2014 Şubat Anneleri

Valla bilmiyorum aklim ermiyor artik neden nicin ama canimi sıkiyor.bi de sorun bendeymis gibi tepki gordum ona mi yanayim bana hicbir sey soran yok bir de benim adima karar alan cok ay ne gicik isler ya.bundan sonra konusmayacagim takmayacagim bunu anladim biz konusamiyoruz.susunca benden iyisi yok ama konusunca ben hakli da olsam olmuyor kimsenin isine gelmiyor...

Canim benim suyun geldimi tutmak mumkun degil.en son benim suyum geldiginde tutmaya calistim ama tutamadim akti gitti.ve su yapis yapis oluyor.bunlara dikkat et olurmu.

Nazliedam selam canim, sagol verdigin bilgiler için, sivi yapış yapış degildi bu yuzden ben idrar oldugunu düşünüyorum.daha sonra tekrar etmedi zaten.bakalim benim 1 hafta kaldi sag salim atlatiriz insallah canım

Nazliedam selam canim, sagol verdigin bilgiler için, sivi yapış yapış degildi bu yuzden ben idrar oldugunu düşünüyorum.daha sonra tekrar etmedi zaten.bakalim benim 1 hafta kaldi sag salim atlatiriz insallah canım

lipicim senn sezeryandı demi benimde perşembe görüş günü bende su yapış yapış olduğunu duymuştum canım

Selam canim, evet dedigin gibi dr da demişti bana"suyun gelirse onu tutamazsin ve az degil en az 1-2 bardak su kadar gelir "demisti.simdilik iyiyim devam etmedi.belki de bebek asagiya indi ve mesaneye baski yapiyor ondan oldu. Neyse cumartesi son kontrolumuz var nst ye baglanicam yine.doktorla da görüşürüz bir durum olursa.
süt gelmesiyle ilgili olarak da benimkiler de oyle aman aman buyumediler, ama eminim ki sutumuz gelicek.hastanede emzirmeyle ilgili broşürler vardi orada nasil emzirilecegi filan hep anlatilmis.moral cok onemliymis. Herkese diyecem valla doğumdan sonra bana kralice gibi davransinlar:)

lipicim senn sezeryandı demi benimde perşembe görüş günü bende su yapış yapış olduğunu duymuştum canım

Evet canim sez. Olacak 4 subat a gun verdi doktorumuz. Senin nasil olacak dogum? Perşembe son kontrolun mu?bir de benim en son 3-4ay once kan tahlili yapildi.sezaryenden once yapiliyor mu acaba?

boşver canım sende ben hamileliğim boyunca bi hayırlı lsun die aradı bide doğum ne zaman die o kadar uzak olmak işime geliyor ama anne gibi olmasını çok isterdim fakat kısmet işte takma sende bebeğini düşün canım

Evet canim sez. Olacak 4 subat a gun verdi doktorumuz. Senin nasil olacak dogum? Perşembe son kontrolun mu?bir de benim en son 3-4ay once kan tahlili yapildi.sezaryenden once yapiliyor mu acaba?

benimde büyük ihtimal sezeryan perşembe konuşacaz ayrıntıları sezeryan öncesi tahlil yapılormuş ama hastane ve dr göre değişiyo sanırım

Tatlim kurabiyeleri nerden siparis ettin antalya ici mi? Fiyatlar nasil? Ben de yiyemiyecegim icin gerek yok diyordum ama annem az da olsa yaptirmak istio hatira olur diye.biz de lohusa serbeti, cikolata ikram edicez.bebek sekerimiz lavantali magnet.bir de kardesim icine girip foto cektirilen buyuk çerçeve lerden almak istio.baby shower larda görmüştüm. 50 liradan basliomus galiba fiyati.ben gereksiz buldum acikcasi.onun yerine baska sey alinir dedim.

Canim esimin arkadasi var butik pastaci antalyanin icinden tanesi 4 tl de yapiyo ben sectim renklerini ve moddllerini sectim 50 tane yaptricam 200 tl bizim belki gelen giddn olur malum 2 gün kalcaz etrafta kalabalik ne olur ne olmaz kalirsa dagitiriz yada eve getiririz ama tabi adeti secersin daha az istersen

Bütün kvlerin olayı aynı galiba :) bizimki de aynı annem kadın kendini paralıyo bunda tık yok aynı şehirdeyiz bırak gelmeyi aramıyor bile nasılsın die 9 ay bitti haftaya fln doğum olcak 9 kez aramamıştır evime bile 5 kez gelmedi 3 yıllık evlimiz düşünün artık :) bebeğe bi çöpü bile yok büyüsün alırız Dio dediği yetmediği gibi çok almışsan diye bana laf söylüyor ona neyse aman ne alsın ne yanımda olsun zaten son zamanlarım iyice gereğinin her şeye ağlıyorum bi de onu çekmecem

Lipcim çerçeveyi kendin yapsana malzemeler toplam 30 lira olmaz orta boy bi çerçeve almakmistesen 70 80 lira oluyor

Bu arada belime ara ara ağrı giriyor çok sızlıyor :18::18:

İyi geceler kizlar ben uyuyamiyorum agrim yok sanirim ama bebek sertlesiyor yatamiyorum kasilma acaba boyle mi tas gibi oluyo bi sagimda bi solumda ve alta da ciddi hi baskisi var hayirlisi artik

Bugün saat 17.00de epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldim çok şükür ikimizde iyiyiz mükemmel bir duygu :) allah doğum yapacak tüm arkadaşlarımıza nasip etsin allah kolaylık versin...

Bugün öğle saatlerinde oğlum dünyaya geldi. Sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım. Darısı tüm hamilelerin başına...

Bugün saat 17.00de epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldim çok şükür ikimizde iyiyiz mükemmel bir duygu :) allah doğum yapacak tüm arkadaşlarımıza nasip etsin allah kolaylık versin...

Hosgelmis bebisler, Allah anali babali buyutsun.
16 gunumuz kaldi cok sabirsizim. Son gunler cok yavas geciyor. Hazirliklarida erken bitirince oyalanacak sey bulamiyorum:)

Elektrikli salincak dusunuyorum. Fisher Price gezegen yada orman gibi. Tavsiye edebileceginiz var mi? Yada alanlar var mi?

Gunaydin kizlar..
Ya biktim sen hala dogurmadin mi sorularindan yaa.. "dogurmadim arkadas okula gitme yasi gelince doguracam bebegimi.. boyle cok rahatim inanki..!" Diyesim geliyo ama iste diyemiyosun... Sabah sabah.......

Kizlar gunaydin pzt kntrolde doktorum yoktu baskasi muayene etti bebegin basi 3 hafta ileride dedi.ama kendi doktorum bu zamana kadar hep 1 hafta geriden geliyor ince kemikli kibar bi oglan derdi.isinin ehlidirr guvenim sonsuz doktorum a.bu uzman boyle diyince sasirdim..aklima takildi.yaa(acaba duzelirmi haftasiyla uyumlu olurmu veya kafasi buyukmu olcak cunku bedeni ince minik yawrumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…