2014 Şubat Anneleri

Bu minik ayaklari dogunca bol bol isirmak lazim. 39-40. Haftalarda kasilmalarla donenler oluyormus. Tam dik oturunca beklemiyor doktorlar. Yan don bekleyelim bari diyorum oglusuma:)
Bir yandanda sabirsizim. Vardir bir sebebi diyorum. Hayirlisi artik saglikla dogsunlarda.

Son düzenleme:
kızlar doktordan geldim bebeğim dönmemiş..sanırım buda 2800 felan doğacak,zayıf olacak dedi doktor nst de sancı çıkmadı..günüme kadar bekleyeceğiz dönmesini..ilki normaldi..doktorum döner buna inan dedi..sancıların gelinceye kadar bekleyelim dönmezse sezeryan yapacağız dedi..ilki 40+3 günlükken suni sancıyla olmuştu..bundada günü geçebilir,keyfi yerinde sıpamın maşallah..

bu arada doğum yapan anneleri tebrik ediyorum,sağlıkla sıhhatle mutlulukla bir ömür geçirsinler kuzularıyla.

selam canım, hayırlı haberler alırsın inşallah.
bugün de gülbenin programına hüseyin diye bir prof çıktı, normal doğumu çok övdü. sezaryenle doğan bebeklerin bağırsaklarının ve bağışıklık sisteminin yeteri kadar gelişmediğini filan anlattı. bebeğin vajinadan geçerken yuttuğu bazı sıvılar bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş. biz de isterdik normal doğurmayı ama kader kısmet tamamen. Allah ne dilediyse o oluyor. benim az biraz kafam karıştı ama bilmiyorum oluruna bıraktım artık...

evet çok mantıklı canım, kendine iyi bak güzel vitaminli şeyler ye de soğuk algınlına dönmesin. görüşemezsek Allah yardımcın olsun, her seyin kolayca olsun, sağlıklı mutlu bir doğum yaşa inşallah...

aynen canım ben de antalya dayım fırtına fenaydı, biz uyuduk ama sabah erken uyandık:) şimdi de günlük güneşlik...sen ne zaman, nerde doğum yapacaksın hayırlısıyla? bizim anadolu hastanesinde olacak 4 şubat a gün aldık...

merhaba sevgili anneler.
bu gün dr kontrolüm vardı 39+0 ım bebeişim 3.200 gr olmuş daha doğmaya niyeti yok ama
dr 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi normal istiyorsan. bakalım ilerleyen günlerde kızımla bizi neler bekliyor.
öpüldünüz..

Yeri bol suyu iyi demekki doktorun doner demis. Hadi hayirlisi cok bekletmesin annesini donuversin bir an once:)
Boyle yogun hareket olunca ay donuyo ins, ay doncek ins. demekten yoruldum:) Ki benimkinin yeri dar, beklenmiyor donmesi. Bir umut iste:)

Yarin sen doguma gidiyorsun yalniz kalma diye sabah 7.30 da bende ameliyata giriyorum:)safra kesemde tas varmis allah im omrumde boyle sirt agrisi istifra gormedim.hergece acilde sabahliyorum.tek cozumude ameliyatmis 40 im cikmadan olayim da kurtulayim dedim.laf aramizda acayipte tirsiyoruyorum yaa.genel anesteziyle olucak nasipse.hergece cekmektense bir kere aci cekerim kurtulurum allah in izniyle...bak gor arkadas dedigin boyle olur:)yalniz birakmiyorum seni:):):)

Eveeeeet nihayet buyuk gun geldi. Yarin sabah insallah kizimi kucagima aliyorum. :)) saka maka 9 ay bitti... Her ne kadar son 1 ay gecmek bilmese de... Umarim burdaki paylasimlarimuz bebisler gelince de dwvam eder.. Birbirimizin dert ortagi olduk kizlar yaa. Simdi kuafordeyim. Kizim anasini acik derli toplu gorsun :))
Darisi bekleyen tum arkadaslarin basina.. Bu gece umarim sabah olur....

