Canım bebek ters değil mi senin daha ne sorun olacak :) Benim ki de ters 7 Şubat a sezeryan için gün verdi doktorum. 1 hafta daha beklesek mi dedim. Normal doğum pozisyonunda olsa bekleyelim ama ters olduğundan ayaklar kanala girebilir hissetmezsin dedi. Boşver riske atma ne kendini ne bebişini. Hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun..
Ben geçen hafta tüm evi temizledim canım. Bu hafta yatış modundayım. Pztsi günü sırtıma bişeyler oldu kas mıdır sinir midir kaburga mıdır çözemedim ama ağrım vardı epey şuan daha iyiyim şükür. Bizim çikocan hala dönmemiş haftaya cuma sezeryan olabilir. Salı günü randevum var o zaman kesinleşecek inşallah :)
Yaptım canım. Çok şükür istediğim gibiydi. Gelemeyenler oldu ama olsun asıl sevdiklerim yanımdaydı..
Hayırlısı olsunnn. Sağ sağlim kavuşursun inşallah yavruna.. :)
Canım bebek ters değil mi senin daha ne sorun olacak :) Benim ki de ters 7 Şubat a sezeryan için gün verdi doktorum. 1 hafta daha beklesek mi dedim. Normal doğum pozisyonunda olsa bekleyelim ama ters olduğundan ayaklar kanala girebilir hissetmezsin dedi. Boşver riske atma ne kendini ne bebişini. Hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun..
Bence ilk is cantaya koy canim alcaklarini ne olur ne olmaz apar topar hazirlik yaparsan biseyler unutulabilinir.Araba bana ilk hamileligimi ögrendigimizden beri yasak :) esim istemedi ben istedigin yere götürürüm dedi yaptida saolsun benim kuaför yakin taksiylede gitsem 2 dkka . Ben saclarimi kestirdim hamileyken cok dökülmüstü malesef uzun olmmadigi icin düz fön cektiricem banyo olayinida aksama dogru yapicam biraz bogazim aciyo grip baslangici var gibi hastaneyede 5. Gibi gidelim diyo benim panik esim :) tahlil falan olcakmis aslindavdr 1 saat erken gelseniz yetervdemisti o yüzden o saattte dus alip cikarsam hasta olurum diye korktum
Günaydın kızlar :) gece zaten bel ve kasık ağrısından uyuyamadım bi de antalyalılar bilir gece fena fırtına vardı o da uyutmadı sabah 6 ya kadar Antalya'ya bekledik oğlumla :) ismix bugün gidiyorsun die biliodum bende doğuma demek yarın hadi hayırlısı tabi şöyle dön çektir annem benm güzel annem desin bebeğin
kızlar doktordan geldim bebeğim dönmemiş..sanırım buda 2800 felan doğacak,zayıf olacak dedi doktornst de sancı çıkmadı..günüme kadar bekleyeceğiz dönmesini..ilki normaldi..doktorum döner buna inan dedi..sancıların gelinceye kadar bekleyelim dönmezse sezeryan yapacağız dedi..ilki 40+3 günlükken suni sancıyla olmuştu..bundada günü geçebilir,keyfi yerinde sıpamın maşallah..
bu arada doğum yapan anneleri tebrik ediyorum,sağlıkla sıhhatle mutlulukla bir ömür geçirsinler kuzularıyla.
Eveeeeet nihayet buyuk gun geldi. Yarin sabah insallah kizimi kucagima aliyorum. :)) saka maka 9 ay bitti... Her ne kadar son 1 ay gecmek bilmese de... Umarim burdaki paylasimlarimuz bebisler gelince de dwvam eder.. Birbirimizin dert ortagi olduk kizlar yaa. Simdi kuafordeyim. Kizim anasini acik derli toplu gorsun :))
Darisi bekleyen tum arkadaslarin basina.. Bu gece umarim sabah olur....
Oglusunu poposundan isirabilermiyimmm:):):)benimde 6 günlük bi oğlum var :))))
Yarin sen doguma gidiyorsun yalniz kalma diye sabah 7.30 da bende ameliyata giriyorum:)safra kesemde tas varmis allah im omrumde boyle sirt agrisi istifra gormedim.hergece acilde sabahliyorum.tek cozumude ameliyatmis 40 im cikmadan olayim da kurtulayim dedim.laf aramizda acayipte tirsiyoruyorum yaa.genel anesteziyle olucak nasipse.hergece cekmektense bir kere aci cekerim kurtulurum allah in izniyle...bak gor arkadas dedigin boyle olur:)yalniz birakmiyorum seni:):):)
Eveeeeet nihayet buyuk gun geldi. Yarin sabah insallah kizimi kucagima aliyorum. :)) saka maka 9 ay bitti... Her ne kadar son 1 ay gecmek bilmese de... Umarim burdaki paylasimlarimuz bebisler gelince de dwvam eder.. Birbirimizin dert ortagi olduk kizlar yaa. Simdi kuafordeyim. Kizim anasini acik derli toplu gorsun :))
benimde 6 günlük bi oğlum var :))))
Yarin sen doguma gidiyorsun yalniz kalma diye sabah 7.30 da bende ameliyata giriyorum:)safra kesemde tas varmis allah im omrumde boyle sirt agrisi istifra gormedim.hergece acilde sabahliyorum.tek cozumude ameliyatmis 40 im cikmadan olayim da kurtulayim dedim.laf aramizda acayipte tirsiyoruyorum yaa.genel anesteziyle olucak nasipse.hergece cekmektense bir kere aci cekerim kurtulurum allah in izniyle...bak gor arkadas dedigin boyle olur:)yalniz birakmiyorum seni:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?