2014 Şubat Anneleri

Araştırma yapıyordum bebek şekeri için burada bir arkadaş Elmas Şekerleme en uygun yer demişti sağolsun gerçekten de öyleymiş...Akşam eşimle mükemmel bir magnet siparişi verdik...Önce reklam gibi oldu dedim ama iyi de oldu... Paylaşım için teşekkürler...

Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim... Güle güle büyütün yavrularınızı...

İlk bebeğimde doğum belirtisi olarak elim belimde salonu birkaç kez turlamıştım...Birden vurmuyor korkmayın yavaş yavaş...Ayrıca alttan başlamıyor bele acı değil ağrı giriyor...Künt bir ağrı bu... Belden zamanla aşağıya iniyor adet ağrısının en yoğun halini yaşıyorsunuz..
Neyse arkadaşlar bu sancılar arası mola var enerji toplamak için merak etmeyin... Her sancı bebeğe daha da yaklaştırıyor insanı bunu da atlattık sıradaki gibi düşünürseniz iyi olur...
Allahım bizi bir avazda kurtarsın hayırlısıyla

sağol cnm, dediğin gibi en az 50 tane yaptırmak lazım, bizim işyerinden sırf 15-20 kişi gelir zaten.
bu arada ben bugün annemlere geldim, annem "karnın biraz aşağıya inmiş gibi" dedi, ay gününü bekleseydi bizim sıpacık:)

Bugün saat 17.00de epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldim çok şükür ikimizde iyiyiz mükemmel bir duygu :) allah doğum yapacak tüm arkadaşlarımıza nasip etsin allah kolaylık versin...

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sağlık ve uzun ömürler versin canım, tebrikler...

son günler biraz yavaş geçiyor haklısın canım, benim 6 günüm kaldı Allahın izniyle,
ev tipi ana kucağı düşünmedik biz, bebe mağazalarında hep görüyorum ama biraz pahalı geliyor. tiny love diye bir marka da var. unnado da, ayhançocuk web sitesinde filan indirimli oluyor. ben de oyun halısı almak istiyorum ama onlar da pahalı, bakalım kampanyaları filan takip edicem.

Benim bir haftadir hemen hemen bayaa assada esim ilk gördügünde beni o halde cantalari arabaya götürmüstü :) o bile farketti bu gelcek heralde diye ama bisi olmadi merak etme Bekler beklemesede az kaldi annesi gene sabirli cocuk :)

Aýyyy ayyy ayyyyyy yarin oglumla randevum var sabah 7.30 da :) minciklicam kismetse bide kuaföre gideyim aksama dogru fön cektireyim anasini güzel görsün cocuk :) sanirim migdem azimda bugün ayri bi heycan var....

evet canım bizim çanta da yok daha ortada :) her sey toplu halde dolabın içinde duruyor, bir türlü bir çantaya koyamadık, rahatlığın da bu kadarı yani:)

sende şimdi nasıl heyecan vardır, biz de senin gibi heyecan yapıcaz 1 gün kaldığında, ben de gidebilirsem föne gidicem ama eşim araba kullanmamı istemiyor, kuaför de ta lauranın orda.galiba evde maşa yapıcam saçıma.zaten geceleri deli gibi terliyorum kafamın içi sırılsıklam oluyor, inşallah saçım bozulmaz. ya da sabah erken kalkıp banyoyu sabah mı yapsam?

canlar tünaydınnnn
oğlum 13 günlük oldu teyzeleri bugün.kontrolümüz var.sarılık için.emzirme sandımğımdan daha zormuş ama annelik duygusu herşeye değer

canlar tünaydınnnn
oğlum 13 günlük oldu teyzeleri bugün.kontrolümüz var.sarılık için.emzirme sandımğımdan daha zormuş ama annelik duygusu herşeye değer

canım merhaba,

napıosun? alıştın mustafa kemaline değil mi? emzirmek tabii hayatta yapmadığımız bir sey, ilkler zordur, alıştıkça olup gidecek inşallah.ben de şimdiden emzirme olayını düşünüyorum nasıl olacak filan diye.... bugün hayırlı haberler alısın inşallah canım, kuzunu mis gibi içine çekerek öp bizim için de...

