Sagol canim... Zaten bu gece ikimize de sabah olur mu bilmem :))) sana da simdiden hayirli olsun :))Benimde oglum geliyo yarin sabah kismetse :))))) yazalim toparlaninca havadisleri simdiden hayirli olsun...
Cnm telden de gorebilirsin.sayfanin en altinda full site yaziyor ona tikla pc deki gibi oluyor.benim beklenen dogum tarihim 28 subat cnm
Hmm bunu öğrendiğim çok iyi oldu:)) sağol canım... Evet aramızda / haftaya yakın zaman varmış. E peki sancıların, kasılmaların falan başladı mı? İnmesi dışında bu gibi belirtiler var mı?
Valla bende hicbir belirti yok ne hamilelikte bi belirti yasadom ne de simdi.eger boyle giderse ben dogurdugumu bile anlamiycam,)) cunku ne midem bulandi ne canim bir sey istedi ne bir seyden tiksindim ne biliyim hala hic hamile gibi diilim.inan hic ne kasilma ne sanci normal hayat devam ediyor
Benim de hep öyleydi canım. Hatta onu diyorum doğumum da kolay geçerse inşallah ben çok çocuk yapmaya razıyım:)diyelim de nazara gelmeyelim. Benim de hiçbir şey yoktu. Pazardan beri arada kasılmalarıma kasık ve bel ağrısı eşlik ediyor ama kısa süreli geçiyor hemen. Nst de de bu hafta çıktı kasılmalar. Bi de bir iki gündür bacaklarımın iç üst kısımlarında bir ağrı başladı ama tarif edemiyorum. Böyle et kesiği olur ya onun gibi. Bakalım daha neler göreceğiz:)
Tabi cnm masallah diyelim nazara gelmeyelim ama evet onumuzdeki gunler neler yasayacagiz bakalimm.hamileligin tek kotu yani hamama gidemedim roflem uzadi ve karnim catladi(ama yarin cilt bakimina gidiyorum haftaya da rofle yaptiricam ins kendimi topatlamaya calisiyorum ama maalesef catlaklara bi carem yok (ki bebe yagi lierac kullandim bana misin demedi catladim (
az dur biraz etlensin öyle daha lezletli olur işde o zaman cız bız bile yapabilirsinki
Sorma yaa can sıkintisi olmayan var mi acaba(
Günaydın hatunlar güzel günler diliyorum.
Fena bi sancıyla uyandım kasılıp duruyorum sezeryan beklerken normal çıkıp gelirse bu çocuk bugün şaşırmam :)
ayrıca yazdığım cümle doğru sadece noktalama işareti koymamışım.Ah türkçe işte :)
1 işe ay arasına , koyunca " kaldı 1, ay anam heyecan dorukta" oluyor.Sorun bende :)
Neyse sonuç olarak geçsin günler gelsin bebişler.
Diğerlerine biraz dişini sıkınca insan dayanıyor da çatlakların da olmasaymış iyiymiş. Ben daha çok yiyecekler konusunda kısıtlı hissettim galiba. Midye, sakatat gibi şeyleri yiyemedim diye. Ama az kaldı:) bak sen de zaten röfle de yaptıracakmışsın. Hamama da 40 ından sonra gidersin artık
Fena bi sancıyla uyandım kasılıp duruyorum sezeryan beklerken normal çıkıp gelirse bu çocuk bugün şaşırmam :)
ayrıca yazdığım cümle doğru sadece noktalama işareti koymamışım.Ah türkçe işte :)
1 işe ay arasına , koyunca " kaldı 1, ay anam heyecan dorukta" oluyor.Sorun bende :)
Ben yemek konusunda hic kisitli kalmadim deli gibi sakatat da yedim ya super ben cok severim...
Aynen hamam isi 40 indan sonra.evde kese ile idare edioruz suan:)) catlak isine hicbir cozum yok ne yazik ki(bugun cilt bakim ve pedikur gunumuz yasasin )
Aah ah ben de çok severim işte. Ama benim bey bunların zararlı olabileceğini okuyunca hiçbirini yememe izin vermedi. Sadece tadına bakmama izin verdiama sözü var, doğumdan sonra ciğerciye götürecek beni
Hadi tazelen bakalım bugünşimdiden sıhhatler olsun
tünaydın kızlarrrr
şu gaz sorunu olmasa annelik çok güzel bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?