Canim esimin arkadasi var butik pastaci antalyanin icinden tanesi 4 tl de yapiyo ben sectim renklerini ve moddllerini sectim 50 tane yaptricam 200 tl bizim belki gelen giddn olur malum 2 gün kalcaz etrafta kalabalik ne olur ne olmaz kalirsa dagitiriz yada eve getiririz ama tabi adeti secersin daha az istersen
günaydın
Bugün saat 17.00de epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldim çok şükür ikimizde iyiyiz mükemmel bir duygu :) allah doğum yapacak tüm arkadaşlarımıza nasip etsin allah kolaylık versin...
Hosgelmis bebisler, Allah anali babali buyutsun.
16 gunumuz kaldi cok sabirsizim. Son gunler cok yavas geciyor. Hazirliklarida erken bitirince oyalanacak sey bulamiyorum:)
Elektrikli salincak dusunuyorum. Fisher Price gezegen yada orman gibi. Tavsiye edebileceginiz var mi? Yada alanlar var mi?
sağol cnm, dediğin gibi en az 50 tane yaptırmak lazım, bizim işyerinden sırf 15-20 kişi gelir zaten.
bu arada ben bugün annemlere geldim, annem "karnın biraz aşağıya inmiş gibi" dedi, ay gününü bekleseydi bizim sıpacık:)
Benim bir haftadir hemen hemen bayaa assada esim ilk gördügünde beni o halde cantalari arabaya götürmüstü :) o bile farketti bu gelcek heralde diye ama bisi olmadi merak etme Bekler beklemesede az kaldi annesi gene sabirli cocuk :)
canlar tünaydınnnn
oğlum 13 günlük oldu teyzeleri bugün.kontrolümüz var.sarılık için.emzirme sandımğımdan daha zormuş ama annelik duygusu herşeye değer
evet canım bizim çanta da yok daha ortada :) her sey toplu halde dolabın içinde duruyor, bir türlü bir çantaya koyamadık, rahatlığın da bu kadarı yani:)
sende şimdi nasıl heyecan vardır, biz de senin gibi heyecan yapıcaz 1 gün kaldığında, ben de gidebilirsem föne gidicem ama eşim araba kullanmamı istemiyor, kuaför de ta lauranın orda.galiba evde maşa yapıcam saçıma.zaten geceleri deli gibi terliyorum kafamın içi sırılsıklam oluyor, inşallah saçım bozulmaz. ya da sabah erken kalkıp banyoyu sabah mı yapsam?
canlar tünaydınnnn
oğlum 13 günlük oldu teyzeleri bugün.kontrolümüz var.sarılık için.emzirme sandımğımdan daha zormuş ama annelik duygusu herşeye değer
evet canım bizim çanta da yok daha ortada :) her sey toplu halde dolabın içinde duruyor, bir türlü bir çantaya koyamadık, rahatlığın da bu kadarı yani:)
sende şimdi nasıl heyecan vardır, biz de senin gibi heyecan yapıcaz 1 gün kaldığında, ben de gidebilirsem föne gidicem ama eşim araba kullanmamı istemiyor, kuaför de ta lauranın orda.galiba evde maşa yapıcam saçıma.zaten geceleri deli gibi terliyorum kafamın içi sırılsıklam oluyor, inşallah saçım bozulmaz. ya da sabah erken kalkıp banyoyu sabah mı yapsam?
maşallah size :)canlar tünaydınnnn
sağol canım bilgiler için dün dr um sordu yallancı doğum sancısı yaşıyor musun kasılmaların var mı dedi ben de ilk hamileliğim ne yaşadğımı bilmiyorum dedim :) sonra tarif ettik biraz:)Araştırma yapıyordum bebek şekeri için burada bir arkadaş Elmas Şekerleme en uygun yer demişti sağolsun gerçekten de öyleymiş...Akşam eşimle mükemmel bir magnet siparişi verdik...Önce reklam gibi oldu dedim ama iyi de oldu... Paylaşım için teşekkürler...
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim... Güle güle büyütün yavrularınızı...
İlk bebeğimde doğum belirtisi olarak elim belimde salonu birkaç kez turlamıştım...Birden vurmuyor korkmayın yavaş yavaş...Ayrıca alttan başlamıyor bele acı değil ağrı giriyor...Künt bir ağrı bu... Belden zamanla aşağıya iniyor adet ağrısının en yoğun halini yaşıyorsunuz..
Neyse arkadaşlar bu sancılar arası mola var enerji toplamak için merak etmeyin... Her sancı bebeğe daha da yaklaştırıyor insanı bunu da atlattık sıradaki gibi düşünürseniz iyi olur...
Allahım bizi bir avazda kurtarsın hayırlısıyla
az kaldı az bilgi verirsin artık bize :)Aýyyy ayyy ayyyyyy yarin oglumla randevum var sabah 7.30 da :) minciklicam kismetse bide kuaföre gideyim aksama dogru fön cektireyim anasini güzel görsün cocuk :) sanirim migdem azimda bugün ayri bi heycan var....
Bugün öğle saatlerinde oğlum dünyaya geldi. Sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım. Darısı tüm hamilelerin başına...
Bugün saat 17.00de epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldim çok şükür ikimizde iyiyiz mükemmel bir duygu :) allah doğum yapacak tüm arkadaşlarımıza nasip etsin allah kolaylık versin...
canlar tünaydınnnn
Proletim selam,
Ben 4 subati bekliom canim, speedy, jack, renksiz gokkusagi dogurdu diye biliyorum bu hafta.huzunbaz da dogurdu.sen napion, nasil gecio gunler? Valla bebis dogana kadar iyi dinlendim ben 2 haftadir.son 1 hafta kaldiinsallah.bekliyoruz merakla ve ozlemle....
Yaptın mı canım parti? Nasıl geçti? İstediğin gibi oldu mu?
Ben hala doğurmayanlardanım:) normal olacak diye öylece bekliyorduk ama suyum azalıyormuş. Çarşamba günü doğumumun ne zaman olacağı belli olacak. Suni sancıyla normal doğuöu başlatacak doktor. Tabii kızım o zamana kadar kendisi gelmeye kalkmazsa:)
evet canım aynen hem yanlız kaldıgım için hemde doktorun sorun olmadan sezeryan yanlı konuşması sıkıntıya soktu beni bu zaman kada rsüperdim hastalıklı gb oldum psikolojik olarakeşim yola gidiyo mecbur yanlız kalıyorum salı kayınvaldem gelcek herkezde tatile gitti malum sömestır puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?