ciktim yatak odasina utu yapmaya.esim de geldi yanima ben de uzaniyim dedo.sonra dedi niye somurtuyorsun konusmuyorsun.ilk soylemedim sonra dedim annene canim sıkildi.yok ne gerek var o mu dogurtacak falan pardon da annem yani yanimda olacak tabiki de.o suan kaliyo o zamsn o mu dogurtacak dedim.o kotu niyetle soylemedi ki oylesine dedi.hani duzenini bozup gelmesin gibilerden dedi diyor.dedim ne alaka.bu da kalkti indi asagiya salona ben yukarda odamdayim canim cok sıkkin.defim agxi olan konusuyor ne guzel.biz konusmayonca da suclu oluyoruz naparsamiz yapin dedim.
kacıncı haftada olacak dogum
Kizlar hayirli aksamlar herkese,
Az once mutfakta is yaparken istemsiz olarak yarim cay bardagi kadar su ya da idrar geldi, tuvalete gittim idrarimin kalanini yaptim gelen siviyi kokladim rengine baktim idrar gibiydi. Sizce idrar kacirmis olabilir miyim, yoksa su mu geldi? Sizde idrar kacirma oldu mu hic?
Su an devam etmiyor, sancim kasilmam da yok...bebegin hareketlerini de hissediyorum
ayy yaşadığın nasıl bi heyecandır kimbilir..sadece 1 günün kaldı demek bebeğine kavuşmana=))çok heyecanlısağ salim alırsın yavrunu kucağına inş cnm ya dua edicem senin için
Canim cok sikkin...
Sizin de caninizi sıkıyorsam kusuruma bakmayın ama konusabilecegim kimsem yok�� normalde tahmini dogum tarihim 28 subat ama gecen hafta doktora gittigimde beklenenden erken gelecek dedi.annem de sehir disinda yasiyor ve 14unde gelecek yani doguma 2 hafta kala.esim de bu hafta gececi oldugu icin boyle erken dogacak olayi da cikinca da kayinvalidemi bize cagirdi bir haftaligina gece yanliz kalmiyim diye.sagolsun geldi.bugun de esim diyor doguma kadar kal gitme hem annesi de gelecek hep beraber kaliriz.sonra esim bana dedi ne zaman gelecekti.ben de dedim 14 unde.o da hee erkene almafi biletini dedi.ben de yok dedim.kayinvalidem de aman erken gelip napacak gelip o mu dogurtacak dedi.benim tepem atti tabi ama hicbir sey diyemedim.ama yukari ciktim yatak odasina utu yapmaya.esim de geldi yanima ben de uzaniyim dedo.sonra dedi niye somurtuyorsun konusmuyorsun.ilk soylemedim sonra dedim annene canim sıkildi.yok ne gerek var o mu dogurtacak falan pardon da annem yani yanimda olacak tabiki de.o suan kaliyo o zamsn o mu dogurtacak dedim.o kotu niyetle soylemedi ki oylesine dedi.hani duzenini bozup gelmesin gibilerden dedi diyor.dedim ne alaka.bu da kalkti indi asagiya salona ben yukarda odamdayim canim cok sıkkin.defim agxi olan konusuyor ne guzel.biz konusmayonca da suclu oluyoruz naparsamiz yapin dedim.
Evet canim perşembe kismetse ... heycani hic sorma esyalarina bakip bakip hayal etmeye calisiyoruz onu evde allah herkezi hemencik kurtarsin senin icinde bdn dua ederim nezaman gün bellimi
Kizlar hayirli aksamlar herkese,
Az once mutfakta is yaparken istemsiz olarak yarim cay bardagi kadar su ya da idrar geldi, tuvalete gittim idrarimin kalanini yaptim gelen siviyi kokladim rengine baktim idrar gibiydi. Sizce idrar kacirmis olabilir miyim, yoksa su mu geldi? Sizde idrar kacirma oldu mu hic?
Su an devam etmiyor, sancim kasilmam da yok...bebegin hareketlerini de hissediyorum
Evet canim perşembe kismetse ... heycani hic sorma esyalarina bakip bakip hayal etmeye calisiyoruz onu evde allah herkezi hemencik kurtarsin senin icinde bdn dua ederim nezaman gün bellimi
Amaniinnnn persembe ha dogum.rabbim yar ve yardimcin olsun insallah.bol sutun olsun.biz yari kirkimizdayiz artik hihihi abla oluyoruz heppppp:):):)
Sanki ise yaricak zamani geldimi kösede oturcak bence herkez ayni bi anne onlarmis zannediyolar annen kadar kimin faydasi olabilirki .... valla cok zor zamandayiz insallah cok kallp kirmadan atlatiriz bu zamanlari banada hersey batiyo cok fena bide sinir var üstümde zaten
benim azcık daha var 25 şubatta epidural sezaryanla kısmetse cnm =) haberlerini bekliyorum inş bol bol sütün gelir
kvlerin olayı bence sadece kıskançlk başka bişe değil benimki gelmeyecek çağırmadımda zaten annem gelecek anne gibisi var mı bide kız kardeşm görümcemde arayıp duruyo 15 tatilde olursa doğum gelmek istiyorum 1-2 gün diye sırf merakından eşim bebeği görünce ne tepki vercekmiş çok merak ediyo bende haber vermeyecem son dk kadar gelemesin bir işide yaramaz gelsede annesine naklen yayın eder burda yaşananları istemem o yüzden
Ayyy bi ayak tırnaklarımı kestim, kan ter içinde kaldım:))
Amin canım inş dediğin gibi kimsenin ihtiyacı olmaz. Seni de epey uğraştırmış. İnşallah tekrar yaşamazsın.
Valla ortasi yok bu isi azcik arani iyi tutsan fazla sıkı fıkı olunuyo e ara acilsa el gibi kaliyo bilemedim sizdede ara acik biraz heralde yoksa sen cagirmadan gelirdi torun sonucta ama iste keske sorunlar olsa sonucta bi ömür karsi karsiya oluyosun
evet ara açık onların hiç br çabası olmadı yakınlaşmak için bugüne kadar hep benden beklediler fedakarlık bende uzak olmayı seçtim çünkü elini versen kolunu kaptırıyosun nasılsa maddi manevi bi faydaları yok streslerini çekecemsadece en zor anımda yanımda olmayanı iyi günümde ne yapayım ben
yanı ben kendimi toparlayıp hizmet edecek duruma geleyim bi gelir görmeye ve gezmeye işte
Bugün öğle saatlerinde oğlum dünyaya geldi. Sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım. Darısı tüm hamilelerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?