Naber canlarimmm
Alphinim Rabbim anali babali buyutsun . gecmis olsun kuzum
Bu arada goguslerin Ne durumda
sen anladın!!!!!!!!!!!!!!!!
bir de küçük oğlanın kusması sümüğü,huyunun 180 derece bozulması....
kızlar hepinizi çook özledim.hepinizi tek tek okuyorum ,sosyolojim de bebişine kavuştu herhalde.bbilim,laurana ,spse kısacası topiğin ilk müdavimlerinden haber varmı?
ay bu arada nazlıedam da ameliyat oluyormuş ona da dua ettim, hoşçakalın.
Alphin selam canim,
memisler nasil hakikaten, sen tecrubeli annesin bizim gibi acemi degilsin gerci:) insallah hepimiz icin her sey yolunda gider.moralleri yuksek tutalim...
Laurana iyicene bosladi burayi, bbilimim gecenlerde yazmis iyiymis normal dogumu bekliyor. Spsem de iyidir insallah hic haber almadim ben de uzun suredir. Bu arkadaslari f.ce de goren varsa haber versin bize de valla merak ediyoruz...
Bugün dogum yapan sosyoloji ve isimx arkadaslar umarim saglikla almislardir bebeklerini kucaklarina, ikisinden de hayirli haberler bekliyoruz. Yarin doguma girecek olan adally ve fundovski nin de yüce allah yardimcilari olsun.mor158 tebrik ederim allah anali babali saglikla buyutsun. Insallah sutunuz bol olur. Burada denildigi gibi dereotu ve incir sutu arttiriyormus. Bol su icilecek. Bebek sut gelmese bile memede tutularak alismasi saglanacak. Ilik banyo ve gogus masaji da ise yariyormus.bunlar benim duyduklarim.
benim icin şafak 4 gün. Bu arada bugün artik hastane çantasını hazırladım.
Sezaryen olan arkadaslara sormak istedigim bir sey var, kadin pedi yeterli oluyor mu yoksa hasta bezi mi almak lazim?
off sayılı gün geçmiyorrrr çatlayacağımmmmmmmmmmmm :))))
merhaba kızlar, doğum yapanlara hayırlı olsun... inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
benim de dr.um 8 şubata gün verdi epidural sezaryen için.
salı günü de anesteziyle görüştürecekmiş beni, ben sadece konuşmak için sanıyordum ama aç gelmememi söyledi oradaki yardımcı. ne yapacaklar acaba, hiç bir sey anlamadım. aranızdan anestezi için görüşmeye giden var mı, neden aç gelmemi istedi acaba?:S
Bitanemmm cok sagol.oldum ben ameliyatimi evime bile geldim:):)hatta sut sagip kuzuma icirdim bile.azcik agrim var olcak okadarda:):)Canim allah yardimcin olsun, benim 80 yasindaki büyük babam 2 ay önce ayni sekilde ameliyat oldu hemen ayaklandi.sen cok daha kolay atlatirsin inşallah.
Vallahami:):)yazi iple cekiyorum gelcemde yicem oglusunuuuuu.... Vay kuzum ya ayni anda anne olduk.bugun kendi kendime guldum 17 sene once lisedeyken soyleselerdi inanirmiydik? Seni seviyorum kusummmmm....
Biz de gittik bugün doktoraaa... Haftaya yapalım doğumu diyecek diye beklerken suda ciddi bir düşüş olmadığını görünce haftaya bakıp karar verelim dedi. Bu gidişle biz günümüze kadar bekleyeceğiz herhalde:)
Çatı muayenesi de oldum. Ama benim biraz canım yandı. Doktor çatı genişliği yeterli, normal doğurabilirsin ama kanalın vücudunla yaptığı açı dar, bebek çıkarken biraz daha uzun bi yol izleyecek, kafası biraz daha uzun olacak muhtemelen ilk günler dedi.
Ben tamamen normal doğum düşünüyordum. Doktor anestezi uzmanına yönlendirdi. Ama nedeen deyince teknoloji varken niye acı çekeceksin ki o kadar. Hem şurda muayenede canın yandı dedi. Sonradan geçemez miyiz epidurale diye pazarlık yapınca biz takalım gerekli ekipmanları, gerek duyarsan veririz ilacı dedi. Sonra anestezi uzmanıyla konuştuk. Kadın güzel güzel anlattı ama fark ettim ki aşırı kaygılanmaya başlamışım. Ben hiç ameliyat olmadım. Doğal olmayan her şeyden de korkuyorumhayırlısı bakalım nasıl olacak? İnşallah o güne kadar alışırım bu fikre de.
Suni sancıyı da sordum daha çok mu acı veriyormuş diye. Suni sancı değil de farklı bir ilaç vereceklermiş, o ilaç da benim sancılarımın kendi kendine gelmesini sağlayacakmış.
Amaa hala beklemedeyiz işte:))
Çok geçmiş olsun canım. Şimdiden acil şifalar dilerim.
Canım inşallah doğumun sorunsuz geçer ve sağlıcakla kavuşursun ezgine:) fırsat bulunca da güzel haberlerini bekliyoruz)
Allah analı babalı büyütsün canım...
İkisi de cok zor ya Rabbim yardimcimiz olsunBende ufaktan tirsmaya basladim nasil dogurcaz ya vala sezeryan korkutucu normal dogumda oyle allah yardimcimiz olsun
Gecmis olsun canimBitanemmm cok sagol.oldum ben ameliyatimi evime bile geldim:):)hatta sut sagip kuzuma icirdim bile.azcik agrim var olcak okadarda:):)
Bitanemmm cok sagol.oldum ben ameliyatimi evime bile geldim:):)hatta sut sagip kuzuma icirdim bile.azcik agrim var olcak okadarda:):)
Allah anali babali buyutsun30 ocak 2014 saat 13:50 de minik Ezgi'm dunyaya geldi. 3750 gr 52 cm. Tarif edilmez bir duyguymus.. Tek soyleyebilecegim Allah isteyen herkese bunu yasatsin, bekleyenleri bebislerine kavustursun......
30 ocak 2014 saat 13:50 de minik Ezgi'm dunyaya geldi. 3750 gr 52 cm. Tarif edilmez bir duyguymus.. Tek soyleyebilecegim Allah isteyen herkese bunu yasatsin, bekleyenleri bebislerine kavustursun......
30 ocak 2014 saat 13:50 de minik Ezgi'm dunyaya geldi. 3750 gr 52 cm. Tarif edilmez bir duyguymus.. Tek soyleyebilecegim Allah isteyen herkese bunu yasatsin, bekleyenleri bebislerine kavustursun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?