Bugün öğle saatlerinde oğlum dünyaya geldi. Sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım. Darısı tüm hamilelerin başına...
kvlerin olayı bence sadece kıskançlk başka bişe değil benimki gelmeyecek çağırmadımda zaten annem gelecek anne gibisi var mı bide kız kardeşm görümcemde arayıp duruyo 15 tatilde olursa doğum gelmek istiyorum 1-2 gün diye sırf merakından eşim bebeği görünce ne tepki vercekmiş çok merak ediyo bende haber vermeyecem son dk kadar gelemesin bir işide yaramaz gelsede annesine naklen yayın eder burda yaşananları istemem o yüzden
Canim benim suyun geldimi tutmak mumkun degil.en son benim suyum geldiginde tutmaya calistim ama tutamadim akti gitti.ve su yapis yapis oluyor.bunlara dikkat et olurmu.
Nazliedam selam canim, sagol verdigin bilgiler için, sivi yapış yapış degildi bu yuzden ben idrar oldugunu düşünüyorum.daha sonra tekrar etmedi zaten.bakalim benim 1 hafta kaldi sag salim atlatiriz insallah canım
Canim naptin varmi bi sorun annem bikeresinde suyu tutamazsin akar gider dedi sen yarisi icin tuvalete hittim diyosun bence degil gibi bende hic olmadi sadece cok sıkısıyorum her idrarimda azcik yapiyorum ama wc ye gidisimi görsen sanki sabahtan beri tutmusum gibi ama kacirma olmadi hic
lipicim senn sezeryandı demi benimde perşembe görüş günü bende su yapış yapış olduğunu duymuştum canım
Valla bilmiyorum aklim ermiyor artik neden nicin ama canimi sıkiyor.bi de sorun bendeymis gibi tepki gordum ona mi yanayim bana hicbir sey soran yok bir de benim adima karar alan cok ay ne gicik isler ya.bundan sonra konusmayacagim takmayacagim bunu anladim biz konusamiyoruz.susunca benden iyisi yok ama konusunca ben hakli da olsam olmuyor kimsenin isine gelmiyor...
Evet canim sez. Olacak 4 subat a gun verdi doktorumuz. Senin nasil olacak dogum? Perşembe son kontrolun mu?bir de benim en son 3-4ay once kan tahlili yapildi.sezaryenden once yapiliyor mu acaba?
Gülle güle süslenin bu cicilerle cok güzel bende azcik kurabiye siparisi verdim limonata (kirmizi serbet boyali) cikolAta gibi 4 yada 5 cesit biseyler vercez biz 2 gece kalcakmisiz daha ck yiycek lazim :) zaten ben corba fwlwn icicem bu götürdüklerimizi izlemekle yetincem artik ne bulduysam aa canim cekmistir deyip yuvarlamama gerek kalmicak kismetse :) simdiden hayirli olsun erkek geliyo dimi maviler agir agir duruyo cokta süslü bisi yapamiyoz biz baabasi hoop erkek o diyo bende genede azjcik süsledim icimde kalmadi
benimde büyük ihtimal sezeryan perşembe konuşacaz ayrıntıları sezeryan öncesi tahlil yapılormuş ama hastane ve dr göre değişiyo sanırım
Tatlim kurabiyeleri nerden siparis ettin antalya ici mi? Fiyatlar nasil? Ben de yiyemiyecegim icin gerek yok diyordum ama annem az da olsa yaptirmak istio hatira olur diye.biz de lohusa serbeti, cikolata ikram edicez.bebek sekerimiz lavantali magnet.bir de kardesim icine girip foto cektirilen buyuk çerçeve lerden almak istio.baby shower larda görmüştüm. 50 liradan basliomus galiba fiyati.ben gereksiz buldum acikcasi.onun yerine baska sey alinir dedim.
Öylesi hakediyo ozaman iyi günde herkez olur ki dogum nekadar iyi bir günse oadarda zorlu bir gün ihtiyac hissedilen bir gün canini sikma bosver madem faydalari yok bari basin agrimasin morelbozuklugu daha zor is güc herzaman olur
Tatlim kurabiyeleri nerden siparis ettin antalya ici mi? Fiyatlar nasil? Ben de yiyemiyecegim icin gerek yok diyordum ama annem az da olsa yaptirmak istio hatira olur diye.biz de lohusa serbeti, cikolata ikram edicez.bebek sekerimiz lavantali magnet.bir de kardesim icine girip foto cektirilen buyuk çerçeve lerden almak istio.baby shower larda görmüştüm. 50 liradan basliomus galiba fiyati.ben gereksiz buldum acikcasi.onun yerine baska sey alinir dedim.
Bugün öğle saatlerinde oğlum dünyaya geldi. Sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım. Darısı tüm hamilelerin başına...
Bugün saat 17.00de epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldim çok şükür ikimizde iyiyiz mükemmel bir duygu :) allah doğum yapacak tüm arkadaşlarımıza nasip etsin allah kolaylık versin...
Bugün saat 17.00de epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldim çok şükür ikimizde iyiyiz mükemmel bir duygu :) allah doğum yapacak tüm arkadaşlarımıza nasip etsin allah kolaylık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?