Gunaydin anneler yataktan cikasim yok bugun isimx ve sosyoloji icin buyuk gun ne yaptilar acaba sizler nasilsiniz
Ben zaten sakatat yemem bizde hamileyken ciger dw yedirilmez ciger beni olur diye ama ciger yiyemiyorum ben pismemis ete dahi dokundurmadi esim benim de isime geldi tabi dokuz aydir et yemekleri ondan
Günaydıııııııın evde olmak çok güzel:) normal doğumu beklediğim için benimde günüm belli değil bakalım benim güzel kızım ne zaman gelecek
[SUB]b[/SUB]ben de yarın sezeryan olcam kısmet olursa.
Çoook heyecanlı...
cicişler bugün 38+2 deydik kontrol vardı nst de oğluşumu hıçkırık tuttu çok komikti. ama asıl haber çatım çok da uygun değilmiş ve bebişim 3600 olmuş sancım yok o yüzden biz bunu alalım sezaryenle dedi olur dedim 04.02.2014 de saat 13:30 da inşallah bebişimi kucağıma alıcam darısı bekleyenlerin başına. rahatladım valla su ne zaman geldi yok yetişebilecek miyim durumu ortadan kalktı
Bugün uyanamadım yataktan kalkmak çok zor oldu kızlar gece oğluşumun hareketlerine uyandım bide mide ağrısına tekrar yattım ama nasıl uyumuşum . İnanın o kadar uyku beni dinlendirmemiş her tarafım ağrıyo ... Bebişim gelsede artık :)
Doguran doguramayan tum hatunlara selam.
ben dun sabah 11de kizima kavustum. Belden uyusturmali sezeryan ile cok rahat bir dogum geçirdim cok sukur. Bugun evimizdeyiz. Ikimizde turp gibiyiz fakat benim sutum yok. Gerilmeye basladim iyice. Ne yapsamki. promalt, hipp, denedim. Suyun dibine vurdum. Marmelat ictim. Boza icicem birazdan. Ama yok. Lutfen bana dua edin. Hamilelerin duasi kabul olur.:)
Doguran doguramayan tum hatunlara selam.
ben dun sabah 11de kizima kavustum. Belden uyusturmali sezeryan ile cok rahat bir dogum geçirdim cok sukur. Bugun evimizdeyiz. Ikimizde turp gibiyiz fakat benim sutum yok. Gerilmeye basladim iyice. Ne yapsamki. promalt, hipp, denedim. Suyun dibine vurdum. Marmelat ictim. Boza icicem birazdan. Ama yok. Lutfen bana dua edin. Hamilelerin duasi kabul olur.:)
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün. Umarım en kısa zamanda sütün gelir, bol bol olur. Kafaya takma, taktıkça daha çok etkilenir sütün. Aurıca endişelenme, dün hastane broşüründe de okudum. İlk 3 gün bebeklerin midesi çok çok küçükmüş. Emziremesen de endişelenme. Sütün gelmedi diye stres yaparsan daha çok ötelersin gelişini. Rahat olmaya çalış.
Bebegim agladikca ve ona yetemeyince icim parcalaniyor
Bebegim agladikca ve ona yetemeyince icim parcalaniyor
Ben de evdeyim. Yataktan çıkasım yoktu ama nedense iş var diye kaldırıyorum kendimi zorlane zorum varsa. 7 de uyandım, 8.30 a kadar zor durdum yatakta. Sonrada ne iş yaptım? Yoğurt mayalayacaktım. Evdeki yoğurt ekşiyince bi alışverişe çıktım. Yoğurt mayaladım. Muhallebi yaptım. Çamaşır katladım. Çamaşır attım derken oturdum bişeyler yiyeyim. Ptesi salı evde yapacak iş yoktu, o günler evde oturması daha güzeldi:))
O da güzelmiş valla:)) benimki kurbanda getirdi koydu önüme etlerio zaman eldiven takıp uğraştım da sonrasında pek dikkat etmedim. Gerçi kıymaya normalde de çıplak elle dokunamam, o zaman eldiven taktım hep yine.
Heyecan daha bi dorukta yani:))
Allah kolaylık versin canım. Sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına inşallah. Bol bol da sütün olur inşallah...
Maşallah canım. Seninki tosun olacak:) ben 3.500 ün üzerine çıkarsa normal doğumdan korkuyordum zaten ama benim kızım daha küçük, 2880gr.
Lip de sanırım 4 ünde sezaryen olacaktı. Beraberce alacaksınız yavrularınızı kucağınıza ne güzel. İçin de rahatlamış, çok sevindim senin adına:))
Naber canlarimmm
Alphinim Rabbim anali babali buyutsun . gecmis olsun kuzum
Bu arada goguslerin Ne durumda
sen anladın!!!!!!!!!!!!!!!!
bir de küçük oğlanın kusması sümüğü,huyunun 180 derece bozulması....
kızlar hepinizi çook özledim.hepinizi tek tek okuyorum ,sosyolojim de bebişine kavuştu herhalde.bbilim,laurana ,spse kısacası topiğin ilk müdavimlerinden haber varmı?
ay bu arada nazlıedam da ameliyat oluyormuş ona da dua ettim, hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?