2014 Şubat Anneleri

canım sana da hayırlı doğumlar hepinizin haberini heyecanla bekliyorum...
bana 4-5 yandan yapışkanlı hasta bezi yetti,sonra normal pedlere geçtim.göğüs için ayva çekirdeği,zeytinyağı ve krem kullanıyorum.illaki acı oluyor ama emdikçe mutlu oluyorsun.süt için herşeyi iyi yazmışsın.bir de moralli olmak ve bol su çok önemli.ben promalt,laktamil ve humana aldım ama para harcamaya gerek yok.kafa rahatsa ,yeterli dinlenebiliyorsan bebek emdikçe süt geliyor.

38+2 gündeyiz. pazartesi yine kontrol var. normal doğum durumuna geçmiş bebek. aşağıda hissediyorum ağırlığını. 3302 gr 52 cm idi pazartesi günü. normal doğum istediğim için bekliyoruz 2 hafta boyunca. gelen bebekler hoşgelmiş sabırsızlıkla bekliyoruz.

Eveeetttt gunleeerrrr gecmiyooorrrr...
Dun kese yaptiimm Bugun cilt bakimina gittimm ohhh misss...
Kendime sardim artik.baska turlu zaman gecmiyooorrrr...
Bu aksam da kurabiyelerimi yapayim diyorumm bakalim yaparsam resimlerini yuklerim...

Bende ufaktan tirsmaya basladim nasil dogurcaz ya vala sezeryan korkutucu normal dogumda oyle allah yardimcimiz olsun

merhaba kızlar, doğum yapanlara hayırlı olsun... inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
benim de dr.um 8 şubata gün verdi epidural sezaryen için.
salı günü de anesteziyle görüştürecekmiş beni, ben sadece konuşmak için sanıyordum ama aç gelmememi söyledi oradaki yardımcı. ne yapacaklar acaba, hiç bir sey anlamadım. aranızdan anestezi için görüşmeye giden var mı, neden aç gelmemi istedi acaba?:S

Selammm.anestezi uzmaniyla dun gorustum bugun safra kesesinden ameliyat oldum.dun kalp elektrosu akciger filmi ve kan tahlili yapildi.ac karnina.sebebide anestezi almaya engel bir durum varmi diye.sizede muhtemelen yapilicak test engel durum varmi diye...saglikla kucaginizda gorun insallahhh..

Canim allah yardimcin olsun, benim 80 yasindaki büyük babam 2 ay önce ayni sekilde ameliyat oldu hemen ayaklandi.sen cok daha kolay atlatirsin inşallah.
Bitanemmm cok sagol.oldum ben ameliyatimi evime bile geldim:):)hatta sut sagip kuzuma icirdim bile.azcik agrim var olcak okadarda:):)

Vallahami:):)yazi iple cekiyorum gelcemde yicem oglusunuuuuu.... Vay kuzum ya ayni anda anne olduk.bugun kendi kendime guldum 17 sene once lisedeyken soyleselerdi inanirmiydik? Seni seviyorum kusummmmm....

heya bacım 17 sene dile kolay vallllaaaa bende seni çok seviyorum canım arkadaşım

teşekkürler canım

Canimsin yaaa..dua larin icin cok sagol.birbirimizin dualari daha cabuk kabul oluyor.bak oldum ameliyatimi evime geldimm.azcik kuzularimi kucakliyamiyorum o biraz stresli oluyor ama buda gecicekkk.senin GUNES hanim nasiillar?ne tatlidir simdi kokla benim yerimede...

Bende ufaktan tirsmaya basladim nasil dogurcaz ya vala sezeryan korkutucu normal dogumda oyle allah yardimcimiz olsun
İkisi de cok zor ya Rabbim yardimcimiz olsun
Bitanemmm cok sagol.oldum ben ameliyatimi evime bile geldim:):)hatta sut sagip kuzuma icirdim bile.azcik agrim var olcak okadarda:):)
Gecmis olsun canim

Bayadir birsey yazamıyorum Kızlar Maşallah doğuyor sağlıkla bebişler bende ne sanCI var ne başka bir şey. bebek çok baskı yapıyor aşağıya ama. yarın doğmasında doktorum Şehir dışında olacak. ailemde ayın 3 Ünde gelecek yanıma. bebişimi istiyorUM bende hayırlısıyla.

Lipçim alıntı yapmıştım ama gitmiş. İyi dileklerin için sağol canım. Ben de merakla bekliyorum:))

Maşallah canım eve bile gelmişsin... Çok geçmiş olsun...

30 ocak 2014 saat 13:50 de minik Ezgi'm dunyaya geldi. 3750 gr 52 cm. Tarif edilmez bir duyguymus.. Tek soyleyebilecegim Allah isteyen herkese bunu yasatsin, bekleyenleri bebislerine kavustursun......

30 ocak 2014 saat 13:50 de minik Ezgi'm dunyaya geldi. 3750 gr 52 cm. Tarif edilmez bir duyguymus.. Tek soyleyebilecegim Allah isteyen herkese bunu yasatsin, bekleyenleri bebislerine kavustursun......
Allah anali babali buyutsun, dogumu beklerken gecmeyen gunler hizla akip gidecek. Her anin tadini cikarin. Darisi gun sayanlara, bekleyenlere

Hayırlı olsun inşallah saglık ve mutlulukla büyüt kızını:) darısı bizim başımıza
Benim de pazartesi kısmetse:) 3 şubat.. Kafamda bir sürü soru işareti ilk oğlum üzülmesin kıskanmasın istiyorum ama pek mümkün drğil bana çok bağlı.. Ben de ona tabi.. Offf.. Ben tek çocuğum bilmiyorum bu duyguları..oglum 3 yaşını sayılır hatırlamayacak bu günleri ama onun üzülmesine dayanamam ben. Nasıl ayarlayacağız bakalım
Neyse saglıkla dünyaya gelsin de 2. Paşa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…