2014 Şubat Anneleri

dik kafalı kızım valla ben elimle iktiriyorum oda beni iktiriyo iki inatçı inatlaşıyoruz :) bende 20 ocak dogumluyum bazı burçlarda oğlak bazılarında kova cıkıyorum eh malum biizimkiler kova cocu olcak kendim gb bi kıza kendimi hazırlamaya çalışıyorum bende yarın doktora gidicem uzun uzun nedenini sorucam sezeryanın ceşitlerini öğrenicem inşallah içim biraz daha rahatlar

aynen hareket ederken hadi kızım hooooooooop diyorum ama itikliyo yukarı yukarı başıyla

Doğum yapan tüm ocak annelerine mutluluklar:))))

Benim de cuma günü yine çatı muayenesi

Kızlar paça çorbası içtim bugün kemikler uyarıldı galiba...Bebiş çipura gibi oynuyor

Bu tekmeleri çok ama çok özlicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Benm normal doğum olduğu için tam günümüz yok bekliyoruz :) medstar yıldız hastanesinde yapıcam inşallah bende epidural normal olcak :) senin sezeryan planlı tabi bi yandan da iyi Allah gönlümüze göre versin hepimizin sağlıkla...

Oglusunu poposundan isirabilermiyimmm:):):)

az dur biraz etlensin öyle daha lezletli olur işde o zaman cız bız bile yapabilirsinki

Bugünde bitti kaldı 1 ay anam heyecan dorukta :) cuma sabahı gel artık hayırlısıyla..

Bugünde bitti kaldı 1 ay anam heyecan dorukta :) cuma sabahı gel artık hayırlısıyla..

1 gün mü demek istedin canım? Ne güzel sen kavuşacaksın yavruna...

Kizlaaarrrr canim coookkk sıkiliyooooorrrrr...hayirlisiyla bir an once dogurmak istiyorum ama daha cooookkkk vaaarrrr(

Galiba benim de çoook var canım. Doktor geçen hafta bu cuma bile olabilir demişti suyumun azalma durumuna göre, ama azalmamış, beklemeye devam geçen hafta erken alınacak diye üzülmüştüm. Şimdi süre uzayınca yine üzüldüm. Tarih konusunda hiçbir şey demeseymiş keşke

Cnm 1 ay diill 1 gun diyecektin herhalde:)) ne guzel ya Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ya sizleri gordukce cook heyecanlaniyorum.Benim normal gozukuyor o nedenle zaman belirsiz dogsa keske(

[QU.E=Ismirna3506;33757758]Evet canım. Ama suyum çok azalırsa ilaçla nırmal doğum başlatılacak. Ama şimdilik o kadar da düşmemiş, beklemedeyiz.[/QUOTE]

Ne guzel zaten 38. Haftandasin ve yaklasmIs onu da bilmek guzel.benim de gecen hafta doktorum da kiz niraz yaramaz basini kanala sokmaya calisiyor.beklenende erken gelecek dedi.hatta su bi hafta on gun dogmasin yeter defi 1 hafta progestan icmemi istedi sonra ne zaman dogarsa dogsun dedi.ama herkes daha karnin baya yukarda daha 1 ayin var senin diyorlar bakalim illa karin iner mi ya

Ben telden giriyorum da canım göremiyorum. Senin ne kadar var? Benim de o kadar az kalmış gibi görünüyor ama karnım inmedi canım. Dün biri yazmıştı sanki illa inmesine gerek yokmuş diye. Ama tabii bilemiyorum ne kadar doğru.

Cnm telden de gorebilirsin.sayfanin en altinda full site yaziyor ona tikla pc deki gibi oluyor.benim beklenen dogum tarihim 28 subat cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…