Canım bebek ters değil mi senin daha ne sorun olacak :) Benim ki de ters 7 Şubat a sezeryan için gün verdi doktorum. 1 hafta daha beklesek mi dedim. Normal doğum pozisyonunda olsa bekleyelim ama ters olduğundan ayaklar kanala girebilir hissetmezsin dedi. Boşver riske atma ne kendini ne bebişini. Hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun..
Yeri bol suyu iyi demekki doktorun doner demis. Hadi hayirlisi cok bekletmesin annesini donuversin bir an once:)
Boyle yogun hareket olunca ay donuyo ins, ay doncek ins. demekten yoruldum:) Ki benimkinin yeri dar, beklenmiyor donmesi. Bir umut iste:)
aynen canım ben de antalya dayım fırtına fenaydı, biz uyuduk ama sabah erken uyandık:) şimdi de günlük güneşlik...sen ne zaman, nerde doğum yapacaksın hayırlısıyla? bizim anadolu hastanesinde olacak 4 şubat a gün aldık...
Yarin sen doguma gidiyorsun yalniz kalma diye sabah 7.30 da bende ameliyata giriyorum:)safra kesemde tas varmis allah im omrumde boyle sirt agrisi istifra gormedim.hergece acilde sabahliyorum.tek cozumude ameliyatmis 40 im cikmadan olayim da kurtulayim dedim.laf aramizda acayipte tirsiyoruyorum yaa.genel anesteziyle olucak nasipse.hergece cekmektense bir kere aci cekerim kurtulurum allah in izniyle...bak gor arkadas dedigin boyle olur:)yalniz birakmiyorum seni:):):)
Oglusunu poposundan isirabilermiyimmm:):):)
Benimde oglum geliyo yarin sabah kismetse :))))) yazalim toparlaninca havadisleri simdiden hayirli olsun...
Bugünde bitti kaldı 1 ay anam heyecan dorukta :) cuma sabahı gel artık hayırlısıyla..
Kizlaaarrrr canim coookkk sıkiliyooooorrrrr...hayirlisiyla bir an once dogurmak istiyorum ama daha cooookkkk vaaarrrr(
Bugünde bitti kaldı 1 ay anam heyecan dorukta :) cuma sabahı gel artık hayırlısıyla..
Ooof çok canım sıkıldı benim bu akşam yaayapçak bişey bulamıyorum, tv de hiçbir şey yok uykum da yok ( pofff...
Sorma yaa can sıkintisi olmayan var mi acaba(
Yavrusuna kavuşma heyecanı yaşayanlar hariç tabii:)
Dimi yaa) sen de mi normal dogum bekliosun
Ne guzel zaten 38. Haftandasin ve yaklasmIs onu da bilmek guzel.benim de gecen hafta doktorum da kiz niraz yaramaz basini kanala sokmaya calisiyor.beklenende erken gelecek dedi.hatta su bi hafta on gun dogmasin yeter defi 1 hafta progestan icmemi istedi sonra ne zaman dogarsa dogsun dedi.ama herkes daha karnin baya yukarda daha 1 ayin var senin diyorlar bakalim illa karin iner mi ya
Cnm telden de gorebilirsin.sayfanin en altinda full site yaziyor ona tikla pc deki gibi oluyor.benim beklenen dogum tarihim 28 subat cnmBen telden giriyorum da canım göremiyorum. Senin ne kadar var? Benim de o kadar az kalmış gibi görünüyor ama karnım inmedi canım. Dün biri yazmıştı sanki illa inmesine gerek yokmuş diye. Ama tabii bilemiyorum ne kadar doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?