Bence ilk is cantaya koy canim alcaklarini ne olur ne olmaz apar topar hazirlik yaparsan biseyler unutulabilinir.Araba bana ilk hamileligimi ögrendigimizden beri yasak :) esim istemedi ben istedigin yere götürürüm dedi yaptida saolsun benim kuaför yakin taksiylede gitsem 2 dkka . Ben saclarimi kestirdim hamileyken cok dökülmüstü malesef uzun olmmadigi icin düz fön cektiricem banyo olayinida aksama dogru yapicam biraz bogazim aciyo grip baslangici var gibi hastaneyede 5. Gibi gidelim diyo benim panik esim :) tahlil falan olcakmis aslindavdr 1 saat erken gelseniz yetervdemisti o yüzden o saattte dus alip cikarsam hasta olurum diye korktum

canlar tünaydınnnn

Büyümüs seninki masalllah düstümü göbik? Nasi kontrol sonuclari haberlerini bekleriz iyidir insallah

benim de hazır değil çantam ama gece okadar şidddetli kasılmalarım oldu ki 3 e kadar uyuyamadım o yüzden bugün ilk işim çanta hazırlamak :)

canlar tünaydınnnn
maşallah size :)

sağol canım bilgiler için dün dr um sordu yallancı doğum sancısı yaşıyor musun kasılmaların var mı dedi ben de ilk hamileliğim ne yaşadğımı bilmiyorum dedim :) sonra tarif ettik biraz:)

az kaldı az bilgi verirsin artık bize :)

Günaydın kızlar :) gece zaten bel ve kasık ağrısından uyuyamadım bi de antalyalılar bilir gece fena fırtına vardı o da uyutmadı sabah 6 ya kadar Antalya'ya bekledik oğlumla :) ismix bugün gidiyorsun die biliodum bende doğuma demek yarın hadi hayırlısı tabi şöyle dön çektir annem benm güzel annem desin bebeğin

ben girmeyeli baya degisimler olmus bebisler gelmiş günler yaklasmıs=) dogan bebeklerimize Allah uzun ömür versin insallah. doguma gidecek arkadaslarımada Rabbim kolaylık versin hepimizi bi amanda kurtarsın insallah ==)

Bugün öğle saatlerinde oğlum dünyaya geldi. Sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım. Darısı tüm hamilelerin başına...

Bugün saat 17.00de epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldim çok şükür ikimizde iyiyiz mükemmel bir duygu :) allah doğum yapacak tüm arkadaşlarımıza nasip etsin allah kolaylık versin...

Gözünüz aydın kızlar... Allah analı babalı sağlıklı önürler versin. Bebek haberleri geldikçe heyecanlanıyorum valla:))

canlar tünaydınnnn

O kadar oldu mu canım yaa? Maşallah valla. İnş güzel haberlerle gelirsiniz doktordan.

Biz de birazdan doktora gideceğiz. Bugün doğumun be zaman olacağı belli olacak galiba. Bi de çatı muayenesi var tabii... Bakalım ne haberler vereceğim size dönüşte.

Ben geçen hafta tüm evi temizledim canım. Bu hafta yatış modundayım. Pztsi günü sırtıma bişeyler oldu kas mıdır sinir midir kaburga mıdır çözemedim ama ağrım vardı epey şuan daha iyiyim şükür. Bizim çikocan hala dönmemiş haftaya cuma sezeryan olabilir. Salı günü randevum var o zaman kesinleşecek inşallah :)

Yaptım canım. Çok şükür istediğim gibiydi. Gelemeyenler oldu ama olsun asıl sevdiklerim yanımdaydı..
Hayırlısı olsunnn. Sağ sağlim kavuşursun inşallah yavruna.. :)

Canım bebek ters değil mi senin daha ne sorun olacak :) Benim ki de ters 7 Şubat a sezeryan için gün verdi doktorum. 1 hafta daha beklesek mi dedim. Normal doğum pozisyonunda olsa bekleyelim ama ters olduğundan ayaklar kanala girebilir hissetmezsin dedi. Boşver riske atma ne kendini ne bebişini. Hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…