Benim de 39 bitti bugün 40 a girdik ama gelmeye niyeti yok galiba... Epidural normal dogum yapacam ama bi korku başladı.. Bugün de anestezi uzmanıyla gittim görüştüm, kanımı verdim .o da anlattı uzun uzun epidurali ve ne şekilde yapılacağını.. Zaten tam olarak ağrıyı kesecek dozda vermiyorlarmış,dogumun olması için ağrıyı ve sancıyı makul seviyede hissetmem gerekiyormuş...yoksa dogum yavaşlıyormuş.. İnşallah çok büyük acılar çekmem :18:
Hayırlısıyla gelmeye karar versin de nasılsa bir şekilde doğacak :) korkum gelmezse suni sancı verilmesi,sanırım o daha ağrılı oluyormuş :18:

Senide yalniz birakmiyorum:)sabah bende ameliyattayim nasipse safra kesesinden..rabbim saglikla hayirla kucaginizda gormeyi nasip etsin.biz 3 haftalik olduk bileee:):):)

Slm kızlar bugün dr a gittik çatı muayenem yapıldı dr normsl doğum yapabilirsin dedi bu arada çatı muayenesi hiçte korkulacak bişey değilmiş

Bayanlar selamlar,herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah,bebişlerine kavuşanları da tebrik ediyorum.
Doğumdan korse giyme konusunda ne düşünüyorsunuz?Kimisi giymenin faydalı olacağını söylüyor karnın çabuk düzleşmesi açısından

Biz de gittik bugün doktoraaa... Haftaya yapalım doğumu diyecek diye beklerken suda ciddi bir düşüş olmadığını görünce haftaya bakıp karar verelim dedi. Bu gidişle biz günümüze kadar bekleyeceğiz herhalde:)

Çatı muayenesi de oldum. Ama benim biraz canım yandı. Doktor çatı genişliği yeterli, normal doğurabilirsin ama kanalın vücudunla yaptığı açı dar, bebek çıkarken biraz daha uzun bi yol izleyecek, kafası biraz daha uzun olacak muhtemelen ilk günler dedi.
Ben tamamen normal doğum düşünüyordum. Doktor anestezi uzmanına yönlendirdi. Ama nedeen deyince teknoloji varken niye acı çekeceksin ki o kadar. Hem şurda muayenede canın yandı dedi. Sonradan geçemez miyiz epidurale diye pazarlık yapınca biz takalım gerekli ekipmanları, gerek duyarsan veririz ilacı dedi. Sonra anestezi uzmanıyla konuştuk. Kadın güzel güzel anlattı ama fark ettim ki aşırı kaygılanmaya başlamışım. Ben hiç ameliyat olmadım. Doğal olmayan her şeyden de korkuyorum hayırlısı bakalım nasıl olacak? İnşallah o güne kadar alışırım bu fikre de.

Suni sancıyı da sordum daha çok mu acı veriyormuş diye. Suni sancı değil de farklı bir ilaç vereceklermiş, o ilaç da benim sancılarımın kendi kendine gelmesini sağlayacakmış.

Amaa hala beklemedeyiz işte:))

Çok geçmiş olsun canım. Şimdiden acil şifalar dilerim.

Canım inşallah doğumun sorunsuz geçer ve sağlıcakla kavuşursun ezgine:) fırsat bulunca da güzel haberlerini bekliyoruz)

benimde 6 günlük bi oğlum var :))))

Allah analı babalı büyütsün canım...

Ayyy kiyamam keske olmasaydin ama agrida ayri derttir gecmis olsun simdiden .... dogum yapmis kadinsin safrada neymis aldir gitsin :) korkma hersey yolunda gider bilindik bi ameliyat rahat ol

Benimde oglum geliyo yarin sabah kismetse :))))) yazalim toparlaninca havadisleri simdiden hayirli olsun...

Vay be nerden nereye aylardır aynı forumdan aynı dertlerle sorunlarla hayatı paylaşıyoruz ve şimdide hiç tanımadığımız insanların doğumlarını kendimiz doğururcasına hissediyor dua ediyoruz ne kadar güzel birşey allahım herkesin yrdımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…